Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar merhabaa... bugün yazamadım çok iş vardı. çok üzgünüm... nasıl gidiyo ????? bugün kaçamak yapan oldu mu bakim ?

ayyıldızımm biz senle yeni tanışmıyoruzz ne demek geliyor yediklerini yazıyor kimseye dönmüyorr senle ben aynı dönemlerde izinliydik yazdıklarını görmemiş olabilirimm geçmişe dönmesemm yazdığınıda görmezdim ama her zamanda bakılmıyor burdaysam muhabbete katılıyorum yok burda değilsemm geçmişe bakamıyorsam bilmediğimm konuyada yorum yapamm ayrıyetten sabah burdaydınn ben seninn yazdığını gördümm sabah ki mesajını diyorumm arkadaşa yazdın bana yazmadın hatta kendi kendime ayyıldızım ilşlah bana yazardı neden yazmadı düşündümm inan günaydınıma dönerdi dedimm neyse olabilir geçelimm bunları..benim 1 hafta kilo verip bir hafta kilo vermem gayet nomal ben toplamda 50 kilo verdimm başladığımda bu takımdaydım ozaman sizler yoktunuz çok öncelerinden bahsediyorum nice arkadaşım mezun oldu ben hala burdayım çünkü kilom çok yolum çok uzun olduğu içinn bu aralar kiloda veremiyorum istiyorumm ama verimli istediğim gibi değil..çünkü benimm diyetimde bu 2. duraklama dönemimm birde 135 kilo civarı böle olmuştu 125 lere inemedim ozamanlarda bi türlü..takımdan bile ayrılmıştım o sıralar...ama sen başkankende bu konuşmalar oldu bir kaç kere yine söylüyorumm kızmıyorumm tabiki iyliğim için yazıyosunn ama her defasındada benim adımm geçince bir sorun var diyorumm nice girmeyenler yazmayanlar var bana isim yazdırma lütfenn ...nedir olay anlamıyorumm ...eğerki takım olarak benim bu takıma zarar verdiğimiz ve sırf kendim için girdiğimi size faydalı olmadığımı düşünüyorsanız lütfenn tüm arkadaşlarıma ve özellikle başkanımm sana diyorumm çıkarın beni takımdann..keşke herşeyy istediğimiz gibi olsunn saat versekte buluşsakk hep beraber o saatte burda olsakk oma olurmu omaz herkesin kendine göre evi işi çoluğu çocuğu varr.. hiç kimse ama hiç kimse benim ilgisiz olduğumu ve izinli olduğum günler dışında takıma uğramadığımı yazmasınn..ben gelip mazeret bildirmezsemm ozaman.. neysee nasıll keyfimm vardı canımm sıkıldıı..ayyıldızz saoll beni düşündüğün içinn daha yazacaktımm ama bu bu geceki son mesajım olsunn geçmişe bakarken gördümm...hayırlı akşamlar..

arkadaşlar merhabaa... bugün yazamadım çok iş vardı. çok üzgünüm... nasıl gidiyo ????? bugün kaçamak yapan oldu mu bakim ?

hoş geldinn cnmm benim adıma kaçamak yokk yoğundunn demekk allah kolaylıklar versinn sen yaptınmı kaçamak bakalımm sen işten yemek yemeye fırsat bulamamşındır kesin :)

aman tut canım insan pişman oluyoo sonra ben başta çok yapıyodum kaçamak ama artık tutuyorum kendimii bugün sabah yazmıştım gezmeye gidicem diyee arkadaşta sadece ikramlardan yarım kek yedimm okadar ısrara rağmen yemedim :)

kızlarr ben bıraktığım diyetisyenime gene gitöeye kara verdimm devlet hastanesinin ama çok iyi doktordu tayinim çıktı gidicem dedi diye bırakmıştımm meğersem gitmemiş hem bu arada kilo vermem istediğim gibi değill..bakalım ne diyecek kaç kalorilik vercekk çünkü gittiğim dönemlerde..3 ayda listemi değişiyodu bakalımm ama ne zaman nasip olcak bakalımm şuanlık bi niyet:) ama gidicem günü belli değill tanırmı acaba beni onu 135te bırakmıştım :)

