kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
bu akşam ve yarın benmi saycam kaptanım şimdi ona göre sayayımhaftalık değerlendirme
mesaj ve - sayıları
destina_88=85 2-
berenvildan=43 1-
melikea123=46 3-
degua=34
kelebek.hill=60 2-
lethem=32 2-
ayyıldızım=43 2-
bur50=29 1-
fatoş0808=24(fatoş nerelerdeki bikaç gündür yok)
tubish13=19 3-
mahurbeste=24 4-
listemize göre
pazartesi salı mahurbeste
çarşamba tubish13
perşembe melikea
cuma kelebek.hill saycak su spor mesaj 30 mesaj altındakiler dikkat paylaşımı en az 30 mesaj şeklinde arttırmalısınzı
2 hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye
şehriye en az kalorili olan çorbaymış, onu tercih et. bişey yok ki yapımında, 10 dk'lık iş. salçayı kavur yağla, domates sosu da kullanıorum ben. sonra su koy, kaynadıktan sonra şehriye koy, arada karıştır. tuz, baharat onları atacaksın bi de. o kadarcık. 1 litre suya 1 fincan şehriye ekliorum mesela ben. o, senin yoğunluğunu nasıl istediğine bağlı aslında.
çokk teşekkür ederim aklıma gelmemişti bu yapayım o zamn ablacım :)göğüs daha az yağlı.
simit çok kaloriliymiş ama genel itibariyle güzel ve yürüyüş de varsa gayet güzel olmuşsabah leyin yarım simit peynir zeytin şekersiz çay arada 1 incir 1 elma şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1-2 saaat yürüyüp geleyim .....
tuvalete gitmen iyiye işaret . tv de bir doktar çıkabildiğiniz kadr tuvalete çıkın yapamasanızda yapmaya çalışın bu çok etkilidr kilo vermede demiştiŞimdiden 0.75l su ve 1 kupa 7 otlu çay içtim.
5dk bir tuvaletteyim ya. Bünye suya alışık değil ondan oluyor herhalde.
Bir de su da + olmamızdaki kriter nedir 2 lt mi?
çok severim kapıda ablalarla teyzelerle oturmayıkızçelerim bende biraz kaçayım komşularım bahçeye çıkmış illa gel diyolar bi yarımsaat takılayım gücenmesinler öpüyorum siziii
böyle bir diyet vardı sanki. lahana çorbasıo tarifimi verirsen iyi olur ben pek bilmiyorumda :)ben size corba tarifi verim hic kilo aldirmaya istediginiz kadar yiyebilirsiniz bunu, ancak ilk günde sadece meyve yiyebilirsiniz corbadan haric, ikinci gün sadece sebze vs
böyle bir diyet vardı sanki. lahana çorbasıo tarifimi verirsen iyi olur ben pek bilmiyorumda :)
evet, ayrı kalıcaz cicim. ben balıkesir'de yaşıycam galiba. bakalım ya, kısmet. bu taraflardan bi öğretmenle karşılıklı yer dğeiştirmeyi düşünüoruz, onun da ailesi balıkesir'de. herkes mağdur. ben kaçıorum, işlemlerimi bitirdim. bi karadeniz turu yapayım, kelebek'ten önce. öpüldünüz çok. kaptancım çoookkk sevindim. hayırlısı olsun.
benim içtiğim sadeydi canım belki sana dokunmaz sen genede dene her bünye farklı türlü bana iyi gelmeyen sana iyi gelebilir denemek lazım tatlım
benim bu geç yatıp geç kalkma problemime bir çare bulmam lazım yakahvaltıyı yeni yapcam resmen
bu arada nasılsınız canlarım. merhabalar yeni girebildim sayfaları okuyodum tek tek
hm evet biliyorum bu diyeti ama bende yapamam gibi :) bide 1 haftada 8 yada 5 kilo vermek pek sağlıklı olmasa gerk su atarsın vucüttan yağ olmaz o .çok zor çünkü bu kdr kısa sürede yağ atmak ama .detoks görevi görebilir belkiDaha önceden 2 kere yapmıştım general motors diyetini.
