Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

siz hangi okul mezunusunuz bende ankaradan mezunum gazi

yds ye bende başvursammı diyorum karar veremedim çalışmadım senin ing ii mi hiç girdinmi önceden sınava

bir iki cıs var ama toplam kalori olarak ii sporun da ii

evet istanbu'lda oturuyorum Ankarayı'da düşünüyorum ama ilk tercihlerim İstanbul olacak bilgisayar okuyorum zaten gazi üniversitesini tercihlerim arasına yazacağım bölümümün en iyi ünilerinden birisi

iyilik bebişkocum sen neler yapıyosun.bildirimleri ayarladım eksikler var.
evet kaç kere yazdım aslında
geçmişe bakmıyolar aynı andada denk gelmiyoruz sanırım

melikea nbr
canım çıkarken gün içinde su ve o günkü spor ve menunu paylaşırmısın

birde haftalık(geçen haftaki) toplam mesaj sayın çok az
iki hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye oluyor
paylaşımını arttırırsan ii olur

iyiyim kaptanım tamam bu hafta arttırırım sporumla da suyu çıkarken bildirim yaparım önceden unutuyordum da dün not defterime not aldım artık unutmam :)

bekleme istersen sen yap listeyi gelince hatırlatalım

ii olur canım
senin diyet
dersane falan nasıl gidiyor
senin alanın ne
ünide hangi bölüm istiyosun

yorucu hemde çok dün bir yattım yatış o yatış aynen yattığım gibi kalktım hiç kımıldamamışım bile bilgisayar okuyorum şuanlık 3 bölüm var aklımda matematik,enformatik bide yönetim bilişim sistemleri

dünkü su spor bildirimi
su spor mesaj
bur50 + - 11
lethem - + 7
destina88 + + 7
berenvildan + + 7
melikea + + 3
kelebek.hill + - 11
tubish13 + + 9
ayyıldızım + - 6
fatoş0808 bildirim yok 5
epack bildirim yok 0
ipektoşum dikkat tontişim mesaj sayında az bildirim de yok.fatoşum bugün daha gelmedi gelince bildirim yapabilir...

kızçeler ben kaçar. bugün gezmeye gidicem.fazla kaçırmamaya çalışıcam.bu hafta + dayım.inşallah toparlarım.

Aynen yaa hey gidi günler Ankara ünv başkadırrr..Ankara'da öyle sıcaktır,samimidir, ben Ankara'yı İstanbul'a tercih ederim şahsenn

Amann diyim bu sfeer saldırmaa ya ben yds ye girmicem vazgeçtim, öbür bahara girerim artık hiç bakmadım yaa

Ayy ben de o reklama bayılıyorummm bi de diyo ya, şöylee sucuğa ekmeği bandırmıcaksan her akşam saatlerce koşmanın ne anlamı var

Ankara ünv kaptann,Ankara çoğumuzun ortak noktasıymış hee

marmarisin denizi son zamanlarda çok bozuldu ama yazıcı güzldir kuşadasıda çok dalgalı olur sabahları güzel olur ama marmariside gezmiş olursunuz içmelere merkezini kale altını isterseniz romantik sakin talılırsanız datçanın denizi güzeldir orhaneli selimiye tarfı fiyatlar uygun bence sen önce yerine karar ver fiyatına göre otel bulmak kolay

teşekkürler önemli olan kaçamak yapmamak off motivasyon lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…