kızlar nerdesiniz
şimdi baktım netten merak ettim
leslie 5 mile 433 kalori yakıyomuş doğruysa süper
yaaa şu leslienin bi cd sini bulayım ben bari spor bitince ne yapcam evde
dünkü su spor ve mesaj bildirimi
.su spor mesaj sayısı
fatoş0808 + + 0 (mazereti var)
bur50 + + 11
kelebek.hill + + 13
epack - - 4suyu 2 bardak daha arttırabilseydin.2 litre olurdu bebişim dikkat.
destina88 + + 11
berenvildan + + 15
tubish13 + + 6
ayyıldızım bildirim yok 2(sanırım oda doktordaydı mazereti vardı)
melikea bildirim yok 1
lethem - + 4
bebişkolarım yanlışım varsa bildirin ki düzelteyim.
zaten tek güç senden geliyor rakibem yoksa çoktan saldım çayıra olacak ,bu haftada veremezsem kızmayın banaçok acayip yalnızlık hissi var, ailemden uzak olup onları kameradan seyretmek çok üzüyor beni ,bu hafta çok aradım herkes birlikte ben uzaktayım ondan yemeye verdim bu hafta ama toparlayacağım ,
sporların çok güzel canım
canım dün iyiydi ama akşam 12 den sonra 1 dilim kek, 1 tane börek yedim.azöncede 1 böreği hüplettim.600 kaloriden fazla hüplettim.şimdi spora gideyim de yakayım bari yoksa fenaaa
günaydınnnnnnnnnnnn canlarım nasılsınız dün hiç giremedim sabah eşimle çıktım onun talilleri vardı yazmıştım onun sonuçlarını almaya çok şükür turp gibi ordanda kaynanamlara geçtik bizi bıraktı arasla...bende arası orda bırakıp 3 te arkadaşla buluştum alışverişe gittim kendime bir pantolon 2 de üst aldım çok güzel oldu kendimi kendimde tanıyamadım :) iş olayı varya görüşmeye gidersem ilk izlenim malum yeni bişiler olsun istedim iş olmasada alışveriş :) hangi kadın hayır der :) sonra tekrar annemlere döndüm akşam eşim geldi işten aldı eve geldik saat 12 idi çok yorgundum pcye zaten adam geçti giremedim anlayacağınız...dün içinm başkanıma arkadaşlarıma özürümü beyan ederim ama mazeretim vardı :)
dünkü suyum + sporum +
pazartesi doktor kontrolum var çok heycanlıyım kızlar bakalım :) sonuca:) hafta sonu gezme işimiz var bakalım..iş için ararlar bu hafta inşallah...
günaydın cicim. kafein var içinde, akşam yatmadan önce içersen uykusuzluk yapabilir. ama alıştıktıktan sonra yapmıyor. ben ballı yeşilçay seviorum. onu da tavsiye ederim.
merhaba kızlar neler yapıyosunuz bakiim geldim
kızlar nerdesiniz
şimdi baktım netten merak ettim
leslie 5 mile 433 kalori yakıyomuş doğruysa süper
+ - lerimiz
lethem =5-
epack2013=4-
melikea=2-(bildirim eksik)
sisilya=1-(bildirim eksik)
tubish13=1-(bildirim eksik)
ferdanne=4-(bildirim eksik)
fatoş0808=1-
destina_88=1-
bur50=1-
ayyıldızım=3-
kelebek.hill=2-
4- ve üstü için cezamız 2 gün suspor mesaj sayımı(yeni arkadaşlar için hatırlatayım
çarşamba-perşembe lethem sayacak
cuma pazartesi=epack sayacak
tamamdır sayarım tabii. böyle giderse hep ben sayarım zatennapayım yaa su aklıma gelmiyorr
SAğol canım benim, bugünden dikkat etmeye başlayacağımı söylemiştim ve 1 lt su içtim şimdiden, akşamı hafif atlatıp geceye kadar kilit vurucam,spor yapamasamda aşırı yemeyeceğim.tadında bırakacağım. bugün tartıldım + var
Sağol rakibemm..tamam bu haftalık kendini toparlama haftası olsun ama sonra lütfen eski haline dön,kiloyu geçtim psikolojini sağlam tut öncee, gerisi kendiliğinden gelirr..aileden uzak zordur eminim ama en azından artık imkanlar var da bak bilgisayardan da olsa görüyosunn
Hmm seni kaçakçı başıııneyse o sporlara affedilir hadi
Nihayet görebildik seni fatoşşş..hadi bakalım eşinin sonuçlar iyi çıkmış sıra sende bekliyoz doktor sonrası bildirimleriniiama güzel gidiyosun maşallahh bundan sonra ne giysen yakışcakk
Kız ben de çok seviyorum o ballıyıı
Selamm kaptan, adliyedeydim yeni geldim ben de...
Leslie harikaymış ya o zmann ama doğrudur 1 dk durdurmuyor ki zaten
canım sen bu leslie yi mi yapıyorsun, nasıl çok yoruyor mu , bende mi yapsam ,Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Harika ya bu leslieeebiraz puding yemiştim hemen erittimmm..spor:1 sa 15 dk
SAğol canım benim, bugünden dikkat etmeye başlayacağımı söylemiştim ve 1 lt su içtim şimdiden, akşamı hafif atlatıp geceye kadar kilit vurucam,spor yapamasamda aşırı yemeyeceğim.tadında bırakacağım. bugün tartıldım + varama cumaya kadar almadan aynı kalırsam haftaya dikkat ederek azaltacağım kiloyu,iyiki varsın
canım iyiyim şükür biraz sıkılıyorum işte kardeşimin nişanı oldu gidemedim ,bir de bu hafta onları gördüm hep kamerada birlikteler cümbüş filan
bebişim medim neler yapıyosun.bugünlerde yoğunsun galiba. hastane işlerin nasıl gidiyo canım.sonuçlar iyidir inşallah.
benden tavsiye bir tam çikolata yemek yerine her akşam bi parça yemek. her gün ağzın çikolatanın muhteşem tadına varsınn. bi süre sonra 2 günde 1 parçaya düşersin belki de.
tubishhh
bu grand yazıcı marmaris diğerlerine göre daha uygun ve güzele de benziyor. Sen ne dersin, gitmiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?