Çorbanın tarifi
GENERAL MOTORSUN HARİKA ÇORBASI
Bu çorbanın amacı diyet programına takviye saplamaktır. Günün herhangi bir zamanında istenildiği kadar içilebilir. Bu çorbadan mümkün olduğunca fazla içmeniz tavsiye edilir.
0.8 litre su,
6 büyük soğan,
2 yeşil biber,
Tüm domatesler (taze veya konserve),
1 baş lahana,
1 demet kereviz,
4 poşet Lipton Soğan Çorbası karışımı,
Sevdiğiniz otlar ve çeşniler.
Bu da diyeti
DİYET PROGRAMI
Gün 1: Muz hariç bütün meyvalar. Birinci gününüzdeki besinler sevdiğiniz ve istediğiniz bütün meyvalardan oluşacak. Birinci gün, özellikle bol miktarda kavun karpuz tükmeniz tavsiye edilir. Eğer birinci gün yiyeceğiniz meyva sadece kavun olursa daha ilk günden 1.5 kilo verme şansınız oldukça yüksektir.
Gün 2: Bütün sebzeler. Gün boyunca dilediğiniz ve hatta azami yiyebileceğiniz kadar çiğ veya pişirilmiş favori sebzelereinizi yiyebilirsiniz. Sebze türünde veya miktarında hiçbir kısıtlama yoktur. Güne fırında pişmiş büyük bir patates ile kahvaltı yaparak başlayabilirsiniz. Patatesin üzerine küçük bir parça tereyağı sürebilirsiniz.
Gün 3: Muz ve patates hariç istediğiniz miktarda ve her türden sebzeler ve meyvalarda bugün yenilecek.
Gün 4: Muz ve süt. Bugün 8 adet muz yiyecek, 3 bardak süt içeceksiniz. Bugünün menüsüne ilerki bölümlere tarifi verilmiş özel çorbayı da ekleyeceksiniz. Çorba isterseniz az miktarlarda alabilirsiniz.
Gün 5: Bugün ziyafet gününüz. Biftek ve domates yiyeceksiniz. 2 parça herbiri 300 gr. yağsız biftek (hatta hamburger) bile yiyebilirsiniz. Bu biftekleri 6 adet domatesler birlikte yiyeceksiniz. Bugün, günlük içtiğiniz su miktarını 1 litre artırmalısınız. Bunun amacı vücudunuzun ürettiği ürik asidi dışarı atmakdır.
Gün 6: Biftek ve sebzeler. Bugün istediğiniz kadar biftek ve sebze yiyebilirsiniz..
Gün 7: Bugünkü gıdalarınız kepek pirinci (kahverengi pirinc), meyva suları ve sebzeler. Bunlari da istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz.
8. günün sabahı 1 hafta öncesine göre 4 ile 8 kilo daha hafif olacaksınız. Daha fazla zayıflamak isterseniz yapacağınız şey programı tekrar etmek.
Şok diyettir. Bir haftada çılgın kilo verdirir. Yani kiloya göre 3 le 8 arasında verdirdiği görülmüştür.
Lakin ben bu sefer yapmıycam.
hm evet biliyorum bu diyeti ama bende yapamam gibi :) bide 1 haftada 8 yada 5 kilo vermek pek sağlıklı olmasa gerk su atarsın vucüttan yağ olmaz o .çok zor çünkü bu kdr kısa sürede yağ atmak ama .detoks görevi görebilir belki
evet gerçek canım ya sorma beklemiyoduk hayırlısıinamıyorum!! ben hala olasılık zannediyordum ki gerçekmiş! ayy, hadi hayırlısı. bebişin 2,5 yaşında falandı sanki. aradaki yaş farkı da çok güzel olur. sen nasıl hissediosun kendini? çalışıodun bi de..
