ne güzel, ben de doğum yapmadan önce sorun hiç yaşamamıştım hatta 43-44kg idim sonra kg alayım dedim 1 sene fastfood mu derler onlarla beslendim ve 10 kg almıştım 2 senede çok fazla yiyordum o zamanlar, sonra doğumda ne olduysa oldu toparlayamadım ,1 sene geçti ancak göbek gitti ,sonra tekrar bebek ve yine göbekBen boş kaldıkça mekik çekerdim küçüklüğümden beri hehehe onlarında etkisi vardır herhalde.Hergün 80 er kere alt mide üst mide ve adonis dahil olmak üzere muhtemelen 25 dk mı karın için ayırıyorum. Yoksa yürür gider biliyorum.
ben 1.100 gr verdim canım ayran diyetiyle ,ama 2 gün oldu mesela sabah tartıldım 60.8 geldim. 500 gr + olduteşekurler canım ama bende şişkinlik yok ve oldukça tokum bol baharat ılavesiyle tadıda harika oldu
ama tabi bitince görmek lazım geri alıyormuyum diye?
1 aydır karatayın dediği gibi beslenıyorum bende ekmek sıfır ama arada yarım simit yemişliğim olmuştr yada 1 tane ince lavaş onun haricinde ekmek 1 aydır kullnmadım başladığmdan beride tam 5 kg verdim aclık yada tansiyon düşüklüğü de yaşamadım
onca diyet yapmışmdır vucuduma en uygunu bulduğuma da ayrıca seviniyorum
şeker konusuna gelirsek 10 senedir çay kahve şekersiz içerim meyveyii az tüketirim ama arada tatlı yemişliğim vardır oda makul ölçülerde sağlıklı karbonhidrat aldığımda acıkma sorun yaşamıyorum
A D E K Vİtaminleri yağda çozunen vitamınler buyuzden vucuda yağın girmesi şart yağı kesince daha zor kg veriliyor
fulias arkadşımız yeni geldi sanırım daha doğrusu tanıştısak bile ben hatırlamıyorum yinede kendmi tanıtayım :)
adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sona gidiyorum 91 kiloyum 1,65 boyunayım :)
cumarteside sayalım o zaman pazar saymayalımbende haftasonu mesajları sayılıyor diye sanıyordum ama hafta sonu serbestmişsz
aslında bence hilalinde dediği gibi ctesi mesajları saymaya ve menu paylaşımnda bulunursak daha motive olucaz
yoksa haftasonu anladığım kadarıyla kaçamaklar çok oluyor buda kg verme sürecimizi geriye sarkamasına sonrada mutsuz olmamıza neden oluyor
yine yoksun ortalarda fıstıkfulias arkadşımız yeni geldi sanırım daha doğrusu tanıştısak bile ben hatırlamıyorum yinede kendmi tanıtayım :)
adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sona gidiyorum 91 kiloyum 1,65 boyunayım :)
ne güzel, ben de doğum yapmadan önce sorun hiç yaşamamıştım hatta 43-44kg idim sonra kg alayım dedim 1 sene fastfood mu derler onlarla beslendim ve 10 kg almıştım 2 senede çok fazla yiyordum o zamanlar, sonra doğumda ne olduysa oldu toparlayamadım ,1 sene geçti ancak göbek gitti ,sonra tekrar bebek ve yine göbek
ŞU regl dönemim bitsinde canım şimdi koş koş derken tekrar alarma geçirmeyeym azaldı iyice 2-3 güne biticek inşallah
canım metren yok mu boyunu merak edip hiç ölçmedin mi , ben de 1.56 yım ve şuan 61 kg diyelim ,bende kendimi 55-56 da rahat hiseediyorum
bende ilk defa duyuyorum karatayın kitabındadmı varaa ben bunu ilk defa duyuyorum. Bende zeytinyağını çok severim mümkünse herşeye koyarım ama az.Şekeri bende bıraktım 3 aydır şeker kullanmıyorum ama tabi tatlı yemişimdir. Tatlıyı keseli daha 1 hafta oluyor
ozaman yağı yağ ile çözüyoruz. Çivi çiviyi söker lafı bir daha karşımıza çıkıyor.
bende bu taktiği deniyim bakalım basenlerde işe yarıycakmı. Kendime yanlışlıkla jennifer lopez vücudu yaptım da. 0 göbek 100cm popo.
