Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özlem ben, 24 yaşındayım, 2 yıllık öğretmenim

günaydın fıstık
aralarda yememeye çalışıyorum
dayanamazsam galete veya türk kahvesi ile ara yapıyorum
anladımm canımm yapsan bence daha faydalı olurr meyvede tüket başkanımm arada ye işte :)türk kahvesi içiyorum bende çokta severimm menümede yazmıyomm onu bak tühh her akşamm 1 tane içerimm illah eşimle

lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
bence bekle kaptancımm ipek arkadaşımız guruba faydalıı bence bi sorun vardır illahki gelirdi yoksaa bol paylaşım yapıyodu çünkü

özlem ben, 24 yaşındayım, 2 yıllık öğretmenim

memnun oldumm ayy canımm benimm hayalimdekii meslektii branşın ne seninn .dil sınavını kazanamadığım için olmadıı alanım yabancı dil değilde sözel eşit ağırlık olsaydıı bende öğretmendimm meslektaştımm..ama 2 yabancı dilim varr evhanımıyımm ama bekarkenn ders verirdimm kppss ye giriyomm iyi puanda alıyom ama yerleşemiyomm dayımm yok ( bide şimdi ortaöğretime kppss kalkmış diyolarr doğrumu bi bilgin varmı.. eniştem öğretmen benim bacımın eşii duydum ama kesin bişi yok dedii ama sanada sorayım

ya akşamları 1 saat yürüyorum onu unutmuşum. :) bunu ben de deniyim o zaman.. hazır sormuşken bi sorum daha var. ödem atıcı şişkinlik giderici ne var mesela böyle?

ya suyu susadığım için içiyorum bence de cok fazla ama susuyorum :) iş yerinde masamın altını görseniz plastik şişe kaynıyo.
bende çok içerimm cnmm 4 bulur geçer bazenn eşim diyo sana çeşme yaptırcam hayrat :) ama idrarada çıkarımm çıkıyosaa sorunn yokk içtiğin kadar..istiyosan iççen bence zararı olmaz istemeden içemk zarar veriri böbrek yorar benimm yorumum bu tabi ama..bende istiyomm açımm iştee yemeğe nasıl açsamm suyada..

ya akşamları 1 saat yürüyorum onu unutmuşum. :) bunu ben de deniyim o zaman.. hazır sormuşken bi sorum daha var. ödem atıcı şişkinlik giderici ne var mesela böyle?
bende vardı ödem çayıı defterlerden karıştırıp bulayımm ama canımm nete yazz burdanda bulursun öyle problemin varsa tuz tüketimin nasıll tuzu kess fazlaysa cnmm nasıl fark edersinn gör bakk ama zadır tahminimce

tombikellamm seninn adın ne canımm benimm gibimm tombişsinn anladımda adınn ne :) ne iş yaparsınn cnmm evli bekar ..ayy nufus memurumuyum neyim :)

form çayları ve yeşil çaylar işe yarıyor bence
lahana suyu ve lahana çorbası da işe yarıyor
bir de bol su içmek yarıyormuş ama sen onu yapıyorsun

tuvalete gidiyorum evet. hem de çok.. :) ismim hatice :) evet tombişim. 94 kiloyum. gerçi bugün yeni kilomu öğrencem saat 5 buçuktan sonra. :)

tombikellamm seninn adın ne canımm benimm gibimm tombişsinn anladımda adınn ne :) ne iş yaparsınn cnmm evli bekar ..ayy nufus memurumuyum neyim :)

şuan bekarım. pazartesi günü istemeye gelcekler. öbür hafta sözlü olcam. :) ben bi dernekte çalışyorum. hayır derneği. KUDÜS DAYANIŞMA DERNEĞİ. filistin de mescid-i aksa 'nın etrafındaki yetim öksüz çocuklarla ilgileniyoruz. kadınlara iş imkanı sağlıyoruz. oradaki evleri camileri restore ediyoruz.hastaneler açıyoruz. öyle :) eskişehirliyim.çerkesim. 21 yaşımdayım :)

tuvalete gidiyorum evet. hem de çok.. :) ismim hatice :) evet tombişim. 94 kiloyum. gerçi bugün yeni kilomu öğrencem saat 5 buçuktan sonra. :)
fıstık kilo bildirimi cuma sabah, ama istersen bugün bildirebilirsin katılımın iyi bu hafta listeye alabiliriz seni
kilonu yazarken gruba girişteki kilon
şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarsan senide cuma zayıflama yarışması listemize ekleyebiliriz.
ne güzel hayır işleri yapıyosun bende eskişehirliyim neresindensin sen

şimdiye kadar yediimin kalorisini bi hesaplıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta=80 cal
1 ceviz=20 cal
ara =1,5 galete=50 cal

öğlen
brokoli haşlama(250 gr)=90 cal
yoğurt(yarım kase)=85
bir yk keçiboynuzu pekmezi=50 cal

arada türk kahvesi içcem tek şekerli =20 cal

akşamı da ekleyip bi daha yazarım şimdiye kadarki cal hesaplamak için=395 cal toplammm

tamam inş. akşam hepsini yazıcam :) hayır işleri güzel ama yorucu :)
eskişehirin odunpazarı ndanım ben. :) çok şaşırdım çünkü ben pek fazla eskişehirliyle karşılaşmıyorum :) siz neresindensiniz?

vayy nasıl da üşenmeden kalori hesaplamışşınız.. :)

çifteler ilçesindenim duymuşsundur belki

vayy nasıl da üşenmeden kalori hesaplamışşınız.. :)
merak ediyorum günde 1000 cal geçmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…