bu arada bir konuyu paylaşmak istiyorum. fatoş arkadaşımıza dikat çekici 2 yazı yazdım ama sanırım geçmişi hiç okumuyor asılı kaldı. kilo verme konusunda yardımcı olmak adına. yanlış giden birşeyler var diye sormuştum ama hiç cvp vermedi. burda takım olarak yolumuza devam ediyoruz. günlük gelip sadece kendi yediklerini ve en sona denk gelen mesajlara cevap verip çıkıyor. bir hafta kg veriyor bir hafta vermiyor , ben kendisininde bizim gibi kişilere direk geri dönüş yapmasını istiyorum. çünkü kilo açısından en vermeye yatkın olan kendisi , Fatoşcum gelirsen lütfen bu mesajın altına yaz olur mu. senin iyiliğin için yazıyorum. cünkü sende gidicek çok kilo var ve bir hafta vermesen ben niye veremiyor acaba diyorum. 40 dk yürüyüşler yapıyorsun 101 kg idin en son . biz de yanlışları görmende yardımcı olalım .yanlış anlama lütfen yazdıklarımı .
arkadaşlar merhabaa... bugün yazamadım çok iş vardı. çok üzgünüm... nasıl gidiyo ????? bugün kaçamak yapan oldu mu bakim ?
aman tut canım insan pişman oluyoo sonra ben başta çok yapıyodum kaçamak ama artık tutuyorum kendimii bugün sabah yazmıştım gezmeye gidicem diyee arkadaşta sadece ikramlardan yarım kek yedimm okadar ısrara rağmen yemedim :)son mesaj: 12
kızlar yarın kuzenimle kahvaltıya gideceğiz.ilk işinde 1 ay doldurdu maaşını ıslatalım dedik.çok abartmamaya çalışacağım.inşallah kendimi tutabilirim. kimsecikler yok bende kaçar öpüyorum siziii byeeee
ahh ahhh o günleri görecemmi cnmm ağzınn bal yesinnn cnnmmm ama yemesinn kalori olur cnmm oda kilo :)
hoş geldinn cnmm benim adıma kaçamak yokk yoğundunn demekk allah kolaylıklar versinn sen yaptınmı kaçamak bakalımm sen işten yemek yemeye fırsat bulamamşındır kesin :)
neremizden verelim daha :) bizim kg standardımız az şekerim ,orantı önemli şimdi ben 70-80 kg olan biriyle aynı kategoride olamam haliyle kg çok olan alır dert etme sen :) en fit olarak verelim kiloları da dombişler şaşırsın nerelerinden gidiyor diye
yakalarım kııız sen bi söyle bakim kinu banaaa
ayy gördüm beeğim süpersin valla ben hiç ölçülmedim bende ölçüleyim de bi bakayım 1 ay sonraki farka kııııızz
evet haklısın canım fatoş sen bi gel seni gaza getirelim bi incelemeye alalım bakiiimmmm
bebiş ne yaptın yahuu muz cıs,poğaça cıs,lahana sarması fazla olmu bi de hiç spor yok olmaz böyle sana 50 mekik ceza hadi bakalım sorucam cezanı yaptın mı diye.
bugünkü menüm dombiklerr..
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
kakaolu süt
öğlen
mantar çorbası
1 bardak ayran
akşam
tarhana çorbası
haşlanmış yoğurtlu ıspanak
gün içerisinde BİR BARDAK ÇAY , 3 LİTRE SU içtim..
arkadaşlar benim midemde ülser var ve reflüm varo yüzden sabahları sirkeli su içemiyorum.yoksa komalık oluyorum. onun yerine düzenliiçebileceğim ne var.??
tamam canım cuma gününkü tartıdan sonra beni yakalamaya çalış tamam mı :) bende kaçayım senden .yakalarım kııız sen bi söyle bakim kinu banaaa
ayy gördüm beeğim süpersin valla ben hiç ölçülmedim bende ölçüleyim de bi bakayım 1 ay sonraki farka kııııızz
evet haklısın canım fatoş sen bi gel seni gaza getirelim bi incelemeye alalım bakiiimmmm
bebiş ne yaptın yahuu muz cıs,poğaça cıs,lahana sarması fazla olmu bi de hiç spor yok olmaz böyle sana 50 mekik ceza hadi bakalım sorucam cezanı yaptın mı diye.
