Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne güzel, ben de doğum yapmadan önce sorun hiç yaşamamıştım hatta 43-44kg idim sonra kg alayım dedim 1 sene fastfood mu derler onlarla beslendim ve 10 kg almıştım 2 senede çok fazla yiyordum o zamanlar, sonra doğumda ne olduysa oldu toparlayamadım ,1 sene geçti ancak göbek gitti ,sonra tekrar bebek ve yine göbek

ben 1.100 gr verdim canım ayran diyetiyle ,ama 2 gün oldu mesela sabah tartıldım 60.8 geldim. 500 gr + oldu

fulias arkadşımız yeni geldi sanırım daha doğrusu tanıştısak bile ben hatırlamıyorum yinede kendmi tanıtayım :)
adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sona gidiyorum 91 kiloyum 1,65 boyunayım :)

Melike selamlar. Bende Fulya. Tanıştık diye hatırlıyorum hatta bilgisayar okuyordun yanlış mı hatırladım acep?
Olsun tekrar tanışalım ozaman Bende 26 yaşındayım 1.58 boy 58 kiloydum lakin bugun 56.4 çıktım hehe

merhaba kızlar
çok ii fulias tebrikler

cumarteside sayalım o zaman pazar saymayalım
sayacak adam bulmak da sıkıntı
dünkü arkadaş saymamış mahurbeste saycaktı - sayısına göre sıralıyorum ben
fulias arkadşımız yeni geldi sanırım daha doğrusu tanıştısak bile ben hatırlamıyorum yinede kendmi tanıtayım :)
adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sona gidiyorum 91 kiloyum 1,65 boyunayım :)
yine yoksun ortalarda fıstık

Valla bence yine iyisiniz ya. Ben hamile olsam topaç gibi olurum eminim.

yok canım ya, hiç ölçtürmedim. metrem de yok. merak etmiyorum walla 150 anca varmışım nesini merak edeyim

bugün daha dikkatli olmaya çalışıyorum. inş devam edebilirim.

birazdan yürüyüşe çıkacam, yarım saat kadar yürürüm. akşam da işten çıktıktan sonra sözlümle yürüyecez. spor şimdiden + sayılır

‎20 günde 10 kl vermenin mutluluğunu yaşıyorummm

son 5 günde özellikle her ana yemekten önce yediğim 3 y.k yoğurt, 1'rer ç.k. zerdeçal,zencefil,tarçın,keten tohumu ile cidden zayıfladım :) üstelik özellikle bel ve basenden küçüldü bedenim :)

kızlar bu söz benim sevdiğim bir arkadaşımın. hatta grubumuzun linkinide verdim ,tamam dedi uğrarım fırsat bulursam dedi, şuan 76 kg 86 kg dan düştü

bu yoğurt zayıflatıyor fikrinden dolayı bende tüketiyorum bir haftadır ama içine bunları hiç denemedim, siz ne düşünüyorsunuz ,zencefil,zerdeçal ve tarçın yapan yiyen oldu mu hiç ?

bende ilk defa duyuyorum karatayın kitabındadmı var

bu zerdaçal zencefil onlar toz halinde tarçınla keten tohumunuda atıyorsun tadı nasıl peki

kızlar hamile değilmişim adet oldum çok gecikince korkmuştum daha hazır değildim zaten bu kilolarla.))
menüm sabah kflex 1 tabak sütle öğlen kepekli kaşarlı tost arada 1 elma günkurusu ve erik kurusu

bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))

bende ilk defa duyuyorum karatayın kitabındadmı var

bu zerdaçal zencefil onlar toz halinde tarçınla keten tohumunuda atıyorsun tadı nasıl peki
canım ben denemedim arkadaşım o şekilde zayıflamış. burdan var mı deneyen diye soruyorum o keten tohunumu kendisi katmış ,ama digerleriyle yapılıyormuş sanırım bu karışım.

kızlar hamile değilmişim adet oldum çok gecikince korkmuştum daha hazır değildim zaten bu kilolarla.))
menüm sabah kflex 1 tabak sütle öğlen kepekli kaşarlı tost arada 1 elma günkurusu ve erik kurusu
gözün aydın
bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))

doğum günün kutlu olsun yerinde olsam yerdim

iLKNUR ABLAM SEN NASI YAŞIYON O ŞEKİL YAAA

evet bence de kızlar,cumartesi ben sayarım hatta sıkıntı olmaz genelde

Çok kafaya takınca da iyi olmuyor cidden rakibemm..ama yakmak önemli dediğin gibi sen şu regl dönemini düzene sok, bol hareket spor yap bence

Genelde ben sayarım diye düşünüyorm sıkıntı olmaz

İnşalllah Allah hazır olduğunda nasip etsin kuşum

İYİ Kİ DOĞDUNNNNNN o zaman sana, nice mutlu senelr dilerimm :118:

ayyy iyisin fıstık maşallah nazar değmesin.
diyette su kadar önemli bişey yok canım.yüzündeki problem su fazlalığından mıydı peki.yoksa farklı bi olay mı? benim bildiğim kadarıyla su böyle bi etki yapmaz ama emin değilim tabi
ayy bende de 100 göbek 0 popo.sporda hoca popo yapmaya uğraşıyo bana
oyy ne güzel sen daha baştan çözmüşsün göbek işini.üniersitede bi arkadaşım vardı hergün mekik çeken.kızın karnında resmen baklava kası vardı şok olmuştum.
vaaay eğer öyleyse hemen başlayayım valla bu karışıma

doğumgünün kutlu olsun fıstııııııııııkkkk.
fazla kaçırmamak şartıyla ye bence. zaten diyetteyim düşüncesiyle kaçıramıyo insan.hatta 2 gün kaldı tartılmaya diye şimdiden kasıyorum ben.

karatay diyetine benimde ilgim var ama tam uygulayamadım
inceledim ilk kitabını da okudum

yapıp yapmama arasında olup kararsız olanlardanmısın?
2. kıtabını bende alıp okumuş ama okumakla yetinmiştim taki kg lar canıma tak edene kadar
başda ekmeksiz yemek yemek nasıl olurr aa mumkun değğik doymam dıyordum ama sabahları yumurta yeşillk zeytin fındık cevizle daha iyi doyduğumu ve uzun sure acıkmadığımı gördum
diğer öğünlerde de zaten protein alınca ekmek gereksinimn olmuyor yada sebze yemişşsm yoğurt eklıyorum buda tokluk sağlıyor
tavsiye ederim canım ben çok memnunum

tatlım sen bugünü bi görsen.daha 250 bile olmadı alla.diyet arkadaşımdan göz at.yeni güncelledim.

kızçeler neler yaparsınız beaaa.bugün o kadar çok yürüdüm ki çok yoruldum valla yemek yemeğe fırsatım olmadı.bi de kızlar bana bi fikir verin.dana ciğeri aldım.kuşbaşı halinde.ne yapayım kalori olarakta tat olarakta iyi bişey olsun.varmı bi fikriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…