Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrik ederim kaptanım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş olur inşallah

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
0.25 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal)5 kcal
0.25 x 1 Dilim Patatesli Tepsi Böreği / Börek (250 kcal)63 kcal (mecburen misafirlikteydim)
3.00 x 1 Yemek Kaşığı Rus Salatası (120 kcal)360 kcal (mecburen misafirlikteydim)
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
2.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal)52 kcal (mecburen misafirlikteydim)
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı915 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı800 kcal

günaydın kızlar bilgisayarımın şarjı bozuk olduğu için giremedim geçmişide yeni okumayı bitirdim hepiniz iyisinizdirr umarım :)

günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya ben bu sabah yine tartıldım bu sefer de 56.4 çıktım. Ne oluyor anlamıyorum. Bildiğiniz üzere takıma cuma günü katıldım ve 59 kiloydum. Acaba şişkinlik mi vardı bende, sönüyormuyum
Bu akşam kaynanama gidicez yemeğe. o da çok güzel yemekler yapar umarım çok kaçırmam. E tabi spora da gidemiycem.
Daha yeni kahvaltı edicem

Kahvaltı menüm
1 kk keçi peyniri
4 adet zeytin
1 adet yımırta(haşlanmış)
2 parça eti form (üzerine cevizli ezme sürücem )

günaydın kızlar ayran detoksuna başlamış bulunmakdayım
aç be aç dolaşcamm mı bakalım gun sonunda ne hale gelcem yada gunu tamamlayabılırmıyım mechul
sabah yumurtalı lorlu omlet dere otu tere ve 4 yeşil zeytin yedim
sabah ki kg 75
yarın ayran detoksundan sonra tekrar kg mu belirtirim

sen tAKıma girene kadar butun kg larda kurtulcan ya
bence çok kafaya takıyordun neden kg veremıyorum diye kafanı rahat bırakınca kg vermeye başladın
kaynanaların yemeklerde güzeldir bide siz gelceksinz diye döktürmüştür oh oh aman kaçırma çok

bende haftasonu mesajları sayılıyor diye sanıyordum ama hafta sonu serbestmişsz

aslında bence hilalinde dediği gibi ctesi mesajları saymaya ve menu paylaşımnda bulunursak daha motive olucaz
yoksa haftasonu anladığım kadarıyla kaçamaklar çok oluyor buda kg verme sürecimizi geriye sarkamasına sonrada mutsuz olmamıza neden oluyor

özlemcim kaybınız için çok üzüldüm rabbim taksiratını affetsin ailesine de sabır dılıyorum...
hastanedeki arkadaşların içinde acil şifalar olsun

Valla döktürüyor kadın sağolsun bide illa yanımıza da börek çörek veriyor. neyse kocama yediririm ben onları.
Kafama takıyordum doğru ama onun haricinde çok da motive olmuş durumdayım. Spor yaparken mutlu oluyorum ve şekilsel olarak vücudum athletik bir hal aldığını görünce inancım daha da artıyor. Bide takıma girdiğim günden beri en az 2 litre su tüketiyorum günde ve 2 bardak form çayı. Ben su ve su ürünleri ile arası hiç iyi olmayan bi insanım.Yani suyun da faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Şu su olayında da çok garip işler dönüyor ya. Mesela ben 2 sene öncesinde yüzüm için ağır bir ilaç kullanıyordum ve her ay birsürü test yapılıyordu. Testlerde hep vücudumda su fazlası çıkıyordu. Dedim doktor ben suyu aklıma gelmese içmem yani susamam çok fazla. Meğersem hep sebze yediğim için suyu sebzeden alıyormuşum. Çok şaşırmıştım.

bakalım canım iki gün kaldı, ayran detoksu işe yaramadı sanırım. yani geçen haftada yarım kg vermiştim bu haftada öle olucak sanırım. artık oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. yorulduğumla kalyorum en güzel şey insanın kendini yediğinden sonra ayarlalması veya yakması gibi geliyor

süper çalışan bir metabolizman varmış demekki canım hemen cevap vermeye başlamış ne kadar güzel.

kolay gelsin canım.