‎20 günde 10 kl vermenin mutluluğunu yaşıyorummm
son 5 günde özellikle her ana yemekten önce yediğim 3 y.k yoğurt, 1'rer ç.k. zerdeçal,zencefil,tarçın,keten tohumu ile cidden zayıfladım :) üstelik özellikle bel ve basenden küçüldü bedenim :)
kızlar bu söz benim sevdiğim bir arkadaşımın. hatta grubumuzun linkinide verdim ,tamam dedi uğrarım fırsat bulursam dedi, şuan 76 kg 86 kg dan düştü
bu yoğurt zayıflatıyor fikrinden dolayı bende tüketiyorum bir haftadır ama içine bunları hiç denemedim, siz ne düşünüyorsunuz ,zencefil,zerdeçal ve tarçın yapan yiyen oldu mu hiç ?
canım ben denemedim arkadaşım o şekilde zayıflamış. burdan var mı deneyen diye soruyorumbende ilk defa duyuyorum karatayın kitabındadmı var
bu zerdaçal zencefil onlar toz halinde tarçınla keten tohumunuda atıyorsun tadı nasıl peki
gözün aydınkızlar hamile değilmişim adet oldum çok gecikince korkmuştum daha hazır değildim zaten bu kilolarla.))
menüm sabah kflex 1 tabak sütle öğlen kepekli kaşarlı tost arada 1 elma günkurusu ve erik kurusu
bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
0.25 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal)5 kcal
0.25 x 1 Dilim Patatesli Tepsi Böreği / Börek (250 kcal)63 kcal (mecburen misafirlikteydim)
3.00 x 1 Yemek Kaşığı Rus Salatası (120 kcal)360 kcal (mecburen misafirlikteydim)
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
2.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal)52 kcal (mecburen misafirlikteydim)
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı915 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı800 kcal
bende haftasonu mesajları sayılıyor diye sanıyordum ama hafta sonu serbestmişsz
aslında bence hilalinde dediği gibi ctesi mesajları saymaya ve menu paylaşımnda bulunursak daha motive olucaz
yoksa haftasonu anladığım kadarıyla kaçamaklar çok oluyor buda kg verme sürecimizi geriye sarkamasına sonrada mutsuz olmamıza neden oluyor
bakalım canım iki gün kaldı, ayran detoksu işe yaramadı sanırım. yani geçen haftada yarım kg vermiştim bu haftada öle olucak sanırım. artık oluruna bırakmak lazım diye düşünüyorum. yorulduğumla kalyorum en güzel şey insanın kendini yediğinden sonra ayarlalması veya yakması gibi geliyor
süper çalışan bir metabolizman varmış demekki canım hemen cevap vermeye başlamış ne kadar güzel.
kolay gelsin canım.
merhaba kızlar
çok ii fulias tebrikler
cumarteside sayalım o zaman pazar saymayalım
sayacak adam bulmak da sıkıntı
dünkü arkadaş saymamış mahurbeste saycaktı - sayısına göre sıralıyorum ben
yine yoksun ortalarda fıstık
kızlar hamile değilmişim adet oldum çok gecikince korkmuştum daha hazır değildim zaten bu kilolarla.))
menüm sabah kflex 1 tabak sütle öğlen kepekli kaşarlı tost arada 1 elma günkurusu ve erik kurusu
bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
ayyy iyisin fıstık maşallah nazar değmesin.günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya ben bu sabah yine tartıldım bu sefer de 56.4 çıktım. Ne oluyor anlamıyorum. Bildiğiniz üzere takıma cuma günü katıldım ve 59 kiloydum. Acaba şişkinlik mi vardı bende, sönüyormuyum
Bu akşam kaynanama gidicez yemeğe. o da çok güzel yemekler yapar umarım çok kaçırmam. E tabi spora da gidemiycem.
Daha yeni kahvaltı edicem
Kahvaltı menüm
1 kk keçi peyniri
4 adet zeytin
1 adet yımırta(haşlanmış)
2 parça eti form (üzerine cevizli ezme sürücem)
diyette su kadar önemli bişey yok canım.yüzündeki problem su fazlalığından mıydı peki.yoksa farklı bi olay mı? benim bildiğim kadarıyla su böyle bi etki yapmaz ama emin değilim tabiValla döktürüyor kadın sağolsun bide illa yanımıza da börek çörek veriyor. neyse kocama yediririm ben onları.
