Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biz Ankara Üniversiteliyiz:). daha önce kpds ve üds'ye girdim. kendim çalışarak girdim. ingilizcem var diye. ama o sınavlar ing. bilme meselesi değil, biraz kelime, biraz da püf noktalarını bilme meselesi. internette bi siteden 6 aylık paket aldım, online ingilizce çalışma paketi, 87 tl'ydi sanırım fiyatı. valla baya kelime öğrendim. haftada 5 saat çalışıorum en azından. aslında az tabi ama hedefim de aşırı yüksek değil. geçen sefer aldığım puanı alayım yeter. sistem tamamen değişti, kpds ve üds kalktı, yerine yds geldi diye ösym örnek soru yayınlamış yds ile ilgili. neyle karşılaşacağımız belli olmaz yine de. 27 şubat son başvuru.

bugün cısları biraz daha azaltmaya çalışıyorum ama gün sonuna kadar umarım başarılı olurum

bende elimden geleni yapacağım + olmasında tek oldğum yerde kalayım istiyorum ,

dün kaç kalori aldın, diye sormayayım mı ben yani ?

Sor kızz ayıpsın ama rahat 2000 aldım ne yazık ki hesaplayamadım, ya bi misafir geldi,ana-kız,evlerinin babaları yeni vefat etmişti, çok da sevdiğimiz aile dostu, geç gittiler ben de hiç bölemedim, muhabbet edip durduk taze yaralarıyla ilgili, anlatmak istedikçe dinledim yani...Allah sabırlar versin var ya kaç kere gözlerim doldu onları dinlerken,ne kadar zor şeyler yaşıyolar..ne kadar zor...çok etkilendim gerçekten, bi de kadın kocasını anlatırken bile hala öyle aşkla bahsediyo ki harika bi sevgileri vardı,Allah erken ayırdı alın yazısı.

soğan çorbası yapmştm yağsız tuzsuz, zayıflama çorbası. bugün yiycem, yarın yiycem derken en sonunda çöpe boşalttım bugün. hiç yiyesim gelmedi. ah şu ağız tadımız

Annem de bana soğan suyu içiriyordu bi ara ama kuscak oluyodum nerdeyse imkansız içilmiyor çok fena kokuyor yaaa

babalarını üzenlere anlatmak lazım bunları. derler ya, annenin sütü karşılar ama babanın öyle bi durumu olmadığı için asla ah'ını almayacaksın, diye. babasız kalmak çok zor. ben ufak bişey olduğunda bile, kendime hatırlatıorum, evet uzaktayım ama benim aslan gibi bir babam var, diye. herkes, yaşarken umarım ailesinin kıymetini bilir.

Ben de öyle yapacam 2 güncük kaldı yeni akıllandım ama en azından zararım dokunmasın, dün kötüydü menüm
dün çok zorlandım rakibem, akşam yediklerimden sonra 2 saat geçti ve karnım gar gar aslında aç değildim ama atıştırmaya alışmış bir hafta çok tatlı vs yemiştim şeker ihtiyacı ortaya çıktı ,bol bol su içtim ve 2 bardak 2 bardak içtim ,sonra biraz tarhana yedim cevizle, onları yedikten 6 saat sonrada uyudum ama uyurken karnım hala gur gurdu

Aynen öyle özlemcim ya, bend e bazen kızıyorum falan ama hemen aklıma geliyor o benim BABAM diyorum, ne olursa olsun benim yanımda olacak adam, kıymat bilmek lazım gerçektenn...hepimizin hataları oluyor, hoş görmek lazımm...

ii gezmeler cicim. benim de canım lahmacun istiyor, cumaya saklıorum kendimi. azıcık fazla yesek tartıya ertesi gün yansıyor maalesef

canım sadece rus salatası yedim onunda 1 kaşığı 120 kaloriymiş.öğle yemeği yerine. hem karnım doymadı hemde birsürü kalori aldım.akşama yine ıspanakla yoğurt yiycem ekmek yemiycem bu sefer anca telafi eder

bu da ilginç bir bilgi benim için. demek yüzmeyi bu yüzden o kadar önemli diye söylüyorlarrr

saol canım, haklısın, ben bir karar vereyim yerine, yine haberleşelim.

merhaba arkadaşlarrrrrrr, okuldan anca geldim, acayip de yoruldum. öğretmenler oturuyor diyenler utansın, aralıksız saatlerce toplantı yapıyoruz (mesai saati dışında tabi, ücreti falan da yok:)

menümü yazayımm:

sabah kepek ekmeğine yağsız tost, çay
ara yarım top kek
öğle yarım döner, çay (mecburen)
ara yok
akşam yoğurtlu haşlama karnabahar

spor yapamadım, su iyi gidiyor. daha erken sanırım su spor listesi için, geceye doğru yaparım.

Of yaa neden çok yiyorum bu ara valla benim 1 kilo falan yalan oldu da zaten, 1 gram versem iyidir İtiraf ediyorum gene çok yedim

MenüM:
Sabah:
1 kase nesfit

Öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon pirinc pilavı

Ara:
1 nescafe
1 dilim baklava

Akşammmm:
1 börek
5-6 kaşık kısır
1 dilim pudingli pasta

Su:2 lt
Spor: 1 sa 15 dk (Leslie+mekik)

Ve şimdi çıkıp sporumu yapıyorum ama size de kendime de söz bu hafta çok cozudum, ve hiç ertelemiyorum şu andan itibaren bitti bu şımarıklık ve rica ediciimm azcık gaza getirinn benii neden böyle oldum, mediye derken ben de hiç iyi gitmedimm...hepiniz verin kilo bu hafta ben veremeyim veremeyim de burnum sürtsün bi dahaki haftayı kurtarayım en azından..

8 sene aradan sonra tombik kelebeğiniz iş görüşmesine gidiyor yarın çalışanlar beni daha iyi anlar çok karmaşık duygular içindeyim yarın sabah 11 de iş görüşmesindeyim dua edin hayırlısı olsun canlar.♥

bi kilomdan korkuyodum onuda biliyolar bize fizik değil beyin lazım demişler hayırlısı bakalım o konudada güvenim var zaten 15 gün iş eğitimide varmış yabancı dilde olunca 300 başvurudan 30 içindeyim 10 kişi alacaklarmış ama yabancı dilden öncelikliyim tabi yinede hayırlısı diyorum..bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…