günaydın herkese 6.takımın çıtırları
sabah yürüyerek geldim ve bu sabah sanki bana inat bir tane şişman bayan görmedim
metroya binince 100 kilonun üzerindeki bayan hariç
haftasonu arkadaşta kahvaltıda yenen boyozlar, kısır ve supangle ile geçirdikten ve arkasından bol bol yürüdükten sonra güzel ve kararlı bir pazartesiye başladım
sabah attığım her adımda ben zayıflıcam diye kendimi gaza getirdim
hatunlar .. Takımda yenİ kurallara gerek var gÖrdÜgÜm kadarıyla . Herkesİn Önerİsİne sunalım . Neler yapalım ...
benİm Önerİm herkes her hafta kendİ kİlosunu yÜzdesİnİ hesaplayıp takıma yazacak .......hem yÜzde hesabını pekİŞtİrmİŞ olur hemde lİsteyİ o hafta yapan arkadaŞ agırlık yapmamıŞ olur .......
yanİ cuma gÜnÜ kİlosuyla bİrlİkte yÜzdesİnİde yazssın ......
henüz kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı yanımda cornflakes getirdim hem tadını seviyorum hem doyurucu hem vitaminli biraz sonra onu yiyeyceğim afiyetle :)
henüz kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı yanımda cornflakes getirdim hem tadını seviyorum hem doyurucu hem vitaminli biraz sonra onu yiyeyceğim afiyetle :)
hatunlar .. Takımda yenİ kurallara gerek var gÖrdÜgÜm kadarıyla . Herkesİn Önerİsİne sunalım . Neler yapalım ...
benİm Önerİm herkes her hafta kendİ kİlosunu yÜzdesİnİ hesaplayıp takıma yazacak .......hem yÜzde hesabını pekİŞtİrmİŞ olur hemde lİsteyİ o hafta yapan arkadaŞ agırlık yapmamıŞ olur .......
yanİ cuma gÜnÜ kİlosuyla bİrlİkte yÜzdesİnİde yazssın ......
EVET ELıFıM AMAÇ HERKESıN ıŞı CıDDıYE ALMASI VE HESABI ÖGRENMESı ...kaydirigubbakcemile5günaydın özgecim
şu cornflakesi bi ben sevemedim heralde, süt sevmediğim için olsa gerek
light olanlarından falan aldım hiç yiyemedim kafamçokkarıştı
tamam olur, zaten kontrol edilecek di mi?
EVET ELİFİM AMAÇ HERKESİN İŞİ CİDDİYE ALMASI VE HESABI ÖGRENMESİ ...kaydirigubbakcemile5
ben demeden bana hemşom talip oldu bile:teytey::1hug:delikafaduldendoracığım sen tuanayı denetliycen ya senide denetleyecek birini seç bence onuda yazalım senin yanına
kızlar ben analız raporlaRINA ıFADE VERMEDıM HENÜZ Bı YAZAYIM BEDıŞıMıN ÖZELEıNE . BENıM GıBı SALLAYAN LAR VERSıNLER RAPORLARINIDA .... BEDıŞıM YAYINLASIN ......
.
BıDE PINARIM GELıRSEN . takım YARDINCILIGINI . bıraktınmı devammı .gaRDAŞIM TAM BıŞı DEDE ONA GÖRE . HAREKET EDELıM ....
YETıŞEYıM DıYE ERKEN GELDıM AMA . YETıŞEMEMıŞıM .......yok izinde degilim maytabımda . elimden geleni yaparım ..... bu arada hemşomuda denetleyen yoksa alabilirim ......:jeyyar:
yeter artık ne içip duruyon sogan suyunu ya ....-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:ben uyanıgım ya kendi haftama gelince yaptım ....:roflol::roflol::roflol::roflol:HERKESİN KENDİ HESABINI KENDİ YAPMA FİKRİDE ÇOK SÜPPERRRRRRR:lepi:
AMA BUNU NİYE SIRA BENDEYKEN YAPMADIKKİ DİYECEĞİMDE ZATEN HEP SIFIRLI OLARAK HESAPLAMALAR YAPTIM VE HEEEEÇ ZORLANMAMIŞTIMMMM:roflol::roflol:
kendimi çok azimli hissediyorum zayıflama konusunda :lepi:
ben şişman olmak istemiyorum sositososito
evet maytabım görüyorum ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisaebencim eskiden öyleydi zaten yani benimkaptan olduğumdönemde herkes hesabını kendi yapıyodu sonra neden değişti anlamadım bende varım bu fikre zaten farkındaysanız ben yapıyom bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?