Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kraker bende yemiştim bugün ağzıma sürmedim ama bu seferde bayramdan kalan şekerleri buldum 2 tane yedim

gerçekten az bildiğimiz şeylerin kalorisi ne kadar çok ,eğer kalorisini yazmasaydın ben kısırı çok masum sanardım çok güzel oluyor ama tadı napcaz böyle .bende hesaplayacagım. hangi siteden hesaplyorsunuz arkadaşlar link paylaşabilir miyiz.

çok güzel vermişsin tebrikler ,

perşembe menüsü
öğlen : 2 dilim tost makinesinde kızarmış ekmek ,içindeki peynir yere düştü açıp soğusun derken bende ekmekleri yedim.
ara:yarım kücük nar
akşam 3 dilim kepek ekmek ile fırında kuşbaşı vedomatesten yaptığım yemekten yedim 1 su bardağı ayran, roka+dereotu+tere karışımı limonlu tuzlu salata, tuzsuz yiyemiyorum
ara:1 mandalina,muzun 5te1 i .
2 tane olips limonlu şeker

Ya benim kilom 65.7 çıktıı çok üüzüldüm :2: iyi bekliyodum neysee... ama şimdi çıkmam gerekiyor bugün yine dışarlardayım işim uzun..en geç akşama gelirimm..offff

mrb beroşvildoş nbr

ben msj kutusu nsl boşaltılıyo bilmiyorum nsl
bebişim mesajlarının üst tarafında olması lazım sil diye ordan silebilirsin.bende çok iyi bilmiyorum ama herhalde öyledir

süper canım şu akşam yemeklerindeki pilav makarna veya ekmeği öğlen yesen akşama bırakmasan daha iyi olur

Umarım önemli bi şey yoktur...bi an önce hallolsun senin canını sıkamasın o sorunlarrr...

yok bebiş bizde problem yok çok şükür. başka problemler ailede ama zor çözülcek galiba

dünkü mesaj sayım 16. bu hafta kilo veremediğim için çok üzgünüm, vücut kitle indeksim düştü baya, o yüzden zor oluyor kilo vermem. ama bunun arkasına sığınmıycam,eminim ki bu hafta hatalarım olmuştur yemek konusunda. 3 gündür lahana suyu da içmeye başladım aç karnına, ama bu kez tutmadı grubun puanına bu hafta olumlu etki yapamadığım için üzgünüm..

etini yiyip yufkasını bıraksan daha iyi olurdu tabi ama, öğlen yemeyince acıkıyor insan; dün ben de aynıydım

dünkü menüm:
sabah:lahana suyu
ara: 1,5 avuç kabak çekirdeği
öğle: 1 bardak sıcak çikolata
ara: 2meyve
akşam: 6 kestane, 2 bisküvi,
ara: yarım kalburabastı

su: 3lt
spor:-

bi önceki günümü de yazmamıştım:
sabah: 1 kase sütlü yulaf ezmesi
ara: 2 meyve
öğle: 1 kepekli simit, 1 yk labne
ara: 1meyve
akşam: 1 haşlanmış patates, 1 yumurtadan omlet, salata, 1çatal pasta
ara: 1meyve

au:2,5 lt
spor:-

yaa ben de öğretmen olmak istiyorum çok az kaldı inşallah olcam :116:

ben de hesaplicam

bence de bekleyelim bi sorun vardır belki.

okuyo musun cicim? evet ya, hesaplama işi.. en doğrusu galiba. bi de puan sistemi güzel, onunla ilgili bi kitap varmış, onu alıcam. önce bi sürü soruyu cevaplıosun, günlük kaç puanlık yemek yemen gerektiğini öğreniyosun, zayıflamak için. diyelim ki 25 puan. her yiyeceğin de puanı var. mesela haşlanmış yumurta: 1 puan (attım). öyle zayıflayan da çok olmuş

çok tatlıymış yakışır sanaa :))

çok saol cicim, aklımda bu ve 2 model daha var, karar veremedim henüz hangisini seçeceğime. olmadı, burada oybirliğine sunarım

domates çorbası olsa daa içsem, bayılırım; menüne de bayıldım cicim

[/B][/QUOTE]

50 mekik, 30 bacak hareketleri bi de oklavayla 50 kere sağa sola döndüm :))

1 fincan yeşil çay ve bir avucun yarısı kadar day kabak çekirdeği yedim..

kabak çekirdeği bağırsakları çalıştırıyor çok güzel, bence arada yenmeli. zaten diyetlerde tuzsuz, 1 avuç veriyolar bazen

ailede zaman zamna olur öyle şeyler, her şey rayına girer cicim; olmaz, düzelmez dediğin bile olur. canını sıkma hiç, kıymama sana

poğaça, kapuçino, kısır bütün karbonhidratlar aynı anda olmuş sankilim dün ben de karbonhidrat ağırlıklı beslendim. öyle yediğimiz günler, stresli günler yaşadığımızın kanıtıymış, diye duymuştum

Ya benim kilom 65.7 çıktıı çok üüzüldüm :2: iyi bekliyodum neysee... ama şimdi çıkmam gerekiyor bugün yine dışarlardayım işim uzun..en geç akşama gelirimm..offff

ben de bu hafta veremedim kızııımmm, bizim beden kitle endeksimiz yerlerde geziyo, olacak arada öyle duraklamalar

***6. TAKIM 292. ETAP***

fatos0808 (101///)
ayyildizim (62,1/61,8/0,3/%0,48)
bur50 (66,1/66,3/-0,2/-%0,3)
berenvildan(64,6//)
kelebek.hill(65,5/65,7/-0,2/-%0,1)289. etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 3 e bölündü.
destina_88(65,5/65,5/0/%0)Sabit.
armagansener(75,2//)İzinli.
lvy(71,7//)Kilo bildiriminde bulunmadı.
oradabenisevenbirivar(59.7/59,7/0/%0)Sabit.
dinmeyen(54.5//)Paylaşım Yetersizliği.Diskalifiye.
tombikella(94,6/93,3/1,3/%1,37)Yeni Üye.Hedef kilo 70.

6. TAKIM ORTALAMASI=
GÜNAYDIN

ayy beğendiğine çok sevindim; bugün size bikaç model sunayım, seçim yaparken yardım edin bana. cumartesi bi modaeviyel konuşmaya gidicem çünkü dikim için. dediğin konuda haklısın aslında. belden kaybediyorum zaten hep verdiğim kiloları, bel ölçümü önemli o yüzden. maşallah totoda bi erime yok. totom ve ben, 2 ayrı kişi olarak hayatımızı sürdürüyoruz

herkese günaydın.. :) dünki menümü beğeniğiniz için teşekkür ederim.bu hafta daha çok zayıflamak istiyorum. bugün kitapçıya gidip diyetlerle ilgili bir kitap alıcam.kalori hesaplayarak kilo vermek istiyorum bende. :) bence insanın daha fazla yemesine engel oluyo.ben diyetisyene giderken bana 1400 kalorilik diyet vermişti bana. şimdi bir daha gitmek istiyorum aslında. sizce diyetisyenle devam etsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…