Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aferin elifçiğime ben dün bol bol mağza gezdim ama hiç bişey almadım. alsamda yakışmaz zaten bende zayıflıycam yayıflıycam onların içine giricem diye söylendim.laelaelaelaelae

evet kızlar gelelim bana

iyi bir tatıl oldu ..... çarşamba günü dr. bi diyet verecek bana büyük ihtima o zamana kadar . çok sıkmadan .... başlayım diyorum ... çünkü nasılbir sonuç olacagını bilmiyorum ....

benım vucud fabrika ayarlarına döndü anlıycanız bu ayarları bozmadan diyet yapmak istiyorumhaftada 250 gr ble razıyım ben .ciddiyim kızlar hızlı verip geri almak düzenimi bozmak istemiyorum .....

bende iyiyim elifciğim azcık miğdem bulanıyor. cumartesiden beri böyle miğdemi üşüttüm galiba.

geçmiş olsun nazlıcım
bekar olmak bu açıdan da güzel oluyo
evliyken biraz miden bulansa hemen herkes hamile misin diye soruyo :))

benim kavaltı ise . hiç canım istemesine ragmen . 1 kase nesfit oldu ...
dün çok yemişim balıgı ve salatayı .

günaydın kızlar
nasısınız benim diyet son sürat devam ediyor dün birazkaçırdım ama olsun pazardı:)))
sabah klasik bir kahvaltı
öğlen arkadaşımızın bebişinin doğumgünü vardı 1 saatliğine uğradık malum tadilat devam eşim bırakamadı orada ince bir dilim pasta ve bir tane tuzlu kurabiye yedim akşamda kayınvalidem sarma yapmış ondan yedim birazcık
pilates yapamadım çünkü işim vardı bu akşam inşalllahhhhh

henüz kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı yanımda cornflakes getirdim hem tadını seviyorum hem doyurucu hem vitaminli biraz sonra onu yiyeyceğim afiyetle :)

hatunlar .. Takımda yenı kurallara gerek var gÖrdÜgÜm kadarıyla . Herkesın Önerısıne sunalım . Neler yapalım ...

benım Önerım herkes her hafta kendı kılosunu yÜzdesını hesaplayıp takıma yazacak .......hem yÜzde hesabını pekıŞtırmıŞ olur hemde lısteyı o hafta yapan arkadaŞ agırlık yapmamıŞ olur .......

yanı cuma gÜnÜ kılosuyla bırlıkte yÜzdesınıde yazssın ......

tamam bana uyar aebenim ben yazarım.

henüz kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı yanımda cornflakes getirdim hem tadını seviyorum hem doyurucu hem vitaminli biraz sonra onu yiyeyceğim afiyetle :)

bende çok severim gevrekleri ama bugün yiyemedim nedense yarısından çoğu çöpe gitti.

günaydın özgecim
şu cornflakesi bi ben sevemedim heralde, süt sevmediğim için olsa gerek
light olanlarından falan aldım hiç yiyemedim kafamçokkarıştı

tamam olur, zaten kontrol edilecek di mi?

günaydın özgecim
şu cornflakesi bi ben sevemedim heralde, süt sevmediğim için olsa gerek
light olanlarından falan aldım hiç yiyemedim kafamçokkarıştı

tamam olur, zaten kontrol edilecek di mi?
EVET ELıFıM AMAÇ HERKESıN ıŞı CıDDıYE ALMASI VE HESABI ÖGRENMESı ...kaydirigubbakcemile5

aebencim eskiden öyleydi zaten yani benimkaptan olduğumdönemde herkes hesabını kendi yapıyodu sonra neden değişti anlamadım bende varım bu fikre zaten farkındaysanız ben yapıyom bunu

doracığım sen tuanayı denetliycen ya senide denetleyecek birini seç bence onuda yazalım senin yanına
ben demeden bana hemşom talip oldu bile:teytey::1hug:delikafadulden

yok izinde degilim maytabımda . elimden geleni yaparım ..... bu arada hemşomuda denetleyen yoksa alabilirim ......:jeyyar:

yeter artık ne içip duruyon sogan suyunu ya ....-tatlicadiarzu-
YETıŞEYıM DıYE ERKEN GELDıM AMA . YETıŞEMEMıŞıM .......
DORAM SENı KAÇIRMIŞIM SIRF SANA

buralardayım canım. sadece sayfayı alta almıştım

memnuniyetle teklifine EVETTTTTTTT DıYORUM:lepi::teytey:a.s.

Son düzenleme:
HERKESİN KENDİ HESABINI KENDİ YAPMA FİKRİDE ÇOK SÜPPERRRRRRR:lepi:
AMA BUNU NİYE SIRA BENDEYKEN YAPMADIKKİ DİYECEĞİMDE ZATEN HEP SIFIRLI OLARAK HESAPLAMALAR YAPTIM VE HEEEEÇ ZORLANMAMIŞTIMMMM:roflol::roflol:

HERKESİN KENDİ HESABINI KENDİ YAPMA FİKRİDE ÇOK SÜPPERRRRRRR:lepi:
AMA BUNU NİYE SIRA BENDEYKEN YAPMADIKKİ DİYECEĞİMDE ZATEN HEP SIFIRLI OLARAK HESAPLAMALAR YAPTIM VE HEEEEÇ ZORLANMAMIŞTIMMMM:roflol::roflol:
:roflol::roflol:ben uyanıgım ya kendi haftama gelince yaptım ....:roflol::roflol::roflol::roflol:

kendimi çok azimli hissediyorum zayıflama konusunda :lepi:
ben şişman olmak istemiyorum sositososito

elifim bu hafta senden umutluyum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aebencim eskiden öyleydi zaten yani benimkaptan olduğumdönemde herkes hesabını kendi yapıyodu sonra neden değişti anlamadım bende varım bu fikre zaten farkındaysanız ben yapıyom bunu
evet maytabım görüyorum ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…