Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok artık benim bir kızım var:)))bakalım beklemekteyiz ne olcak beraber göreceğiz size mutlaka haber veriirim
ya bende yapayım dicem ama bi meyve bi bişey kaçamak mutlaka yapıyorum.sen ne kadar güzel vermişsin

evet canım dün doğum günümdü yoğundum pazar zaten pek giremiyorumm ama hiç kaçamağım olmadı..

doğum günün kutlu olsun fatoşşş kaç oldun yeni yaşını ailenle mutlu huzurlu sağlıklı geçirmen dileğiyle....

sabah yazmıştım öğlen 2 yumurta peynir akşamda patetes salatası çok az kabak ve yoğurt muz,elma,portakal.

tebrikler çok beğendim devam..:)))

kahvaltın güzelmiş

bende valla kaç kilo alcam kimbilir
çok almasam en fazla 10 kiloyla kapatsam durumu
aslında daha yeni toparlıyodum kilolarıda

canım sen gene iyisin benim aklımdan çıkmıyor ben birinci hamileliğimde 58 le başlayıp 78 ile doğuma gittim şimdi 75im düşün ömrümde görmediğim kilolarımı görcem hemde diyet yapmaya çalışırken sen iyisin 66 ile başlayıp 76 ile 77 ile bitirebilirsin ben kara kara düşünüyorum şimdi.((((

benim su+ spor + ekledim ellerine sağlık canım...

kahvaltı:2 bardak su
1 haşlama yumurta beyazı ,2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir ile tost
1 çorba kasesi kadar roka+dereotu salatası limonlu ve az tuzlu
ara:2 su bardağı su +1 su bardağı süt saat 16:00 da ,
ara:2 su bardağı su
2 dilim beyaz ekmek içine maydanoz ( tamamen nefis )
akşam:1 kk kadar beyaz peynir,5-6 adet kuşbaşı domates soslu,1 çorba kasesi maydanoz+tere karışımı az tuzlu salata
1 dilim kepek ekmek
ara:2 su bardağı su
ara:4 su bardağı su
gece:1 su bardağı sıcak süt

2.5 lt su
spor yok -

dünkü menüm
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal
0.25 x 100gr Domates Salçası (44 kcal)11 kcal
0.25 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sütlaç (347 kcal)347 kcal
1.00 x 1 Adet Mercimek Köftesi (52 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Dilim Mozaik Pasta (133 kcal)133 kcal
0.25 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)59 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ton Balıklı Spagetti (230 kcal)58 kcal
Alınan Kalori Toplamı838 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı763 kcal

kızlar rüyamda fatoşumla tanıştım.bikaç kişi daha ardı ama hatırlayamıyorum.pek çekiniyoruz yanyana gelince sonra başlıyoruz çan çan çeneye

Günaydın slimfitler
Ya sabah tartıldım 57 idim. İki günde 2 kilo vericek halim yok ya. Nasıl oldu anlamadım.
Gidip suyumu dolduriyim. Diyet başlasınnnnnnnn

günaydın kızlar
not: bütün sayfalara bakıp öyle yazdım sonuçları .eksik olduğunu sAnmıyorum ama olabilirde :)eksiksiz yapmaya çalıştım

*Mahurbeste mesaj.11 su:+ spor:+
*kelebek.hill mesaj16 su + spor-
*lethem mesaj6 su+ spor-
*fatoş0808 mesaj6 su+ spor-
*berenvildan mesaj10 su+ spor+
*fulias mesaj16 su+ spor+
*degua mesaj8 su+ spor+
*destina mesaj16 su+ spor -
*ayyıldızım mesaj8 GÖREMEDİM
*tubish mesaj3 GÖREMEDİM
*melikea YOK GÖREMEDİM
*bur50 mesaj5 su- spor+

kendimide ekliyim

bende çok tuzlu yerim tuzu kessek haftada bile 1-2 kilo gider bence

senin belli oldumu cnm varmı bişey
günaydın kızlar
not: bütün sayfalara bakıp öyle yazdım sonuçları .eksik olduğunu sAnmıyorum ama olabilirde :)eksiksiz yapmaya çalıştım

