Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu sabah harika bir motivasyonla yataktan kalktım.
tıpkı eskisi gibi önüme tabağımı aldım . içine bolca maydonoz sivri biber salatalık domatest 2 yeşil 2 siyah 1 parçada diyet peynir koydum. evde kepek ekmeği olmadığı için yarım dilim beyaz ekmek dildim. bunun yanında tam kalkarken yarım dilimde salam yedim. bu benim ayıbımdı biliyorum ama onu eritmek için yarım saattirde pc yi açıp tepindimdelikafadulden çayıma hiç şeker katmadım.
evdekilerede dedimki eski ben geri döndü. hoş bu aralar bu söze pek inanmıyolar ama gördükleri ve benim yaptıklarımla inandıracağım başka çaresi yok:1closedeyes:

mutlaka kendi tabağınızı ayrı bulundurunuz. içine kalorisi düşük yiyecekler doldurunuz. her yemeğin yanında mümkün olduğunca salata tüketelim. yoğurtta ilave edelim. özellikle akşamları yoğurt yerseniz geç vakitte acıkmamış olursunuz.
bütün tüyolarımı tek tek yazacağım:lepi:

koçmu bulayım nasıl yani anlamadımki

sanırım geçmişi okumamışın:mymeka:
bundan böyle takımda herkesin bir koçu olacakki herkez bir birini takip edip yanlışlarını doğrularını sölesin. örneğin nazlının koçu else
elseninki nazlı. bu biçim yanii.
ben tuananın koçuyum.
sende kimi istersen onu al yanına:lepi:

nazlıcığım dün dünde kaldı artık önümüze bakalım.
bu günden sonra başlıyoruz zatenkaydirigubbakcemile zararın neresinden dönersen kardır sloğanından yaniiikaydirigubbakcemile5

evet doracığım bugün önüme bakıyorum. sabah 1 kase mısır gevreği aldım ama sadece yarısını yiyebildim. geri kalanını miğdem kaldırmadı.

doracığım dün en az 3 saat yürümüşümdür. yediklerimi erittim büyük bir ihtimalle.bugün büyük bir şevkle kaktım. cumaya kadar en az 1,5 kilo vermiş olucam diye kendi kendime söz verdim.

elseciğim daha işe gelmedi galiba haftasonuda uğramamış hç.

hmmmm
asibulutu seçiyom o zaman bende
neye göre seçiyoz bilmiyorum biz onunla eskiden aynı gidiyoduk şimdi onun yerinde olmak isterdim:Saruboceqnun için seçtim

asibulut ============= mmmf27
dora =============== tuana
aeben
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans
nazlıgüleç ======else===referans
mmmf27
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd

doracığım sen tuanayı denetliycen ya senide denetleyecek birini seç bence onuda yazalım senin yanına

günaydın fıstıklar ....

diyip konuya dalayım .... maytabım asi nin durumunu bilmiyorum en son izin istiyodu . pek giremiyor . seni denetleye bilirmi bilmiyorum gelirse . soralım ..

Son düzenleme:
kızlar ben analız raporlaRINA ıFADE VERMEDıM HENÜZ Bı YAZAYIM BEDıŞıMıN ÖZELEıNE . BENıM GıBı SALLAYAN LAR VERSıNLER RAPORLARINIDA .... BEDıŞıM YAYINLASIN ......

DORAM SENı KAÇIRMIŞIM SIRF SANA YETıŞEYıM DıYE ERKEN GELDıM AMA . YETıŞEMEMıŞıM .......

BıDE PINARIM GELıRSEN . takım YARDINCILIGINI . bıraktınmı devammı .gaRDAŞIM TAM BıŞı DEDE ONA GÖRE . HAREKET EDELıM ....

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar ....

diyip konuya dalayım .... maytabım asi nin durumunu bilmiyorum en son izin istiyodu . pek giremiyor . seni denetleye bilirmi bilmiyorum gelirse . soralım ..

o saman sen olurmusun benimkoçum bacım bende izindeyim deme amaa-tatlicadiarzu-

kahvaltımbelli daha yemedim ama
1 yumurta
peynir domates biber maydonoz
2 yeşil zeytin
ıhlamur
aç karnına soğan suyu
böööööööööögh-tatlicadiarzu-

öğğğğğ şimdi bir video izledim miğdem zaten bulanıyodu iyice kötü oldum. şu çinliler ne pis insanlar canöı canlı balık ve yılan yiyiyorlar.

o saman sen olurmusun benimkoçum bacım bende izindeyim deme amaa-tatlicadiarzu-
yok izinde degilim maytabımda . elimden geleni yaparım ..... bu arada hemşomuda denetleyen yoksa alabilirim ......:jeyyar:

kahvaltımbelli daha yemedim ama
1 yumurta
peynir domates biber maydonoz
2 yeşil zeytin
ıhlamur
aç karnına soğan suyu
böööööööööögh-tatlicadiarzu-
yeter artık ne içip duruyon sogan suyunu ya ....-tatlicadiarzu-

kızlar fatu k.k da geziniyo haberiniz ola fakat takıma gelmiyo bu demektirki benneyaptımki. diyeti miyeti astı bu gacı ........ az önce not bıraktım . ama gelmemiş .......cadı .....:mymeka:

ya diyete dön fatü yada ücretsiz izne ayırıyorum seni .... haberin alsun ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:

günaydın herkese 6.takımın çıtırları
sabah yürüyerek geldim ve bu sabah sanki bana inat bir tane şişman bayan görmedim
metroya binince 100 kilonun üzerindeki bayan hariç
haftasonu arkadaşta kahvaltıda yenen boyozlar, kısır ve supangle ile geçirdikten ve arkasından bol bol yürüdükten sonra güzel ve kararlı bir pazartesiye başladım
sabah attığım her adımda ben zayıflıcam diye kendimi gaza getirdim

evet fatucuğum buralara uğramayınca çok yediği için uğramıyor.
elif canım nasılsın. şimdi alayım haftasonu menülerini şekerim. bak ben yazdım. kötü beslendim biraz ama bugün tam gaz devam.:jeyyar:

elsem seni karaRLI GÖRDÜGÜMA SEVıNDıM . HADı KIZLAR BU HAFTA 1. BıZıM OLSUN ..... kilo almayın . 500 gr. verin oda yeter ..........

iyiyim nazlıcım sağol sen nasılsın? menüm benimde kötüydü
çok fazla yemedim ama düzgün bişey yemedim

aebencim 1.lik bizim.ben bile bu kadar gaza geldikten sonra :lepi:

buarada patron burda kapatabilirim kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…