Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 litre su ödem yapar bebiş.suyun fazlası da zararlı 3 litre iç yeter
çok güzel bebişim süt te boncuk olsun sporu göremiyorum
vallahi hiç sorma ilknur ablacım çok fena bi gündü cezamı çektim bu arada
aferin benim tatlıma bravooooo

ah bu pilavları ne yapalım bilmem allahtan öğle yemişsin o biraz iyi

günaydın bebişler. ben şimdi kaçar kahvaltıya davetliyim gelince hem menümü hemde kahvaltıyı yazarım size

askerimizle aranız da düzelmiş galiba. hayat böyle Türkiye'de, iki sevgiliden biri doğu'da, biri batı'daysa; batı'dakinin alttan alması gerekiyor; doğu'dakilerin psikolojisi başka oluyor; bunun etkisiyle birazcıkın abartıp şımardığımız, bu durumu kulllanıp azcık naz yaptığımız bile oluyo

sporun her türlüsü güzel yaaa, bi de insan hareket ettikçe edesi geliyor. benim eşim de voleybolcu. gezmeye giderken, hadi koşarak gidelim diyorum, 1,5-2 km koştuğumuz oluyor. genelde üşüdüğüm zaman oluyor bu tabi en son pes etmiş, işyerinde isyan ediyormuş; ya her yere yürüyerek gidiyoruz, her gün minimum 1,5 saat yürümek beni çok yoruyoro ama söyleyemiyorum, diye.
arkadaşlarından alıyorum duyumları çıtırlarla evlenmeseydin, sporcusun diye evlendim seninle, diyorum ben de

ya ben doymuyorum yaa bu boya, bu posa yetmiyor 1 meyve seda sayan'ın dediği gibi açım ben açımm
biliorum cicim ya, 2 meyveden 1'i gereksiz, çok haklısın. beynim ne güzel onaylıyor bunu ama midem ve gözlerim 'ye, ye!' diye çıldırıo bazenn
elmam büyük olunca da biraz, hemen 2 meyve yazıorum mesela. çünkü 1küçük elma= 1porsiyon meyve diye biliorum.

ben diyettee buğday ekmeği yesemm yani beyz ekmek kilomm gramm oynamazz.. neden bilmeme çok dikkat ettimm kırıntısını yesemm kilo veremem..
bendede var cnmm listelerdenn tablo halinde şunun yerine şu geçer ab c değişimm tablosuu sizde biliyosunuzdurr ama..paylaşırım isterseniz hatta birgünn.

menün çok güzelmiş cicim kakaolu sütü gördüm, sporla gitse daha iyi olurmuş tabi o
ben 3 sabahtır aç karnına lahana suyu içiyorum. bu sitede diyet deneyimleri kısmında okumuştum, sabah ve akşam yem ek öncesi içiyorum.
bi de şöyle bi kür var, onun faydasını hem ben gördüm, hem babam gördü; ona da yaptırmıştım sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı zerdeçal, 1tk tarçın, 1 tk zencefili karıştırp 1 kaşık yoğurtla ya da az miktarda sütle karıştırp tükettim. hiçbir özen göstermeme rağmen 1 haftada yarım kg verdim.

ahh kıyamam kelebeğimmmm sennn asker yolumu bekliyonn kuzummmm kıyamam ben sana gel bakım ablanın yamacına

4 kaşık kısır= 2dilim ekmek
3-4 kraker= krakerin boyutuna göre değişir ama yarım dilim ekmekten aşağısı olmaz.
6 yk pilav= 3 dilim ekmek.
e, bunun sandviçi var daha, cappuccino da karbonhidrat içerio. bence sen doğrudan ekmek ye, en azından kan şekerin dengelenir diye düşünüyorum cicim

bendee hepp açımma inan hiçç doymam kiii eşime diyomm alllah dünyanınn tümm açlığını bana mı verdii adamm kuşl kadar yiyo nasıll iştir bilmemem...manken gibi 1 kaynımm varr oda manken gibi.. ama eltimde 107 kilo zavallı kaynanama zayıff gelinn denk gelmemiş.. telofonumunda şarjı hepp bitiktir öter durur hatta şaka bile yaparımm bazen sahibii gibi hep aç diye inanmıycann bunu yazakeende öttüü şarjj açıkmışş genee

günaydın fıstıklar
nettiniz

dünkü msj sayılarımız
kelebek.hill=18
fatoş0808=15
berenvildan=12
ayyıldızım=11(msj sayını yaz)
bur50=7
destina_88=7
tombikella=6
potendia=5
obsv=5

dinmeyen=0 dinmeyen bu hafta diskalifiye etmek zorunda kalcam sanırım ses yok
lvy=0 lvy yi de sanırım aynı ses çıkmazsa lvy napalım kıslar ii katılıyodu yok oldu bu hafta diskalifiye yazıyımmı bi hafta bekleyelimmi kararsız kaldım

bu arada dünkü menüm
sabah=1 haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek simit
öğlen=8 kaşık falan yoğurt
1 dilim ekmek
akşam=2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase suu et yemeği
su=2 lt olmuştur
spor=40 dk yürüyüş

huhuuu deestinaaa benn görünmezz kadınmıyımm canıımmmm bi selamm ver yavvv burdayımm ama dimii sonra fatoşş niye gelmiyonn geldimmi kimse yok olanlardaa selamm vermiyyoo geçmişe bakıyon anladımm cnmm amaaa ((( ahadaa gittimm..

ahh kıyamam kelebeğimmmm sennn asker yolumu bekliyonn kuzummmm kıyamam ben sana gel bakım ablanın yamacına

ben değil cicim. kelebek-hill. ben de doğu'da göre yapıodum, kelebek-hill'in erkek arkadaşın askerlik yaptığı yerlerde. benim eşim de (o zaman nişanlıydık) batı'daydı. ben 2 ay oluyo batı'ya geleli. 15 ay Doğu'da görev yaptığım için, askerlik yaptım diyorum ben de

7
günaydınn kaptancımm menünn gayett iyi canımm bencee az bile yemişinn bencee aralarda yemiyonmu cnmm senn

Son düzenleme:

cvnmm kelebeğinn olduğunu anladımm yamacıma gel kelebeğimm yazdımm seninn gönderindenn öğrenince asker yolu beklediğinii onu alıntı ettimm cnmm...zor tabii cnmm allahımm korusunn herkesii..sen ne iş yapıyosunn isimm neydii bide canımm benn isimm delisi fatma :)

yazdım cicim, az önce:). benb eskileri takip ede ede yeni sayfalara geliyorum, dünkü yazışmalara cevap yazıodum.

lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…