çıkıcam dedimm çenem düştü yine ben böleyimm konuşmadan duramam ama zamanlarımız tutmuyo iştee.. neysee yarınn görüşürüz allah nasip ederse

ahh ahhh o günleri görecemmi cnmm ağzınn bal yesinnn cnnmmm ama yemesinn kalori olur cnmm oda kilo :)

eveeetttt ben 94 kiloyum.. ama vercem ben de 102 kiloydum.94 e indim. inat ettim. kıyafet bakıyorum 2 gündür görücü gelcek diye.hep büyük beden hep büyük beden. yeter artık yaa bıktım büyük beden giyinmekten zayıflicam 40 beden bile olsa o 40 bedenlerden giycem. :) 46 beden giymek istemiyorum artık..

hoş geldinn cnmm benim adıma kaçamak yokk yoğundunn demekk allah kolaylıklar versinn sen yaptınmı kaçamak bakalımm sen işten yemek yemeye fırsat bulamamşındır kesin :)

bugün güzel yedim ya birazdan menümü paylaşçam. umarım bu hafta kilo vermişimdir yarın tartılcam.gerçi yarın 4 litre su içmem lazım ama.. :) bugün kaçamakyaptım mı evet yaptım sanırım.kakaolu süt içtim. :) sabah. ama çok seviyorum her zaman içmiyorum tabi. nomalde normal süt içiyorum gergün içerim.ama bugün markette sütlerin yanına gelince kakaolu süt çekti canım. aldım veeee içtim... :)

4

ühühühühühühühühühühü 94 kilo biri olarak....

Son düzenleme:
bugünkü menüm dombiklerr..

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
kakaolu süt

öğlen
mantar çorbası
1 bardak ayran

akşam
tarhana çorbası
haşlanmış yoğurtlu ıspanak

gün içerisinde BİR BARDAK ÇAY , 3 LİTRE SU içtim..

arkadaşlar benim midemde ülser var ve reflüm varo yüzden sabahları sirkeli su içemiyorum.yoksa komalık oluyorum. onun yerine düzenliiçebileceğim ne var.??

kızlar yarın tartılıyorum dua edin. saat 5buçuktan sonra kilomu ogrenicem. :) şimdilik kaçıyorum Allah a emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar. muuuuaaaaaahhh kocaman öptüm hepinizi :)

vallahi hiç sorma ilknur ablacım çok fena bi gündü cezamı çektim bu arada

genel olarak iyi tatlım kakaolu süt hariç

Menümü yazıp kaçıyorum unutmuşum arkadaşlar...iyi gecelerrr

Menüm:
Sabah:
Yarım sandviç arası peynir-domates-biber
1 şekerli çay

Öğlen:
1 tabak pilav-kuru karışımı

Ara:3-4 kraker
1 cappucini

Akşam:
1 kase çorba
3-4 kaşık kısır
3-4 kaşık kereviz yemeği

1 kivi
1 portakal

Su:1,5 lt
Spor: 1 saat plates-dans

tamam canım cuma gününkü tartıdan sonra beni yakalamaya çalış tamam mı :) bende kaçayım senden .

sen beni başkasıyla karıştırıyor olabilirsin fatoş ben hiç izin almadım ben eylül ayından bu yana çok iyi kg verdiğini biliyorum zaten şöyle söylemek istedim ki ,bu hafta veremicem diyorsun ama o hafta sporda yapıyorsun 40 dk yürüyüş hiç yabana atılır bir spor değil ve o hafta kg veremeyince bende kendimce diyorum acaba fatoş nerde yanlış yapıyor sonuçta herkes birbirininden etkileniyor ve menülere kadar şunu yapmışsın cıs diyoruz ben diyicek birşeyim varsa o da senin alttaki diyetisyene gitme kararın, biryerlerde boşluk var işte yani diyetisyen desteği almak lazım . yoksa ben senin kg hiiç veremiyor demiyorum yazışmalar var eski kilolar var takdirde ediyorum seni ama sen bu grubun lideri gibisin senin verdiğin kilolar bizim onurumuz gururumuz ,nasl haftanın birincisi olmak için uğraşanlar varsa bizde yarışıyoruz ama senin böyle bir çaban yok anladığım kadar yolunda uzun dedin seni yormak istemem. hevesinide asla kaçırmak istemem. istediğim tek şey bizlere destek olman ,kg vermesende ben 100-200 gr eksilmiyor mu diye soruyorum kendime o konuda aydınlatırsan daha iyi olur. yoksa herkes kendi bacagından asılır senin verdiğinin bana benim verdiğimin bir başkasına faydası ne olucak ki ,menülere bakarım yazarım hadi başbaş der kaçarım, yakından takip etmek istiyoruz seni ,gaza gel şöyle pata pata kg ver biz seni çok az görüyoruz diyorum. bende çok giremiyorum elbette bendede var 2 çocuk ama yazışmalarıma özellikle yapacagım yaptığım , metotlarr ,duyumlar hepsini aktarmaya çalışyorum.canın asla sıkma , sen dediğim gibi grubun en faydalı üyesisin,anlatmak istediklerim biraz karışk olmuş olabilir ama insan soruyor işte bir hafta veriliyor diger hafta yok sistem oturmamış ,bir yerde hata var ne acaba diye soruyor merak işte.

