evet herkes azda olsa vermeye çalışmalı,en fazla 500 versek yine iyi. 3 hafta sonra k.doğumcuma gidicem 60 kgdan aşağı olmam gerekiyorbu hafta azmedelim :)
***6. TAKIM 292. ETAP***
fatos0808 (101/100,6/0,4/%0,4)
ayyildizim (62,1/61,8/0,3/%0,48)
bur50 (66,1/66,3/-0,2/-%0,3)
berenvildan(64,6//)Kilo bildiriminde bulunmadı.
kelebek.hill(65,5/65,7/-0,2/-%0,15)289. etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2 ye bölündü.
destina_88(65,5/65,5/0/%0)Sabit.
armagansener(75,2//)İzinli.
lvy(71,7//)Kilo bildiriminde bulunmadı.
oradabenisevenbirivar(59.7/59,7/0/%0)Sabit.
dinmeyen(54.5//)Paylaşım Yetersizliği.Diskalifiye.
tombikella(94,6/93,3/1,3/%1,37)Yeni Üye.Hedef kilo 70.
6. TAKIM ORTALAMASI=%0,16
Bu şekilde ekliyorum.
***6. TAKIM 292. ETAP***
fatos0808 (101/100,6/0,4/%0,4)
ayyildizim (62,1/61,8/0,3/%0,48)
bur50 (66,1/66,3/-0,2/-%0,3)
berenvildan(64,6//)Kilo bildiriminde bulunmadı.
kelebek.hill(65,5/65,7/-0,2/-%0,15)289. etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 2 ye bölündü.
destina_88(65,5/65,5/0/%0)Sabit.
armagansener(75,2//)İzinli.
lvy(71,7//)Kilo bildiriminde bulunmadı.
oradabenisevenbirivar(59.7/59,7/0/%0)Sabit.
dinmeyen(54.5//)Paylaşım Yetersizliği.Diskalifiye.
tombikella(94,6/93,3/1,3/%1,37)Yeni Üye.Hedef kilo 70.
6. TAKIM ORTALAMASI=%0,16
Bu şekilde ekliyorum.
fıstık sabahki mesajın bu yazmamışsınbebişim mesajlarının üst tarafında olması lazım sil diye ordan silebilirsin.bende çok iyi bilmiyorum ama herhalde öyledir
süper canım şu akşam yemeklerindeki pilav makarna veya ekmeği öğlen yesen akşama bırakmasan daha iyi olur
yok bebiş bizde problem yok çok şükür. başka problemler ailede ama zor çözülcek galiba
topikte sorun yok nerden çıkardınız ? üstelik takım içindeki problemler konuşulur ne yapılabilir gruba üyelerin düzenli gelmesini söylemek germek mi oluyor? ya da ben yokken ciddi bir tartışma filan mı çıktı pek göremedim ama ,herkes birbirinden memnun .Herkes üslubuna dikkat etmeli, takımınız içinde anlaşmazlıklar varsa bunu topiğe yansıtıp ortamı germemeye çalışın lütfen...
Herkes üslubuna dikkat etmeli, takımınız içinde anlaşmazlıklar varsa bunu topiğe yansıtıp ortamı germemeye çalışın
Bu da nerden çıktı ki.
kızlar bu sabahki kahvaltımdan bahsetmek istiyorum :)
açık büfe kahvaltı yaptım
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
5 yaprak roka
5 yaprak tere
2 yaprak kıvırcık
4 dilim domates
4 dilim salatalık
2 dilim peynir
bir çay kaşığı kadar bal
1 dilim tambuğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir tane haslanmış sosis
:):):):) acaba kaç kalori aldım. :)
poğaça, kapuçino, kısır bütün karbonhidratlar aynı anda olmuş sankilimdün ben de karbonhidrat ağırlıklı beslendim. öyle yediğimiz günler, stresli günler yaşadığımızın kanıtıymış, diye duymuştum
okuyo musun cicim? evet ya, hesaplama işi.. en doğrusu galiba. bi de puan sistemi güzel, onunla ilgili bi kitap varmış, onu alıcam. önce bi sürü soruyu cevaplıosun, günlük kaç puanlık yemek yemen gerektiğini öğreniyosun, zayıflamak için. diyelim ki 25 puan. her yiyeceğin de puanı var. mesela haşlanmış yumurta: 1 puan (attım). öyle zayıflayan da çok olmuş
poğaça, kapuçino, kısır bütün karbonhidratlar aynı anda olmuş sankilimdün ben de karbonhidrat ağırlıklı beslendim. öyle yediğimiz günler, stresli günler yaşadığımızın kanıtıymış, diye duymuştum
okuyo musun cicim? evet ya, hesaplama işi.. en doğrusu galiba. bi de puan sistemi güzel, onunla ilgili bi kitap varmış, onu alıcam. önce bi sürü soruyu cevaplıosun, günlük kaç puanlık yemek yemen gerektiğini öğreniyosun, zayıflamak için. diyelim ki 25 puan. her yiyeceğin de puanı var. mesela haşlanmış yumurta: 1 puan (attım). öyle zayıflayan da çok olmuş
ben de bu hafta veremedimkızııımmm, bizim beden kitle endeksimiz yerlerde geziyo, olacak arada öyle duraklamalar
topikte sorun yok nerden çıkardınız ? üstelik takım içindeki problemler konuşulur ne yapılabilir gruba üyelerin düzenli gelmesini söylemek germek mi oluyor? ya da ben yokken ciddi bir tartışma filan mı çıktı pek göremedim ama ,herkes birbirinden memnun .
ben varımbu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum kızlar
kimlerrrr varrr bakalım ,
kalori hesabı yapalım ama lütfen az yiyelim az
bu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum kızlar
kimlerrrr varrr bakalım ,
kalori hesabı yapalım ama lütfen az yiyelim az
ben varım
şu senin arkadaş naptı hiç uğramıyo
potendia
kızlar şu mesaj sayma işini de sıra sıra yapsak, yada hafta hafta her hafta bir kişi saysın o haftayıda hesaplasın
hergün baya yoruyo bide yazmayanlar olunca saymak da zor oluyo herkes yaparsa hem yazar bence sayıyı da
hafta hafta olsa ii olur bence
sporlarada artı eksi falan versek
onu da nöbetleşe yapabiliriz
liste falan yapalım kimin yapcağina canlanalım bişeyler yapalım fikir verin
haftaya böle olmasın listemiz
üzüldüm ben listeyede artı çıktığımada benimsemişim baya
bu hafta çabaladım aslında bol yürüyüşte yaptım yine de fazla çıktım ama elimden geleni yaptıum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?