özdere, izmir'de cicim. özdere'den hemen sonra kuşadası var zaten. o ayarda bi yer. adını hatırlamıorum, akşam eşim gelince sorup yazarım cicim
canım mesajında var, baktım ama özellikle ağustos ayı tüm otellerde fiyatlar artıyor. ben daha önce hiç otelde tatil yapmadım, mesela 2 kişi 1 gece 240 diyor, bize çok ama ya, düğünü bile kredi çekip yapacaznasıl yapsak bilemedim..
Ayy biz de yazın o civarlara bi yerlere gidelim diyoruz ama sabit bi yere değil göçebe usulü ordann orayaaa, ben de tabi 57 kiloyum en fitindenn huhuuu
super olacaksın yaniiben de inş. 45 olurum, incecik belimle salınırım
marmariste içmelerde martı ve martı rezort tam balayılık grand yazıcı ve marmaris palace balayılık,bodrumda torbalıdaki kervansarayla yanında hemen rixos balayılık(ama pahalı belki şimdiden erken rezervasyonlara bak) kuşadasını düşünürseniz sürmeli güzel birde kuşadsı düşünürsen hepsini biliyorum ordaki otellerin diğerleri benim gittiğim yada toplantılar oluyor bizim çoğu zaman çeşmede çok güzel oteller var bence sen nereye gitmek istersin ona karar ver sonra otelleri tararsın..
saol canım, dediğim gibi ben hiç otelde tatil yapmadım, güneye ya da kuşadasına falan da hiç gitmedim. çok kararsızım ama erken rezervasyon da yapmak istiyorum. güzel bir balayı geçirmek isterim tabi ama ne bileyim, fiyatlar çok gibi. normal mi ki :44:
dediğin yerlere bakacam ama ilgin için teşekkürlerrrrr
smear testim normal çıktı şükür darısı diğer ay ki şu tahlilere resmen dökülüyorum gülüm ,psikolojik olarakta bir yıkım var canım sıkkın sebebi hiç yok, aşırı agresif ve sinir var çok bunaldım sanırım evden dışarı çıkıp bir gezip dolaşmam lazım ,sanırım bu haftada yerimde sayacagım ,kendime bir şok etkisi yaratıcı aktivite arıyorum, arkadaş birşey paylaşmış gece sessizken okuyacagım azimlenirim inşallah
Sen de hemen enerjini topla bize katıl mediiihadi bakalım sonuçlarda sıkıntı çıkmasın inşallahhh
ben de tam Türk kahvesi içiyorum gel beraber içekkhatta nescafe içecektim canım çektiii..hopp dedim durr neden 50 kalori daha fazladan alayım hem de selülitlere kapı açayımmm
afiyet olsunmenümü yazıyorum
sabah:1 sosisli börek yanına 1 bardak ıhlamur
arada 1 lokum1 incir öğlen köfteli patates 3 mücver
arada 1 elma akşam 1 tabak börülce 1 dilim ekmek 1 tabak yogurt
akşam artık bişeyler yememem lazım
su+
spor + şimdi gidiyorum herkese iyi akşamlar
bana kalorileri nerden yazdığınızı söyleyebilirmisiniz teşekkürler görüşürüz
kalorin çok çok güzel cicim ama su azz.. hadi o çok az sayılmasam ama pastalar bize cısss..
