çifteler ilçesindenim duymuşsundur belki
merak ediyorum günde 1000 cal geçmek istemiyorum
anladım canım çok haklısın , ben izinli değildim ama o ara 2 çocukta hastaydı listede devam ettim ama hergün girememiştim çok iyi hatırlıyorsun :) seni çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum eylülden beri takip ediyorum ve çok güzel kg verdiğini biliyorum , diyetisyen desteği iyi olacaktır. sanki işte bir aydır sanki veremiyorsun gibi geldi diye birşeyler yanlışmı gidiyor diye sormuştum canım zaten cevapladın .ayyıldızımm canımm arkadaşımm ben biliyorumm kötülükle demediğini düşünerekk dedğinii canımm benii işte dediğimm gibbi uzunn süreli oluncada kiloda nasıl duraklama oluyosaa metabolizmaa yavalıyo ya diyette dönemdönemm benimm vucut sporada alıştı arkadaşımm ,inan resim çekerde koyarımdaa 40 dakika sporumu hiç aksatmamm hasta olmadıktan sonra veya çok acil bişi olmadıktan sonra geçen yapamadım hastaydım mesela onuda yazdımm buraya duyduklarımda yazdım arkadaşımm daha dün paylaştım sen bunları bana yazmamıştın mesela ne duyuyosamm yazıyomm cnmm beniimm kilo veriyorumm farkındaysann vermediğim hafta azdır benimm bu hafta kilo veremem yazdığımm pizza yapıp yemiştimm ya o haftaydı ee 3 ayda bir olunca çok yemiştimm ödüll gibi bi şeydii okuyanlar hatırlarr kızmayınn bana demiştim ipek arkadaşımda 3 ayda birse kızılmaz yazmıştıı burda tabi ki kim kime kötülük etmek ister canımm..haftalık rekabetler tabii olacakk cnmm benimm ama başka guruba yaparımm ben onu içimizdede olurr ne bilimm bende böylee veriyomm iştee bayağı zamandırr 112denn 101 e düşene kadarr azar azar verdimm bende istiyom 40 dakka sporaaa menülerimide görüyonuz kaçamağımda olmaz benimm kolay kolay besin değerlerimde menülerimde dağılımlıdır ama olmuyo işte.. diyetisyenide ondan dedimm zatenn diyetisyenimm benii çağırmazdı ayda 1 arayıp vucut ölçülerini söyle derdii ne zaman vucut ölçülerin azalmaz değişmezse sorun var derdii ozaman gelmen gerek listenin değişmesii gerekir demişti..sakınki sende benimm sözlerimi yanlış anlama canımm burda herkesii çok seviyorumm..zatenn hissettmişinizdir benn normaldede böyleyimm normal hayattada sevmeyenimm yokktur...çünküü övünmekk değill hiç bir allahın kuluna kötüü düşüncemm yoktur caım arkadaşımm bende isterimm size faydalı olayımm gaza getireyimm napayımm söleyinn gaza gelinn..elimden geleni yaparımm...bide sen bana ne yazmıştınn cnmm inan görmedimm sor bakımm canım bi daha...sen yeni yıldan önceki hafta izinli değilmiydinn cnmm ben yanlışmı hatırladımm..
menün gayet güzel. bu hafta gidicek epey kaptanım.günaydın fıstıklar
nettiniz
dünkü msj sayılarımız
kelebek.hill=18
fatoş0808=15
berenvildan=12
ayyıldızım=11(msj sayını yaz)
bur50=7
destina_88=7
tombikella=6
potendia=5
obsv=5
dinmeyen=0 dinmeyen bu hafta diskalifiye etmek zorunda kalcam sanırım ses yok
lvy=0 lvy yi de sanırım aynı ses çıkmazsa lvy napalım kıslar ii katılıyodu yok oldu bu hafta diskalifiye yazıyımmı bi hafta bekleyelimmi kararsız kaldım
bu arada dünkü menüm
sabah=1 haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek simit
öğlen=8 kaşık falan yoğurt
1 dilim ekmek
akşam=2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase suu et yemeği
su=2 lt olmuştur
spor=40 dk yürüyüş
colorı hesabıyla kesın cözum alıcaksın benım yaptım ay 7 kıloya yakın vermıstım bu arada izinliyım ama kılo vermeye devam insallah 2-3 kılo arası verıp donucem :)şimdiye kadar yediimin kalorisini bi hesaplıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta=80 cal
1 ceviz=20 cal
ara =1,5 galete=50 cal
öğlen
brokoli haşlama(250 gr)=90 cal
yoğurt(yarım kase)=85
bir yk keçiboynuzu pekmezi=50 cal
arada türk kahvesi içcem tek şekerli =20 cal
akşamı da ekleyip bi daha yazarım şimdiye kadarki cal hesaplamak için=395 cal toplammm
colorı hesabıyla kesın cözum alıcaksın benım yaptım ay 7 kıloya yakın vermıstım bu arada izinliyım ama kılo vermeye devam insallah 2-3 kılo arası verıp donucem :)
hatice merhaba hoşgeldin demişmiydim :) demediysen hoşşşşgeldin canım.tuvalete gidiyorum evet. hem de çok.. :) ismim hatice :) evet tombişim. 94 kiloyum. gerçi bugün yeni kilomu öğrencem saat 5 buçuktan sonra. :)
hatice merhaba hoşgeldin demişmiydim :) demediysen hoşşşşgeldin canım.
