- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
maşallah canım ne güzel okumuşsun adam olmuşsunn ohh o da olur inşallah sıkı bir avukat olursun. sen yaparsın .
merhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek
Sağoll rakibemm..olucam olucam kaçışı yok bu saatten sonra
Hoşgeldinn ptendiaa...ayyılıdızımızın arkadaşı bizim arkadaşımızdırİnşallah hedefine ulaşırsın hemencikkk... Ticker ı Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz, weight loss bölümünden, bi başlıkta ayrıntılı anlatıyordu gruplara girmeden ana başlıkta, ama hatırlamazsan gene yardımcı oluruz
merhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek
mrb hoşgeldiin :) ilk hafta gerçekten çok iyi kilo vermişsin devamı gelir inş :)
hoşbuldum :) inşallah devamı gelecek hedefim bu ancak ilk hafta kadar hızlı olmaz tabiki hem sağlık açısından da iyi olmaz bu. amacım sağlıklı bi şekilde tüm besin gruplarını tüketerek kilo verebilmek ki bu şekilde sütümü de etkilememiş olacağım die umuyorum. aranızda kg su bana yakın arkadaş varmı?
hhoooohoooyyt ne güzel anlatmışsın beni böceğiiiimmm.ama daş olmaya daha çook vaaarrr
Günaydınlarr... berenvildan ablacım beni tanıtın demiş hemen tanıtayım kendisinin adı ilknur berenvildan biricik kızının ismi :) daş gibi hatun ama daha daş olmaya kararlı :) kilosuna bakarsanız anlarsınız ne demek istedimm..su cadısıdır suya fena önem verir kusturana kadar içiririşin albenisi asla kıramaz içersiniz siz de
bir de ne yazıkki kota problemi var arada o engele takılıyoruz yoksa hep aramızdadır ilknur ablamızzzz
benimde durdu kilo vermem yahuuugünayyddııın!! ben veremiorum bu hafta ya, yapsam yapsam n'apsamm..?:26:
bebiş bende kızlara katılıyorum hem öğle hem akşam sarma çok olmuşvalla süper tanıtmışsın kız ilknuru
ben dünkü menümü yazıyım
sabah
menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
öğlen
1 tabak8-10 lahana sarma
akşam
1 tabak 8-10 lahana sarma
turşu
su =2 lt
spor=yarım saat yürüyüş
ooohhh bizim hatunlar geziyooooo.senin nikin çok güzelmiş ama sanki tombik çukulata gibi aklıma çukulata geliyo
aa aslında şöle demeniz lazım
sporu yaparsam cmylmza gitmiycem
yada sporu yapcam vakit kalırsa diziyi izlerim gibi
sizi gidiler siziiiii
50 mekik ceza cnmm
bende çok fenayım ne günü saat başı tartılıyom yahuuher gün tartılmazsam, lürüm. bi de arada bir eşime tarının kalibresini yaptırıorum; yani doğruluğunu labarotuvarda test ettiriyorum, ama yanlış çıkmasın diye. şimdi veremiyorum ya, tekrar kontrol ettircem. belki benim değil de, tartının bi suçu var; olamaz mı yani??
