teşekkürler önemli olan kaçamak yapmamak off motivasyon lazım
siz hangi okul mezunusunuz bende ankaradan mezunum gazi
yds ye bende başvursammı diyorum karar veremedim çalışmadım senin ing ii mi hiç girdinmi önceden sınava
bir iki cıs var ama toplam kalori olarak ii sporun da ii
kızçeler ben kaçar. bugün gezmeye gidicem.fazla kaçırmamaya çalışıcam.bu hafta + dayım.inşallah toparlarım.
ii gezmeler cicim. benim de canım lahmacun istiyor, cumaya saklıorum kendimi . azıcık fazla yesek tartıya ertesi gün yansıyor maalesef
bende elimden geleni yapacağımSu:2 lt
Spor:yok
Dün giremedim tekrar, menü falan paylaşamadım, şimdi de çıkmam lazım, ama diyim bu hafta iyi gitmiyorum ben yaaSabit bekliyorum bu hafta o da artı gelmezse offffff 2 güncük kaldı ne kadar toparlayabilirsem artık hadi bakalım...
bende elimden geleni yapacağım+ olmasında tek oldğum yerde kalayım istiyorum ,
Ben de öyle yapacam 2 güncük kaldı yeni akıllandım ama en azından zararım dokunmasın, dün kötüydü menüm
Aynen ya hemen yansıyor, o yüzden ben şu 2 gün daha az yicem pofff iyi çıkmıcak bu haftaa
dün kaç kalori aldın, diye sormayayım mı ben yani?
soğan çorbası yapmştm yağsız tuzsuz, zayıflama çorbası. bugün yiycem, yarın yiycem derken en sonunda çöpe boşalttım bugün. hiç yiyesim gelmedi. ah şu ağız tadımız
Sor kızz ayıpsın ama rahat 2000 aldım ne yazık ki hesaplayamadım, ya bi misafir geldi,ana-kız,evlerinin babaları yeni vefat etmişti, çok da sevdiğimiz aile dostu, geç gittiler ben de hiç bölemedim, muhabbet edip durduk taze yaralarıyla ilgili, anlatmak istedikçe dinledim yani...Allah sabırlar versin var ya kaç kere gözlerim doldu onları dinlerken,ne kadar zor şeyler yaşıyolar..ne kadar zor...çok etkilendim gerçekten, bi de kadın kocasını anlatırken bile hala öyle aşkla bahsediyo ki harika bi sevgileri vardı,Allah erken ayırdı alın yazısı.
dün çok zorlandım rakibem, akşam yediklerimden sonra 2 saat geçti ve karnım gar gar aslında aç değildim ama atıştırmaya alışmış bir hafta çok tatlı vs yemiştim şeker ihtiyacı ortaya çıktı ,bol bol su içtim ve 2 bardak 2 bardak içtim ,sonra biraz tarhana yedim cevizle, onları yedikten 6 saat sonrada uyudum ama uyurken karnım hala gur gurdu
Ben de öyle yapacam 2 güncük kaldı yeni akıllandım ama en azından zararım dokunmasın, dün kötüydü menüm
babalarını üzenlere anlatmak lazım bunları. derler ya, annenin sütü karşılar ama babanın öyle bi durumu olmadığı için asla ah'ını almayacaksın, diye. babasız kalmak çok zor. ben ufak bişey olduğunda bile, kendime hatırlatıorum, evet uzaktayım ama benim aslan gibi bir babam var, diye. herkes, yaşarken umarım ailesinin kıymetini bilir.
bende elimden geleni yapacağım+ olmasında tek oldğum yerde kalayım istiyorum ,
ii gezmeler cicim. benim de canım lahmacun istiyor, cumaya saklıorum kendimi . azıcık fazla yesek tartıya ertesi gün yansıyor maalesef
bana diyetisyen vermişti cd'sini. ama internette de var. ben bi müddet yaptım, yaptım, sonra ezberledim hareketleri, tv karşısında kendi kendme yapar oldum, kendimin leslie'si oldum yani
Tubişçim bana diyetisyen bu cd'yi verirken dedi ki, vücudunda yağların eriyip yerine kas kütlerininin gelmesi için(vücudumuzda ne kadar kas olursa o kadar zor kilo alırmışız) kardiyo egzersizi yapman lazım. bu da yürüyüşte yok, ama koşuda var. yüzmede, basketbolda, teniste var. bi de bu cd'deki egzersizde var, demişti.
marmarisin denizi son zamanlarda çok bozuldu ama yazıcı güzldir kuşadasıda çok dalgalı olur sabahları güzel olur ama marmariside gezmiş olursunuz içmelere merkezini kale altını isterseniz romantik sakin talılırsanız datçanın denizi güzeldir orhaneli selimiye tarfı fiyatlar uygun bence sen önce yerine karar ver fiyatına göre otel bulmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?