bu arada saat 5 akşam oluyor. sabah aç karnına wc çıktıktan sonra tartılırsan gerçek net kilonu ögrenebilrsin canım. oruç musun canım yoksa sabahtan beri yediğin içtiğin vs tartıya yansır.
Günaydınlaaaarrr
Beyaz ekmeğe hiç düşkünlüğüm yok da, mısır ekmeği, çavdar ekmeği vs olunca bana pasta gibi gelio tadı, yiyiyorum. bi de mesela 1 dilim ekmekle, 1 kestane, 1 petibör bisküvi yedim diyelim ki, doğrudan 2 dilim ekmek diye yazıyorum . elimde, daha önce diyetisyenimin verdiği listeler var, karşılıklarıyla birlikte, oradan faydalanıorum
günaydınnn cancanlarr tatlıı tombiklerimm benimm...kızlarr izmirr acaip yağmurluu dünn gök delindi sankimm ne yağdııı evin içi aydınlandı inanın:)allahımm korusunn bi yerlere düştü kesin yıldırım...sizler nasılsınız bakalımm görüşmüyeli..akşamm kapılarıı ben kapattımm sabah ayyıldızımm açmışş nerdesiniz bakımm haakalkınn kalıkınn fazla uykuda kilo yaparr..:))) çalışanlaraaa lafımm yokk siz işinize bakınn bakımmm işinizz bitince koşun buraya
ah bu pilavları ne yapalım bilmem allahtan öğle yemişsin o biraz iyi
askerimizle aranız da düzelmiş galiba. hayat böyle Türkiye'de, iki sevgiliden biri doğu'da, biri batı'daysa; batı'dakinin alttan alması gerekiyor; doğu'dakilerin psikolojisi başka oluyor; bunun etkisiyle birazcıkın abartıp şımardığımız, bu durumu kulllanıp azcık naz yaptığımız bile oluyo
ahh kıyamam kelebeğimmmm sennn asker yolumu bekliyonn kuzummmm kıyamam ben sana gel bakım ablanın yamacına
lvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
valla yaptım bişeyler. börek yedim ve portakal suyu içtim.sonra şekersiz sütlü kahve içtim. akşam ve öğleyi birleştircem ki az olsun kalori alımı börek zaten fazla kaloriliydigünaydın cicim. bugün kutlama da var di mi? kahvaltıyı sağlam yap da, öğleden sonraya çok acıkma cicim
ayyy gönder göndeeerrrr paylaş kızzzben diyettee buğday ekmeği yesemm yani beyz ekmek kilomm gramm oynamazz.. neden bilmeme çok dikkat ettimm kırıntısını yesemm kilo veremem..
bendede var cnmm listelerdenn tablo halinde şunun yerine şu geçer ab c değişimm tablosuu sizde biliyosunuzdurr ama..paylaşırım isterseniz hatta birgünn.
ay bebişim bunun mideye zararı var mı ki bende yapcam ama mide fena korkuyorum vallamenün çok güzelmiş cicimkakaolu sütü gördüm, sporla gitse daha iyi olurmuş tabi o
ben 3 sabahtır aç karnına lahana suyu içiyorum. bu sitede diyet deneyimleri kısmında okumuştum, sabah ve akşam yem ek öncesi içiyorum.
bi de şöyle bi kür var, onun faydasını hem ben gördüm, hem babam gördü; ona da yaptırmıştımsabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı zerdeçal, 1tk tarçın, 1 tk zencefili karıştırp 1 kaşık yoğurtla ya da az miktarda sütle karıştırp tükettim. hiçbir özen göstermeme rağmen 1 haftada yarım kg verdim.
