Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kendime ait derken, ben ev arkadaşıyla kalıyorum da ondan öyle dedim canım. sabah sabah uykum kaçtı.

yok canım ya, benim önümde daha nişan var. ona hazırlık bakıyorum şimdilik. evi yaza doğru bakacaz.

sen nasılsın? ev mi alacaksınız

evet canım ev almayı düşünüyoruz ama kararsızlıktan alamıyoruz bi türlü fiyatlara bakıyodum bende işte.nerde ne var fiyat ne alemde diye.

senin adına sevindim canımm Allah yüzünüzden gülücükleri kalplerinizden aşkı eksik etmesinn

kaptanım superssin

ben de sizinle bir sevincimi paylaşayım
bugün düğün günüm belli oldu ağustos sonu

şimdi balayına gitmek için bir yerler arıyoruz, tavsiyesi olan var mı?

günaydınlarrrrrrr
artık kendime ait bir ev olsun istiyorum.. bana ve sevdiğim kişiye ait sadece..

sabah sabah uyandım, nescafemi içiyorum. pazar sabahları nescafe içmek keyif benim için

Günaydınlarrr..öncelikle teşekkür ederim lethemcim amin aminn diyorum ve size de sonsuz saadetler diliyorumm
Çok güzel bir duygu olmalı ne kadar güzelll...Allah bi yastıkta kocatsınnn Hep mutlu olun, sevginiz aşkınız gitgide artsın aminn..
Ağustos baya da yakın kızzz çabuk hazırlıklara başlayın vallaa Ev işi de zamanla olur tabi kii hadi bakalım hayırlısıı

bebişim kelebeğim senin için çok mutlu oldum.özlemcim için de sevginiz daim karşılıklı ve çoğalarak kocamaaaann olsun inşalah.lethem cim senin de inşallah düğün hazırlıkların istediğin gibi kusursuz olur bebişim.hepimiz mutlu olalım inşallah.tabi incecik kızçeler olarak

Çokk sağol ilknur abla,ben de tam onu dicektim o detayı unutmayalımmm..incecik bayanlar olarak hem kendimiz hem bahtımızz harika olalım inşallahh

haklısınız haftada 1 kilo hepimizin hedefi

ne güzel bir forum ya insan duygulanıyor gerçekten allah ayırmasın sizi

dün gezmekten hiç giremedim kusura bakmayın sabah fazla kaçırdım akşamda misafirim var off hafta içi herşey ne kadar düzenli oluyor

dün gezmekten hiç giremedim kusura bakmayın sabah fazla kaçırdım akşamda misafirim var off hafta içi herşey ne kadar düzenli oluyor

Kesinlikle haftaiçi çok daha düzenli oluyor, haftasonu yok gezmesiydi yok ne biliyim evde keyfiydi derken kaçırıyo insan bazen ama toparlıcaz hemen eminimm

ben de sizinle bir sevincimi paylaşayım
bugün düğün günüm belli oldu ağustos sonu

şimdi balayına gitmek için bir yerler arıyoruz, tavsiyesi olan var mı?

cicim biz balayında özdere'ye gittik. çok memnun kaldık. tatil köyü tarzı bi yerdi. ama çok da kalabalık değildi. balayı çiftiiz deyince, en güzel odayı verdiler, deniz manzaralı. yemekleri bi harikaydı. hem 3 ana öğün, hem de aralarda bi sürü şey verdiler, ayıptır söylemesi pide, lahmacun, hamburger, gözleme vs. ben yemedim, yedirdim. sen de öyle yaparsın eminim ki . çok yüksek bi rakam da ödemedik. çok da memnun kaldık. ama sen organizasyon olsun her akşam diyosan, cıstak cıstak müzikler çalsın, eğleneyim çok, diyosan, orası olmaz mesela. daha sakin bi tatil köyü. antalya tarafına inicez diyorsanız, bu yaz için kemer'de bi otele yazıldık biz erken rezervasyonla, tavsiye etti arkadaşlarımız, ama ne kadar iyi olduğunu gitmeden bilemem cicim. evlilik teklifini aldığına da bilmiodum, heralde 14 şubatta karar verdiniz tüm bunlara. hayırlı olsun cicim

amin, bütün iyi ve kalbi temiz insanları mutlu etsin Yaradan. Bursa kocaamaaannn, hangi semtten ev alacağını kararlaştırmak bile zor olsa gerek . ama kendi annene yakın olsun bence, bana gurbet zor geliyo valla. şimdiden hayırlı olsun cicim.

biz bugün köy konağına kahvaltıya gittik. Allahım 80 çeşit falan yiyecek vardı belki, ben n'aptım, tabağımı doldurdum, baktım baktım, daha fazla baktım; anladım ki gözüm doydu tabağımdaki 3 parçanın 1'i bana, 2'si kocişime olmak üzere paylaşım yaptım, ben karlı çıktım . bugünkü menüm:
Kalori Miktarı
4.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal)143 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
0.25 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)29 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)170 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal)83 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Hamsi Izgara (115 kcal)58 kcal
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal

Alınan Kalori Toplamı1069 kcal

amin, bütün iyi ve kalbi temiz insanları mutlu etsin Yaradan. Bursa kocaamaaannn, hangi semtten ev alacağını kararlaştırmak bile zor olsa gerek . ama kendi annene yakın olsun bence, bana gurbet zor geliyo valla. şimdiden hayırlı olsun cicim.

biz bugün köy konağına kahvaltıya gittik. Allahım 80 çeşit falan yiyecek vardı belki, ben n'aptım, tabağımı doldurdum, baktım baktım, daha fazla baktım; anladım ki gözüm doydu tabağımdaki 3 parçanın 1'i bana, 2'si kocişime olmak üzere paylaşım yaptım, ben karlı çıktım . bugünkü menüm:
Kalori Miktarı
4.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal)143 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
0.25 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)29 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)170 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal)83 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Hamsi Izgara (115 kcal)58 kcal
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal

Alınan Kalori Toplamı1069 kcal

Menün harikaymış özlemcim, iyi gecelr bayanlar erken yatmayı düşünüyorum bugün..görüşmek üzeree

Kızlar ancak girebildim.. Kusura bakmayın lütfen... Kaptan benim işlerimden dolayı ineternete girip takip etmem çok sıkıntılı oluyor. iş yerinden giremiyorum evede çok geç geliyorum.. Bu yüzden çok özür diliyorum.. Elimden geldiğince akşamları günlük menümü paylaşıyorum...

0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)183 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)98 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Dana Eti (Yağsız Pişmiş) (302 kcal)151 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Dilim Peynirli Tepsi Böreği / Börek (345 kcal)345 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal

Alınan Kalori Toplamı 952 kcal

Heheytt :)))

Su:2 lt
Spor: Saat tempolu Yürüyüş

Bu hafta spora başlayacağım sözümü vermiştim..Sözümü tuutuumm :)) olay olay olay :))

ben bugün menümü yazmıyorum ama biraz kaçırdım ama akşam hiçb,şey yemeyip süt içtim telfi olsun diye..yarın menüm sporumla geliyorum herkese iyi gecler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…