4 litre su ödem yapar bebiş.suyun fazlası da zararlı 3 litre iç yeterbugün güzel yedim ya birazdan menümü paylaşçam. umarım bu hafta kilo vermişimdir yarın tartılcam.gerçi yarın 4 litre su içmem lazım ama.. :) bugün kaçamakyaptım mı evet yaptım sanırım.kakaolu süt içtim. :) sabah.ama çok seviyorum her zaman içmiyorum tabi. nomalde normal süt içiyorum gergün içerim.ama bugün markette sütlerin yanına gelince kakaolu süt çekti canım. aldım veeee içtim... :)
çok güzel bebişim süt te boncuk olsun sporu göremiyorumbugünkü menüm dombiklerr..
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
kakaolu süt
öğlen
mantar çorbası
1 bardak ayran
akşam
tarhana çorbası
haşlanmış yoğurtlu ıspanak
gün içerisinde BİR BARDAK ÇAY , 3 LİTRE SU içtim..
arkadaşlar benim midemde ülser var ve reflüm varo yüzden sabahları sirkeli su içemiyorum.yoksa komalık oluyorum. onun yerine düzenliiçebileceğim ne var.??
aferin benim tatlıma bravooooovallahi hiç sorma ilknur ablacım çok fena bi gündücezamı çektim bu arada
Menümü yazıp kaçıyorum unutmuşum arkadaşlar...iyi gecelerrr
Menüm:
Sabah:
Yarım sandviç arası peynir-domates-biber
1 şekerli çay
Öğlen:
1 tabak pilav-kuru karışımı
Ara:3-4 kraker
1 cappucini
Akşam:
1 kase çorba
3-4 kaşık kısır
3-4 kaşık kereviz yemeği
1 kivi
1 portakal
Su:1,5 lt
Spor: 1 saat plates-dans
Günaydınlarr bayanlarr...Bu ara keyfim yerinde inşallah diyet hayatıma da yansıycak artık...
Ayrıca plates araştırmıştım da bilgilendireyim dedim, çok fazla kalori yakımı olmadığını biliyordum ama vücut şekillendirmesi için cidden çok faydalı olduğunu düşünüyorum, çünkü kilo kaybım çok az olmasına ragmen bir süre ara verip görüştüğüm arkadaşlarımdan incelmişsin yorumunu duymak çok hoşuma gitmiştiyine de kalori araştırması yaptım ve yaptığım bi saat plates artı dans sporumla 400-500 arası bi lkalori yaktığımı düşünüyorum, evde yapılan bir spor için de bence yeterli haftada 4 gün de yapıyorum genelde, tavsiye ediyorum, ayrıca gerçekten insan kendini iyi hissediyor
bencede tatlı kız gelsin
sporuna hayranım canım. güzelde beslenilmiş , dıt 2 meyve 1 i gereksizz :) çeşit olucaksa bile yarım yarım
canım plates iyi aslında bende yapsam çok daha iyi olacak göbek duruyor öyle mekikte çekmiyorum( tartı güldürüyor beni ama bu göbiş gitmeli , bu arada avukat mısın sevgili rakibem .
günaydın bebişler. ben şimdi kaçar kahvaltıya davetliyim gelince hem menümü hemde kahvaltıyı yazarım size
Günaydınlaaaarrr
Beyaz ekmeğe hiç düşkünlüğüm yok da, mısır ekmeği, çavdar ekmeği vs olunca bana pasta gibi gelio tadı, yiyiyorum. bi de mesela 1 dilim ekmekle, 1 kestane, 1 petibör bisküvi yedim diyelim ki, doğrudan 2 dilim ekmek diye yazıyorum . elimde, daha önce diyetisyenimin verdiği listeler var, karşılıklarıyla birlikte, oradan faydalanıorum
bugünkü menüm dombiklerr..