bugün menüm hiç hoş değildi ,o yüzden paylaşmasam olur mu ,5i1 yerde çay kesmiyor tekrar 9 lu hayat çayına devam

ayyıldızımm canımm arkadaşımm ben biliyorumm kötülükle demediğini düşünerekk dedğinii canımm benii işte dediğimm gibbi uzunn süreli oluncada kiloda nasıl duraklama oluyosaa metabolizmaa yavalıyo ya diyette dönemdönemm benimm vucut sporada alıştı arkadaşımm ,inan resim çekerde koyarımdaa 40 dakika sporumu hiç aksatmamm hasta olmadıktan sonra veya çok acil bişi olmadıktan sonra geçen yapamadım hastaydım mesela onuda yazdımm buraya duyduklarımda yazdım arkadaşımm daha dün paylaştım sen bunları bana yazmamıştın mesela ne duyuyosamm yazıyomm cnmm beniimm kilo veriyorumm farkındaysann vermediğim hafta azdır benimm bu hafta kilo veremem yazdığımm pizza yapıp yemiştimm ya o haftaydı ee 3 ayda bir olunca çok yemiştimm ödüll gibi bi şeydii okuyanlar hatırlarr kızmayınn bana demiştim ipek arkadaşımda 3 ayda birse kızılmaz yazmıştıı burda tabi ki kim kime kötülük etmek ister canımm..haftalık rekabetler tabii olacakk cnmm benimm ama başka guruba yaparımm ben onu içimizdede olurr ne bilimm bende böylee veriyomm iştee bayağı zamandırr 112denn 101 e düşene kadarr azar azar verdimm bende istiyom 40 dakka sporaaa menülerimide görüyonuz kaçamağımda olmaz benimm kolay kolay besin değerlerimde menülerimde dağılımlıdır ama olmuyo işte.. diyetisyenide ondan dedimm zatenn diyetisyenimm benii çağırmazdı ayda 1 arayıp vucut ölçülerini söyle derdii ne zaman vucut ölçülerin azalmaz değişmezse sorun var derdii ozaman gelmen gerek listenin değişmesii gerekir demişti..sakınki sende benimm sözlerimi yanlış anlama canımm burda herkesii çok seviyorumm..zatenn hissettmişinizdir benn normaldede böyleyimm normal hayattada sevmeyenimm yokktur...çünküü övünmekk değill hiç bir allahın kuluna kötüü düşüncemm yoktur caım arkadaşımm bende isterimm size faydalı olayımm gaza getireyimm napayımm söleyinn gaza gelinn..elimden geleni yaparımm...bide sen bana ne yazmıştınn cnmm inan görmedimm sor bakımm canım bi daha...sen yeni yıldan önceki hafta izinli değilmiydinn cnmm ben yanlışmı hatırladımm..

Günaydınlaaaarrr
Beyaz ekmeğe hiç düşkünlüğüm yok da, mısır ekmeği, çavdar ekmeği vs olunca bana pasta gibi gelio tadı, yiyiyorum. bi de mesela 1 dilim ekmekle, 1 kestane, 1 petibör bisküvi yedim diyelim ki, doğrudan 2 dilim ekmek diye yazıyorum. elimde, daha önce diyetisyenimin verdiği listeler var, karşılıklarıyla birlikte, oradan faydalanıorum

günaydınnn cancanlarr tatlıı tombiklerimm benimm...kızlarr izmirr acaip yağmurluu dünn gök delindi sankimm ne yağdııı evin içi aydınlandı inanın:)allahımm korusunn bi yerlere düştü kesin yıldırım...sizler nasılsınız bakalımm görüşmüyeli..akşamm kapılarıı ben kapattımm sabah ayyıldızımm açmışş nerdesiniz bakımm haa kalkınn kalıkınn fazla uykuda kilo yaparr..:))) çalışanlaraaa lafımm yokk siz işinize bakınn bakımmm işinizz bitince koşun buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…