Ohh valla 400 gram rahat yedimçok severim zaten..
şimdi ceza güzel de kaptanım, birincisi aynısı yaparsak çok özentilik olmaz mı??
ikincisi de herkesin cısı farklı yaa, çünkü herkesin kilo verişi farklı,mesela ben 1200-1300 den az kaloriyle yapamıyorum genelde biliyosun... direk cıslarda haklısın mesela ama bence haftasonu denetimi getirmeliyiz diye düşünüyorum öncelikle, bu sfer cıslar haftasonuna kayar sadece çünkü gibi geldii...
Haklısın. Öğlen eti form yedim işte. Aralarda da çay içtim elma yedim. Bugün öğlen böyle oldu. Yoğundum yemeğe çıkamadım
benim yemekle derdim yok canım yaa o yüzden rahatım.mecbura kalmadıkça yememeye gayret ediyorum.mesela dün makarna ardı evde.bugünde vardı ama sadece tavuk sote ve 1 dilim ekmek+ yoğurt yetti de arttı bilemerhabalar arkadaşlarr
1 adet mercimek köftesi yiyip bırakabiliyorsan çok iyi yaa. ben mercimek köftesi ve sarma gibi şeyleri çerez gibi tüketiyorum, o yüzden fazla yapmıyorumbu arada sporlar gözümden kaçmadı, neredeyse tüm yediklerini yakmışsın :)
gerçek hayatta tanışsak da sanırım böyle olur, çan çan
çok iyi yaa. umarım cuma da böyle çıkarsın
turk kahvesi benim için de tam bir keyif. hafif acı olacak, az şekerli, yanında da ufacık bir çikolata ya da tatlı bir şey
bu çok güzelmiş yaa. demek tavuk balık yiyerek kilomuzu koruyabiliyoruz. baya faydalı bilgiler varmış, teşekkürlerr
canım, maşallah de kız. yarın sporum yok ama bi çarşı yapıp yine enaz 1 saat yürümeye çalışıcam.su benim için spor demek kızçem.spor yaparken 1.5 litre bitiyo zaten 2 saat içinde geriye kalan günde zaten susuyorum.kendiliğinden 1.5 daha içiyorum.iyi oluyo.mercimek köftesi olsada yesek :26: ama senin gibi 1 tane ile durabilirmiyim bilmem
gerçi sen yiyip eritmssn bile bunları 763 cal vavvv
bende bukdar spor yapabilsem neler neler yerdim acaba diycem :18:
ama yok hedefime ulaşıncaya kadar anca ruyamda
buarada grip rengli dde olmuşşsn ondan da canın istemiştir senin geçmiş olsun ilknurcum
kızlar hepinize iyi geceler dilerim bana bugunluk musade mısafirlikte olucam yarın görüüşmek üzere öpüldünüz
güle güle kullan canım yeni saçlarını.foto koyda bi görelim kıız.hamiş olup olmadığını garantile sonra spora devam et tatlım.sorun yaşamayasın.gerçi hamileyken de spor yapabilirsin ama tabi hafif tempodasu+ spor -
ya ben şimdi hamileysem diye spor salonunada gitmedim hoplayıp zıplamak istemedim ama spor yapamazsam bilmiyorum ne olcak hava yağmurluydu dışarıda çıkmadım bugün sporda - aldım napim.kızlar saçımı kestirdim ondan geç geldim baya kısaldı 1 senedir kestirmemişim ama ya.))
bence kesinlikle bişeyler yapmalıyız.Kizlar bi ceza yontemi ogrendim
Birinci olan takimda aktif uygulaniyomus cis yapinca onun cal degerine bakip
ayni cal degerinde spor yapmak mecburiymis extradan
sağol tatlım.hem salonum uzak.hemde salonda yaklaşık 2 saat spor yapıyorum.rahat toplam 3 saati buluyo.ama acayip farketti spor sonrası vücudum.topu topu 3 aydaValla berosvildosun sporuna da bayildim masallah
eet haftasonunu da kontrol altında tutalım bence de enazından cumartesiyi
Ohh valla 400 gram rahat yedimçok severim zaten..
şimdi ceza güzel de kaptanım, birincisi aynısı yaparsak çok özentilik olmaz mı??
ikincisi de herkesin cısı farklı yaa, çünkü herkesin kilo verişi farklı,mesela ben 1200-1300 den az kaloriyle yapamıyorum genelde biliyosun... direk cıslarda haklısın mesela ama bence haftasonu denetimi getirmeliyiz diye düşünüyorum öncelikle, bu sfer cıslar haftasonuna kayar sadece çünkü gibi geldii...
kızlar bu 1-2 gün beni idare edin. kötü bi gün yaşıorum, kötü bi gece geçirdim. şırnak'taki okul arkadaşlarım, aynı okulda çalıştığımız arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi. kardeşim dediğim can dostumu kaybettim dün öğleden sonra. bugün 26 yaşında fidan gibi bi genci toprağa verdik. diğerleri hastanede, biri yoğun bakımda. acı çok olunca duygular dile dökülmüyor. inanın hiç havamda değilim. mazur görün bu ara.
kızlar bu 1-2 gün beni idare edin. kötü bi gün yaşıorum, kötü bi gece geçirdim. şırnak'taki okul arkadaşlarım, aynı okulda çalıştığımız arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi. kardeşim dediğim can dostumu kaybettim dün öğleden sonra. bugün 26 yaşında fidan gibi bi genci toprağa verdik. diğerleri hastanede, biri yoğun bakımda. acı çok olunca duygular dile dökülmüyor. inanın hiç havamda değilim. mazur görün bu ara.
