Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 dilim ton balığı değil bence 1 tabak ton balıklı salata

aaay apla yaaa
sağol
artıkın gönül ırahatlığıylan burada takılabilirüüümmm
sizi özlediydim yaaaaaaaawwwwwwwwwalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Günaydın kızlar.Bugün bismillah deyip sabah yediklerimi yazayım.
2 tane zeytin
biraz beyaz peynir
4 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek

Daha öğlen yemeğimi yemedim.Sabah kahvaltımı biraz geç yapyım o yüzden....
Benim dışarı çıkmam lazım.Otobüsle gidecektim ama giderken yürüyeceğim artık gelirken binerim...
Bda bugünkü sporum olur...

Merhaba kızlar nasılsınız?? Pek giremiyorum canlarım ama diyete devam . Size birşey anlatıcam Aaben sendeki sorunda aynı mı idi. Şekerimi ölçtürdüm tok karnına 46 çıktı düşük şeker olabileceğinden endişe ediyorum. Yükleme yaptırtmam lazım ama heç gidip uğraşasım yok sende de aynı mı idi Aabencim. Bizde şeker hastalığı genetik ablamda ve dayımda da var. Genç yaş şekeri.

benide teprik edin bakiim puhahah kendimi daha yükseklerde görmek istiyom yaw hırs yaptım bak görüyonmu
kendime ıspanaklı yemek yapıyorum onu yiicem öğlen yemeğinde bu arada acıktım ama bekliyom valla ıspanak domates var sadece yağ tuz yok yoğurtla yiicem

günaydın kızlar.bugün bismillah deyip sabah yediklerimi yazayım.
2 tane zeytin
biraz beyaz peynir
4 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek

çok iyi gidiyosun tuanacağım ama çayı şekersizmi yoksa şekerlimi içiyorsun canım.

TEBRİK EDERİM SENİ MAYTAPÇIĞIM. alkisalkisalkis

menü güzelalkisalkisalkis ilk alkış benden olsun. bak aklımda 1 alkışın var.
yalnız şu ton balık 1 tb demek 1 tabakmı oluyor kaydirigubbakcemile2 eğer yok 1 dilimse çok daha da süpperrrrrralkisalkisalkis
hemşom balık salatanın içinde kız hani hazır paketli ton balıgı . baktım 52 gr. miş . onunla tatlandırıyorum yag eklemegerek kalmıyo salataya .kaydirigubbakcemile5

kızlar ben eskilerimi getiemişim hay allah iyilimi versin halbuki onlarada bakmıştım .:roflol::roflol:

maytabım .alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Selam kızlar geldim acil göndermem gereken bir data vardı arada sizin yazdıklarınızı okudum ama yazamadım malesef
aebenim söylediklerine katılıyorum kesinlikle
ben acıktım ya ne yesemki
of
form bisküvi mi alsam acaba dışarıdan yemek söylemek istemiyorum hamburger falan yiyemem ki

Bende tebrik ederim maytapcım. Ayrıca beni tebrik eden arkideşlere de teşekkürlerrrrrrrrrr

Günaydın kızlar.Bugün bismillah deyip sabah yediklerimi yazayım.
2 tane zeytin
biraz beyaz peynir
4 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek
menü güzel canım. bende nazlının sorusu8nu soracaktım o benden önce sormuş. çaya şeker katıyormusun delikafadulden

hemşom balık salatanın içinde kız hani hazır paketli ton balıgı . baktım 52 gr. miş . onunla tatlandırıyorum yag eklemegerek kalmıyo salataya .kaydirigubbakcemile5

hıı şu yağın içindeki balık. o çok yağlı oluyorya bende süzerekten yiyorum.ama diyet yapmayınca yağına limon sıkıyor birde baharatlayıp banaa banaaa yerdimmm-tatlicadiarzu-

kızlar herkesi böyle motive görmek süper birşey kelimelerle anlatılmaz....

hepimiz zayflayacağız zaten insan zayıfladıkça zayıflayası geliyor tartıya çıktığımda 72 li rakamları çok rahat görüyorum ve bu beni muhteşem keyiflendiriyor

inşallah cumaya 71 li rakamları söyleyebilirim 71.9 bile güzel yaaaaa

şimdi beni dinleyinnn
öğle yemeğimde koca bir tabak salata yaptım.
yarım tabakta kabak haşlaması 1 dilim k. ekmeği yiyecem. ama birde tarhana pişirdim acabaa diyorum 1 kepçede çorba içsemmiiiiidelikafadulden ne dersiniz. pekte güzel koktu ama yeme derseniz yemiyecemmm:a015:

:1shok:evet refim aç şekerin normalmi ...... benımki seninkine bakarak yüksek 63 dü . fakat senın şeker yükleme testi ile insülinlere baktırman lazım . eger insülininde fazla çıkarsa ozaman dikkat etmen lazım eger insülünün yüksek çıkarsa
. benım o düşük ...:uhm:

fatum sende bir an önce motive ol gel aramıza
incecik olacaksın sende bi gaza gelsen ilk başlarda ne kadar güzel kilo veriyordun oysa...
neyse burası her zaman seninyerin biliyorsun

inşallah özgeciğim. Ben zayıfladıkça kendime olan özgüvenim artıyor hemen giyim tarzımı falan değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…