Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah canım ne güzel okumuşsun adam olmuşsunn ohh o da olur inşallah sıkı bir avukat olursun. sen yaparsın .

Sağoll rakibemm..olucam olucam kaçışı yok bu saatten sonra

Hoşgeldinn ptendiaa...ayyılıdızımızın arkadaşı bizim arkadaşımızdır İnşallah hedefine ulaşırsın hemencikkk... Ticker ı Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz, weight loss bölümünden, bi başlıkta ayrıntılı anlatıyordu gruplara girmeden ana başlıkta, ama hatırlamazsan gene yardımcı oluruz

Son düzenleme:

hoşbulduk :) hemen deneyeyim teşekkür ederim.

mrb hoşgeldiin :) ilk hafta gerçekten çok iyi kilo vermişsin devamı gelir inş :)

mrb hoşgeldiin :) ilk hafta gerçekten çok iyi kilo vermişsin devamı gelir inş :)

hoşbuldum :) inşallah devamı gelecek hedefim bu ancak ilk hafta kadar hızlı olmaz tabiki hem sağlık açısından da iyi olmaz bu. amacım sağlıklı bi şekilde tüm besin gruplarını tüketerek kilo verebilmek ki bu şekilde sütümü de etkilememiş olacağım die umuyorum. aranızda kg su bana yakın arkadaş varmı?

yeni bi arkadaş daha var tombikella o da 90 civarında, bir de fatosumuz var onun kilosu yeni 100 den düştü...koşarak 50 60 70 lereee

Son düzenleme:
hhoooohoooyyt ne güzel anlatmışsın beni böceğiiiimmm.ama daş olmaya daha çook vaaarrr
günayyddııın!! ben veremiorum bu hafta ya, yapsam yapsam n'apsamm..? :26:
benimde durdu kilo vermem yahuuu
bebiş bende kızlara katılıyorum hem öğle hem akşam sarma çok olmuş
ooohhh bizim hatunlar geziyooooo.
bende çok fenayım ne günü saat başı tartılıyom yahuu
seni tutabilene aşk olsun İlknurcum. 2 gün ayrı kalmak zor olacak, yediklerine dikkat et ayın 16'sına kadar dememe gerek yok, zaten ediosun cicim
geldim bebiş geldim kııızzzz
Hahha bence çok mümkün ya kesin tartıdandır oo basen kalça çoksa plates yap kızzımm valla hemen ağrıyı hissedip mutlu olcan , bende de tam tersi göbüş varrr
evet bende de göbüş var bi de yanlar ne yapcaz onları bilmem
ayyy kadın deli anacım normal yürüyüş bile yapamıyo yahu tırmanma diyo trekking diyo yahuu
Yahu bu lahana zararlı kalorili bi şey mi bilmiyordum da?? Lahanalara yüklenmişiniz merak ettim gıı
bebiş lahanası değil içindeki fena
aa görmedim ipekçim kim yemişş bende 2 veya 3 mü yapsam acaba
yok yook yapma tadımlık 1 yeter
inşallah bu kapamaların altında pilav yoktur
merak ettim yaw
lahana sarması kaç kaloriymiş
1 porsiyon(6-7 adet)--232 cal yazıyo
benimki
10 sa
1,5 porsiyon=348 cal

1 öğün için düşünürsek o kadar fazla değil bence
ayyy kuzum bu kalori işini hep yaz kııız bizde bilinçlenelim
sen yine çikolata mı yidin bakiiiimmm
sabah 2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir
ara: 2 kupa 5i1 yerde çay
akşam : 1 tabak spagetti +1 su bardağı ayran
ara: yarım salatalık
spor yok
su 2 lt.
güzelmiş bebişim spagetti soslu değildir inşallah
lazanya olmamış kuzucum
çikolata gördüm.üzme beni ben kaç gündür deliriyorum çikolata diye ama 1 çikolata 200 kalori yazık. yaptığın spor boşuna gidiyo.spor çikolatayı mı tölere etsin yoksa birikmiş kiloyu mu sen karar ver.
kek olmasın ama

beroşvildoş nerdeki özledik fıstığııııııı
geldiiim bebişiiiiiimmm
kız bursada olan beniiiiimmmm

hoşgeldin bebişiiiiiiiimmm

ben geldim bal böceklerim. özledim çooookk sizi kııııızzz.neler yapıyonuz bakiiim. diyetler salınmış bakıyorum. nasıl olcaz biz bu hafta birinci.gaz verin bakiiim kendinize suuuu suuuu içiiiiiinnn hadi bakiiiimm

hoşgeldin canım düzene girer kg vermen ,her besinden tüketmen zaten çok güzel birşey , yazın inşallah istediğin kg erişiceksin .

ben normal gidiyorum berenim 1 kg bulur ya da bulmaz ama geçebilir de son 2 gündeyiz belirleyici sporumu bugün yapacagım 2 saat avm gezintisi bol su ve enerji patlaması

hoşgeldin canım düzene girer kg vermen ,her besinden tüketmen zaten çok güzel birşey , yazın inşallah istediğin kg erişiceksin .