geldim bebiş geldim kııızzzzseni tutabilene aşk olsun İlknurcum. 2 gün ayrı kalmak zor olacak, yediklerine dikkat et ayın 16'sına kadar dememe gerek yok, zaten ediosun cicim
evet bende de göbüş var bi de yanlar ne yapcaz onları bilmemHahha bence çok mümkün ya kesin tartıdandır oobasen kalça çoksa plates yap kızzımm valla hemen ağrıyı hissedip mutlu olcan , bende de tam tersi göbüş varrr
ayyy kadın deli anacım normal yürüyüş bile yapamıyo yahu tırmanma diyo trekking diyo yahuubana ağır spor olacak biraz. eliptik bisikletin tepesinde kitap okuyorum, zamanın nasıl geçtiğğini anlamıorum. plates annem de yaptı, uzun bi süre de, ne biliyim, dağa tırman desen, tırmanırım da öyle huzurlu sporlar, dinginlik falan bana göre değil. atraksiyon arıyorum. yürüyüş değil de trekking yaparım her dakika, imkanım olsa. atraksiyoncuyum azcık
bebiş lahanası değil içindeki fenaYahu bu lahana zararlı kalorili bi şey mi bilmiyordum da?? Lahanalara yüklenmişiniz merak ettim gıı
yok yook yapma tadımlık 1 yeteraa görmedim ipekçim kim yemişş bende 2 veya 3 mü yapsam acaba
inşallah bu kapamaların altında pilav yokturbugünkü menüm
sabah
yarım dilim tam buğday ekmeği -bu aralar çok ekmek yememeye karar verdim,günde en fazla 1 dilim-
1 zeytin
1 kaşar
1 dilim ev sucuğu
1 bardak çay
öğle
4 yk pırasa yemeği
1 kase lifli yoğurt
ara
1 bardak çay
2 küçük bisküvi -alman bisküvisi dayanamadım-
ara
6-7 adet sarı leblebi
akşam
3 orta büyüklükte parça kuzu kapama -ödül verdim bugün kendime 1 saat 10 dk spor yaptım ya-
yarım kase sarımsaklı yoğurt
ara
1 elma
spor
1 saat 10 dk yürüyüş ve koşma toplam 425 kalori
su
2lt -1.5 lt ye yakın içtim geceye 2 lt olur, bugün wc'den ayrılamadım-
kararlarım
bugün boştum düşündüm bi kaç karar aldım.
günde 1 dilim ekmek
en en en az 45 dk spor
çayı bırakmaya karar verdim.
9'lu çayı kesinlikle arayıp bulmaya karar verdim.
her gün tartılmayacağım bir de. 3günde 1 tartı.
herkese sevgilerrrrr........
ayyy kuzum bu kalori işini hep yaz kııız bizde bilinçlenelimmerak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal
1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence
sen yine çikolata mı yidin bakiiiimmm
en kötü bacaklarını kaldır indir tatlım bencee
ay geçmiş olsun rakibemm, ama kafana takma o kadar benim hep vardı düzensizliğim..arada ilaç kullandım falan hamileliğim nası olur hiç bilemiyorum ben normal zamanda zor atlatıyorum :S
Ya öyle ama bi yemek olarak lahanaya da bu kadar takmak pek mantıklı gelmediitatlı falan yese benm gibi çikolata yese anlarım da lahanaya ceza olur mu yahuu
Valla bence de lahana olayı fazla büyümüş
Bence de yaaa ben kendimi ayı hissetmeye başlıcam yakında yaa bi lahanaya bu kadar takarsanız bana neler etcenz yakında boğazlarsınız benii
güzelmiş bebişim spagetti soslu değildir inşallahsabah 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir
ara: 2 kupa 5i1 yerde çay
akşam : 1 tabak spagetti +1 su bardağı ayran
ara: yarım salatalık
spor yok
su 2 lt.
lazanya olmamış kuzucumsabah kahvaltı:
çeyrek ekmek
domates peynir
şekersiz çay
öğlen:
1 bardak ayran
3 yaprak kıvırcık
2 tane çiğ köfte
3 yaprak roka
akşam
bir kase şehriye çorbası
1 kasık kıymalı ıspanak
bir dilim lazanya (dünden kaldığı için herkes paylaştı)
akşam namazndan sonra bir fincan acı kahve içtim.
gün boyu 3 litre su içtim.
sandalyemde otururken bacaklarımı yukarı çekerek egzersiz yaptım.ve yaklaşık bir saat yürüdüm :)
yaa bu çok zevkli bişey :) valla yazcam diye öylle dikkat ediyorum ki... hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse.:)
çikolata gördüm.üzme beni ben kaç gündür deliriyorum çikolata diye ama 1 çikolata 200 kalori yazık. yaptığın spor boşuna gidiyo.spor çikolatayı mı tölere etsin yoksa birikmiş kiloyu mu sen karar ver.Aslında bugn bende de bi tuhaflık var tombidik güzeller (böyle diyom ama sırf şirinliğine he ben de dahil yani) ofiste kombide haftasonu sıkıntı olmuş, taş duvar buz gibiiii...çok zor ısındık bugün hiç dışarı da çıkmadım, ofiste oturduğum yerde baya üşüdüm derken midem çok ağrıyor akşamdan beri...bi de oruçtum açlıktandır yeyim geçer dedim ama hala agrıyorrr...
