- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ayrı kaldığımız anlarda aramızda 1600 km vardı. o km farkı bize, birbirimizin kıymetini bilmeyi öğretti. kısa sürede evlendim ben. tanıştık, 4 ay sonra nişanlandık, 4 ay sonra evlendik. hep uzakta olunca birikti yaşayamadıklarımız. evlenince, sevgili gibi olduk; aynı evi paylaşan 2 sevgilibirlikte sevgiliyken gezemedik, şimdi hep gezioruz . tabi arada bir ayrı kalmak gerekio
bu akşam nöbetçi mesela, ben de tek başıma keyif çatıcam biraz; bol bol sporumu yapıcamm
ben de prenses abiye diktiricem, görümcemin ve en iyi arkadaşımın düğünü var; 2 düğünde de giyerimacaba 63 olduktan sonra mı dikime başlattırsam, yoksa şimdi mi bilemedim..
Eki Görüntüle 608007
böyle bişey cicim. çıkmam lazım, yine yazarım.
özlem ben, 24 yaşındayım, 2 yıllık öğretmenim
şimdiye kadar yediimin kalorisini bi hesaplıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta=80 cal
1 ceviz=20 cal
ara =1,5 galete=50 cal
öğlen
brokoli haşlama(250 gr)=90 cal
yoğurt(yarım kase)=85
bir yk keçiboynuzu pekmezi=50 cal
arada türk kahvesi içcem tek şekerli =20 cal
akşamı da ekleyip bi daha yazarım şimdiye kadarki cal hesaplamak için=395 cal toplammm
lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
bence zamanın daha varsa 63 ü bekle derim. çünkü bu abiye bele oturursa güzel durur.zayıfladıkça da belinde iyi durmaz o yüzden en son halinle diktirirsen daha iyi olur benceayrı kaldığımız anlarda aramızda 1600 km vardı. o km farkı bize, birbirimizin kıymetini bilmeyi öğretti. kısa sürede evlendim ben. tanıştık, 4 ay sonra nişanlandık, 4 ay sonra evlendik. hep uzakta olunca birikti yaşayamadıklarımız. evlenince, sevgili gibi olduk; aynı evi paylaşan 2 sevgilibirlikte sevgiliyken gezemedik, şimdi hep gezioruz . tabi arada bir ayrı kalmak gerekio
bu akşam nöbetçi mesela, ben de tek başıma keyif çatıcam biraz; bol bol sporumu yapıcamm
ben de prenses abiye diktiricem, görümcemin ve en iyi arkadaşımın düğünü var; 2 düğünde de giyerimacaba 63 olduktan sonra mı dikime başlattırsam, yoksa şimdi mi bilemedim..
ayyy pek güzelmiiişş. kız sende böyle pembiş diktir. yakışır prensesime valla
menüm:
sabah yine dışarıda yemek zorunda kaldım malesef :26:
1 poğaça ( küçük boy ) 160 kkal
öğle: 1 kase tarhana çorbası - 135 kkal
1 tane lahana sarması - 45 kkal
1 kase yoğurt - 40 kkal
marul salatası. - 90 kkal
ara: 1 fincan cappuccino - 80 kkal
2 tane elma lifli kepekli bisküvi - 27 kkal
saat 5 gibi
7-8 kaşık kısır. ( akşam yemeği yerine saydım ) - 350 kkal
şu an 1 tane de elma yiyorum - 60 kkal
toplam: 987
spor: 45 dk tempolu yürüyüş
su: 1,5 lt ama şimdilik
bence zamanın daha varsa 63 ü bekle derim. çünkü bu abiye bele oturursa güzel durur.zayıfladıkça da belinde iyi durmaz o yüzden en son halinle diktirirsen daha iyi olur bence
ayyy pek güzelmiiişş. kız sende böyle pembiş diktir. yakışır prensesime valla
süpermiiişşş bebiş
ayy çok güzelmiş kıs
menün güzelmişmenüm:
sabah yine dışarıda yemek zorunda kaldım malesef :26:
1 poğaça ( küçük boy ) 160 kkal
öğle: 1 kase tarhana çorbası - 135 kkal
1 tane lahana sarması - 45 kkal
1 kase yoğurt - 40 kkal
marul salatası. - 90 kkal
ara: 1 fincan cappuccino - 80 kkal
2 tane elma lifli kepekli bisküvi - 27 kkal
saat 5 gibi
7-8 kaşık kısır. ( akşam yemeği yerine saydım ) - 350 kkal
şu an 1 tane de elma yiyorum - 60 kkal
toplam: 987
spor: 45 dk tempolu yürüyüş
su: 1,5 lt ama şimdilik
son mesaj:8
kızçeler bu gecelik bu kadar. ben çıkmak zorundayım. ailevi bi sorun var onu halletmemiz gerekiyo. yarın görüşürüz byeee
son mesaj:8
kızçeler bu gecelik bu kadar. ben çıkmak zorundayım. ailevi bi sorun var onu halletmemiz gerekiyo. yarın görüşürüz byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?