sen beni başkasıyla karıştırıyor olabilirsin fatoş ben hiç izin almadım ben eylül ayından bu yana çok iyi kg verdiğini biliyorum zaten şöyle söylemek istedim ki ,bu hafta veremicem diyorsun ama o hafta sporda yapıyorsun 40 dk yürüyüş hiç yabana atılır bir spor değil ve o hafta kg veremeyince bende kendimce diyorum acaba fatoş nerde yanlış yapıyor sonuçta herkes birbirininden etkileniyor ve menülere kadar şunu yapmışsın cıs diyoruz ben diyicek birşeyim varsa o da senin alttaki diyetisyene gitme kararın, biryerlerde boşluk var işte yani diyetisyen desteği almak lazım . yoksa ben senin kg hiiç veremiyor demiyorum yazışmalar var eski kilolar var takdirde ediyorum seni ama sen bu grubun lideri gibisin senin verdiğin kilolar bizim onurumuz gururumuz ,nasl haftanın birincisi olmak için uğraşanlar varsa bizde yarışıyoruz ama senin böyle bir çaban yok anladığım kadar yolunda uzun dedin seni yormak istemem. hevesinide asla kaçırmak istemem. istediğim tek şey bizlere destek olman ,kg vermesende ben 100-200 gr eksilmiyor mu diye soruyorum kendime o konuda aydınlatırsan daha iyi olur. yoksa herkes kendi bacagından asılır senin verdiğinin bana benim verdiğimin bir başkasına faydası ne olucak ki ,menülere bakarım yazarım hadi başbaş der kaçarım, yakından takip etmek istiyoruz seni ,gaza gel şöyle pata pata kg ver biz seni çok az görüyoruz diyorum. bende çok giremiyorum elbette bendede var 2 çocuk ama yazışmalarıma özellikle yapacagım yaptığım , metotlarr ,duyumlar hepsini aktarmaya çalışyorum.canın asla sıkma , sen dediğim gibi grubun en faydalı üyesisin,anlatmak istediklerim biraz karışk olmuş olabilir ama insan soruyor işte bir hafta veriliyor diger hafta yok sistem oturmamış ,bir yerde hata var ne acaba diye soruyor merak işte.ayyıldızımm biz senle yeni tanışmıyoruzz ne demek geliyor yediklerini yazıyor kimseye dönmüyorr senle ben aynı dönemlerde izinliydik yazdıklarını görmemiş olabilirimm geçmişe dönmesemm yazdığınıda görmezdim ama her zamanda bakılmıyor burdaysam muhabbete katılıyorum yok burda değilsemm geçmişe bakamıyorsam bilmediğimm konuyada yorum yapamm ayrıyetten sabah burdaydınn ben seninn yazdığını gördümm sabah ki mesajını diyorumm arkadaşa yazdın bana yazmadın hatta kendi kendime ayyıldızım ilşlah bana yazardı neden yazmadı düşündümm inan günaydınıma dönerdi dedimm neyse olabilir geçelimm bunları..benim 1 hafta kilo verip bir hafta kilo vermem gayet nomal ben toplamda 50 kilo verdimm başladığımda bu takımdaydım ozaman sizler yoktunuz çok öncelerinden bahsediyorum nice arkadaşım mezun oldu ben hala burdayım çünkü kilom çok yolum çok uzun olduğu içinn bu aralar kiloda veremiyorum istiyorumm ama verimli istediğim gibi değil..çünkü benimm diyetimde bu 2. duraklama dönemimm birde 135 kilo civarı böle olmuştu 125 lere inemedim ozamanlarda bi türlü..takımdan bile ayrılmıştım o sıralar...ama sen başkankende bu konuşmalar oldu bir kaç kere yine söylüyorumm kızmıyorumm tabiki iyliğim için yazıyosunn ama her defasındada benim adımm geçince bir sorun var diyorumm nice girmeyenler yazmayanlar var bana isim yazdırma lütfenn ...nedir olay anlamıyorumm ...eğerki takım olarak benim bu takıma zarar verdiğimiz ve sırf kendim için girdiğimi size faydalı olmadığımı düşünüyorsanız lütfenn tüm arkadaşlarıma ve özellikle başkanımm sana diyorumm çıkarın beni takımdann..keşke herşeyy istediğimiz gibi olsunn saat versekte buluşsakk hep beraber o saatte burda olsakk oma olurmu omaz herkesin kendine göre evi işi çoluğu çocuğu varr.. hiç kimse ama hiç kimse benim ilgisiz olduğumu ve izinli olduğum günler dışında takıma uğramadığımı yazmasınn..ben gelip mazeret bildirmezsemm ozaman.. neysee nasıll keyfimm vardı canımm sıkıldıı..ayyıldızz saoll beni düşündüğün içinn daha yazacaktımm ama bu bu geceki son mesajım olsunn geçmişe bakarken gördümm...hayırlı akşamlar..
