Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar haftalık değerlendirmemiz(geçen haftaki)
berenvildan=9(mazereti var)
lethem=31
bur50=38
destina_88=30
fatoş0808=39

ayyıldızım=25
epack2013=24
ferdanne=7
sisilya=11
tubish13=11

arkadaşlar mesaj sayılarına dikkat edelim 2 hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye olacak.
bu kadar az paylaşımla olmaz (30 mesaj altı)

+ - lerimiz

lethem =5-
epack2013=4-
melikea=2-(bildirim eksik)
sisilya=1-(bildirim eksik)
tubish13=1-(bildirim eksik)
ferdanne=4-(bildirim eksik)
fatoş0808=1-
destina_88=1-
bur50=1-
ayyıldızım=3-
kelebek.hill=2-

4- ve üstü için cezamız 2 gün suspor mesaj sayımı(yeni arkadaşlar için hatırlatayım
çarşamba-perşembe lethem sayacak
cuma pazartesi=epack sayacak

dünkü su spor ve mesaj bildirimi
.su spor mesaj sayısı
fatoş0808 + + 0 (mazereti var)
bur50 + + 11
kelebek.hill + + 13
epack - - 4 suyu 2 bardak daha arttırabilseydin.2 litre olurdu bebişim dikkat.
destina88 + + 11
berenvildan + + 15
tubish13 + + 6
ayyıldızım bildirim yok 2 (sanırım oda doktordaydı mazereti vardı)
melikea bildirim yok 1
lethem - + 4
bebişkolarım yanlışım varsa bildirin ki düzelteyim.

teşekkürler cnm

Sağol rakibemm..tamam bu haftalık kendini toparlama haftası olsun ama sonra lütfen eski haline dön,kiloyu geçtim psikolojini sağlam tut öncee, gerisi kendiliğinden gelirr..aileden uzak zordur eminim ama en azından artık imkanlar var da bak bilgisayardan da olsa görüyosunn

canım dün iyiydi ama akşam 12 den sonra 1 dilim kek, 1 tane börek yedim.azöncede 1 böreği hüplettim.600 kaloriden fazla hüplettim.şimdi spora gideyim de yakayım bari yoksa fenaaa

Hmm seni kaçakçı başııı neyse o sporlara affedilir hadi

dünkü suyum + sporum +

pazartesi doktor kontrolum var çok heycanlıyım kızlar bakalım :) sonuca:) hafta sonu gezme işimiz var bakalım..iş için ararlar bu hafta inşallah...

Nihayet görebildik seni fatoşşş..hadi bakalım eşinin sonuçlar iyi çıkmış sıra sende bekliyoz doktor sonrası bildirimlerinii ama güzel gidiyosun maşallahh bundan sonra ne giysen yakışcakk

günaydın cicim. kafein var içinde, akşam yatmadan önce içersen uykusuzluk yapabilir. ama alıştıktıktan sonra yapmıyor. ben ballı yeşilçay seviorum. onu da tavsiye ederim.

Kız ben de çok seviyorum o ballıyıı

merhaba kızlar neler yapıyosunuz bakiim geldim

kızlar nerdesiniz

şimdi baktım netten merak ettim
leslie 5 mile 433 kalori yakıyomuş doğruysa süper

Selamm kaptan, adliyedeydim yeni geldim ben de...
Leslie harikaymış ya o zmann ama doğrudur 1 dk durdurmuyor ki zaten

tamamdır sayarım tabii. böyle giderse hep ben sayarım zaten napayım yaa su aklıma gelmiyorr

bugün okuldan geç cıktım baya da yoruldum hanımlar, menümü yazıp az dinleneyim..

sabah tost, çay
ara diyet mavi yeşil çikolata

öğlen geç yedim, patatesli yumurta, peynir, zeytin, kepek ekmeği, çay
ara 1 ceviz

akşam belki bir çorba içerim, belki yemem

görüşürüzz arkadaşlarrr

tamamdır sayarım tabii. böyle giderse hep ben sayarım zaten napayım yaa su aklıma gelmiyorr

Suya zamanla alışacaksınn koş kız su iç çabuk çabuk alkışlıcam bak seni biz de böyle böyle alıştıkk..şimdi resmen canım istiyor benm içmeyincee kuruyorum

SAğol canım benim, bugünden dikkat etmeye başlayacağımı söylemiştim ve 1 lt su içtim şimdiden, akşamı hafif atlatıp geceye kadar kilit vurucam,spor yapamasamda aşırı yemeyeceğim.tadında bırakacağım. bugün tartıldım + var ama cumaya kadar almadan aynı kalırsam haftaya dikkat ederek azaltacağım kiloyu,iyiki varsın

kaptanım bu hafta bildirim ve mesaj açısından hüsrana uğrattığımı biliyorum.normaldede pek mesaj sayısında bolluk yaratan biri değilimdir g erçi
ama elimden geleni yapmaya çalşıyorum emin olabilirsiniz. benim en müsait olduğum anda geldiğimde kimsecikler olmuyor, cevap verme imkanları dahilinde bana ithafen yazılanlara ya da cevap vermem gerekenlere veriyorum inşalllah.
bu haftayı atlatırsam diğer haftaya bomba gibi gelicem, arada saçmalıyorum bliyorum ama isteğim devam ediyor
bugünden dikkat edeceğm menü paylaşımı ve bildirimlere
cezam neyse çekerim

bebişim medim neler yapıyosun.bugünlerde yoğunsun galiba. hastane işlerin nasıl gidiyo canım.sonuçlar iyidir inşallah.

bebişim medim neler yapıyosun.bugünlerde yoğunsun galiba. hastane işlerin nasıl gidiyo canım.sonuçlar iyidir inşallah.
canım iyiyim şükür biraz sıkılıyorum işte kardeşimin nişanı oldu gidemedim ,bir de bu hafta onları gördüm hep kamerada birlikteler cümbüş filan akrabalar vs, bende yalnızım bu şehirde kimsem yok ,ondan dolayı boğuldum 2 haftadırda çıkmadım eşimin tabiriyle gidince avm gidiyorsun diyor ben oraya bile gidip 2-3 saat gezsem kendime geliyorum
bu haftasonu gidicem beni bırakıcakmış avm 5-6 saat gez dedi

kızlar aralarda ne yiyorsunuz bir tane hurma yedim ya iştahımı açtı hemen yarım lt su içtim
ve ekmek severler nasıl hallediyorsunuz günde kaç tane ekmek yiyorsunuz dilim olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…