menü süpermiş canım birazcık daha su içebilsen 2 litre vücudun günlük ihtiyacıymış zaten biraz fazlası esas seni zayıflatacakgünaydın fıstıklar
nettiniz
dünkü msj sayılarımız
kelebek.hill=18
fatoş0808=15
berenvildan=12
ayyıldızım=11(msj sayını yaz)
bur50=7
destina_88=7
tombikella=6
potendia=5
obsv=5
dinmeyen=0 dinmeyen bu hafta diskalifiye etmek zorunda kalcam sanırım ses yok
lvy=0 lvy yi de sanırım aynı ses çıkmazsa lvy napalım kıslar ii katılıyodu yok oldu bu hafta diskalifiye yazıyımmı bi hafta bekleyelimmi kararsız kaldım
bu arada dünkü menüm
sabah=1 haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek simit
öğlen=8 kaşık falan yoğurt
1 dilim ekmek
akşam=2 kaşık ıspanak yemeği
1 kase suu et yemeği
su=2 lt olmuştur
spor=40 dk yürüyüş
bence bekleyelim bi hafta dahalvy için genel görüş almak istiyorum bir hafta daha bekleyelimmi paylaşım yetersizliği diskalifiye yazalımmı
gelmesini istiyorum aslında ama ses yok
ıııyyy hiç sevmiyorum türk kahvesini beeennanladımm canımm yapsan bence daha faydalı olurr meyvede tüket başkanımm arada ye işte :)türk kahvesi içiyorum bende çokta severimm menümede yazmıyomm onu bak tühh her akşamm 1 tane içerimm illah eşimle
şimdiye kadar yediimin kalorisini bi hesaplıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta=80 cal
1 ceviz=20 cal
ara =1,5 galete=50 cal
öğlen
brokoli haşlama(250 gr)=90 cal
yoğurt(yarım kase)=85
bir yk keçiboynuzu pekmezi=50 cal
arada türk kahvesi içcem tek şekerli =20 cal
akşamı da ekleyip bi daha yazarım şimdiye kadarki cal hesaplamak için=395 cal toplammm
kavitasyon ne ki bebişhoşbuldum :) evet saat 5 de akşam olunca öyle oluyo.ama evdeki tartı bozuldu. bozdum artıkben kavitasyon yaptırıyorum.orda seansa girmeden önce tartılıyorum sonra bi de seanstan sonra tartılıyorum oyle. öğreniyorum.gerçi gün içinde 3 litre su içiyorum.sabah kahvaltım var o yüzden fazla çıkabilir.ama yarın derneğe gelirken yan tarafta bi eczane var orda tartılırım yine..
:) ama bu hafta verdiğimi düşünüyorum kilo. :)yani 1 kilo falan vermişimdir. :)geçen haftadan daha hafif hissediyorum kendimi :)
Anladım canımm..benim de yediklerim daha az değil senin hesaba göre zaten ekmeğe denk geliyosa sıkıntıı :18:
Ay valla ben iş peşinde koşturuyordumm...yeni koydum totoyu sandalyeyeama hemmen geldm kk ya
Ama az yedim yaaa..fasulye yesem sadece bu sfeer de yanında ekmek yicektim hangisi daha iyi bilemedim kii
Eveett düzeldi şüküriyiyiz bu ara, dikkatliyiz biraz daha..ben de onu anlamaya çalışıyorum haklısın bazen ani çıkışlar yapıyor,bazen umursuz gibi ama idare etcez mecbur ayyyyy bana dün şey dedi kimseye haber vermeden sırf senin yanına gelirim olmadı dedi, 2-3 gün izin alırım dedi, ayy nisan gibi yaparsak bunu çok güzel olcak yaaa...çok ümitlenmeyim şimdiden ama harika olurduuu
Evettt ben asker yolu bekliyorumm..ama psikolojisine alıştım, hele bi de aramız iyi olursa onun da sağlığı iyiyse benden iyisi yokgeldim ablacımm sahip çıkın banaa
Bekleyelim isterseniz bi hafta ya bayanların da dediği gibi belki mecburiyettendir...