doğal kendi yaptığın kefiri dene bencemidem, bünyem aşırı hassas kışın mesala domates yersem kabuğunu sindirmez mıdem yanar
çiğ soğanı mide sindirmez gene mıde yanar
dışardan katkılı yiyeceklere hemen vucut tepki gösterir
yani sanırım doğal olmadığı için benim vucut bunu kabul etmıyor
kefir saklama yöntemlerinden bana en mantıklı cam kaba koyup difirize atmak geliyor gerçi hele bi üreteyim de saklaması kalsın demi
izine mi çıkıyorsun okuldan mı ayrılıyorsun canım ? biraz dinlenırsın hadi iyi annenlerlede hasret giderrsn ne mutlu sana
inş teşekkürler herkeseay çok güzel ya heycanlandım resmen. hayırlı olsun kaptanım. Allahım hayırlı bir evlat nasip eder inşllh :) içimdende oğlan geçti haberin ola :)
bu akşam ve yarın benmi saycam kaptanım şimdi ona göre sayayım
çokk teşekkür ederim aklıma gelmemişti bu yapayım o zamn ablacım :)
simit çok kaloriliymiş ama genel itibariyle güzel ve yürüyüş de varsa gayet güzel olmuş
tuvalete gitmen iyiye işaret . tv de bir doktar çıkabildiğiniz kadr tuvalete çıkın yapamasanızda yapmaya çalışın bu çok etkilidr kilo vermede demişti
evet bugün yarın sen sayacaksınbenmi saycam bugün su spor mesj onu bilemedim .bu arada kimse kalmamış öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz . ben saycaksam biri yazabilirmi ona göre akşam bakayım tek tek :) öptüm canlarım
bu arada kahvaltımı yazayım
sabah:
1 büyük kupa karışık bitki çayı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek (diğernden yoktuda)
5 siyah zeytin
sabahtanberi size şikayet ettim ya azalım gösteriyorcumartesi ye bişey kalmamış bi de normal düzeninde buysa o zaman bekle bence de bi de benimde dün regl olmam lazımdı olmadım bugün yarın patlar herhalde :26::26:
evet canım geçen ay gitmiştim taktırmıştım ya :) ilk denemesi spiralin çoştur mübarek
İyi bari cumartesi kontrole gideceksin madem iyiymiş, ama cidden ihmal etmemek lazım dikkatli ol tatlıcım
anladım hafta içi 5 mesaj menu su spor yazma zorunluğu var ama haftasonu bunları belirtmesekde oluyor serbesttiz dediğinz bu
tubish hamile değil şüpheleniyormuş
2 günde 1.1 gr gitmesi iyi ama senin ölçüler bir haftaya göre ölçülmüş yani ayran detoksu sende incelme yapıp yapmadığından emin değiliz demekkii
göbekten gidip bele 2 cm gelmesi bacakdan gidip popoya gitmesi bana da entresan geldi :44:
ama tartıda eksildiğini görmen motviee sağlamıştır sana
bugun ayran detoksuna bende başlycaktım ama aksilikler olunca yarın deniycem bende bakalım bende negibi sonuçlar olcak
inşallah regldendir canım yoksa alttan almış yukarı kaçırmış kiloları dicemregl dönemindesin ya hani, karnın şiş o yüzden belki bel kısmı 2 cm fazla çıkmıştır. bi de bacağını mesela belki daha önceki ölçümde daha ince bi yerinden ölçtün. bi de bacağın spor nedeniyle kas yapmış olabilir.
bende yatamıyorum , sabaha karşı 4te uyudum 8 de kalktım sonra 9da yattım 12 kalktım ,gitti tüm gün, ama artık düzene sokmak lazım gece yatarken çok kafam yoğun oluyor dalamıyorum bir türlübenim bu geç yatıp geç kalkma problemime bir çare bulmam lazım yakahvaltıyı yeni yapcam resmen
çok severim kapıda ablalarla teyzelerle oturmayıaman çekirdek olmasın olunca muhabbet sohpet kaçar ablacım :)
bu arada nasılsınız canlarım. merhabalar yeni girebildim sayfaları okuyodum tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?