*Mahurbeste mesaj.11 su:+ spor:+
*kelebek.hill mesaj16 su + spor-
*lethem mesaj6 su+ spor-
*fatoş0808 mesaj6 su+ spor-
*berenvildan mesaj10 su+ spor+
*fulias mesaj16 su+ spor+
*degua mesaj8 su+ spor+
*destina mesaj16 su+ spor -
*ayyıldızım mesaj8 su+ spor-
*tubish mesaj7 su+ spor+
*melikea YOK GÖREMEDİM
*bur50 mesaj5 su- spor+

gördüklerimi de ekledim

mahurbestecim
senin dediğin gibi 5-6 kilo süper olur ama imkansız gibi
tubiş bende
önceki bebişimde 67 ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 84 tüm ama doğumdan sonra ilk bir haftada 10 kilo verdim
çünkü çok turşu yemiştim çok su toplamışım 1 haftada aşırı terlemeyle 10 kilo gitti 74 e düşmüştüm biraz 74 te sabit kaldım işe başlamadan önce 70 e düştüm sonra burda 70 ten 64-65 e düştüm işte

günaydın kızçelerim.bu topik yine çok sessizleşti.toparlanmamız lazııııımmm ne oluyo bize

Evet ya bence dee...geçmişi okuyup cevaplayan sayısı da eskiye göre çok azaldı

kızlar rüyamda fatoşumla tanıştım.bikaç kişi daha ardı ama hatırlayamıyorum.pek çekiniyoruz yanyana gelince sonra başlıyoruz çan çan çeneye

Hadi bakalım inşallah :) fatoş abla da görünmüyor doğumgünüsüymüş bi de KAÇIRDIM

:124:GEÇMİŞ DE OLSA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN FATOŞCUUMMM :124:

Günaydın slimfitler
Ya sabah tartıldım 57 idim. İki günde 2 kilo vericek halim yok ya. Nasıl oldu anlamadım.

haydi bakalımm..ben de suyumu içtim sabah yarım lt, nesfit yedim bi kase..ama az önce de cappucino içtim bugün spor da yapcam ohh

tünaydın kızlar sporumu yaptım kahvemi aldım geldim sizede ikram edebilirim enfes türk kahvesi yanında olmazsa olmazım 1 tane kuru kayısı ve fındık ah keyfimden de hiç geri kalmıyorum

bende evde yürüme bandında yuruyorum ama genelde akşamları düzenli yapıldığnda dediğin gibi kg vermede çok etkili
yürüyüş bandı tabana çok yük bindirdiğinde bazen su toplaması yada tabanda vurma yapabılıyor ara verdiğin iyi olmuş
sıcak suda ayaklarını bekletip bide vazelinlersen de daha kısa sürede eiyileşirsin
doğum gününde kutlu olsun canım

turşu dediğiniz gibi çok susutuyor ama makul ölçülerde yenirse bi zararı yok bende turşuya takığımdır :)
sağlıklı bi hamilelikde 8-10 kg artışı yeterli denıyor ki sen sağlıklı beslenıyorsn bende fazla kg alacağını sanmıyorum
hamilelikde ki şuankı kg da çok ideal

Günaydın slimfitler

ohohoh negüzel
senin kg sabitlenmiş amasen spora azimle devam edince senin ısrarına dayanamayıp hop kg azalışı yaşamassn tebrikler canım

Sanırım kahveyi azaltmalıyım ya da sinirlerimin gerginliğinden falan mı oluyor midem ağrıyor iki gündür..bu arada aklıma geldi kefir de içtim dün çileklisinden..akşam yemekten önce..ama cidden merak ettim ondan mı ondan mı ötekinden mi oldu, kahveyi de abarttım bu araa

e çok iyi sonuçlar kaptan kafana takmaya değmez on kilo zaten suymuş ki detoksla atarsın çok basit kalıcı yağ toplamasan yeter. sendeki azim varken herşeyin üstesinden gelirsin inanıyorum ben

bu arada günaydın fıstıklar ve genç anneler. hepinizi selamlıyorum :) öpüyorum kahvaltıdan önce hastanee gittimn arkadşla spor yaptım sayılır azcık kahvaltıda az tost ve bitki çayı. tost peynirli ve domatesli idi.şimdi okula gidiyorum akşm gelicem öptümm :)

ohohoh negüzel
senin kg sabitlenmiş amasen spora azimle devam edince senin ısrarına dayanamayıp hop kg azalışı yaşamassn tebrikler canım

Çok çılgın spor yapıyoruz ya. Programımı da değiştirdim. Hoca sanmışki ben kol kası yapmak istiyorum. Dayadı bana kol programını. Ya diyorum bu işte bir yanlışlık var. Dedim hoca nedir bu yarışmalaramı sokcan beni. Meger adam beni çok yanlış anlamış ya hehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…