Ho ho :))) Kesinlikle çekmediklerine katılıyorum.. İnsanlar çok tuhaf bu konuda... Bende veriyorum ya banda ay sana şişmanlık çok yakışıyor diyorlar, o an gerçekten pnları dağıtmak istiyorum :))
Süpersin sen :)) Ispanak yemeğinede bayılırım vallaaa :))
Hadi allah kavuştursun tatlım :))) Bütün hayallaerin gerçek olsun inaşallah :)
42 kilo zayıflayan hatunun hikayesi enteresan gerçekten :)) okurken kendimden çok şey buldum... Bilmem herkez farkındamıdır yaşadıklarının ben zaten bedenimin değil ruhumun aç olduğunu çok ama çok iyi bilenlerdenim.. Ben de sizinle bu yola çıktım dert ortağım oldunuz benim inanıyorum ki benimde çok güzel bir zayıflama hikayem olucak :)
bugünkü menüü
Kalori Miktarı
2.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)320 kcal
2.00 x 100gr Tavuk But (Derili) (238 kcal)476 kcal
3.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Dilim Sade Kek (146 kcal)146 kcal
Alınan Kalori Toplamı1005 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)200 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (17-24 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı888 kcal
ben de yalan dünya ile olduğum yerde koşucam şimdi 60 dk. 6 gün birden mi??? süper yaaa . dapdar bi gelnlik seç düğünde, var ve sergiliyorum, dersinn
su:+
spor:+
super olacaksın yaniiben de inş. 45 olurum, incecik belimle salınırım
smear testim normal çıktı şükür darısı diğer ay ki şu tahlilere resmen dökülüyorum gülüm ,psikolojik olarakta bir yıkım var canım sıkkın sebebi hiç yok, aşırı agresif ve sinir var çok bunaldım sanırım evden dışarı çıkıp bir gezip dolaşmam lazım ,sanırım bu haftada yerimde sayacagım ,kendime bir şok etkisi yaratıcı aktivite arıyorum, arkadaş birşey paylaşmış gece sessizken okuyacagım azimlenirim inşallah
afiyet olsun
Kuzum iş yerinde koşturmacadan içemedim bugün... Kızlar yeşil çay ile ilgili tavsiye istiyorum.. Akşam yatmadan önce içmek istiyorum nasıl olur acaba?? Toplantı vardı çokda çekilmez bi durumdu verdim kendimi pastaya hoho :)
zaten tek güç senden geliyor rakibem yoksa çoktan saldım çayıra olacak ,bu haftada veremezsem kızmayın bana
Sağolasınn ipek saçlımmm aminn
Aynen öyle harika bi hikayen olcak ve biz de buna şahit lucazz şanslıyız hepimiz dee
Maşallahh hatuna bak beee ben senin hızına yetişemem yahuu spor da yakalarım daaa yemek de yetişememm
Hahha ayyy bakarız kızz an be an paylaşcam o günler bi gelsinn dee
İnşallahh lethemcimm istediğimiz kilolara kavuşalım inşallahh hepimiz dee
Medii sen bizim medimizsinn sakın kendini bırakmak yokk, özel bi sebebi var mı bilemem ama dönemselse elbet geçecektir sen karamsarlık yerine bizi seçç biziidert arkadaşın daaa,beraber hoppalaa kıvırdğın arkadaşların da biziz artık karamsarlığa her zman hayır bendeennn keserim haa
Pasta mııı nayırrrneyse ki kaloriyi sağlam tutmuşsunn ben de hemen paylaşayım menümü leslie ile 5 miles yaıp geldim, yalan dünya yalan oldu bugün de
sporların çok güzel canımMenüü:
Sabah:
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
3.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 165 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 336 kcal
0.50 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal) 75 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
0.50 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal) 268 kcal
Ara:
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal) 23 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal) 115 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 24 kcal
Alınan Kalori Toplamı1531 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı500 kcal
Su:2 lt
Spor: 1 sa 15 dk (Leslie ile 5 miles+mekikler mekiklerr)
Sağolasınn ipek saçlımmm aminn
Aynen öyle harika bi hikayen olcak ve biz de buna şahit lucazz şanslıyız hepimiz dee
Maşallahh hatuna bak beee ben senin hızına yetişemem yahuu spor da yakalarım daaa yemek de yetişememm
Hahha ayyy bakarız kızz an be an paylaşcam o günler bi gelsinn dee
İnşallahh lethemcimm istediğimiz kilolara kavuşalım inşallahh hepimiz dee
Medii sen bizim medimizsinn sakın kendini bırakmak yokk, özel bi sebebi var mı bilemem ama dönemselse elbet geçecektir sen karamsarlık yerine bizi seçç biziidert arkadaşın daaa,beraber hoppalaa kıvırdğın arkadaşların da biziz artık karamsarlığa her zman hayır bendeennn keserim haa
Pasta mııı nayırrrneyse ki kaloriyi sağlam tutmuşsunn ben de hemen paylaşayım menümü leslie ile 5 miles yaıp geldim, yalan dünya yalan oldu bugün de
Kuzum iş yerinde koşturmacadan içemedim bugün... Kızlar yeşil çay ile ilgili tavsiye istiyorum.. Akşam yatmadan önce içmek istiyorum nasıl olur acaba?? Toplantı vardı çokda çekilmez bi durumdu verdim kendimi pastaya hoho :)
diyet peynir aldım kızlar birde lor tuzsuz geçende ayça kaya anlattı doktorumda 2 kaşık lora dereotumaydanoz katıp ince ince kıyıp az çörek otu kara biber kırmızı biber değişik bir kahvaltı altarnatifi peynir için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?