14.01.13 menüm:
oruçtum
Gece:
çeyrek ekmek arası peynir domates biber
1 haşlanmış yumurta
4-5 bisküvi
1 bardak çay
İftar:
1 kase çorba
1 tabak makarna
1 dilim ekmek
biraz sucuk :)
Su:1,5 lt
1 çikolata
Bu aralar oruç tutmamaya karar verdim yaa diyetle güzel gitmicek..erteleyim...
Kızlar şişkinlikten falan bahsetmişssiniz. Bugün aynı durum bende de var.Ilık limonlu su içince biraz iyiyim şimdi.
menüm:
sabah: 1 kk peynir, 4 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 dilim kek
öğle: 1 porsiyon tavuk ızgara, salata, 1 ayran.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık tavuk sote, salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
spor: 45 dk yürüyüş.
su: 1,5 lt
15.01.13 menüm:
Sabah:
Yarım sandviç ekmek arası peynir,biber, domates
1 haşlamış yumurta
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 tabakta biraz pilav biraz bezelye yemeği
yarım kase kadar yoğurt
Ara: 1 cappucino
3-4 form kraker
Akşam:
1 kase çorba
biraz menemen
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay ve 1 avuç leblebi
Spor: 1 saat plates ve dans
Su:2 lt. Hepsi buu :)
pilav mıııı
geldiiim bebişiiiiiimmmberoşvildoş nerdeki özledik fıstığııııııı
kız bursada olan beniiiiimmmm4
saol arkadaşımmm cnmm hangimiz büyüğüzz acaba kızz ben 30 martta 31 olcam sen kaçsın şekerim yaşlanıyomm ya 2 yıla verdim verdimm kiloyu yoksaa düşünmek bile istemiyorum
saoll başkanımmm saoll memleketiminn insanıı ahh ah yine tuttu bursa özlemimm..yiğenimm oldu demişimdir belkii onu çok görmek istiyorumm mart nisan gibi bursadayımm inşallah
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek
ben normal gidiyorum berenim 1 kg bulur ya da bulmaz ama geçebilir demesaj:2
ben geldim bal böceklerim. özledim çooookk sizi kııııızzz.neler yapıyonuz bakiiim. diyetler salınmış bakıyorum. nasıl olcaz biz bu hafta birinci.gaz verin bakiiim kendinize suuuu suuuu içiiiiiinnn hadi bakiiiimm
hoşgeldin canımdüzene girer kg vermen ,her besinden tüketmen zaten çok güzel birşey , yazın inşallah istediğin kg erişiceksin .
affferin benim canımaaa işte buuu herkes böyledir inşallahben normal gidiyorum berenim 1 kg bulur ya da bulmaz ama geçebilir deson 2 gündeyiz belirleyici sporumu bugün yapacagım 2 saat avm gezintisi bol su ve enerji patlaması
hoşbulduk tatlım inşallah vericem.günlük 5 msj limiti varmış galiba dimi öyle okudum bu benim 5.mesajım öyleyse :)
sabah evde kahvaltı yapamadım pastaneden pizza die satılan şeylerden aldım ama az yedim ara öğün galeta yedim
öğlen az mercimek çorbası bol salata ve balık yedim yanlız balıklar tavaydı inş kg olarak geri dönmez bana
ara öğün olarak yine galeta ve meyva yiyeceğim
hhoooohoooyyt ne güzel anlatmışsın beni böceğiiiimmm.ama daş olmaya daha çook vaaarrr
benimde durdu kilo vermem yahuuu
bebiş bende kızlara katılıyorum hem öğle hem akşam sarma çok olmuş
ooohhh bizim hatunlar geziyooooo.
bende çok fenayım ne günü saat başı tartılıyom yahuu
geldim bebiş geldim kııızzzz
evet bende de göbüş var bi de yanlar ne yapcaz onları bilmem
ayyy kadın deli anacım normal yürüyüş bile yapamıyo yahu tırmanma diyo trekking diyo yahuu
bebiş lahanası değil içindeki fena
yok yook yapma tadımlık 1 yeter
inşallah bu kapamaların altında pilav yoktur
ayyy kuzum bu kalori işini hep yaz kııız bizde bilinçlenelim
sen yine çikolata mı yidin bakiiiimmm
güzelmiş bebişim spagetti soslu değildir inşallah
lazanya olmamış kuzucum
çikolata gördüm.üzme beni ben kaç gündür deliriyorum çikolata diye ama 1 çikolata 200 kalori yazık. yaptığın spor boşuna gidiyo.spor çikolatayı mı tölere etsin yoksa birikmiş kiloyu mu sen karar ver.