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
kakaolu süt
öğlen
mantar çorbası
1 bardak ayran
akşam
tarhana çorbası
haşlanmış yoğurtlu ıspanak
gün içerisinde BİR BARDAK ÇAY , 3 LİTRE SU içtim..
arkadaşlar benim midemde ülser var ve reflüm varo yüzden sabahları sirkeli su içemiyorum.yoksa komalık oluyorum. onun yerine düzenliiçebileceğim ne var.??
askerimizle aranız da düzelmiş galiba. hayat böyle Türkiye'de, iki sevgiliden biri doğu'da, biri batı'daysa; batı'dakinin alttan alması gerekiyor; doğu'dakilerin psikolojisi başka oluyor; bunun etkisiyle birazcıkın abartıp şımardığımız, bu durumu kulllanıp azcık naz yaptığımız bile oluyo
sporun her türlüsü güzel yaaa, bi de insan hareket ettikçe edesi geliyor. benim eşim de voleybolcu. gezmeye giderken, hadi koşarak gidelim diyorum, 1,5-2 km koştuğumuz oluyor. genelde üşüdüğüm zaman oluyor butabi en son pes etmiş, işyerinde isyan ediyormuş; ya her yere yürüyerek gidiyoruz, her gün minimum 1,5 saat yürümek beni çok yoruyoro ama söyleyemiyorum, diye .
arkadaşlarından alıyorum duyumlarıçıtırlarla evlenmeseydin, sporcusun diye evlendim seninle, diyorum ben de
Menümü yazıp kaçıyorum unutmuşum arkadaşlar...iyi gecelerrr
Menüm:
Sabah:
Yarım sandviç arası peynir-domates-biber
1 şekerli çay
Öğlen:
1 tabak pilav-kuru karışımı
Ara:3-4 kraker
1 cappucini
Akşam:
1 kase çorba
3-4 kaşık kısır
3-4 kaşık kereviz yemeği
1 kivi
1 portakal
Su:1,5 lt
Spor: 1 saat plates-dans
ya ben doymuyorum yaabu boya, bu posa yetmiyor 1 meyve seda sayan'ın dediği gibi açım ben açımm
biliorum cicim ya, 2 meyveden 1'i gereksiz, çok haklısın. beynim ne güzel onaylıyor bunu ama midem ve gözlerim 'ye, ye!' diye çıldırıo bazenn
elmam büyük olunca da biraz, hemen 2 meyve yazıorum mesela. çünkü 1küçük elma= 1porsiyon meyve diye biliorum.
ahh kıyamam kelebeğimmmm sennn asker yolumu bekliyonn kuzummmm kıyamam ben sana gel bakım ablanın yamacına
günaydınn kaptancımm menünn gayett iyi canımm bencee az bile yemişinn bencee aralarda yemiyonmu cnmm senngünaydın fıstıklar
nettiniz
dünkü msj sayılarımız
kelebek.hill=18
fatoş0808=15
berenvildan=12
ayyıldızım=11(msj sayını yaz)
bur50=7
destina_88=7
tombikella=6
potendia=5
obsv=5
dinmeyen=0 dinmeyen bu hafta diskalifiye etmek zorunda kalcam sanırım ses yok
lvy=0 lvy yi de sanırım aynı ses çıkmazsa lvy napalım kıslar ii katılıyodu yok oldu bu hafta diskalifiye yazıyımmı bi hafta bekleyelimmi kararsız kaldım
bu arada dünkü menüm
sabah=1 haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek simit
öğlen=8 kaşık falan yoğurt
1 dilim ekmek
akşam=2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase suu et yemeği
su=2 lt olmuştur
spor=40 dk yürüyüş
ben değil cicim. kelebek-hill. ben de doğu'da göre yapıodum, kelebek-hill'in erkek arkadaşın askerlik yaptığı yerlerde. benim eşim de (o zaman nişanlıydık ) batı'daydı. ben 2 ay oluyo batı'ya geleli. 15 ay Doğu'da görev yaptığım için, askerlik yaptım diyorum ben de
huhuuu deestinaaa benn görünmezz kadınmıyımm canıımmmm bi selamm ver yavvv burdayımm ama dimii sonra fatoşş niye gelmiyonn geldimmi kimse yok olanlardaa selamm vermiyyoo geçmişe bakıyon anladımm cnmm amaaa((( ahadaa gittimm..
günaydın fıstıkgünaydınn kaptancımm menünn gayett iyi canımm bencee az bile yemişinn bencee aralarda yemiyonmu cnmm senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?