benim yemekle derdim yok canım yaa o yüzden rahatım.mecbura kalmadıkça yememeye gayret ediyorum.mesela dün makarna ardı evde.bugünde vardı ama sadece tavuk sote ve 1 dilim ekmek+ yoğurt yetti de arttı bile
canım, maşallah de kız. yarın sporum yok ama bi çarşı yapıp yine enaz 1 saat yürümeye çalışıcam.su benim için spor demek kızçem.spor yaparken 1.5 litre bitiyo zaten 2 saat içinde geriye kalan günde zaten susuyorum.kendiliğinden 1.5 daha içiyorum.iyi oluyo.
güle güle kullan canım yeni saçlarını.foto koyda bi görelim kıız.hamiş olup olmadığını garantile sonra spora devam et tatlım.sorun yaşamayasın.gerçi hamileyken de spor yapabilirsin ama tabi hafif tempoda
bence kesinlikle bişeyler yapmalıyız.
sağol tatlım.hem salonum uzak.hemde salonda yaklaşık 2 saat spor yapıyorum.rahat toplam 3 saati buluyo.ama acayip farketti spor sonrası vücudum.topu topu 3 ayda
eet haftasonunu da kontrol altında tutalım bence de enazından cumartesiyi
ahh canım.inan çok üzüldüm.allah sabır versin.allah kalanlarına sabır versin.diğer arkadaşlarında inşallah biranönce iyileşir.ne denir bilemiyorum tatlım.çok üzüldüm.
Basiniz sagolsun digerleride iyilesir inskızlar bu 1-2 gün beni idare edin. kötü bi gün yaşıorum, kötü bi gece geçirdim. şırnak'taki okul arkadaşlarım, aynı okulda çalıştığımız arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi. kardeşim dediğim can dostumu kaybettim dün öğleden sonra. bugün 26 yaşında fidan gibi bi genci toprağa verdik. diğerleri hastanede, biri yoğun bakımda. acı çok olunca duygular dile dökülmüyor. inanın hiç havamda değilim. mazur görün bu ara.
Ayy çok kötü ve zor bi dönem olmalı, idare ederiz tatlım sen düşünme burayı, Allah ailesine de arkadaşalrına da sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah, sen kendini toplamaya bak yavrucum
Bence de haftasonu mesajları saymasak da su spor ve menüyü bile olsa sadece yazalım derim ben
*mahurbeste-----6-----su+......spor -
*berenvildan-----10----su+.......spor+
*destina -------3----GÖREMEDİM
*fulias-----------8-----su+....Spor+
*kelebk.hill-------10-----su+...spor+
*degua----------5------su+....spor+^
*ayyıldızım-------6------GÖREMEDİM ( son mesaj ve sayısı yazılırsa sayacak arkdaşlar için daha kolay olur)
*bur50----------10-----su+....spor-
*lethem---------4------su+....spor+
*melikea -------YOK-----göremedim
tubish13 --------5------su+------spor -
not :tek tek baktım not alıp yazdım sonuçlar bunlr yanlışlık olmamıştır umarım
ha 1.50 ha 1.55 sağlığın yerindeyse hiç bir sıkıntı yok bence. Benim de boyum uzun sayılmaz 1.58
Ama dediğin doğru. Ben 50 kilo olduğumda da hiç 50 gibi durmuyorum valla. Ama 48 in altına düştüğümde çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi.Yani sende ona dikkat et.Kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur.
Akşam yemeğim sadece brokoliii haşlamaaaa ve yoğurt...ama baya doldurdum yiyorummm
bi tabağı kaç gramdır acaba yaaa???
ŞU regl dönemim bitsinde canım şimdi koş koş derken tekrar alarma geçirmeyeym azaldı iyice 2-3 güne biticek inşallah
E aslında spor yapsan her derde deva olurdu mediiikoş medi koşş
canım metren yok mu boyunu merak edip hiç ölçmedin mi , ben de 1.56 yım ve şuan 61 kg diyelim ,bende kendimi 55-56 da rahat hiseediyorumevet canım 46.8 kilo ama 50 kilodan az göstermeyen biriyim, nasıl mı? daha önceden 1 yıl içinde 10 kilo alıp vermişliğim var ve vücudum sıkı değil, göbek var. vee veee boyum malesef 1.50. evet arkadaşlar 155 bile değilmişim, geçen bir arkadaşlar oturduk konuştuk da o ölçtürmüş boyunu 153 diyor, ben ondan bir kaç cm kısayım. iyi kötü 1.55 varımdır diyordum, o bile yokmuş
merhabalar bugün dayanamayıp tartıldım ve 1 kilo verdiğimi gördüm çok mutluyum.
Su 2 lt
spor yok
menu
cok cisti hic yazmiyim bugunluk affedin
ben aksine daha dinç hissediyorum
ye canım ye, hem güzel hem azcık kalorisi var, afiyet ola.
çok, çok üzüldüm.. başınız saolsun..
ŞU regl dönemim bitsinde canım şimdi koş koş derken tekrar alarma geçirmeyeym azaldı iyice 2-3 güne biticek inşallah
canım metren yok mu boyunu merak edip hiç ölçmedin mi , ben de 1.56 yım ve şuan 61 kg diyelim ,bende kendimi 55-56 da rahat hiseediyorum
menümü paylaşmayacagım çok hata yaptım 2 gündür ekmek yiyorum
en büyük zaafımdır kendileri
su 3 lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?