Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yarın su spor sayması ben de ya kaptanım, sadece yarınınkini değil mi? yani 1 günlük sayıyorum. ve artı eksi belirtiyorum?

bir de yarın toplantım var, akşam artık girerim.

hayırlı olsun canım kardeşin için. avm öyle tabi hele uzaktaysan çok cazip geliyor:) ben doğuda görev yapmıştım da avm görünce kendimi kaybediyordum

menün harika
ekmek yememen çok iyi tubiş, ben de yemesem keşkee
bildiğim kadarıyla o saydığın çerezler diyette oluyor zaten faydalı, oturup 1 kilo yemiyorsundur ya, ekmek bile yemiyorsun

Telefondan goremiyorum
kim var kim yok
Melikea paylaasimi artirmalisin
epack sende
hatirlatiyim dedim
iki hafta ustuste30 mesaj alti diskalifiye oluyor
gecmisi de okumanizi tavsiiye ederim

arkadaşlarr ben kaçıyorum bugün erken uyuyayım, yarın baya yorulacamm

iyi gecelerrr

bende görürüm inşallah o günleride tek başına yaşamı pek göremem heralde üniyide istanbulda istiyorum ama eminin her şey daha güzeldir orada:)

biz kelebekçiğimle aynı okuldan mezunuz, aynı dönemler. hatta yurtlarımızın arası da 100 m. falanmış. ama burda kısmet oldu tanışmak. bizim okulumuz da çok güzeldir, ankara'nın göbeğinde, bence ankara'yı da bi düşün
sen nerede oturuyordun normalde, istanbul değil miydi cicim?

evet şimdi izliyorum bizim spor salonunda ısınma hareketlrini aynısı her defasında internetten mi yapıyorsunuz cd si vardır nerde satılıyorki alsak

bana diyetisyen vermişti cd'sini. ama internette de var. ben bi müddet yaptım, yaptım, sonra ezberledim hareketleri, tv karşısında kendi kendme yapar oldum, kendimin leslie'si oldum yani

Tubişçim bana diyetisyen bu cd'yi verirken dedi ki, vücudunda yağların eriyip yerine kas kütlerininin gelmesi için(vücudumuzda ne kadar kas olursa o kadar zor kilo alırmışız) kardiyo egzersizi yapman lazım. bu da yürüyüşte yok, ama koşuda var. yüzmede, basketbolda, teniste var. bi de bu cd'deki egzersizde var, demişti.

ömür biter, sınav bitmez yav. öğrencilik ilelebet. ben de bugün yds'ye başvurdum, şimdiden sınavın ağırlığı çöktü üstüme,stresten tatlılar saldırmam inşallah bu sefer de. çünkü hep öyle yaptım

bak cicim, menün hemen gzelleşmiş. arada moralini bozuyorsun gibime geliyor, kaçırınca biraz yemeği. bu aralar tv'de bi reklam var ya, ...et diye bi markanın reklamı. okan bayülgen seslendirirken diyor ya hani, şöyleee arada bir pastırmaları tabağa dizerken ağzına bi dilim pastırma atmıyorsan her akşam salata yemenin ne manası var, diye; işte durumumuz aynen öyle. bayılıyorum o reklama. sucuğu yağına bandıra bandıra yemiyorsan arada bir, koşu bandında tepinmenin ne manası var, diyor ya hani; çok haklı .

bugün birazcık kaçırdım, suçlu gibi hissediorum kendimi

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Adet Karışık Tost (400 kcal)400 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Terbiyeli Köfte (47 kcal)141 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Tel Kadayıf (430 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
5.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane (25 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1349 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Bowling Oynamak (180 kcal)90 kcal
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı265 kcal

su:+
spor:+

Son düzenleme:
Ayyildizimcim
kardesinin nisanina gidemedigine uzuldum
ins yakin zamanda gorusursunuz
sizinkilerle
inşallah canım. şimdi annemle babamı çağırmak istiyorum bu seferde anneannem ve dedem bizde yani onlar varken diyemem , babamda hem çocukları özledim demişti ve yarı tatilde gelicekti kardeşimin nişanı oldu , 2 hafta sonra çağırmayı düşünüyorum ,havalarda çok soğudu gerçi ankara soğuk ,gelp hasta olurlarsada üzülürüm, havaların ısınmasını beklemek daha mantıklı geliyor 23 nisanda tatil var belki o zaman gelirler nasip çok istiyorum çok . özledim hepsi burnumda tütüyor.

salı günkü menüm
sabah yarım elmalı kurabiye
ara:1 kupa yeşilçay
ara:1 hurma
akşam:2 adet fırında baget ve 1 çay bardağı sarı gazoz
1 dilim ekmek ve domates salatası
ara:50 gr kadar maraş tarhanası yanında 2 tane ceviz
su : 3.5 lt
spor yok

yumurta neden 2 canım bir diyet mi bu yoksa canın istediği için mi ? menü gayet güzel afiyet olsun ,hiç ekmek yemeden kahvaltıyı yapabilmen büyük başarı ,ben asla yapamıyorum

Su:2 lt
Spor:yok

Dün giremedim tekrar, menü falan paylaşamadım, şimdi de çıkmam lazım, ama diyim bu hafta iyi gitmiyorum ben yaa Sabit bekliyorum bu hafta o da artı gelmezse offffff 2 güncük kaldı ne kadar toparlayabilirsem artık hadi bakalım...

günaydın kızçelerim.dünkü su spor bildiriminde epack ve fatoşun bildirimi yok onlardan bildirim bekliyorum.melikea nında spor bildirimi yok.kızçelerim çıkarken bildirimleri vermeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…