canım iyiyim şükür biraz sıkılıyorum işte kardeşimin nişanı oldu gidemedim ,bir de bu hafta onları gördüm hep kamerada birlikteler cümbüş filanakrabalar vs, bende yalnızım bu şehirde kimsem yok ,ondan dolayı boğuldum 2 haftadırda çıkmadım eşimin tabiriyle gidince avm gidiyorsun diyor ben oraya bile gidip 2-3 saat gezsem kendime geliyorum
bu haftasonu gidicem beni bırakıcakmış avm 5-6 saat gez dedi
bu günkü menüm
sabah: 2 yumurta 2 dilim peynir
arada 1 bardak süt nescafe çay yaşil çay ne varda
öğlen 2 tane dolma ve yoğurt
akşam 1 tabak nohut ve yoğurt çok az pilav
akşam meyve yerim muz portakal
su+
spor + diyorum ama yürüyüş bandında 20 dakika sadece
benim ekmekle hiç aram yoktur yemedim bugün yada 1 dilim falan yerim ama benim derdimde çerez badem fındık kayısı incir ya dayanamıyorum ama artık sayılı yemeye çalışıyorum şu çerezi tamamen nasıl keserim
arkadaşlarr ben kaçıyorum bugün erken uyuyayım, yarın baya yorulacamm
iyi gecelerrr
bende görürüm inşallah o günleride tek başına yaşamı pek göremem heralde üniyide istanbulda istiyorumama eminin her şey daha güzeldir orada:)
Fistiklar nbr
suyum bugun 3 lt olmustur
sporumda 20 dk falan yurudum
- yani
evet şimdi izliyorum bizim spor salonunda ısınma hareketlrini aynısı her defasında internetten mi yapıyorsunuz cd si vardır nerde satılıyorki alsak
O sabahlara kadar oturup akşamlara kadar uyuyabileceğin ama sınav dönemi de uykusuzluktan gebereceğin dönem üniversite tabi kiharika bi şey Allah çalışıp hakedene yaşatsın üniversite hayatını, arkadaşlıklar, insanlar, kendi başına yaşam...değişik ve güzel, çok şey öğreniyo insan hem iyi hem kötü...ama üni sonrası çalışanlar için öyle bi dönem yokk sonu bitmeyen maraton
bu günkü menüm
su+
inşallah canım. şimdi annemle babamı çağırmak istiyorum bu seferde anneannem ve dedem bizde yani onlar varken diyemem , babamda hem çocukları özledim demişti ve yarı tatilde gelicekti kardeşimin nişanı oldu , 2 hafta sonra çağırmayı düşünüyorum ,havalarda çok soğudu gerçi ankara soğuk ,gelp hasta olurlarsada üzülürüm, havaların ısınmasını beklemek daha mantıklı geliyor 23 nisanda tatil var belki o zaman gelirler nasip çok istiyorum çok . özledim hepsi burnumda tütüyor.Ayyildizimcim
kardesinin nisanina gidemedigine uzuldum
ins yakin zamanda gorusursunuz
sizinkilerle
yumurta neden 2 canım bir diyet mi bu yoksa canın istediği için mi ? menü gayet güzel afiyet olsun ,hiç ekmek yemeden kahvaltıyı yapabilmen büyük başarı ,ben asla yapamıyorumbu günkü menüm
su+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?