Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu hafta azmedelim :)
evet herkes azda olsa vermeye çalışmalı,en fazla 500 versek yine iyi. 3 hafta sonra k.doğumcuma gidicem 60 kgdan aşağı olmam gerekiyor en azından benim metabolizmam durdu yeme değil spor istiyor . o yüzden 3 hafta boyunca hergün güzenli leslie yapmaya kara verdim ve yürüyüş yapacagım, oruçta tutacagım ne kadar verirsem artık 69 orucum var yaza kadar bitiricem demiştim ancak 22 tanecik tutabildim .

kaptanım berenin tlf yok mu ,bu hafta azmediyordu belki iyi bir kg vermiş olabilir. netinde problem yaşıyorsa s

bebişler ben ilk mesajımda yazdım bildirimimi görmemişsiniz sabah ilk alıntımın içinde 64 oldum yani 600 gram verdim

kızlar bu sabahki kahvaltımdan bahsetmek istiyorum :)

açık büfe kahvaltı yaptım

kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
5 yaprak roka
5 yaprak tere
2 yaprak kıvırcık
4 dilim domates
4 dilim salatalık
2 dilim peynir
bir çay kaşığı kadar bal
1 dilim tambuğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir tane haslanmış sosis

:):):):) acaba kaç kalori aldım. :)

fıstık sabahki mesajın bu yazmamışsın
nerde bildirmişsin ben görmedim hala

Herkes üslubuna dikkat etmeli, takımınız içinde anlaşmazlıklar varsa bunu topiğe yansıtıp ortamı germemeye çalışın lütfen...

Herkes üslubuna dikkat etmeli, takımınız içinde anlaşmazlıklar varsa bunu topiğe yansıtıp ortamı germemeye çalışın lütfen...
topikte sorun yok nerden çıkardınız ? üstelik takım içindeki problemler konuşulur ne yapılabilir gruba üyelerin düzenli gelmesini söylemek germek mi oluyor? ya da ben yokken ciddi bir tartışma filan mı çıktı pek göremedim ama ,herkes birbirinden memnun .

çok sağlam bir kahvaltı olmuş
Yesilikleri çok beğendim :)

Evet üniversiteye hazırlanıyorum daha. öğretmen aday adayıyım yani :))

Son düzenleme:

Evet üniversiteye hazırlanıyorum daha. öğretmen aday adayıyım yani :))
kalori hesaplayinca kendini frenleyebiliyorsun bu iyi oluyo :))

ben de bu hafta veremedim kızııımmm, bizim beden kitle endeksimiz yerlerde geziyo, olacak arada öyle duraklamalar

Haklısın ama benim bayadır durağan ya sıkıldımm

Bence de bu konuda seni sonsuz destekliyorum ayyıldızımmm, sorun yok yanı kısaca uyarılar olabılır bu herkese olabılır, ama herkes birbirinden memnun dediğin gibi nerden çıktıysaa...

Bayanlar elimden geldiğince okudum eski yazıları..ikili konuşmalara zaten yorumum yok ancak takımca biraz gerilemişiz gerçekten yahuu..inşallah haftaya daha iyi oluruzz hadin bakalım gızlarrr

bu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum kızlar
kimlerrrr varrr bakalım ,
kalori hesabı yapalım ama lütfen az yiyelim az

kızlar şu mesaj sayma işini de sıra sıra yapsak, yada hafta hafta her hafta bir kişi saysın o haftayıda hesaplasın
hergün baya yoruyo bide yazmayanlar olunca saymak da zor oluyo herkes yaparsa hem yazar bence sayıyı da
hafta hafta olsa ii olur bence

sporlarada artı eksi falan versek
onu da nöbetleşe yapabiliriz
liste falan yapalım kimin yapcağina canlanalım bişeyler yapalım fikir verin
haftaya böle olmasın listemiz
üzüldüm ben listeyede artı çıktığımada benimsemişim baya

bu hafta çabaladım aslında bol yürüyüşte yaptım yine de fazla çıktım ama elimden geleni yaptıum kusura bakmayın

Ne kusuru yahuu..ben de çok kusurluyum ona bakarsanızzz ama ben de çabalamıştım yaa..neyse haftaya inşallah değişcek moral düşürmeyelim
Ya sayma işi hafta hafta olursa karışır gibi aslındaaa..ama herkes kendi mesajını yazsın bence buna teşvik edelim öncee...nası etsekk yani cidden zor olur yazılmayınca haklısın bi de akşama kadar giremeyip akşam bi giriyon ortalık karışmışş..olmuyor kii..

Son düzenleme:
bi stresten arınmış gibiyim, bu sabah itibariyle, bu hafta çok sıkmışım kendimi heralde, kilo vermem lazım diye, o yüzden iştahım açıktı, ama bugün arındım bu durumdan, iştahım kesildi biraz daha sanırım çok kasmak da iyi değil, illa vericem diye. bu hafta 1. olalım, diye uğraştık biraz, ters tepti. hem daha dikkatli, hem daha az stresli olmamız gerekir bence bundan sonra, en azından kendim için durum böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…