Selam tatlı bayanlarrr...iş güç adliyeler noterler derken yeni girdimm..
ayy bugün şey yaptm bennn sturbucksama baktım kalorisi 200-300 arasıymış ben de öğle yemeğine saydım, 2-3 tane de form kraker yedim ki öğleni kapattım.. krakerlere kızıyonuz ama bi pakette 168 kalori yazıyo ki ben bi seferde 4 te 1 falan anca yiyorum..çok mu kiii :18:
kavitasyon bölgesel incelme canım
hıııı peki nasıl oluyo bi alete mi bağlanıyosun. bende üniversitedeyken gitmiştim.yuvarlak petler yapıştırmışlardı ve elektrik akımı gibi bişeyler verilmişti. seninki de öyle mi?
memnun oldumm ayy canımm benimm hayalimdekii meslektii branşın ne seninn .dil sınavını kazanamadığım için olmadıı alanım yabancı dil değilde sözel eşit ağırlık olsaydıı bende öğretmendimm meslektaştımm..ama 2 yabancı dilim varr evhanımıyımm ama bekarkenn ders verirdimm kppss ye giriyomm iyi puanda alıyom ama yerleşemiyomm dayımm yok( bide şimdi ortaöğretime kppss kalkmış diyolarr doğrumu bi bilgin varmı.. eniştem öğretmen benim bacımın eşii duydum ama kesin bişi yok dedii ama sanada sorayım
bebişim öğle yemeği yerine iyi ama seni tok tutarmı acep o önemli olan
Anladım canımm..benim de yediklerim daha az değil senin hesaba göre zaten ekmeğe denk geliyosa sıkıntıı :18:
Ay valla ben iş peşinde koşturuyordumm...yeni koydum totoyu sandalyeyeama hemmen geldm kk ya
Ama az yedim yaaa..fasulye yesem sadece bu sfeer de yanında ekmek yicektim hangisi daha iyi bilemedim kii
Eveett düzeldi şüküriyiyiz bu ara, dikkatliyiz biraz daha..ben de onu anlamaya çalışıyorum haklısın bazen ani çıkışlar yapıyor,bazen umursuz gibi ama idare etcez mecbur ayyyyy bana dün şey dedi kimseye haber vermeden sırf senin yanına gelirim olmadı dedi, 2-3 gün izin alırım dedi, ayy nisan gibi yaparsak bunu çok güzel olcak yaaa...çok ümitlenmeyim şimdiden ama harika olurduuu
Evettt ben asker yolu bekliyorumm..ama psikolojisine alıştım, hele bi de aramız iyi olursa onun da sağlığı iyiyse benden iyisi yokgeldim ablacımm sahip çıkın banaa
seni incecik fit bi durumda görür geldiğinde, çok güzel olur
Bekleyelim isterseniz bi hafta ya bayanların da dediği gibi belki mecburiyettendir...
seni incecik fit bi durumda görür geldiğinde, çok güzel olurAllah bozmasın ağız tadınızı, hep arttırsın mutluluğunuzu
bu ara dikiş kursunda pantolon dikiyorum ben de, 3-4 hafta sürüyor dikim. her seferinde darlaştırmak zorunda kalıyorum pantolon kalıbını; çok da hoşuma gidiyo bu durum
valla yaptım bişeyler. börek yedim ve portakal suyu içtim.sonra şekersiz sütlü kahve içtim. akşam ve öğleyi birleştircem ki az olsun kalori alımı börek zaten fazla kaloriliydi
ayyy gönder göndeeerrrr paylaş kızzz
ay bebişim bunun mideye zararı var mı ki bende yapcam ama mide fena korkuyorum valla
menü süpermiş canım birazcık daha su içebilsen 2 litre vücudun günlük ihtiyacıymış zaten biraz fazlası esas seni zayıflatacak
bence bekleyelim bi hafta daha
ıııyyy hiç sevmiyorum türk kahvesini beeenn
kavitasyon ne ki bebiş
ikiside kötü bebiş yoğurt ye bak nasıl fikir ben ıspanak yerken mesela ekmeksiz yiyemezdim. bol yoğurtu döküyorum üstüne ohhh mis oluyo
Çok sağoll kızımmmmVall ainşallah fit olcam gitgidee o da gelince vaoovv nolmuş benim hatuna desin,valla bugün geçen aylarda giyip ay her yerim çıktı dediğim elbiseyi çok beğenip severek giydim,tartıda çok göremesem de sanırım platesin de etkisi oluyor.. Aynı dilekler senin için de geçerli anlattığın kadarıyla eşinle muhabbetiniz gayet iyi maşallahhh Allah bozmasın
Harikaymış kızz daralta daralta dik pantolonları ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?