kahvaltımı şimdi yaptım ,
1.5 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı 2 beyazı ile soğanlı acı biberli ve maydanozlu yedim
1 fincan yeşil çay

kahvaltımı şimdi yaptım ,
1.5 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı 2 beyazı ile soğanlı acı biberli ve maydanozlu yedim
1 fincan yeşil çay

Bende yumurtamı aynı taktikle yedim. Hatta üzerine çok az zeytinyağı da koyuyorum. leziiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bugünde kimseler yok burda

Bende yumurtamı aynı taktikle yedim. Hatta üzerine çok az zeytinyağı da koyuyorum. leziiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bugünde kimseler yok burda
ben çok seviyorum bu şekilde tüketmeyi yumurtanın kokusunu alıyor babam çok severdi onu anıyorum hem memlekette kendisi özledim şu sıra ama birtürlü kandıramıyorum gelmiyolar , bu arada ben yağlı tükettiğim hafta göbegimde azalma oldu ,canan karatay şeker yağ olarak vücutta depolanır ,depolanan yağ yağ ile çözülür demişti ,5 gündür 0 şeker, yani bir dün 1 dilim elma yedim onun haricinde şeker girmedi vücuduma ve göbegimdeki yağlar azaldı, yağlı yemeye özen gösteriyorum fuliascım ,

aa ben bunu ilk defa duyuyorum. Bende zeytinyağını çok severim mümkünse herşeye koyarım ama az.Şekeri bende bıraktım 3 aydır şeker kullanmıyorum ama tabi tatlı yemişimdir. Tatlıyı keseli daha 1 hafta oluyor
ozaman yağı yağ ile çözüyoruz. Çivi çiviyi söker lafı bir daha karşımıza çıkıyor.
bende bu taktiği deniyim bakalım basenlerde işe yarıycakmı. Kendime yanlışlıkla jennifer lopez vücudu yaptım da. 0 göbek 100cm popo.

Kızlar bu da menüm

Sabah
0.25 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)42 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
0.25 x 100gr Keçi Peyniri (197 kcal)49 kcal

Ara
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal

Öğle (Sipariş verdim gelir şimdi)
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Ton Balıklı Gemici Salatası (225 kcal)225 kcal

Ara (Daha Yemedim)
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Kahve (Sade-Şekersiz) (2 kcal)2 kcal

Alınan Kalori Toplamı: 595 kcal

Akşam ki menüm yok malesef çünkü ne yiyecez bilmiyorum. Yesem bile bi 500 kcal etmez yani
Bugünü de kurtardık.

ay maşallah göbek 0 demek, valla bendeki göbek ölcüsü 93

ay maşallah göbek 0 demek, valla bendeki göbek ölcüsü 93

Ben boş kaldıkça mekik çekerdim küçüklüğümden beri hehehe onlarında etkisi vardır herhalde.Hergün 80 er kere alt mide üst mide ve adonis dahil olmak üzere muhtemelen 25 dk mı karın için ayırıyorum. Yoksa yürür gider biliyorum.

fulias arkadşımız yeni geldi sanırım daha doğrusu tanıştısak bile ben hatırlamıyorum yinede kendmi tanıtayım :)
adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sona gidiyorum 91 kiloyum 1,65 boyunayım :)

teşekurler canım ama bende şişkinlik yok ve oldukça tokum bol baharat ılavesiyle tadıda harika oldu
ama tabi bitince görmek lazım geri alıyormuyum diye?

1 aydır karatayın dediği gibi beslenıyorum bende ekmek sıfır ama arada yarım simit yemişliğim olmuştr yada 1 tane ince lavaş onun haricinde ekmek 1 aydır kullnmadım başladığmdan beride tam 5 kg verdim aclık yada tansiyon düşüklüğü de yaşamadım
onca diyet yapmışmdır vucuduma en uygunu bulduğuma da ayrıca seviniyorum
şeker konusuna gelirsek 10 senedir çay kahve şekersiz içerim meyveyii az tüketirim ama arada tatlı yemişliğim vardır oda makul ölçülerde sağlıklı karbonhidrat aldığımda acıkma sorun yaşamıyorum
A D E K Vİtaminleri yağda çozunen vitamınler buyuzden vucuda yağın girmesi şart yağı kesince daha zor kg veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…