günaydın kızlar
nbr beroşvildoş
siz hangi okul mezunusunuz bende ankaradan mezunum gazibiz kelebekçiğimle aynı okuldan mezunuz, aynı dönemler. hatta yurtlarımızın arası da 100 m. falanmış. ama burda kısmet oldu tanışmak. bizim okulumuz da çok güzeldir, ankara'nın göbeğinde, bence ankara'yı da bi düşün
sen nerede oturuyordun normalde, istanbul değil miydi cicim?
yds ye bende başvursammı diyorum karar veremedim çalışmadım senin ing ii mi hiç girdinmi önceden sınavaömür biter, sınav bitmez yav. öğrencilik ilelebet . ben de bugün yds'ye başvurdum, şimdiden sınavın ağırlığı çöktü üstüme,stresten tatlılar saldırmam inşallah bu sefer de . çünkü hep öyle yaptım
bugün birazcık kaçırdım, suçlu gibi hissediorum kendimi
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Adet Karışık Tost (400 kcal)400 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Terbiyeli Köfte (47 kcal)141 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Tel Kadayıf (430 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal)30 kcal
5.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane (25 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1349 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Bowling Oynamak (180 kcal)90 kcal
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı265 kcal
su:+
spor:+
biz kelebekçiğimle aynı okuldan mezunuz, aynı dönemler. hatta yurtlarımızın arası da 100 m. falanmış. ama burda kısmet oldu tanışmak. bizim okulumuz da çok güzeldir, ankara'nın göbeğinde, bence ankara'yı da bi düşün
evet kaç kere yazdım aslındaiyilik bebişkocum sen neler yapıyosun.bildirimleri ayarladım eksikler var.
evet kaç kere yazdım aslında
geçmişe bakmıyolar aynı andada denk gelmiyoruz sanırım
melikea nbr
canım çıkarken gün içinde su ve o günkü spor ve menunu paylaşırmısın
birde haftalık(geçen haftaki) toplam mesaj sayın çok az
iki hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye oluyor
paylaşımını arttırırsan ii olur
günaydın kızlar nasılsınızz?
iyilik canım.sen nasılsın.dünkü su spor bildirimini yapmamışsın.yap ta listeyi paylaşıcam.
su:2,5 litre
spor:40 dakika yürüyüş
tamam canım yazdım. bi epack ve fatoş kaldı.
bekleme istersen sen yap listeyi gelince hatırlatalımtamam canım yazdım. bi epack ve fatoş kaldı.
kolay gelsin canım:)
bir daha her akşam bildiririm zorluk olmaz sizede :)
bekleme istersen sen yap listeyi gelince hatırlatalım
ii olur canım
senin diyet
dersane falan nasıl gidiyor
senin alanın ne
ünide hangi bölüm istiyosun
bekleme istersen sen yap listeyi gelince hatırlatalım
ii olur canım
senin diyet
dersane falan nasıl gidiyor
senin alanın ne
ünide hangi bölüm istiyosun
inş istediğin oluryorucu hemde çok dün bir yattım yatış o yatış aynen yattığım gibi kalktım hiç kımıldamamışım bilebilgisayar okuyorum şuanlık 3 bölüm var aklımda matematik,enformatik bide yönetim bilişim sistemleri
biz kelebekçiğimle aynı okuldan mezunuz, aynı dönemler. hatta yurtlarımızın arası da 100 m. falanmış. ama burda kısmet oldu tanışmak. bizim okulumuz da çok güzeldir, ankara'nın göbeğinde, bence ankara'yı da bi düşün
ömür biter, sınav bitmez yav. öğrencilik ilelebet . ben de bugün yds'ye başvurdum, şimdiden sınavın ağırlığı çöktü üstüme,stresten tatlılar saldırmam inşallah bu sefer de . çünkü hep öyle yaptım
bak cicim, menün hemen gzelleşmiş. arada moralini bozuyorsun gibime geliyor, kaçırınca biraz yemeği. bu aralar tv'de bi reklam var ya, ...et diye bi markanın reklamı. okan bayülgen seslendirirken diyor ya hani, şöyleee arada bir pastırmaları tabağa dizerken ağzına bi dilim pastırma atmıyorsan her akşam salata yemenin ne manası var, diye; işte durumumuz aynen öyle. bayılıyorum o reklama. sucuğu yağına bandıra bandıra yemiyorsan arada bir, koşu bandında tepinmenin ne manası var, diyor ya hani; çok haklı.
siz hangi okul mezunusunuz bende ankaradan mezunum gazi
yds ye bende başvursammı diyorum karar veremedim çalışmadım senin ing ii mi hiç girdinmi önceden sınava
bir iki cıs var ama toplam kalori olarak ii sporun da ii
inş benim de canım ister, ancak gün iiçinde hiç içmemişsem akşam canım çok istiyor:)
peki efes sürmeli mi, grand mı sence canım? bir de marmaris çok sıcak mıdır acaba? bunalıyorum ben yazları
hayırlı olsun canım kardeşin için. avm öyle tabi hele uzaktaysan çok cazip geliyor:) ben doğuda görev yapmıştım da avm görünce kendimi kaybediyordum
menün harika
ekmek yememen çok iyi tubiş, ben de yemesem keşkee
bildiğim kadarıyla o saydığın çerezler diyette oluyor zaten faydalı, oturup 1 kilo yemiyorsundur ya, ekmek bile yemiyorsun
yumurta neden 2 canım bir diyet mi bu yoksa canın istediği için mi ? menü gayet güzel afiyet olsun ,hiç ekmek yemeden kahvaltıyı yapabilmen büyük başarı ,ben asla yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?