Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anladım canım çok haklısın , ben izinli değildim ama o ara 2 çocukta hastaydı listede devam ettim ama hergün girememiştim çok iyi hatırlıyorsun :) seni çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum eylülden beri takip ediyorum ve çok güzel kg verdiğini biliyorum , diyetisyen desteği iyi olacaktır. sanki işte bir aydır sanki veremiyorsun gibi geldi diye birşeyler yanlışmı gidiyor diye sormuştum canım zaten cevapladın .

menün gayet güzel. bu hafta gidicek epey kaptanım.
mesaj sayısını yazmak aklımda ama o an ne oluyorsa acilen çıkıyorum gündüzleri yazarım inşallah bundan sonra.

colorı hesabıyla kesın cözum alıcaksın benım yaptım ay 7 kıloya yakın vermıstım bu arada izinliyım ama kılo vermeye devam insallah 2-3 kılo arası verıp donucem :)

tuvalete gidiyorum evet. hem de çok.. :) ismim hatice :) evet tombişim. 94 kiloyum. gerçi bugün yeni kilomu öğrencem saat 5 buçuktan sonra. :)
hatice merhaba hoşgeldin demişmiydim :) demediysen hoşşşşgeldin canım.
bu arada saat 5 akşam oluyor. sabah aç karnına wc çıktıktan sonra tartılırsan gerçek net kilonu ögrenebilrsin canım. oruç musun canım yoksa sabahtan beri yediğin içtiğin vs tartıya yansır.

hoşbuldum :) evet saat 5 de akşam olunca öyle oluyo.ama evdeki tartı bozuldu. bozdum artık ben kavitasyon yaptırıyorum.orda seansa girmeden önce tartılıyorum sonra bi de seanstan sonra tartılıyorum oyle. öğreniyorum.gerçi gün içinde 3 litre su içiyorum.sabah kahvaltım var o yüzden fazla çıkabilir.ama yarın derneğe gelirken yan tarafta bi eczane var orda tartılırım yine..
:) ama bu hafta verdiğimi düşünüyorum kilo. :)yani 1 kilo falan vermişimdir. :)geçen haftadan daha hafif hissediyorum kendimi :)

Anladım canımm..benim de yediklerim daha az değil senin hesaba göre zaten ekmeğe denk geliyosa sıkıntıı :18:

Ay valla ben iş peşinde koşturuyordumm...yeni koydum totoyu sandalyeye ama hemmen geldm kk ya

ah bu pilavları ne yapalım bilmem allahtan öğle yemişsin o biraz iyi

Ama az yedim yaaa..fasulye yesem sadece bu sfeer de yanında ekmek yicektim hangisi daha iyi bilemedim kii

Eveett düzeldi şükür iyiyiz bu ara, dikkatliyiz biraz daha..ben de onu anlamaya çalışıyorum haklısın bazen ani çıkışlar yapıyor,bazen umursuz gibi ama idare etcez mecbur ayyyyy bana dün şey dedi kimseye haber vermeden sırf senin yanına gelirim olmadı dedi, 2-3 gün izin alırım dedi, ayy nisan gibi yaparsak bunu çok güzel olcak yaaa...çok ümitlenmeyim şimdiden ama harika olurduuu

ahh kıyamam kelebeğimmmm sennn asker yolumu bekliyonn kuzummmm kıyamam ben sana gel bakım ablanın yamacına

Evettt ben asker yolu bekliyorumm..ama psikolojisine alıştım, hele bi de aramız iyi olursa onun da sağlığı iyiyse benden iyisi yok geldim ablacımm sahip çıkın banaa

lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok

Bekleyelim isterseniz bi hafta ya bayanların da dediği gibi belki mecburiyettendir...

