Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay çok güzel ya heycanlandım resmen. hayırlı olsun kaptanım. Allahım hayırlı bir evlat nasip eder inşllh :) içimdende oğlan geçti haberin ola :)

bu akşam ve yarın benmi saycam kaptanım şimdi ona göre sayayım

göğüs daha az yağlı.
çokk teşekkür ederim aklıma gelmemişti bu yapayım o zamn ablacım :)

sabah leyin yarım simit peynir zeytin şekersiz çay arada 1 incir 1 elma şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1-2 saaat yürüyüp geleyim .....
simit çok kaloriliymiş ama genel itibariyle güzel ve yürüyüş de varsa gayet güzel olmuş

Şimdiden 0.75l su ve 1 kupa 7 otlu çay içtim.
5dk bir tuvaletteyim ya. Bünye suya alışık değil ondan oluyor herhalde.
Bir de su da + olmamızdaki kriter nedir 2 lt mi?
tuvalete gitmen iyiye işaret . tv de bir doktar çıkabildiğiniz kadr tuvalete çıkın yapamasanızda yapmaya çalışın bu çok etkilidr kilo vermede demişti

ben size corba tarifi verim hic kilo aldirmaya istediginiz kadar yiyebilirsiniz bunu, ancak ilk günde sadece meyve yiyebilirsiniz corbadan haric, ikinci gün sadece sebze vs

ben size corba tarifi verim hic kilo aldirmaya istediginiz kadar yiyebilirsiniz bunu, ancak ilk günde sadece meyve yiyebilirsiniz corbadan haric, ikinci gün sadece sebze vs
böyle bir diyet vardı sanki. lahana çorbasıo tarifimi verirsen iyi olur ben pek bilmiyorumda :)

bu arada ayran detoksu vücuttaki yağımı atıyor acaba bana pek yap gibi değilde su ödem atar gibi geldi ? doğrusu nedir acaba ne kadar yapılıyo faydası nedir nasıl yapılıyo bende yapayım ona göre :)

benmi saycam bugün su spor mesj onu bilemedim . bu arada kimse kalmamış öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz . ben saycaksam biri yazabilirmi ona göre akşam bakayım tek tek :) öptüm canlarım

böyle bir diyet vardı sanki. lahana çorbasıo tarifimi verirsen iyi olur ben pek bilmiyorumda :)

Daha önceden 2 kere yapmıştım general motors diyetini.
Çorbanın tarifi

GENERAL MOTORS’UN HARİKA ÇORBASI
Bu çorbanın amacı diyet programına takviye saplamaktır. Günün herhangi bir zamanında istenildiği kadar içilebilir. Bu çorbadan mümkün olduğunca fazla içmeniz tavsiye edilir.

• 0.8 litre su,
• 6 büyük soğan,
• 2 yeşil biber,
• Tüm domatesler (taze veya konserve),
• 1 baş lahana,
• 1 demet kereviz,
• 4 poşet Lipton Soğan Çorbası karışımı,
• Sevdiğiniz otlar ve çeşniler.

Bu da diyeti

DİYET PROGRAMI

Gün 1: Muz hariç bütün meyvalar. Birinci gününüzdeki besinler sevdiğiniz ve istediğiniz bütün meyvalardan oluşacak. Birinci gün, özellikle bol miktarda kavun karpuz tükmeniz tavsiye edilir. Eğer birinci gün yiyeceğiniz meyva sadece kavun olursa daha ilk günden 1.5 kilo verme şansınız oldukça yüksektir.

Gün 2: Bütün sebzeler. Gün boyunca dilediğiniz ve hatta azami yiyebileceğiniz kadar çiğ veya pişirilmiş favori sebzelereinizi yiyebilirsiniz. Sebze türünde veya miktarında hiçbir kısıtlama yoktur. Güne fırında pişmiş büyük bir patates ile kahvaltı yaparak başlayabilirsiniz. Patatesin üzerine küçük bir parça tereyağı sürebilirsiniz.

Gün 3: Muz ve patates hariç istediğiniz miktarda ve her türden sebzeler ve meyvalarda bugün yenilecek.

Gün 4: Muz ve süt. Bugün 8 adet muz yiyecek, 3 bardak süt içeceksiniz. Bugünün menüsüne ilerki bölümlere tarifi verilmiş özel çorbayı da ekleyeceksiniz. Çorba isterseniz az miktarlarda alabilirsiniz.

Gün 5: Bugün ziyafet gününüz. Biftek ve domates yiyeceksiniz. 2 parça herbiri 300 gr. yağsız biftek (hatta hamburger) bile yiyebilirsiniz. Bu biftekleri 6 adet domatesler birlikte yiyeceksiniz. Bugün, günlük içtiğiniz su miktarını 1 litre artırmalısınız. Bunun amacı vücudunuzun ürettiği ürik asidi dışarı atmakdır.

Gün 6: Biftek ve sebzeler. Bugün istediğiniz kadar biftek ve sebze yiyebilirsiniz..

Gün 7: Bugünkü gıdalarınız kepek pirinci (kahverengi pirinc), meyva suları ve sebzeler. Bunlari da istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz.