kek olmasın ama
geldiiim bebişiiiiiimmm
kız bursada olan beniiiiimmmm
hoşgeldin bebişiiiiiiiimmm
ben geldim bal böceklerim. özledim çooookk sizi kııııızzz.neler yapıyonuz bakiiim. diyetler salınmış bakıyorum. nasıl olcaz biz bu hafta birinci.gaz verin bakiiim kendinize suuuu suuuu içiiiiiinnn hadi bakiiiimm
Hoşgeldin bervill (kısalttım uzun oluyo oyle) ya da ilknur abla da olur gerçii neysee...herkese de laf yetiştirmişin helall haklısn sonuç olarak ablaların bitanesii..çikolatayı oruç tuttuğum gün yemiştim dayanamadımm ama daha dikkatli olcam, ve şu an kalkıp su içiyorum hemnn en az 3 bardakk Çok harika anlattım seni evet ben d efarkettim
seni ısırırım.ben sevdiklerimi ısırırım diye severim ondan. valla güzel anlatmışım bebişim beni dee daha taşlığa çok var be güzelim.aferin kız sana iç bakim suyunu bi daha çikolta yok tamam mı? ben bu hafta regl dönemindeyim.deli gibi çikolata istiyorum ama yemedim valla.dün bi niyeti bozdum yicem diye bi baktım 200 küsür kalori anında geri bıraktım valla 200 kalori bi öğle yemeği demek yahu. bu arada eşim kıskanmaya başladı kilo vermemi. bende gitcem spora demeye başladı.ilk spora başladığımda bana benim kendimi beyendirmemem gerek yok demişti.içten içe çoook sevindim valla.böyle yuttururum ben insana sözünü
hoşbulduk tatlım inşallah vericem.günlük 5 msj limiti varmış galiba dimi öyle okudum bu benim 5.mesajım öyleyse :)
sabah evde kahvaltı yapamadım pastaneden pizza die satılan şeylerden aldım ama az yedim ara öğün galeta yedim
öğlen az mercimek çorbası bol salata ve balık yedim yanlız balıklar tavaydı inş kg olarak geri dönmez bana
ara öğün olarak yine galeta ve meyva yiyeceğim
hahahah ayy harikasın ilknur ablaaısır öp nedersen artık ...mükemmele devam, yok yok çikolata falan yok bol bol su varr plates varrr... ne varmış kız taşlığaa..kızın var 62 kilosun daha nolsunn azcık fazlalık varsa da o da gitcek zaten yakındaa...
yok kııız daha 62 yok 64 teyim ama taktım mı herşeyi yaparım been bu hafta birincilik olsun kızlar yaaa gerçi bendende az gidecek bu hafta galiba regl fena etkiledi. bu güne kadar tek kaçamağım 1 küçük kurabiye ve 2 kaşık pilav oldu amaa onlarda sabah kahvaltısı yerine ve ekmek yerine oldu yaaa gitmiyo mübarek kilocuklar yahuuu
Hadi 64 olsunn daha ne olsunnya regl dönemi zor olur tabii..olsun bi şekilde toparlıcazz yaa..inanıyorum benn zaten sağlıklı olan haftada en çok 1 kilo değil mi sonuçta 1. olcaz diye de yıpranmaya gerek yok
mrb cnm hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı burdauzun zamandır kk ya uğrayamıyordum çizelgemi değiştireyim artık yardımcı olursanız sevinirim nasıl yapıyorduk hatırlayamadım
hoşgeldin fıstıkmesaj:2
mrb cnm hoşgeldin
evt 5 msj kuralı var
ii paylaşım yaparsan listeye alım da çabuk olabilir.
inş vercez kiloları
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı burda
hesaplama falan farklı oluyoda
hoşgeldin fıstık
özlemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?