Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar kepekli poğaça aldım onu yiyorum şimdi aebencim akşamdn yemek yapmaya fırsatım olmadı yine o yüzden mecbur kaldım akşam pilatesimi yapayım bende :))

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar kepekli poğaça aldım onu yiyorum şimdi aebencim akşamdn yemek yapmaya fırsatım olmadı yine o yüzden mecbur kaldım akşam pilatesimi yapayım bende :))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

özgem senin koçun kim sen kime koçluk edeceksin yada etmeyeceksin ...:uhm:

ama şöyle dişli birisini istiyorum çünkü ben gerçekten dikkat ediyorum ve bu işi bitireceğim aynı görüşte olan birisini istiyorum

nazlı eşleşme listesi nerde gülüm .. sabah yapmıştınya ...

ben çıkyorum fıstıklar .....çocukları okuldan alacagım .....

yemeğimi yedim geldim koçum
ama malesef bikaç kızarmış patates ve yarım domates yedim, ekmeğin ucundan da kopardım birazcık
kendimi çok aç hissediyorum ben bu arala sürekli cokacimcoook

CANIM 2 SAAT SONRA FALAN EĞER YANINDA VARSA YARIM PAKET DİYET BİSKÜVİ VE BİRAZ PEYNİR YE O TUTAR SENİ ÇOK AÇ KALMA....alkisalkisalkis

asibulut ============= mmmf27
dora =============== tuana==== AEBEN
aeben ==== DORA
kütahya
pınarım
cceylin
fatunuz
referans====== NAZLI
nazlıgüleç ======else===referans
mmmf27 ========== asibulut
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd

hmmm kütoyu seçiyorm bende ehe:)
aslında gözüm refteydi ama kütomda isterse onu alıyorum

Özoooooooo beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de gitmedimmmmmmmmm ayy ben tam dişinize göreyim dimi bu sabah tabi 76300 çıktım (((( ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaaa çok sinir oluyorum inann bu duruma

benimde kardeşim ders çalışmaya başladı. Herşeyden önce sağlığın ve sınavların gelir reffimm şeker olayınıda takma kafana canım.

ÖzgecıĞım ıstersen reffı alabılırsın ben refffle yarıŞıyoruz dıye almıŞtım yanıma.

dağılın bee bi ayrılıyorum başından 2 sayfa okuyorum en az aaaaa dağılın bakiim bu kadar motivasyon yeter:)))))))))

asibulut ============= mmmf27
dora =============== tuana==== AEBEN
aeben ==== DORA
kütahya ===== ÖZGEKRD
pınarım
cceylin
fatunuz
referans====== NAZLI
nazlıgüleç ======else===referans
mmmf27 ========== asibulut
else =============nazlı güleç
yumukum
ozgekrd ======= KÜTAHYA

TAMAM EKLEDıM BıLE

Elıf canım aÇmısın hala bak Çok aÇ durma meyve falan ye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…