Günaydınn tontiş arkadaşlarımm benimm en tontiş kelebeğeniz geldii..ayy dün hastaydımm şükür bugün iyim kocişim iyi baktı bana:) sizler nasılsınız dünkü gibi olsaydımm bugün doktora gitçektim
tmm cnm cuma sabah ok.
Kilo bildirimimi cuma sabah yapcam bu arada ben kaptann..son ana kadar zorlucamgerçi benimki 3 e mi bölüncek ,2 hafta izin öyle oluyordu de mi
hoşgeldin fıstık geçmiş olsunGünaydınn tontiş arkadaşlarımm benimm en tontiş kelebeğeniz geldii..ayy dün hastaydımm şükür bugün iyim kocişim iyi baktı bana:) sizler nasılsınız dünkü gibi olsaydımm bugün doktora gitçektim
hoşgeldinn foto fato geçmiş olsunnn ablacıkların tatlısııDikkat et kendinee
tmm cnm cuma sabah ok.
Hoşgeldin fıstık geçmiş olsun
saol arkadaşımmm cnmm hangimiz büyüğüzz acaba kızz ben 30 martta 31 olcam sen kaçsın şekerim yaşlanıyomm ya 2 yıla verdim verdimm kiloyu yoksaa düşünmek bile istemiyorum
Sabah haberlerde beslenme uzmanı ayça kaya yı izledim doktorumdada çok izlerimm
makarna pilav ekmek yiyceksiniz diyo diyet yaparkenn ama koca tabak değil ölçülü hiç yememzlik olmaz diyoo
SİRKELİ SU,SICAK, SU,LİMON SADECE MİDENİZE ZARAR VERİRİ ZAYIFLATMAZ DİYO MAYDANOZ SUYUDA AYNI
BOL SU İÇİN YEMEK ARASI OLSUN YEMEK SONRASI OLSUN NE ZMAN İÇERSENİZ İÇİN SU KİLO VERDİDİR İSTEDİĞİNİZ KADAR İÇİN...BANA SUDA ÇOK YARDIMCI OLUYO DEMEKKİ ..KIZLAR..
tabi yaa hiç olmadan olmazz...
Ama sirkeli su da mı iyi değilmiş kii..boşa midemi azdırmayım iyi değilse ama faydasını gören de olmuş yaa tek başına tabi zayıflatmaz da yardımcı olabilirrrdii
sporuna hayranım canım. güzelde beslenilmiş , dıt 2 meyve 1 i gereksizz :) çeşit olucaksa bile yarım yarımdünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 2 meyve
öğle: 1,5 patates(fırında ve yağsız), 1 bardak salep
ara: 2 meyve
akşam: 3 köfte, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
ara(işin misafirlik kısmı): 2 yk bulgurlı salata,1 meyve, 2 cips
spor: 40 dk eliptik bisiklet, bi de hava soğuktu koşarak gittik misafirliğe, 15 dk koşu
su:2,5 lt
Günaydınlarr bayanlarr...Bu ara keyfim yerinde inşallah diyet hayatıma da yansıycak artık...
Ayrıca plates araştırmıştım da bilgilendireyim dedim, çok fazla kalori yakımı olmadığını biliyordum ama vücut şekillendirmesi için cidden çok faydalı olduğunu düşünüyorum, çünkü kilo kaybım çok az olmasına ragmen bir süre ara verip görüştüğüm arkadaşlarımdan incelmişsin yorumunu duymak çok hoşuma gitmiştiyine de kalori araştırması yaptım ve yaptığım bi saat plates artı dans sporumla 400-500 arası bi lkalori yaktığımı düşünüyorum, evde yapılan bir spor için de bence yeterli haftada 4 gün de yapıyorum genelde, tavsiye ediyorum, ayrıca gerçekten insan kendini iyi hissediyor
canımm hele onun içinn midenize zarar vermekten başka bişi yapmaz dedi..bende duymuştumm çok faydalı arkadaş zayıflamış ama denedimm içemedim af edersin kusturdu benii içmedimm en iyisi boğazı kısmak spor yapmak cnmm kim ne derse desinn boğaz boğaz boğaz ben bunu bilir bunu sölerimm cnmm sonra zayıflayım derken mideden olmak var
canım plates iyi aslında bende yapsam çok daha iyi olacak göbek duruyor öyle mekikte çekmiyorum( tartı güldürüyor beni ama bu göbiş gitmeli , bu arada avukat mısın sevgili rakibem .
evt ya kızlar
sirkeli su mideye zararlıymışş
maşallah canım ne güzel okumuşsun adam olmuşsunn ohh o da olur inşallah sıkı bir avukat olursun. sen yaparsın ,
Stajyerim henüz adım adım avukatlığa rakibemEvet ya plates baya iyi benim göbek küçülüyo bakk
Ayy daha da içmem,sağolun kızlarr
kaptanım teşekkür ederim. takılıyoruz arkadaşlarla :) 5i1 yerde çayımı içtim biraz ödem oluşmuş onu atıcaz bakalım.mrb ayyıldızım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?