tamam canım cuma gününkü tartıdan sonra beni yakalamaya çalış tamam mı :) bende kaçayım senden .
sen beni başkasıyla karıştırıyor olabilirsin fatoş ben hiç izin almadım ben eylül ayından bu yana çok iyi kg verdiğini biliyorum zaten şöyle söylemek istedim ki ,bu hafta veremicem diyorsun ama o hafta sporda yapıyorsun 40 dk yürüyüş hiç yabana atılır bir spor değil ve o hafta kg veremeyince bende kendimce diyorum acaba fatoş nerde yanlış yapıyor sonuçta herkes birbirininden etkileniyor ve menülere kadar şunu yapmışsın cıs diyoruz ben diyicek birşeyim varsa o da senin alttaki diyetisyene gitme kararın, biryerlerde boşluk var işte yani diyetisyen desteği almak lazım . yoksa ben senin kg hiiç veremiyor demiyorum yazışmalar var eski kilolar var takdirde ediyorum seni ama sen bu grubun lideri gibisin senin verdiğin kilolar bizim onurumuz gururumuz ,nasl haftanın birincisi olmak için uğraşanlar varsa bizde yarışıyoruz ama senin böyle bir çaban yok anladığım kadar yolunda uzun dedin seni yormak istemem. hevesinide asla kaçırmak istemem. istediğim tek şey bizlere destek olman ,kg vermesende ben 100-200 gr eksilmiyor mu diye soruyorum kendime o konuda aydınlatırsan daha iyi olur. yoksa herkes kendi bacagından asılır senin verdiğinin bana benim verdiğimin bir başkasına faydası ne olucak ki ,menülere bakarım yazarım hadi başbaş der kaçarım, yakından takip etmek istiyoruz seni ,gaza gel şöyle pata pata kg ver biz seni çok az görüyoruz diyorum. bende çok giremiyorum elbette bendede var 2 çocuk ama yazışmalarıma özellikle yapacagım yaptığım , metotlarr ,duyumlar hepsini aktarmaya çalışyorum.canın asla sıkma , sen dediğim gibi grubun en faydalı üyesisin,anlatmak istediklerim biraz karışk olmuş olabilir ama insan soruyor işte bir hafta veriliyor diger hafta yok sistem oturmamış ,bir yerde hata var ne acaba diye soruyor merak işte.
Hmmm evett şimdi neden kraker yediğimi diyim ki, akşam yemeğini çok aç gidip saldırmayım diyeekraker değil de ekmeği yememeliyim belki ya da zamanla ikisinden de kurtulsam hiç fena olmaz bi kalori hesabını çıkarmaya çalışcammm
Valla ben hukuku severek bitirmiş bir insanım, hukuk hukuk diye öldüm lisede sonra da girip bi güzel okudum, başlarda adliyede işleri yürütmek zor gelir insanla herkesle muhatap olup derdini anlatıp söz geçirmeye işini yaptırmaya çalışırsın ve neye hakkın var yok bilemezsin ama öğrendikçe acayip zevkli bence ben çok seviyorum şahsennAyrıca adliye dışında iş gereği çok devlet kurumuna da gidiyorum ama bana dışarda daha zevkli geliyor, ofiste oturup dilekçe okuyup yazmaktansa
Mümkün yaaa şimdi sen deyince aklıma geldi ya da bende zaten var mıydı bilemedim şimdi ikisi de mümkün kıızımm
Sporu evde yapıyorum canım 45 dk kadar video ile plates sonra da hareketli danslar yapıyorum kendimcesandviç ekmek ama ben onu fırından alıyorum sırf boyutu küçük bi keğekli ekmek gibi düşünün ki vallah onun da yarısıı
Su,spor gayet harika ama sen de benim gibi ekmek azaltmalısın sanırım cıss ikimize dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?