8. günün sabahı 1 hafta öncesine göre 4 ile 8 kilo daha hafif olacaksınız. Daha fazla zayıflamak isterseniz yapacağınız şey programı tekrar etmek.

Şok diyettir. Bir haftada çılgın kilo verdirir. Yani kiloya göre 3 le 8 arasında verdirdiği görülmüştür.
Lakin ben bu sefer yapmıycam.

Seni kaçakk..hadi bakalım izinlisin gene keyfine bak özlemcim

benim içtiğim sadeydi canım belki sana dokunmaz sen genede dene her bünye farklı türlü bana iyi gelmeyen sana iyi gelebilir denemek lazım tatlım

Aynen bi deneyim bakalım sonuç ne olcakk

benim bu geç yatıp geç kalkma problemime bir çare bulmam lazım ya kahvaltıyı yeni yapcam resmen

bu arada nasılsınız canlarım. merhabalar yeni girebildim sayfaları okuyodum tek tek

Bence de çare bulmalısın tatlışşş.. Bugün sen mi saycaksın bilmiyorum kaptan liste hazırlamıştı ama dikkat etmedim..işteyim sakinim bugün

hm evet biliyorum bu diyeti ama bende yapamam gibi :) bide 1 haftada 8 yada 5 kilo vermek pek sağlıklı olmasa gerk su atarsın vucüttan yağ olmaz o .çok zor çünkü bu kdr kısa sürede yağ atmak ama .detoks görevi görebilir belki

Aynen öyle 1 haftalık detoks olarak verilen bir liste. Hastanelerde ameliyat sonrası verilirmiş yurtdışında.
Ben bu diyetle verdiğim kiloları kısa vadede geri almadım ama görüntü olarak bir değişikliğe yol açmıyor. Ödem attırıyor sadece

bu arada kahvaltımı yazayım

sabah:
1 büyük kupa karışık bitki çayı

2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek (diğernden yoktuda)
5 siyah zeytin

evet gerçek canım ya sorma beklemiyoduk hayırlısı

doğal kendi yaptığın kefiri dene bence

inş teşekkürler herkese
benmi saycam bugün su spor mesj onu bilemedim . bu arada kimse kalmamış öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz . ben saycaksam biri yazabilirmi ona göre akşam bakayım tek tek :) öptüm canlarım
evet bugün yarın sen sayacaksın
çünkü 5- in var geçen haftadan cnm

bu arada kahvaltımı yazayım

sabah:
1 büyük kupa karışık bitki çayı

2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek (diğernden yoktuda)
5 siyah zeytin

kahvaltın güzelmiş

bende valla kaç kilo alcam kimbilir
çok almasam en fazla 10 kiloyla kapatsam durumu
aslında daha yeni toparlıyodum kilolarıda

cumartesi ye bişey kalmamış bi de normal düzeninde buysa o zaman bekle bence de bi de benimde dün regl olmam lazımdı olmadım bugün yarın patlar herhalde :26::26:
sabahtanberi size şikayet ettim ya azalım gösteriyor hadi inşallah bitsin gitsin bu ne ayran keser derler birde detokstan çıktık onu bile tınlamadı bak size dedim hemen stopladı gibi ,şeytan kulağına kurşun

İyi bari cumartesi kontrole gideceksin madem iyiymiş, ama cidden ihmal etmemek lazım dikkatli ol tatlıcım
evet canım geçen ay gitmiştim taktırmıştım ya :) ilk denemesi spiralin çoştur mübarek bu cumartesi aç gidicem karaciger ve troidler için kan vericem tırsıyorum birazda :26:

inşallah regldendir canım yoksa alttan almış yukarı kaçırmış kiloları dicem

benim bu geç yatıp geç kalkma problemime bir çare bulmam lazım ya kahvaltıyı yeni yapcam resmen
bende yatamıyorum , sabaha karşı 4te uyudum 8 de kalktım sonra 9da yattım 12 kalktım ,gitti tüm gün, ama artık düzene sokmak lazım gece yatarken çok kafam yoğun oluyor dalamıyorum bir türlü

çok severim kapıda ablalarla teyzelerle oturmayı aman çekirdek olmasın olunca muhabbet sohpet kaçar ablacım :)

bu arada nasılsınız canlarım. merhabalar yeni girebildim sayfaları okuyodum tek tek

yok bebiş çekirdek yoktu mercimek köftesi ve çay vardı 1 mercimek köftesi yedim.çay sevmem zaten içmedim.şimdi 9'lu çayımı hazırladım onu içicem

kahvaltı:2 bardak su
1 haşlama yumurta beyazı ,2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynir ile tost
1 çorba kasesi kadar roka+dereotu salatası limonlu ve az tuzlu
ara:2 su bardağı su +1 su bardağı süt saat 16:00 da ,
ara:2 su bardağı su​

1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Paket (50gr) Eti Form Kepekli Çubuk Kraker (186 kcal)186 kcal

Akşam Yiyeceklerim
0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Soslu Makarna (Spagetti Bolonez) (550 kcal)275 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kış Türlüsü (238 kcal)238 kcal

Alınan Kalori Toplamı 971 kcal

Su: + (Şimdiden 1.5lt içtim)
Spor: + (Spora gidiyorum şuan)

Çok başarılı bir gün geçirdim diyetsek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…