kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya ben bu sabah yine tartıldım bu sefer de 56.4 çıktım. Ne oluyor anlamıyorum. Bildiğiniz üzere takıma cuma günü katıldım ve 59 kiloydum. Acaba şişkinlik mi vardı bende, sönüyormuyum
Bu akşam kaynanama gidicez yemeğe. o da çok güzel yemekler yapar umarım çok kaçırmam. E tabi spora da gidemiycem.
Daha yeni kahvaltı edicem
Kahvaltı menüm
1 kk keçi peyniri
4 adet zeytin
1 adet yımırta(haşlanmış)
2 parça eti form (üzerine cevizli ezme sürücem)
haftasonu mesajlarımız sayılmıyor muu?:44:
ben bilmiyorum net olarak, hatta hafta içi az yazdıysam, haftason u çok yazayım da diskalifiye olmayayım dediğim de olmuştur
herkese iyi gecelerr
su+
spor+
kızlar bu 1-2 gün beni idare edin. kötü bi gün yaşıorum, kötü bi gece geçirdim. şırnak'taki okul arkadaşlarım, aynı okulda çalıştığımız arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi. kardeşim dediğim can dostumu kaybettim dün öğleden sonra. bugün 26 yaşında fidan gibi bi genci toprağa verdik. diğerleri hastanede, biri yoğun bakımda. acı çok olunca duygular dile dökülmüyor. inanın hiç havamda değilim. mazur görün bu ara.
sen tAKıma girene kadar butun kg larda kurtulcan ya
bence çok kafaya takıyordun neden kg veremıyorum diye kafanı rahat bırakınca kg vermeye başladın
kaynanaların yemeklerde güzeldir bide siz gelceksinz diye döktürmüştür oh oh aman kaçırma çok
bakalım canım iki gün kaldı, ayran detoksu işe yaramadı sanırım. yani geçen haftada yarım kg vermiştim bu haftada öle olucak sanırım. artık oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. yorulduğumla kalyorum en güzel şey insanın kendini yediğinden sonra ayarlalması veya yakması gibi geliyor
Ohh ne güzell darısı devamına sevilaycım
Kaptanım bugün idare ederz de, hamileyim canım şunu çekiyo bunu çekiyo ya şimdiden başladın mı kızzz hemen başlıyo mu hamişlersana laf diyemicez ki artık zaten bizzz..iki canlısın sonuçtaa
Aynen ya kalorisi çok az ve bayılıyorum ban açok lezzetli geliyorr
Haklısın rakibem, şimdi kendini çok hareketlendirme, inşallah düzenen girer yahuu
Aaaaa kızz ne ediyon mediitamam bugünlük olsun telafi edersn sen
süper çalışan bir metabolizman varmış demekki canım hemen cevap vermeye başlamış ne kadar güzel.günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya ben bu sabah yine tartıldım bu sefer de 56.4 çıktım. Ne oluyor anlamıyorum. Bildiğiniz üzere takıma cuma günü katıldım ve 59 kiloydum. Acaba şişkinlik mi vardı bende, sönüyormuyum
Bu akşam kaynanama gidicez yemeğe. o da çok güzel yemekler yapar umarım çok kaçırmam. E tabi spora da gidemiycem.
Daha yeni kahvaltı edicem
Kahvaltı menüm
1 kk keçi peyniri
4 adet zeytin
1 adet yımırta(haşlanmış)
2 parça eti form (üzerine cevizli ezme sürücem)
kolay gelsin canım.günaydın kızlar ayran detoksuna başlamış bulunmakdayım
aç be aç dolaşcamm mı bakalım gun sonunda ne hale gelcem yada gunu tamamlayabılırmıyım mechul
sabah yumurtalı lorlu omlet dere otu tere ve 4 yeşil zeytin yedim
sabah ki kg 75
yarın ayran detoksundan sonra tekrar kg mu belirtirim
kahvaltımı şimdi yaptım ,
1.5 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı 2 beyazı ile soğanlı acı biberli ve maydanozlu yedim
1 fincan yeşil çay
ben çok seviyorum bu şekilde tüketmeyi yumurtanın kokusunu alıyor babam çok severdi onu anıyorum hemBende yumurtamı aynı taktikle yedim. Hatta üzerine çok az zeytinyağı da koyuyorum. leziiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bugünde kimseler yok burda
ben çok seviyorum bu şekilde tüketmeyi yumurtanın kokusunu alıyor babam çok severdi onu anıyorum hemmemlekette kendisi özledim şu sıra ama birtürlü kandıramıyorum gelmiyolar , bu arada ben yağlı tükettiğim hafta göbegimde azalma oldu ,canan karatay şeker yağ olarak vücutta depolanır ,depolanan yağ yağ ile çözülür demişti ,5 gündür 0 şeker, yani bir dün 1 dilim elma yedim onun haricinde şeker girmedi vücuduma ve göbegimdeki yağlar azaldı, yağlı yemeye özen gösteriyorum fuliascım ,
ay maşallah göbek 0 demek, valla bendeki göbek ölcüsü 93aa ben bunu ilk defa duyuyorum. Bende zeytinyağını çok severim mümkünse herşeye koyarım ama az.Şekeri bende bıraktım 3 aydır şeker kullanmıyorum ama tabi tatlı yemişimdir. Tatlıyı keseli daha 1 hafta oluyor
ozaman yağı yağ ile çözüyoruz. Çivi çiviyi söker lafı bir daha karşımıza çıkıyor.
bende bu taktiği deniyim bakalım basenlerde işe yarıycakmı. Kendime yanlışlıkla jennifer lopez vücudu yaptım da. 0 göbek 100cm popo.
ay maşallah göbek 0 demek, valla bendeki göbek ölcüsü 93
bakalım canım iki gün kaldı, ayran detoksu işe yaramadı sanırım. yani geçen haftada yarım kg vermiştim bu haftada öle olucak sanırım. artık oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. yorulduğumla kalyorum en güzel şey insanın kendini yediğinden sonra ayarlalması veya yakması gibi geliyor
süper çalışan bir metabolizman varmış demekki canım hemen cevap vermeye başlamış ne kadar güzel.
kolay gelsin canım.
ben çok seviyorum bu şekilde tüketmeyi yumurtanın kokusunu alıyor babam çok severdi onu anıyorum hemmemlekette kendisi özledim şu sıra ama birtürlü kandıramıyorum gelmiyolar , bu arada ben yağlı tükettiğim hafta göbegimde azalma oldu ,canan karatay şeker yağ olarak vücutta depolanır ,depolanan yağ yağ ile çözülür demişti ,5 gündür 0 şeker, yani bir dün 1 dilim elma yedim onun haricinde şeker girmedi vücuduma ve göbegimdeki yağlar azaldı, yağlı yemeye özen gösteriyorum fuliascım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?