Selam tatlı bayanlarrr...iş güç adliyeler noterler derken yeni girdimm..

ayy bugün şey yaptm bennn sturbucks ama baktım kalorisi 200-300 arasıymış ben de öğle yemeğine saydım, 2-3 tane de form kraker yedim ki öğleni kapattım.. krakerlere kızıyonuz ama bi pakette 168 kalori yazıyo ki ben bi seferde 4 te 1 falan anca yiyorum..çok mu kiii :18:

günaydın cicim. bugün kutlama da var di mi? kahvaltıyı sağlam yap da, öğleden sonraya çok acıkma cicim
valla yaptım bişeyler. börek yedim ve portakal suyu içtim.sonra şekersiz sütlü kahve içtim. akşam ve öğleyi birleştircem ki az olsun kalori alımı börek zaten fazla kaloriliydi
ayyy gönder göndeeerrrr paylaş kızzz
ay bebişim bunun mideye zararı var mı ki bende yapcam ama mide fena korkuyorum valla
menü süpermiş canım birazcık daha su içebilsen 2 litre vücudun günlük ihtiyacıymış zaten biraz fazlası esas seni zayıflatacak
lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
bence bekleyelim bi hafta daha
ıııyyy hiç sevmiyorum türk kahvesini beeenn

kavitasyon ne ki bebiş

ikiside kötü bebiş yoğurt ye bak nasıl fikir ben ıspanak yerken mesela ekmeksiz yiyemezdim. bol yoğurtu döküyorum üstüne ohhh mis oluyo

bebişim öğle yemeği yerine iyi ama seni tok tutarmı acep o önemli olan

hıııı peki nasıl oluyo bi alete mi bağlanıyosun. bende üniversitedeyken gitmiştim.yuvarlak petler yapıştırmışlardı ve elektrik akımı gibi bişeyler verilmişti. seninki de öyle mi?

yok aslında youtube den bakarsan görürsün. 3 tane farklı alet var. sırayla onları vücudunda gezdiriyo yağlı bölgelerinde.bastırarak masaj yapar gibi. çok az hissettiğin elektrik gibi şeyler yağlarını kırıyo. idrarla atıyosun onları.

bilgim yok cicim, hiç öyle bişey duymadım.

seni incecik fit bi durumda görür geldiğinde, çok güzel olur Allah bozmasın ağız tadınızı, hep arttırsın mutluluğunuzu
bu ara dikiş kursunda pantolon dikiyorum ben de, 3-4 hafta sürüyor dikim. her seferinde darlaştırmak zorunda kalıyorum pantolon kalıbını; çok da hoşuma gidiyo bu durum

Çok sağoll kızımmmm Vall ainşallah fit olcam gitgidee o da gelince vaoovv nolmuş benim hatuna desin,valla bugün geçen aylarda giyip ay her yerim çıktı dediğim elbiseyi çok beğenip severek giydim,tartıda çok göremesem de sanırım platesin de etkisi oluyor.. Aynı dilekler senin için de geçerli anlattığın kadarıyla eşinle muhabbetiniz gayet iyi maşallahhh Allah bozmasın
Harikaymış kızz daralta daralta dik pantolonları ohhh

benim çok şükür bi yerimde bi sağlık problemi yok, mideme falan da bişey dokunmaz cicim. o yüzden bilemiycem midesi hassas olanlara nasıl olur, diye:26:. ama çok faydasını gördüm. tombikella da soruyordu, ödem attırıyor mu, diye. özellikle ödem attırıyor, sonra da yağ yakımı zaten. mesela ben regl olacağım zaman önce parmaklarım şişer, ordan anlarım. ama onu içtiğim zamanlarda vücudum ödemi attığı için, hiç şişlik hissetmem.

ayrı kaldığımız anlarda aramızda 1600 km vardı. o km farkı bize, birbirimizin kıymetini bilmeyi öğretti. kısa sürede evlendim ben. tanıştık, 4 ay sonra nişanlandık, 4 ay sonra evlendik. hep uzakta olunca birikti yaşayamadıklarımız. evlenince, sevgili gibi olduk; aynı evi paylaşan 2 sevgili birlikte sevgiliyken gezemedik, şimdi hep gezioruz. tabi arada bir ayrı kalmak gerekio
bu akşam nöbetçi mesela, ben de tek başıma keyif çatıcam biraz; bol bol sporumu yapıcamm

ben de prenses abiye diktiricem, görümcemin ve en iyi arkadaşımın düğünü var; 2 düğünde de giyerim acaba 63 olduktan sonra mı dikime başlattırsam, yoksa şimdi mi bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…