yok canım ya, benim önümde daha nişan var. ona hazırlık bakıyorum şimdilik. evi yaza doğru bakacaz.
sen nasılsın? ev mi alacaksınız
senin adına sevindim canımm Allah yüzünüzden gülücükleri kalplerinizden aşkı eksik etmesinn
kaptanım superssin
ben de sizinle bir sevincimi paylaşayım
bugün düğün günüm belli oldu ağustos sonu
şimdi balayına gitmek için bir yerler arıyoruz, tavsiyesi olan var mı?
günaydınlarrrrrrr
artık kendime ait bir ev olsun istiyorum.. bana ve sevdiğim kişiye ait sadece..
sabah sabah uyandım, nescafemi içiyorum. pazar sabahları nescafe içmek keyif benim için
bebişim kelebeğim senin için çok mutlu oldum.özlemcim için de sevginiz daim karşılıklı ve çoğalarak kocamaaaann olsun inşalah.lethem cim senin de inşallah düğün hazırlıkların istediğin gibi kusursuz olur bebişim.hepimiz mutlu olalım inşallah.tabi incecik kızçeler olarak
saol kaptancım inşallah hep derece alıcam önce kendim sonrada takımım için..
arkadaşlar noolur yanlış anlamayın sizin kilonuz az anlıyorum az veriyorsunuz ama nolur biraz daha sıkı tutun dikkatimi çekiyo bazen sağılıyonuz bazhaftada 1 en dıkı oluyoruz burda takımsak yarar bireysel olsada herkes kendine ama gurup ruhunu yakalamalıyız bence..sakın kızmayın bana amacımız tabiki hepimizin kilo vermesi ama neden en iyisi olmasın ben tombik kuşlar ailemin en iyisini yapacağına eminim yanlış düşünüyosamda söyleyin..1. liği yakalıyalım herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur ama olmuyo işte bi yerde bir kopukluk var bu hafta sıkı tutun herkesten 1 kilo istiyorum bende en az 3 diyorum yine:) varmı rakip olan..sizi çok seviyorum...
ya ben sert bi insanım da, bazen gözlerimi çok fena dolduruyosunuz sizz.. Geçen hafta da Fatoş yapmıştı aynı şey, kendi hayatından bi kesit anlatmıştı, yine gözlerim gitmişti. kıyamam yavv.. :5.kelebeği sen de mi çok seversin? benim de her şeyim kelebeklidir. ve midyat'tan kelebekli bi telkari seti de ben almıştım, belki de aynıdır
Allah Zafer'i senin hayatın için hayırlı eylesin. en kısa zamanda kavuşmak nasip olsun. dün ben de kızdım az eşime, yarım saat sonra ders çalıştığım defteri bi açtım, içini renkli kalemlerle 'Seni çok seviyorum', diye donatmış. aşk başka bişey. evlenince biter dediler, benim arttı. senin de artacak tipte bi aşkın olsun Zaferciğinle. yaşamının zaferi o'ndan yana olsun
dün gezmekten hiç giremedim kusura bakmayın sabah fazla kaçırdım akşamda misafirim var off hafta içi herşey ne kadar düzenli oluyor
bebişim kelebeğim senin için çok mutlu oldum.özlemcim için de sevginiz daim karşılıklı ve çoğalarak kocamaaaann olsun inşalah.lethem cim senin de inşallah düğün hazırlıkların istediğin gibi kusursuz olur bebişim.hepimiz mutlu olalım inşallah.tabi incecik kızçeler olarak
Menün harikaymış özlemcim, iyi gecelr bayanlar erken yatmayı düşünüyorum bugün..görüşmek üzeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?