Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsediki sanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha

şu yoğurtlu pekmezi annem de yapardı adına da kargabeyni derdi:):):):):)

adet olmayan bir ben kaldım, benim de 1 hafta var, en kritik zaman, çünkü ben adetken değil adete birkaç gün kala cozutuyorum

sağol canım bakim bende netten kafama yatacakmı?ama bazen sizede oluyormu ben bu hallere nasıl geldimde ipin ucunu bu kaqdar kaçırdım diye çokmu zor boğazını tutması bir insanın ya:)

1 dilim yaş pasta 175 cal ise eh bişey değil sen onu sporda verirsin tatlım
bende 1 dilim kek yedim

ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsediki sanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha

arkadaşın nedüşünceli bak senin diyeti sobete etmıyor
insanın cevresinde iştahlı arkdaşları olunca ay bunu yapalım yiyelim ay şu yerde şu varmış iştaha getiriyorlar bide oyle tipler kendi kg da almaz biz alırız nasıl gıcık olurum sorma gitsin

sağol canım bakim bende netten kafama yatacakmı?ama bazen sizede oluyormu ben bu hallere nasıl geldimde ipin ucunu bu kaqdar kaçırdım diye çokmu zor boğazını tutması bir insanın ya:)

tubiscim bizimde buhranlarımız olmuyormu sanıyorsun ama olan oldu sen şimdikini çözmeye odaklan
sporunu yapıyorsun diyetine devam edıyorsun gıdıcek kglar hiç ümitsizliğe düşme
ısrar ettıklerınde yediğin besin grubunun vucuduna ne gibi etkisi olucağğını düşün besleyici mi yoksa boş kalori bomabasımı tercihni doğru yönde kullanırsan zaten zayıflaman kaçınılmaz

1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Nohut (Pişmiş) (228 kcal)228 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
Alınan Kalori Toplamı1095 kcal

su 2 litre

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal

Son düzenleme:
ayne ya saolsun öyle. bi tanesi var resmen sabote ediyo. sen kilo veririsen ben senle gezmem faln diyo :O çok garip güzelleşcem diye korkuyo herlde her geldiğinde hadi pide yiyelim burger a gidelim diye ikna etmeye çalışıyo peh . herkese inat vercm

haha hiç duymamıştım iyimiş ben hala çok severek yerim valla

ben pek yemezdim ama annem yedirirdi yani zorla, annemin elinden bi uçan bi kaçan kurtulur:) benim oğlan da mızmız ama annem 1 ayda topladı çocuğu:) ep annemin yüzünden tombiş oldum zaten, yoksa benim hiç suçum yok

zayıflar kıskanılıyor canım, az önce arkadaş anlatıyo, başka bi arkadaş zayıflamış diye, görsen için için nasıl kıskanmış:)

yahu ben çocukken çok zayıftım falan .neyse ramazanda bi oruç tuttum düzenli yemk yedim diye aldım gittim. yoksa hatrlarım sokakta oyun oynardık yarım ekmek reçelli ekmk yerdim günde kaç kere banamısın demezdi .şimdi annem zayıfla azcık diyo senin yüzünden oldum böyle diyorum sonra 1 kilo versem hastamısın noldu yüzün çökmüş aç gezme demeye başlıyo değişik benim anne

nasıl bi düşünce yapısı yahu öyle sen kg verirsen gezmem de nedemek çok entresan geldi bana
ver kımselere bakma sen kendin için kg verip daha sağlıklı daha özgüvenli istediğini giyen kendine yakıştığını görüpde mutlu olmak gibisi varmı
başkaları konuşssun konuşssun dursun
geçen akrdkşlar kahvaltıya çağırdı gitmedim diyetim bozulur sonra sil başdan uğraş dur dedim siz yiyin kahveye gelıcem diye
anlayışlı arkadaşlarımda saolsunlar ısrar etmedıler

zayıflar kıskanılıyor canım, az önce arkadaş anlatıyo, başka bi arkadaş zayıflamış diye, görsen için için nasıl kıskanmış:)
hahah valla çok belli etmeye başladı anladım artık. hayır bide çok güzel kızdır uzun zayıftır. bide arkadaşlarım hep söyle fiziğin çok iyi aslında zayıflasan şöyle olursun böyle olursun faln diye .eski zayıf fotolarımıda gördüler hepsi mutlaka zayıfla diyolar .bide diğer türlülerini görünce gaza geliyorum. çekemeyenlerin inadına zayıflıcam bide yeliz abla sen bilmessin söylemiştim bi ara . şu an 80 kiloyum şayet haziran sonuna kadr 65 olursam erkek arkadaşım şu yeni çıkan lumia telefonlardan alck .iddaya girdik çok fena

bir arkadaşınla karşılatın genelde şu muhabbet donmezmı aa sen kg mu aldın direk morali bozmak nasıl sinir oluyorum anlatamam

aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yok

hehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)

hehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)
hahah her şey karşılıklı tabi annem hep böyle şeylerde sana nurtopu gibi evlat verdim daha ne istiyosun der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…