Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende kaçar kızçeler kızımı yıkıycam bugün zillime topuz yaptık jöleyle okula gitcekmiş diye hatun süslü nasıl başetcem ben bununla büyüyünce bilmem dedektif gibi takip etcem herhalde :82:

merhabalarr arkadaşlarr

menümü de yazayım unutmadann

sabah kepek ekmeğine tost, çay
öğlene doğru 2 adet form bisküvi
öğlen 3 gibi 3 kaşık pilav, tavuk eti, salata, 1 dilime yakın ekmek
saat 5 gibi de çay ve tatlı yedim.

sonra da hiç birşey yemedim tabi tatlı yiyince

zaten bütün gün ordan oraya gezindim durdum. 1 saate yakın tempolu yürüyüş yapmışımdır.

bugün spor + su -

tubishhh

bu grand yazıcı marmaris diğerlerine göre daha uygun ve güzele de benziyor. Sen ne dersin, gitmiş miydin?

tubisshhh

sürmeli de çok güzele benziyorr :)
ya çok teşk walla, o kadar çok otel var ki, fikir edindim sayende

smear testim normal çıktı şükür darısı diğer ay ki şu tahlilere resmen dökülüyorum gülüm ,psikolojik olarakta bir yıkım var canım sıkkın sebebi hiç yok, aşırı agresif ve sinir var çok bunaldım sanırım evden dışarı çıkıp bir gezip dolaşmam lazım ,sanırım bu haftada yerimde sayacagım ,kendime bir şok etkisi yaratıcı aktivite arıyorum, arkadaş birşey paylaşmış gece sessizken okuyacagım azimlenirim inşallah

afiyet olsun

kalorin çok çok güzel cicim ama su azz.. hadi o çok az sayılmasam ama pastalar bize cısss..

Kuzum iş yerinde koşturmacadan içemedim bugün... Kızlar yeşil çay ile ilgili tavsiye istiyorum.. Akşam yatmadan önce içmek istiyorum nasıl olur acaba?? Toplantı vardı çokda çekilmez bi durumdu verdim kendimi pastaya hoho :)

Sağolasınn ipek saçlımmm aminn

Aynen öyle harika bi hikayen olcak ve biz de buna şahit lucazz şanslıyız hepimiz dee

Maşallahh hatuna bak beee ben senin hızına yetişemem yahuu spor da yakalarım daaa yemek de yetişememm

ben de yalan dünya ile olduğum yerde koşucam şimdi 60 dk. 6 gün birden mi??? süper yaaa. dapdar bi gelnlik seç düğünde, var ve sergiliyorum, dersinn

su:+
spor:+

Hahha ayyy bakarız kızz an be an paylaşcam o günler bi gelsinn dee

super olacaksın yanii ben de inş. 45 olurum, incecik belimle salınırım

İnşallahh lethemcimm istediğimiz kilolara kavuşalım inşallahh hepimiz dee

Medii sen bizim medimizsinn sakın kendini bırakmak yokk, özel bi sebebi var mı bilemem ama dönemselse elbet geçecektir sen karamsarlık yerine bizi seçç bizii dert arkadaşın daaa,beraber hoppalaa kıvırdğın arkadaşların da biziz artık karamsarlığa her zman hayır bendeennn keserim haa

Pasta mııı nayırrr neyse ki kaloriyi sağlam tutmuşsunn ben de hemen paylaşayım menümü leslie ile 5 miles yaıp geldim, yalan dünya yalan oldu bugün de

Menüü:

Sabah:
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
3.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 165 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 336 kcal
0.50 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal) 75 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
0.50 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal) 268 kcal

Ara:
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal) 23 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal) 115 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 24 kcal
Alınan Kalori Toplamı1531 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı500 kcal

Su:2 lt
Spor: 1 sa 15 dk (Leslie ile 5 miles+mekikler mekiklerr)

zaten tek güç senden geliyor rakibem yoksa çoktan saldım çayıra olacak ,bu haftada veremezsem kızmayın bana çok acayip yalnızlık hissi var, ailemden uzak olup onları kameradan seyretmek çok üzüyor beni ,bu hafta çok aradım herkes birlikte ben uzaktayım ondan yemeye verdim bu hafta ama toparlayacağım ,
sporların çok güzel canım

canım dün iyiydi ama akşam 12 den sonra 1 dilim kek, 1 tane börek yedim.azöncede 1 böreği hüplettim.600 kaloriden fazla hüplettim.şimdi spora gideyim de yakayım bari yoksa fenaaa

günaydınnnnnnnnnnnn canlarım nasılsınız dün hiç giremedim sabah eşimle çıktım onun talilleri vardı yazmıştım onun sonuçlarını almaya çok şükür turp gibi ordanda kaynanamlara geçtik bizi bıraktı arasla...bende arası orda bırakıp 3 te arkadaşla buluştum alışverişe gittim kendime bir pantolon 2 de üst aldım çok güzel oldu kendimi kendimde tanıyamadım :) iş olayı varya görüşmeye gidersem ilk izlenim malum yeni bişiler olsun istedim iş olmasada alışveriş :) hangi kadın hayır der :) sonra tekrar annemlere döndüm akşam eşim geldi işten aldı eve geldik saat 12 idi çok yorgundum pcye zaten adam geçti giremedim anlayacağınız...dün içinm başkanıma arkadaşlarıma özürümü beyan ederim ama mazeretim vardı :)

dün alış verişe gittim dedim ya arabaya binmedim kilometre hesabı bilemem ama gidiş geliş 2 saat yürüdüm hemde yorulmadan :) sırf evde değilim yürüyemiycem diye alışverişe yürüyerek gittim döünüşündede yürüdüm ..

dünkü suyum + sporum +

pazartesi doktor kontrolum var çok heycanlıyım kızlar bakalım :) sonuca:) hafta sonu gezme işimiz var bakalım..iş için ararlar bu hafta inşallah...

4 bardak su
sabah
1 dilim t.b ekmeği
7 zeytin
marul+ tere+ maydanoz
peynir 60 gr
çay şekersiz

şimdi
1 elma
1 bardak süt yarımyağlı

diyet peynir aldım kızlar birde lor tuzsuz geçende ayça kaya anlattı doktorumda 2 kaşık lora dereotumaydanoz katıp ince ince kıyıp az çörek otu kara biber kırmızı biber değişik bir kahvaltı altarnatifi peynir için

günaydın cicim. kafein var içinde, akşam yatmadan önce içersen uykusuzluk yapabilir. ama alıştıktıktan sonra yapmıyor. ben ballı yeşilçay seviorum. onu da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…