şimsi şöyle bir durum var bende pekmezihiç sevmem hatta nefret ederim ama çocukluktan annem hep böyle yedirirdi tadı yoğurtla çok güzel oluyo. çok az yap dene derim pekmez tadı güzelleşiyo tatlkı gibi bişy oluyo
tabii ki de açıklarım canım benim araştırdığım ve anladığım kadarı ile;
vücudumuzda asit miktarı çok olunca biz kilo alıyoruz ve bu miktarı mümkün olduğunca alkaliye indirmeye çalışıyoruz bu sayede hastalıklardan da kurtulabiliyoruz. kaçamak bile yapsak bunu alkali yapan bir şeyle nötrlüyoruz örneğin et yiyeceğiz tabağımızın %20si e ise %80i salata olacak alkali su tüketili alkali su ise içinde limon,sirke veya karbonattan biri bulunan su her 20 kg için 1 lt içilecek
şu anlık bu kadar aklıma geldi ben bu hafta deneyeceğim 2-3 gün sonra alışırsam eğer detaylı bir biçimde anlatırım :)
adet olmayan bir ben kaldım, benim de 1 hafta var, en kritik zaman, çünkü ben adetken değil adete birkaç gün kala cozutuyorum
Evet kızlar yaa hava çok kasvetlii basıkk bööö
Ama kaçamak yapmayalım mahurrrben de bugün bi dilm yaş pasta kaçırdım yaaaa kesin beni ama 2 saat falan rahat spor yaparımmm...
bi de kızlar ne spor yaptığımızı da paylaşıyorduk haniii...sadece + yazıp geçmeyelimm
ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsedikisanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha
sağol canım bakim bende netten kafama yatacakmı?ama bazen sizede oluyormu ben bu hallere nasıl geldimde ipin ucunu bu kaqdar kaçırdım diye çokmu zor boğazını tutması bir insanın ya:)
haha hiç duymamıştım iyimişşu yoğurtlu pekmezi annem de yapardı adına da kargabeyni derdi:):):):):)
ayne ya saolsun öyle. bi tanesi var resmen sabote ediyo. sen kilo veririsen ben senle gezmem faln diyo :O çok garip1 dilim yaş pasta 175 cal ise eh bişey değil sen onu sporda verirsin tatlım
bende 1 dilim kek yedim
arkadaşın nedüşünceli bak senin diyeti sobete etmıyor
insanın cevresinde iştahlı arkdaşları olunca ay bunu yapalım yiyelim ay şu yerde şu varmış iştaha getiriyorlar bide oyle tipler kendi kg da almaz biz alırız nasıl gıcık olurum sorma gitsin
haha hiç duymamıştım iyimişben hala çok severek yerim valla
ayne ya saolsun öyle. bi tanesi var resmen sabote ediyo. sen kilo veririsen ben senle gezmem faln diyo :O çok garipgüzelleşcem diye korkuyo herlde her geldiğinde hadi pide yiyelim burger a gidelim diye ikna etmeye çalışıyo peh . herkese inat vercm
yahu ben çocukken çok zayıftım falan .neyse ramazanda bi oruç tuttum düzenli yemk yedim diye aldım gittim. yoksa hatrlarım sokakta oyun oynardık yarım ekmek reçelli ekmk yerdim günde kaç kere banamısın demezdi .şimdi annem zayıfla azcık diyo senin yüzünden oldum böyle diyorumben pek yemezdim ama annem yedirirdi yani zorla, annemin elinden bi uçan bi kaçan kurtulur:) benim oğlan da mızmız ama annem 1 ayda topladı çocuğu:) ep annemin yüzünden tombiş oldum zaten, yoksa benim hiç suçum yok
ayne ya saolsun öyle. bi tanesi var resmen sabote ediyo. sen kilo veririsen ben senle gezmem faln diyo :O çok garipgüzelleşcem diye korkuyo herlde her geldiğinde hadi pide yiyelim burger a gidelim diye ikna etmeye çalışıyo peh . herkese inat vercm
hahahzayıflar kıskanılıyor canım, az önce arkadaş anlatıyo, başka bi arkadaş zayıflamış diye, görsen için için nasıl kıskanmış:)
zayıflar kıskanılıyor canım, az önce arkadaş anlatıyo, başka bi arkadaş zayıflamış diye, görsen için için nasıl kıskanmış:)
aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yoknasıl bi düşünce yapısı yahu öyle sen kg verirsen gezmem de nedemek çok entresan geldi bana
ver kımselere bakma sen kendin için kg verip daha sağlıklı daha özgüvenli istediğini giyen kendine yakıştığını görüpde mutlu olmak gibisi varmı
başkaları konuşssun konuşssun dursun
geçen akrdkşlar kahvaltıya çağırdı gitmedim diyetim bozulur sonra sil başdan uğraş dur dedim siz yiyin kahveye gelıcem diye
anlayışlı arkadaşlarımda saolsunlar ısrar etmedıler
hahahvalla çok belli etmeye başladı anladım artık. hayır bide çok güzel kızdır uzun zayıftır. bide arkadaşlarım hep söyle fiziğin çok iyi aslında zayıflasan şöyle olursun böyle olursun faln diye .eski zayıf fotolarımıda gördüler hepsi mutlaka zayıfla diyolar .bide diğer türlülerini görünce gaza geliyorum. çekemeyenlerin inadına zayıflıcam bide yeliz abla sen bilmessin söylemiştim bi ara . şu an 80 kiloyum şayet haziran sonuna kadr 65 olursam erkek arkadaşım şu yeni çıkan lumia telefonlardan alck .iddaya girdik çok fena
hahahhehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?