cvnmm kelebeğinn olduğunu anladımm yamacıma gel kelebeğimm yazdımm seninn gönderindenn öğrenince asker yolu beklediğinii onu alıntı ettimm cnmm...zor tabii cnmm allahımm korusunn herkesii..sen ne iş yapıyosunn isimm neydii bide canımm benn isimm delisi fatma :)
yazdım cicim, az önce:). benb eskileri takip ede ede yeni sayfalara geliyorum, dünkü yazışmalara cevap yazıodum.
anladımm canımm yapsan bence daha faydalı olurr meyvede tüket başkanımm arada ye işte :)türk kahvesi içiyorum bende çokta severimm menümede yazmıyomm onu bak tühh her akşamm 1 tane içerimm illah eşimlegünaydın fıstık
aralarda yememeye çalışıyorum
dayanamazsam galete veya türk kahvesi ile ara yapıyorum
bence bekle kaptancımm ipek arkadaşımız guruba faydalıı bence bi sorun vardır illahki gelirdi yoksaa bol paylaşım yapıyodu çünkülvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
4 litre su ödem yapar bebiş.suyun fazlası da zararlı 3 litre iç yeter
çok güzel bebişim süt te boncuk olsun sporu göremiyorum
özlem ben, 24 yaşındayım, 2 yıllık öğretmenim
menün çok güzelmiş cicimkakaolu sütü gördüm, sporla gitse daha iyi olurmuş tabi o
ben 3 sabahtır aç karnına lahana suyu içiyorum. bu sitede diyet deneyimleri kısmında okumuştum, sabah ve akşam yem ek öncesi içiyorum.
bi de şöyle bi kür var, onun faydasını hem ben gördüm, hem babam gördü; ona da yaptırmıştımsabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı zerdeçal, 1tk tarçın, 1 tk zencefili karıştırp 1 kaşık yoğurtla ya da az miktarda sütle karıştırp tükettim. hiçbir özen göstermeme rağmen 1 haftada yarım kg verdim.
bende çok içerimm cnmm 4 bulur geçer bazenn eşim diyo sana çeşme yaptırcam hayrat :) ama idrarada çıkarımm çıkıyosaa sorunn yokk içtiğin kadar..istiyosan iççen bence zararı olmaz istemeden içemk zarar veriri böbrek yorar benimm yorumum bu tabi ama..bende istiyomm açımm iştee yemeğe nasıl açsamm suyada..ya suyu susadığım için içiyorum bence de cok fazla ama susuyorum :) iş yerinde masamın altını görseniz plastik şişe kaynıyo.
bende vardı ödem çayıı defterlerden karıştırıp bulayımm ama canımm nete yazz burdanda bulursun öyle problemin varsa tuz tüketimin nasıll tuzu kess fazlaysa cnmm nasıl fark edersinn gör bakk ama zadır tahminimceya akşamları 1 saat yürüyorum onu unutmuşum. :) bunu ben de deniyim o zaman.. hazır sormuşken bi sorum daha var. ödem atıcı şişkinlik giderici ne var mesela böyle?
form çayları ve yeşil çaylar işe yarıyor benceya akşamları 1 saat yürüyorum onu unutmuşum. :) bunu ben de deniyim o zaman.. hazır sormuşken bi sorum daha var. ödem atıcı şişkinlik giderici ne var mesela böyle?
bende çok içerimm cnmm 4 bulur geçer bazenn eşim diyo sana çeşme yaptırcam hayrat :) ama idrarada çıkarımm çıkıyosaa sorunn yokk içtiğin kadar..istiyosan iççen bence zararı olmaz istemeden içemk zarar veriri böbrek yorar benimm yorumum bu tabi ama..bende istiyomm açımm iştee yemeğe nasıl açsamm suyada..
tombikellamm seninn adın ne canımm benimm gibimm tombişsinn anladımda adınn ne :) ne iş yaparsınn cnmm evli bekar ..ayy nufus memurumuyum neyim :)
form çayları ve yeşil çaylar işe yarıyor bence
lahana suyu ve lahana çorbası da işe yarıyor
bir de bol su içmek yarıyormuş ama sen onu yapıyorsun
form çayları ve yeşil çaylar işe yarıyor bence
lahana suyu ve lahana çorbası da işe yarıyor
bir de bol su içmek yarıyormuş ama sen onu yapıyorsun
fıstık kilo bildirimi cuma sabah, ama istersen bugün bildirebilirsin katılımın iyi bu hafta listeye alabiliriz senituvalete gidiyorum evet. hem de çok.. :) ismim hatice :) evet tombişim. 94 kiloyum. gerçi bugün yeni kilomu öğrencem saat 5 buçuktan sonra. :)
ne güzel hayır işleri yapıyosun bende eskişehirliyim neresindensin senşuan bekarım. pazartesi günü istemeye gelcekler. öbür hafta sözlü olcam. :) ben bi dernekte çalışyorum. hayır derneği. KUDÜS DAYANIŞMA DERNEĞİ. filistin de mescid-i aksa 'nın etrafındaki yetim öksüz çocuklarla ilgileniyoruz. kadınlara iş imkanı sağlıyoruz. oradaki evleri camileri restore ediyoruz.hastaneler açıyoruz. öyle :) eskişehirliyim.çerkesim. 21 yaşımdayım :)
fıstık kilo bildirimi cuma sabah, ama istersen bugün bildirebilirsin katılımın iyi bu hafta listeye alabiliriz seni
kilonu yazarken gruba girişteki kilon
şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarsan senide cuma zayıflama yarışması listemize ekleyebiliriz.
ne güzel hayır işleri yapıyosun bende eskişehirliyim neresindensin sen
şimdiye kadar yediimin kalorisini bi hesaplıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta=80 cal
1 ceviz=20 cal
ara =1,5 galete=50 cal
öğlen
brokoli haşlama(250 gr)=90 cal
yoğurt(yarım kase)=85
bir yk keçiboynuzu pekmezi=50 cal
arada türk kahvesi içcem tek şekerli =20 cal
akşamı da ekleyip bi daha yazarım şimdiye kadarki cal hesaplamak için=395 cal toplammm
çifteler ilçesindenim duymuşsundur belkitamam inş. akşam hepsini yazıcam :) hayır işleri güzel ama yorucu :)
eskişehirin odunpazarı ndanım ben. :) çok şaşırdım çünkü ben pek fazla eskişehirliyle karşılaşmıyorum :) siz neresindensiniz?
merak ediyorum günde 1000 cal geçmek istemiyorumvayy nasıl da üşenmeden kalori hesaplamışşınız.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?