hoşbulduk tatlım inşallah vericem.günlük 5 msj limiti varmış galiba dimi öyle okudum bu benim 5.mesajım öyleyse :)

sabah evde kahvaltı yapamadım pastaneden pizza die satılan şeylerden aldım ama az yedim ara öğün galeta yedim
öğlen az mercimek çorbası bol salata ve balık yedim yanlız balıklar tavaydı inş kg olarak geri dönmez bana
ara öğün olarak yine galeta ve meyva yiyeceğim

ben normal gidiyorum berenim 1 kg bulur ya da bulmaz ama geçebilir de son 2 gündeyiz belirleyici sporumu bugün yapacagım 2 saat avm gezintisi bol su ve enerji patlaması
affferin benim canımaaa işte buuu herkes böyledir inşallah

bebişim hoşgeldiiin. balıklar tavadaysa ekmeksiz yeseydin. enazından ordan tolere olur...

Hoşgeldin bervill (kısalttım uzun oluyo oyle ) ya da ilknur abla da olur gerçii neysee...herkese de laf yetiştirmişin helall haklısn sonuç olarak ablaların bitanesii..çikolatayı oruç tuttuğum gün yemiştim dayanamadımm ama daha dikkatli olcam, ve şu an kalkıp su içiyorum hemnn en az 3 bardakk Çok harika anlattım seni evet ben d efarkettim

Son düzenleme:
seni ısırırım.ben sevdiklerimi ısırırım diye severim ondan. valla güzel anlatmışım bebişim beni dee daha taşlığa çok var be güzelim.aferin kız sana iç bakim suyunu bi daha çikolta yok tamam mı? ben bu hafta regl dönemindeyim.deli gibi çikolata istiyorum ama yemedim valla.dün bi niyeti bozdum yicem diye bi baktım 200 küsür kalori anında geri bıraktım valla 200 kalori bi öğle yemeği demek yahu. bu arada eşim kıskanmaya başladı kilo vermemi. bende gitcem spora demeye başladı.ilk spora başladığımda bana benim kendimi beyendirmemem gerek yok demişti.içten içe çoook sevindim valla.böyle yuttururum ben insana sözünü

hahahah ayy harikasın ilknur ablaa ısır öp nedersen artık ...mükemmele devam, yok yok çikolata falan yok bol bol su varr plates varrr... ne varmış kız taşlığaa..kızın var 62 kilosun daha nolsunn azcık fazlalık varsa da o da gitcek zaten yakındaa...

evet canım bu hafta sanırım deneme haftan olur kaptanımız gelince bilgi verir, direk listeyede girebilirsin cuma günü ben pek bilmiyorum . haftalık 30 mesaj şartı var günlük 5 mesaj diye geçiyor ama mazareti olup girmeyenlere tölerans gösteriyorlar mecburen ,ben bir gün 2 yazarsam diğer gün tamamlıyorum . afiyet olsun kararında yersin almazsın canım. ekmek yok zaten

yok kııız daha 62 yok 64 teyim ama taktım mı herşeyi yaparım been bu hafta birincilik olsun kızlar yaaa gerçi bendende az gidecek bu hafta galiba regl fena etkiledi. bu güne kadar tek kaçamağım 1 küçük kurabiye ve 2 kaşık pilav oldu amaa onlarda sabah kahvaltısı yerine ve ekmek yerine oldu yaaa gitmiyo mübarek kilocuklar yahuuu

Hadi 64 olsunn daha ne olsunn ya regl dönemi zor olur tabii..olsun bi şekilde toparlıcazz yaa..inanıyorum benn zaten sağlıklı olan haftada en çok 1 kilo değil mi sonuçta 1. olcaz diye de yıpranmaya gerek yok

Hadi 64 olsunn daha ne olsunn ya regl dönemi zor olur tabii..olsun bi şekilde toparlıcazz yaa..inanıyorum benn zaten sağlıklı olan haftada en çok 1 kilo değil mi sonuçta 1. olcaz diye de yıpranmaya gerek yok

aaa fena taktım şu 13. takımı geçmeye ben yoksa 1.likle derdim yok amaç önümüze hedef koyalım

mrb cnm hoşgeldin
evt 5 msj kuralı var
ii paylaşım yaparsan listeye alım da çabuk olabilir.
inş vercez kiloları

uzun zamandır kk ya uğrayamıyordum çizelgemi değiştireyim artık yardımcı olursanız sevinirim nasıl yapıyorduk hatırlayamadım
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı burda
hesaplama falan farklı oluyoda

hoşgeldin fıstık
özlemiştik

hoşbulduk bebiş bende özledim valla ev dandini kalkamıyom burdan ayyyy çok özlemişim valla kııııızzz pek sevindiriğim şu andaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…