aman ne olucak ondan birşey olmaz yakarsın sen. bu arada regl çok önemli kg versende bu hafta değil diger hafta daha çok belirtir kendisini ,boşver sen diğer takımları ,biz fit olalımmesaj:5
yok kııız daha 62 yok 64 teyim ama taktım mı herşeyi yaparım been bu hafta birincilik olsun kızlar yaaa gerçi bendende az gidecek bu hafta galiba regl fena etkiledi. bu güne kadar tek kaçamağım 1 küçük kurabiye ve 2 kaşık pilav oldu amaa onlarda sabah kahvaltısı yerine ve ekmek yerine oldu yaaa gitmiyo mübarek kilocuklar yahuuu
aman ne olucak ondan birşey olmaz yakarsın sen. bu arada regl çok önemli kg versende bu hafta değil diger hafta daha çok belirtir kendisini ,boşver sen diğer takımları ,biz fit olalımhedefe ulaşalım yeter ki ,
aman ne olucak ondan birşey olmaz yakarsın sen. bu arada regl çok önemli kg versende bu hafta değil diger hafta daha çok belirtir kendisini ,boşver sen diğer takımları ,biz fit olalımhedefe ulaşalım yeter ki ,
senin hedefin olayımaaa fena taktım şu 13. takımı geçmeye ben yoksa 1.likle derdim yok amaç önümüze hedef koyalım
öyle de bebişim taktım iştee yaaa bi kere birinci olalım sonrası hiç fark etmez 1. de olmasak takım olarak geçelim işte
ne güzel dört fıstık online mışşş
neremizden verelim daha :) bizim kg standardımız az şekerim ,orantı önemli şimdi ben 70-80 kg olan biriyle aynı kategoride olamam haliyle kg çok olan alır dert etme sen :) en fit olarak verelim kiloları da dombişler şaşırsın nerelerinden gidiyor diyeöyle de bebişim taktım iştee yaaa bi kere birinci olalım sonrası hiç fark etmez 1. de olmasak takım olarak geçelim işte
neremizden verelim daha :) bizim kg standardımız az şekerim ,orantı önemli şimdi ben 70-80 kg olan biriyle aynı kategoride olamam haliyle kg çok olan alır dert etme sen :) en fit olarak verelim kiloları da dombişler şaşırsın nerelerinden gidiyor diye
senin hedefin olayımbeni yakala beni yakalaa ,
neremizden verelim daha :) bizim kg standardımız az şekerim ,orantı önemli şimdi ben 70-80 kg olan biriyle aynı kategoride olamam haliyle kg çok olan alır dert etme sen :) en fit olarak verelim kiloları da dombişler şaşırsın nerelerinden gidiyor diye
veririz canım merak etme sen rahat ol. cuma günü tartı hepimize gülücek inşallah.mesaj:10
haklısın bebişim aslında ama verelim enazından almayalım da kilocukları da
kıs valla çok komikmiş slogan yaa
Ay çok güldümm yeni sloganımızz "hedefin olamm yakala beni"
Haklısın evet bizden daha az gidiyor..Ama ben yeni üyelerde de ışık gördümm tombikella vee potendia iddialı geliyorlarrr...
yakalarım kııız sen bi söyle bakim kinu banaaasenin hedefin olayımbeni yakala beni yakalaa ,
ayy gördüm beeğim süpersin valla ben hiç ölçülmedim bende ölçüleyim de bi bakayım 1 ay sonraki farka kııııızzveririz canım merak etme sen rahat ol. cuma günü tartı hepimize gülücek inşallah.
beden ölçülerinizide alın mutlaka bir ay sonra filan karşılaştıralım çok gaza g etiriyor insanı . sen gördün mü benim ölçülerimi :)
evet haklısın canım fatoş sen bi gel seni gaza getirelim bi incelemeye alalım bakiiimmmmbu arada bir konuyu paylaşmak istiyorum. fatoş arkadaşımıza dikat çekici 2 yazı yazdım ama sanırım geçmişi hiç okumuyor asılı kaldı. kilo verme konusunda yardımcı olmak adına. yanlış giden birşeyler var diye sormuştum ama hiç cvp vermedi. burda takım olarak yolumuza devam ediyoruz. günlük gelip sadece kendi yediklerini ve en sona denk gelen mesajlara cevap verip çıkıyor. bir hafta kg veriyor bir hafta vermiyor , ben kendisininde bizim gibi kişilere direk geri dönüş yapmasını istiyorum. çünkü kilo açısından en vermeye yatkın olan kendisi , Fatoşcum gelirsen lütfen bu mesajın altına yaz olur mu. senin iyiliğin için yazıyorum. cünkü sende gidicek çok kilo var ve bir hafta vermesen ben niye veremiyor acaba diyorum. 40 dk yürüyüşler yapıyorsun 101 kg idin en son . biz de yanlışları görmende yardımcı olalım .yanlış anlama lütfen yazdıklarımı .
bu hafta kilo veremicek gibiyim
menüm
sabah: 2 ev poğaçası, az şekerli çay
öğle: 1 tabak ıspanak ( sadece soğanlı, az yağlı), salata, 2 dilim tambuğ ekmeği.
ara: 1 muz, 2 tane lahana sarması.
akşam: 5 lahana sarması, 3 kaşık kereviz, 1 kase yoğurt.
2 fincan yeşil çay.
su: 2,5 lt
spor: -
Hoşgeldinn foto fato geçmiş olsunnn ablacıkların tatlısııdikkat et kendinee
veririsin tabi cnmm yavaş yavaşş gidecekk hoş geldin aramızaa ben 157 k,ilodan indimm 100 lere emzirmeninn faydası olurr aslına zayıflamana eski fotolarr ahh ahh..merhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek
yeni bi arkadaş daha var tombikella o da 90 civarında, bir de fatosumuz var onun kilosu yeni 100 den düştü...koşarak 50 60 70 lereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?