Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

marmariste içmelerde martı ve martı rezort tam balayılık grand yazıcı ve marmaris palace balayılık,bodrumda torbalıdaki kervansarayla yanında hemen rixos balayılık(ama pahalı belki şimdiden erken rezervasyonlara bak) kuşadasını düşünürseniz sürmeli güzel birde kuşadsı düşünürsen hepsini biliyorum ordaki otellerin diğerleri benim gittiğim yada toplantılar oluyor bizim çoğu zaman çeşmede çok güzel oteller var bence sen nereye gitmek istersin ona karar ver sonra otelleri tararsın..

Alemsin kızz ye tabi bi şeyler aç aç dolanma başımdaa aynen benim de öyle oluyo işte yürüyüşle kondüsyon yapıyorum, pilatesle de sıkılaşıyoruzzz spor harika bi şeyy

selam kızlar ,hepiniz ne kadar enerjiksiniz maşallah
üstümde o kadar üşengeçlik varki anlatamam ,
haftasonu ciger için tahlil veremedim aç olmam şartmış ,diğer ay vereceğim diğer troid için vs,

selam kızlar ,hepiniz ne kadar enerjiksiniz maşallah
üstümde o kadar üşengeçlik varki anlatamam ,
haftasonu ciger için tahlil veremedim aç olmam şartmış ,diğer ay vereceğim diğer troid için vs,

Sen de hemen enerjini topla bize katıl mediii hadi bakalım sonuçlarda sıkıntı çıkmasın inşallahhh
ben de tam Türk kahvesi içiyorum gel beraber içekk hatta nescafe içecektim canım çektiii..hopp dedim durr neden 50 kalori daha fazladan alayım hem de selülitlere kapı açayımmm

menümü yazıyorum
sabah:1 sosisli börek yanına 1 bardak ıhlamur
arada 1 lokum 1 incir öğlen köfteli patates 3 mücver
arada 1 elma akşam 1 tabak börülce 1 dilim ekmek 1 tabak yogurt
akşam artık bişeyler yememem lazım
su+
spor + şimdi gidiyorum herkese iyi akşamlar
bana kalorileri nerden yazdığınızı söyleyebilirmisiniz teşekkürler görüşürüz

bişey daha soracam fazla olcak ama sadece cuma sabah tartılıyoruz yazmışlar sabah tartılıp cuma sabahı kilomuzumu söylüyoruz?

tubişcim paylaşımın arttırırsan daha iyi olur
kalorileri diyetarkadaşım diye bir site var ordan yazıyoruz
üye oluyosun sol üstten hesaplıyosun sonra buraya yapıştırıyosun

bişey daha soracam fazla olcak ama sadece cuma sabah tartılıyoruz yazmışlar sabah tartılıp cuma sabahı kilomuzumu söylüyoruz?

cuma yazıyoruz sabah
gruba giriş kilo
o anki kilo
hedef kilo
yazıyosun
ama paylaşımın yetersiz
paylaşımı arttırırsan girebilirsin

cevap yazacaktım ama kaptanım iremim benden önce davranmış...

beroşvildoşum
senin ceza vardı ya 2 gün su spor sayma
uygunsan bu 2 gün yapsan sonra yeni arkadaşlarıda katıp sıraya koycam

benimde
su- 2lt
spor
leslie 5miles

kzçelerim diyetimin öcünü kızım ve kocişimden çıkarıyorum.onlara akşam yemeği için börek ve kek yapıyorum kendime ıspanak yemeği yaptım ama pek tokum hiç yemek istemiyo canım.

beroşvildoşum

benimde
su- 2lt
spor
leslie 5miles

tamam bebişim bugün ve yarın benimdir.yarın öğlen yazarım toparlayıp bugünümüzü olur dimi...

menüm
sabah haşlanmış yumurta(1)(80 cal)
ara türk kahvesi(23 cal)
öğlen
3 parça kıymalı pide(yarımdan biraz fazla)(400 cal)
ara
yarım elma
yarım portakal
(100 cal)
akşam
2 parça kıymalı pide(300 cal)
salata(50 cal)
2 kaşık irmik helvası(150 cal)
toplam 1103 cal

cıslar var ama
cezama razıyım kıslar
ceza verin

bence ceza yok çünkü kalori 1200 sonrasına ceza verelim derim ben tabi siz bilirsiniz yine herkes onaylasın yada yorum yazsın ki ona göre ceza verelim

kelebek.hill gururla sunar hem kilo çizelgendeki rakamlar geriliyor, hem şafağındaki; çifte zafer senin olacak. ama önce söyle bakalım, dün yediklerin kaç kalori tuttu?

hahah alemsin kızzz...evett aynen öyle çifte Zaferrrr ayy Zafer dedim bak gene başım döndüüüü dün yediklerimi hesaplamadım bugün sıfırdan aldım diyetarkadaşımda da 63 ten bi dah abaşladım özlemm...dün pizza da yedim çünküüü

beroşvildoşum

benimde
su- 2lt
spor
leslie 5miles

Ben de yalan dünyayı izliyip leslie 5 miles yürüycemm olleyy

kzçelerim diyetimin öcünü kızım ve kocişimden çıkarıyorum.onlara akşam yemeği için börek ve kek yapıyorum kendime ıspanak yemeği yaptım ama pek tokum hiç yemek istemiyo canım.

Maşallahh yaa benm göbüş hç öyle tok olmuyo yemek yemeyince

cıslar var ama
cezama razıyım kıslar
ceza verin

Valla sporunu yapmışın bence de ceza yokk

bence ceza yok çünkü kalori 1200 sonrasına ceza verelim derim ben tabi siz bilirsiniz yine herkes onaylasın yada yorum yazsın ki ona göre ceza verelim

Anam ben öyle her gün ceza alırım kiii..hergün de cezamı yapıyorum ki zaten

Son düzenleme:
Bu arada özlemm şafak bugün 6 gün birden attıı yanlış sayıyomuşum da hehehe çok sevindim amaaa..zatn şafaktan sonra 15 günü bulcak sanırım görüşmemiz bizim de yaaa..para birktirip adam gibi evden kaçıp buluşup bi haftanın dibine vurmayı düşünüyoz daa dua edin kızz gerçek olsun hayallerimizz düğünüme çağırırım sonra bak

Bu arada fatoşum ablam nerelerde yahuuu?? bi sorun yoktur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…