Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bu 1-2 gün beni idare edin. kötü bi gün yaşıorum, kötü bi gece geçirdim. şırnak'taki okul arkadaşlarım, aynı okulda çalıştığımız arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi. kardeşim dediğim can dostumu kaybettim dün öğleden sonra. bugün 26 yaşında fidan gibi bi genci toprağa verdik. diğerleri hastanede, biri yoğun bakımda. acı çok olunca duygular dile dökülmüyor. inanın hiç havamda değilim. mazur görün bu ara.

Onerilere
Acigiz ek uygulamalar yapabilirixz

Haklısın. Öğlen eti form yedim işte. Aralarda da çay içtim elma yedim. Bugün öğlen böyle oldu. Yoğundum yemeğe çıkamadım

benim yemekle derdim yok canım yaa o yüzden rahatım.mecbura kalmadıkça yememeye gayret ediyorum.mesela dün makarna ardı evde.bugünde vardı ama sadece tavuk sote ve 1 dilim ekmek+ yoğurt yetti de arttı bile
canım, maşallah de kız. yarın sporum yok ama bi çarşı yapıp yine enaz 1 saat yürümeye çalışıcam.su benim için spor demek kızçem.spor yaparken 1.5 litre bitiyo zaten 2 saat içinde geriye kalan günde zaten susuyorum.kendiliğinden 1.5 daha içiyorum.iyi oluyo.
güle güle kullan canım yeni saçlarını.foto koyda bi görelim kıız.hamiş olup olmadığını garantile sonra spora devam et tatlım.sorun yaşamayasın.gerçi hamileyken de spor yapabilirsin ama tabi hafif tempoda
Kizlar bi ceza yontemi ogrendim
Birinci olan takimda aktif uygulaniyomus cis yapinca onun cal degerine bakip
ayni cal degerinde spor yapmak mecburiymis extradan
bence kesinlikle bişeyler yapmalıyız.
Valla berosvildosun sporuna da bayildim masallah
sağol tatlım.hem salonum uzak.hemde salonda yaklaşık 2 saat spor yapıyorum.rahat toplam 3 saati buluyo.ama acayip farketti spor sonrası vücudum.topu topu 3 ayda
eet haftasonunu da kontrol altında tutalım bence de enazından cumartesiyi

ahh canım.inan çok üzüldüm.allah sabır versin.allah kalanlarına sabır versin.diğer arkadaşlarında inşallah biranönce iyileşir.ne denir bilemiyorum tatlım.çok üzüldüm.

Ayy çok kötü ve zor bi dönem olmalı, idare ederiz tatlım sen düşünme burayı, Allah ailesine de arkadaşalrına da sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah, sen kendini toplamaya bak yavrucum

Bence de haftasonu mesajları saymasak da su spor ve menüyü bile olsa sadece yazalım derim ben

Kızlarrr menümm:

1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal) 151 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal) 115 kcal

1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal) 66 kcal

1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 248 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal

4.00 x 100gr Brokoli (35 kcal) 140 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 136 kcal

1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Adet Danone Activia Çilekli Yoğurt (104 kcal) 104 kcal
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal) 76 kcal

Alınan Kalori Toplamı1161 kcal

Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal

Yakılan Kalori Toplamı275 kcal

Su:+
Spor:+

söylemiştim tekrar söylüyorum bu hafta perşembe bildirim yapcam ve gece yola çıkcam, 3 gün giremiycem başlığa bayanlarrr

su:3 litre olmak üzere +
spor: yaklaşık 3 saat +
hepinize iyi geceleeer kocişim gelir şimdi.fatoşum merak ediyoruz görünmüyosun.:44::44:

Basiniz sagolsun digerleride iyilesir ins

Yazalim bundan sonra o zaman

*mahurbeste-----6-----su+......spor -
*berenvildan-----10----su+.......spor+
*destina -------3----GÖREMEDİM
*fulias-----------8-----su+....Spor+
*kelebk.hill-------10-----su+...spor+
*degua----------5------su+....spor+^
*ayyıldızım-------6------GÖREMEDİM ( son mesaj ve sayısı yazılırsa sayacak arkdaşlar için daha kolay olur)
*bur50----------10-----su+....spor-
*lethem---------4------su+....spor+
*melikea -------YOK-----göremedim

not :tek tek baktım not alıp yazdım sonuçlar bunlr yanlışlık olmamıştır umarım

başınsağolsun canım mazur görmek ne demek ya inşallah yğğun bakımdakine acil şifalar olur canım

yine ben yokum(ekledim kendimi

ben aksine daha dinç hissediyorum

Akşam yemeğim sadece brokoliii haşlamaaaa ve yoğurt... ama baya doldurdum yiyorummm

bi tabağı kaç gramdır acaba yaaa???

ye canım ye, hem güzel hem azcık kalorisi var, afiyet ola.

çok, çok üzüldüm.. başınız saolsun..

haftasonu mesajlarımız sayılmıyor muu?:44:
ben bilmiyorum net olarak, hatta hafta içi az yazdıysam, haftasonu çok yazayım da diskalifiye olmayayım dediğim de olmuştur

herkese iyi gecelerr

su+
spor+

E aslında spor yapsan her derde deva olurdu mediii koş medi koşş
ŞU regl dönemim bitsinde canım şimdi koş koş derken tekrar alarma geçirmeyeym azaldı iyice 2-3 güne biticek inşallah
canım metren yok mu boyunu merak edip hiç ölçmedin mi , ben de 1.56 yım ve şuan 61 kg diyelim ,bende kendimi 55-56 da rahat hiseediyorum

menümü paylaşmayacagım çok hata yaptım 2 gündür ekmek yiyorum
en büyük zaafımdır kendileri
su 3 lt
spor yok

merhabalar bugün dayanamayıp tartıldım ve 1 kilo verdiğimi gördüm çok mutluyum.

Ohh ne güzell darısı devamına sevilaycım

Su 2 lt
spor yok
menu
cok cisti hic yazmiyim bugunluk affedin

Kaptanım bugün idare ederz de, hamileyim canım şunu çekiyo bunu çekiyo ya şimdiden başladın mı kızzz hemen başlıyo mu hamişler sana laf diyemicez ki artık zaten bizzz..iki canlısın sonuçtaa

ben aksine daha dinç hissediyorum
ye canım ye, hem güzel hem azcık kalorisi var, afiyet ola.
çok, çok üzüldüm.. başınız saolsun..

Aynen ya kalorisi çok az ve bayılıyorum ban açok lezzetli geliyorr

Haklısın rakibem, şimdi kendini çok hareketlendirme, inşallah düzenen girer yahuu

menümü paylaşmayacagım çok hata yaptım 2 gündür ekmek yiyorum
en büyük zaafımdır kendileri
su 3 lt
spor yok

Aaaaa kızz ne ediyon medii tamam bugünlük olsun telafi edersn sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…