aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yok
şimdi şöyle ablacım benim boyum 172. kilom 80 . aslında etrafa sorunca 70 den yukarı kilo söyleyen yok .çok göstermiyosun diyolar . benim kemiklerim baya iridir .boydan bi fotomu koyayımda görün. ama 60 insem deri kemik kalırım .öyle .bacaklarım kalın .yüzüm çok zayıf göbekğim var basenlerim var. bi garibim ya göğüslerimde küçük . çok orantısızım yaniboyun kaçdı canım senin?
yakın aynalar gerçekleri yüzüne çarpıyor ınsanın bende hiç sevmem soyunma kabınlerındeki aynaları
bide bazı aynalar enine gösterıyor olduğundan da şişman çıkıyorsun ya o daha fena bir durum
biizim salondaki ayna eve gelen kendini aynada görunce komplekse giriyorr ayy kg almışım nasıl olurr diye söylene söylene gidiyor
biz napalım hergün o aynaya bakıp göruyoruz kendimizi değiştrcem aynayı
bir arkadaşınla karşılatın genelde şu muhabbet donmezmı aa sen kg mu aldın direk morali bozmak nasıl sinir oluyorum anlatamam
aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yok
ben nesfiti çok seviyorum yıllardır illaki bir öğünümde kullanırım. Bu hafta ballı bademli aldım yeni çıkmış çok begendim. bi süre bundan alırım ama favorim mevyeli tabiki.
Tok tutuyor diyemiycem. Vücuda piskolojik baskı yapmak gerekiyor toksun sen toksun hayııır acıkmıyorsun gibilerinden hehe
bravo tebrik ediyorum ablacım. çok iyi ya 90 kilodan 70 lere düşmek bravo valla. ben 84 den 79 a yeni inebildim .çok güzel vermişsin aynen devam etmeli,sin bencede . ki şunu düşün hani o laf sokanların yanına bi süreden sonra gideceksin ya işte o zamn akıllarından geçeni yüzüne söylemek zorunda kalacaklar "aa ne kadar zayıflamışsın güzelleşmişsin " onu duymak bile ayrı bir keyif bence herşeye değerAynen Sevilay yaa. Ben de LCW dan giyiniyodum hep. Baska yerde aradigimi bulamiyordum.sonra diyete basladigimda artik yeni kiyafet almiycam cunku her yeni kiyafet denemem beni yere seriyor ve tum enerjimi aliyordedim. su an zayif olmasam da spor yaptigim icin sikilasmanin verdigi keyfi yasiyorum. bu gun bir buyuk supermarkete gittim ve 4 aydir yapmadigim birseyi yaptim :indirim reyonundan bir esortman denedim ve olduuuuu. Amanin nasil mutlu oldum anlatamam:)
Azim dersen bende cok var. Esim haftasonu inadina enfes kurupastalar almisti ve ye diye israr etti. ama ben ne yaptim? Yemedimmmm. o da senin istikrarin bana da kilo verdirecek dedi. Iste bu dedim kendimce, mutlu ol ,kararli ol ki baskalarini da arkandan surukleyebilesin. Bu arada takip edememis olabilirsin ben rejime baslama kararimi 90 kilo iken aldim ve su an 74 kiloyum.
Evet kızlar yaa hava çok kasvetlii basıkk bööö
Ama kaçamak yapmayalım mahurrrben de bugün bi dilm yaş pasta kaçırdım yaaaa kesin beni ama 2 saat falan rahat spor yaparımmm...
bi de kızlar ne spor yaptığımızı da paylaşıyorduk haniii...sadece + yazıp geçmeyelimm
bravo tebrik ediyorum ablacım. çok iyi ya 90 kilodan 70 lere düşmek bravo valla. ben 84 den 79 a yeni inebildim .çok güzel vermişsin aynen devam etmeli,sin bencede . ki şunu düşün hani o laf sokanların yanına bi süreden sonra gideceksin ya işte o zamn akıllarından geçeni yüzüne söylemek zorunda kalacaklar "aa ne kadar zayıflamışsın güzelleşmişsin " onu duymak bile ayrı bir keyif bence herşeye değer
ya ben niye smiley yapamıyorum of benim mesj yazarken çıkmıyo bi yerde bilen varsa bi yardıcı olsun ya lütfen çok gıcık. yazı rengimide değiştiremiyorum
ay ne güzelmiş. ayrıca çok mantıklı ..okuduğum tüm kitaplarda sayuflarken kendinize bir model belirleyin ve onun fotoğrafı hep gözünüzün önünde olsun der. bu kendi zayıf fotonda olabilirmiş ki sende tam olarak kendine odaklanmış oldun ablacım en doğrusu ki çok önmli bu.evet canim yaaa. o anin dusledigim zaman okadar mutlu oluyorum ki 1 paket cikolata bana o hazzi veremez valla:) Ama beni en cok motive eden dugun resmim. Dugun resmindeki kiz o kadar zarif' okadar narin ve okadar guzel ki neden sadece fotografta kalsin ki? salonumun duvarinda dugun resmimiz var ayni zamanda kosu bandimin tam karsisinda. Ona bakip bakip kosuyorum:)
üşenmedim ton balıklı salatamı yapıp yedim. akşama da yeşil mercimek yemeği yapmayı planlıyorum. bu ara eşim eve pek uğramadığı için yemek de yapamıyorum, oğlanla da ne bulsak yiyoruz, zaten o hep çorba ve markarna pilav seviyor:) bi kocaman tavuk var buzlukta, ziyan olmasın diye pişiremiyorum. haftasonu pişiririm artık ailecek yeriz:) sporumu da daha yapamadım, dünkü sabotajlardan sonra oğlumla spor iyi fikir değil, onu ya bi yere postalamam lazım ya da uyumasını beklemem lazım
ayy çok saol ablacım yaaa. bu Hilal bana niye söylemedi ne zamndır arıyom tarıyom soruyom . eneee olduBen de Hilal den ogrenmistim. Dur ogrendigimi hemen sana satayim: Kullanici kontrol panali ne tikla soldaki seceneklerden "secenekleri duzenle"ye tikla, altlara dogru in orada "cesitli secenekler" kismi var. Mesaj editoru kisminda gelismisi tikla.
ben nişasta koymadan yaptım ama böyle de gayet güzel olmuş. çörek otu kattım. oh yaşasın, masum bir atıştırmalık oldu, ekmek zaten yemiyorum, ekmek ihtiyacımı karşılamış olur. midem kazınınca yulaf kepeği krakeri:)
grubun yarısı regli zaten umarım tatlı krizleine girmezsiniz bir olmayan olamayn daha doğrusu ben mi kaldımD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?