Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınn tontiş arkadaşlarımm benimm en tontiş kelebeğeniz geldii..ayy dün hastaydımm şükür bugün iyim kocişim iyi baktı bana:) sizler nasılsınız dünkü gibi olsaydımm bugün doktora gitçektim

Sabah kahvaltıda
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2 çatal yumurta
çay

şimdi midem kazındı 1 elma yiycem oğlanı doyururken

öğlenn arkadaş çağırdı gitmek istemiyom hastayım diyom anlamıyo yaa ona gitçem ikramlarda tatçam sadece abartmadan

arada yine 1 meyve yerim

akşama menemen makarna salata yapçamm markarna harici yerim
bugünkü emnümde böle olur
yatömadan önce
1 bardak süt ve 1 meyva

Hoşgeldinn foto fato geçmiş olsunnn ablacıkların tatlısıı dikkat et kendinee

Son düzenleme:

Kilo bildirimimi cuma sabah yapcam bu arada ben kaptann..son ana kadar zorlucam gerçi benimki 3 e mi bölüncek ,2 hafta izin öyle oluyordu de mi
tmm cnm cuma sabah ok.
hoşgeldin fıstık geçmiş olsun

Oğlan yeni kalktı okalkmadann accık iyimm tüm evi topladım temizledimm..ter attımm iyi oldu iş yapmayınca daha çok hastalanıyorum :) yürüyüş yapmadım iş yaptımm 2 saat + arkadaşın evide uzak en az 25 dakika yürüyerek gitçem..onuda eklersen bide dönüşü var bugünkü sporumda tamalanır:)

4

hoşgeldinn foto fato geçmiş olsunnn ablacıkların tatlısıı Dikkat et kendinee

saol arkadaşımmm cnmm hangimiz büyüğüzz acaba kızz ben 30 martta 31 olcam sen kaçsın şekerim yaşlanıyomm ya 2 yıla verdim verdimm kiloyu yoksaa düşünmek bile istemiyorum
tmm cnm cuma sabah ok.

Hoşgeldin fıstık geçmiş olsun

saoll başkanımmm saoll memleketiminn insanıı ahh ah yine tuttu bursa özlemimm..yiğenimm oldu demişimdir belkii onu çok görmek istiyorumm mart nisan gibi bursadayımm inşallah

Son düzenleme:
Sabah haberlerde beslenme uzmanı ayça kaya yı izledim doktorumdada çok izlerimm
makarna pilav ekmek yiyceksiniz diyo diyet yaparkenn ama koca tabak değil ölçülü hiç yememzlik olmaz diyoo
SİRKELİ SU,SICAK, SU,LİMON SADECE MİDENİZE ZARAR VERİRİ ZAYIFLATMAZ DİYO MAYDANOZ SUYUDA AYNI
BOL SU İÇİN YEMEK ARASI OLSUN YEMEK SONRASI OLSUN NE ZMAN İÇERSENİZ İÇİN SU KİLO VERDİDİR İSTEDİĞİNİZ KADAR İÇİN...BANA SUDA ÇOK YARDIMCI OLUYO DEMEKKİ ..KIZLAR..

Son düzenleme:
saol arkadaşımmm cnmm hangimiz büyüğüzz acaba kızz ben 30 martta 31 olcam sen kaçsın şekerim yaşlanıyomm ya 2 yıla verdim verdimm kiloyu yoksaa düşünmek bile istemiyorum

Ben genele göre küçüğüm ya ondan dedim 23 benim yaş henüz ne yaşlanması yahu en güzel çağlanır 2 seneye o kilolardan eser kalmaz gıı

Ben de özledim bervil i haha nerelerdesinnnn kızımm

Tabi yaa hiç olmadan olmazz...
ama sirkeli su da mı iyi değilmiş kii..boşa midemi azdırmayım iyi değilse ama faydasını gören de olmuş yaa tek başına tabi zayıflatmaz da yardımcı olabilirrrdii

Tombul kelebekiniz yavru tombul danayı doyurmaya kalkıyoo sonrada hazırlanırımm görüşürüz şimdilik canlarım öpüyorum hepiniz..

tabi yaa hiç olmadan olmazz...
Ama sirkeli su da mı iyi değilmiş kii..boşa midemi azdırmayım iyi değilse ama faydasını gören de olmuş yaa tek başına tabi zayıflatmaz da yardımcı olabilirrrdii

canımm hele onun içinn midenize zarar vermekten başka bişi yapmaz dedi..bende duymuştumm çok faydalı arkadaş zayıflamış ama denedimm içemedim af edersin kusturdu benii içmedimm en iyisi boğazı kısmak spor yapmak cnmm kim ne derse desinn boğaz boğaz boğaz ben bunu bilir bunu sölerimm cnmm sonra zayıflayım derken mideden olmak var

sporuna hayranım canım. güzelde beslenilmiş , dıt 2 meyve 1 i gereksizz :) çeşit olucaksa bile yarım yarım

canım plates iyi aslında bende yapsam çok daha iyi olacak göbek duruyor öyle mekikte çekmiyorum ( tartı güldürüyor beni ama bu göbiş gitmeli , bu arada avukat mısın sevgili rakibem .

evt ya kızlar
sirkeli su mideye zararlıymışş

canım plates iyi aslında bende yapsam çok daha iyi olacak göbek duruyor öyle mekikte çekmiyorum ( tartı güldürüyor beni ama bu göbiş gitmeli , bu arada avukat mısın sevgili rakibem .

Stajyerim henüz adım adım avukatlığa rakibem Evet ya plates baya iyi benim göbek küçülüyo bakk

evt ya kızlar
sirkeli su mideye zararlıymışş

Ayy daha da içmem,sağolun kızlarr

Son düzenleme:

Stajyerim henüz adım adım avukatlığa rakibem Evet ya plates baya iyi benim göbek küçülüyo bakk

Ayy daha da içmem,sağolun kızlarr
maşallah canım ne güzel okumuşsun adam olmuşsunn ohh o da olur inşallah sıkı bir avukat olursun. sen yaparsın ,

mrb ayyıldızım nasılsınn
kaptanım teşekkür ederim. takılıyoruz arkadaşlarla :) 5i1 yerde çayımı içtim biraz ödem oluşmuş onu atıcaz bakalım.

merhaba arkadaşlar ayyıldızım ın arkadaşıyım. kısaca kendimden bahsedeyim.13 aylık bir kızım var ve halen şükür ki emzirebiliyorum. çalışıyorum.geçen hafta bugün yine bu saatlerde aldığım karar ile başladım dietime. eski fotolarımı görünce gaza geldim ve aldım bu kararı başlangıç kilom 91 idi ve şükür 1 haftayı -4,5 kg ile 86,500 olarak tamamladım. ilk hafta tahminimden iyi kg verdim.ödem de atıyor vücut malum. bundan sonra hızım kesinlikle yavaşlayacaktır ama hedefim yaza kadar ideal kiloma ulaşıp haziran başında planladığımız tatilimizde bikini giyebilmek

uzun zamandır kk ya uğrayamıyordum çizelgemi değiştireyim artık yardımcı olursanız sevinirim nasıl yapıyorduk hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…