Kafama takıyordum doğru ama onun haricinde çok da motive olmuş durumdayım. Spor yaparken mutlu oluyorum ve şekilsel olarak vücudum athletik bir hal aldığını görünce inancım daha da artıyor. Bide takıma girdiğim günden beri en az 2 litre su tüketiyorum günde ve 2 bardak form çayı. Ben su ve su ürünleri ile arası hiç iyi olmayan bi insanım.Yani suyun da faydasını gördüğümü düşünüyorum.
Şu su olayında da çok garip işler dönüyor ya. Mesela ben 2 sene öncesinde yüzüm için ağır bir ilaç kullanıyordum ve her ay birsürü test yapılıyordu. Testlerde hep vücudumda su fazlası çıkıyordu. Dedim doktor ben suyu aklıma gelmese içmem yani susamam çok fazla. Meğersem hep sebze yediğim için suyu sebzeden alıyormuşum. Çok şaşırmıştım.
ayy bende de 100 göbek 0 popo.sporda hoca popo yapmaya uğraşıyo banaaa ben bunu ilk defa duyuyorum. Bende zeytinyağını çok severim mümkünse herşeye koyarım ama az.Şekeri bende bıraktım 3 aydır şeker kullanmıyorum ama tabi tatlı yemişimdir. Tatlıyı keseli daha 1 hafta oluyor
ozaman yağı yağ ile çözüyoruz. Çivi çiviyi söker lafı bir daha karşımıza çıkıyor.
bende bu taktiği deniyim bakalım basenlerde işe yarıycakmı. Kendime yanlışlıkla jennifer lopez vücudu yaptım da. 0 göbek 100cm popo.
oyy ne güzel sen daha baştan çözmüşsün göbek işini.üniersitede bi arkadaşım vardı hergün mekik çeken.kızın karnında resmen baklava kası vardı şok olmuştum.Ben boş kaldıkça mekik çekerdim küçüklüğümden beri hehehe onlarında etkisi vardır herhalde.Hergün 80 er kere alt mide üst mide ve adonis dahil olmak üzere muhtemelen 25 dk mı karın için ayırıyorum. Yoksa yürür gider biliyorum.
vaaay eğer öyleyse hemen başlayayım valla bu karışıma‎20 günde 10 kl vermenin mutluluğunu yaşıyorummm
son 5 günde özellikle her ana yemekten önce yediğim 3 y.k yoğurt, 1'rer ç.k. zerdeçal,zencefil,tarçın,keten tohumu ile cidden zayıfladım :) üstelik özellikle bel ve basenden küçüldü bedenim :)
kızlar bu söz benim sevdiğim bir arkadaşımın. hatta grubumuzun linkinide verdim ,tamam dedi uğrarım fırsat bulursam dedi, şuan 76 kg 86 kg dan düştü
bu yoğurt zayıflatıyor fikrinden dolayı bende tüketiyorum bir haftadır ama içine bunları hiç denemedim, siz ne düşünüyorsunuz ,zencefil,zerdeçal ve tarçın yapan yiyen oldu mu hiç ?
karatay diyetine benimde ilgim var ama tam uygulayamadım
inceledim ilk kitabını da okudum
iLKNUR ABLAM SEN NASI YAŞIYON O ŞEKİL YAAA
evet bence de kızlar,cumartesi ben sayarım hatta sıkıntı olmaz genelde
Çok kafaya takınca da iyi olmuyor cidden rakibemm..ama yakmak önemli dediğin gibi sen şu regl dönemini düzene sok, bol hareket spor yap bence
Genelde ben sayarım diye düşünüyorm sıkıntı olmaz
İnşalllah Allah hazır olduğunda nasip etsin kuşum
İYİ Kİ DOĞDUNNNNNN o zaman sana, nice mutlu senelr dilerimm:118:
kızlar hamile değilmişim adet oldum çok gecikince korkmuştum daha hazır değildim zaten bu kilolarla.))
tatlım sen bugünü bi görsen.daha 250 bile olmadı alla.diyet arkadaşımdan göz at.yeni güncelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?