Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

boyun kaçdı canım senin?
yakın aynalar gerçekleri yüzüne çarpıyor ınsanın bende hiç sevmem soyunma kabınlerındeki aynaları
bide bazı aynalar enine gösterıyor olduğundan da şişman çıkıyorsun ya o daha fena bir durum
biizim salondaki ayna eve gelen kendini aynada görunce komplekse giriyorr ayy kg almışım nasıl olurr diye söylene söylene gidiyor
biz napalım hergün o aynaya bakıp göruyoruz kendimizi değiştrcem aynayı

of çok pis gaza geldim. gidip shakira açıp oynıyım üstüne yoğurdumu yiyim üstüne 2 büyük bardak suyumu içip ipimi atlıyım sonra duşumu alıp derse

şimdi şöyle ablacım benim boyum 172. kilom 80 . aslında etrafa sorunca 70 den yukarı kilo söyleyen yok .çok göstermiyosun diyolar . benim kemiklerim baya iridir .boydan bi fotomu koyayımda görün. ama 60 insem deri kemik kalırım .öyle .bacaklarım kalın .yüzüm çok zayıf göbekğim var basenlerim var. bi garibim ya göğüslerimde küçük . çok orantısızım yani

------------------------------ MENÜ :) ---------------------------------------------
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Kaşar Peynirli Omlet (309 kcal)309 kcal
2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Frambuaz / Ahududu Reçeli (19 kcal)38 kcal
3.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)105 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)128 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı762 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Dans Etmek (315 kcal)79 kcal
0.25 x 1 Saat İp Atlamak (550 kcal)138 kcal
0.25 x 1 Saat Dans Etmek (315 kcal)79 kcal
Yakılan Kalori Toplamı295 kcal

aldiğınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Böreklik Lor Peyniri (109 kcal)109 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)26 kcal
1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Nescafe (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal)268 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
Alınan Kalori Toplamı1009 kcal

bu gun ben de fazla kacirdim. kizima yaprak sarma yedirirken onun agir agir yavas yavas yemesi bir canimi cektirdi ki sormayin. azicik tadayim derken bir baktim 5 tane yaprak sarma goturmusum. Sabah da ona aldigim simitten tirtiklamistim zaten. Ahhh kizim ah hep onun yuzunden. oyle agir oyle yavas yiyor ki insanin agzinin suyu akiyor

daha sporumu yapmaya vaktim olmadi hastane ve alisveris derken.1 saat sonra basliycam. sporum bittikten sonra yazarim aciklamalari.

bir arkadaşınla karşılatın genelde şu muhabbet donmezmı aa sen kg mu aldın direk morali bozmak nasıl sinir oluyorum anlatamam

al benden de o kadar. Hadi kendi yakin arkadasimin soyledigi veya annemlerin soyledikleri o kadarkoymuyor da esimin akrabalarinin soyledikleri ve imalari acayip batiyor. bazen dilimi de tutamiyor yapistiriyordum cevabi. En son tatile gittigimizde uzun zamandir gormedigim bir aile buyugu " ne o hamilemisin" dedigi an, iste benim donum noktam oldu. Bu yaz yine ayni yere gidicez ve ben 59 kilo karsilarini cikicam muhtemelen. Iste o an icin ZABIRSIZLANIYORUMMM

Aynen Sevilay yaa. Ben de LCW dan giyiniyodum hep. Baska yerde aradigimi bulamiyordum.sonra diyete basladigimda artik yeni kiyafet almiycam cunku her yeni kiyafet denemem beni yere seriyor ve tum enerjimi aliyordedim. su an zayif olmasam da spor yaptigim icin sikilasmanin verdigi keyfi yasiyorum. bu gun bir buyuk supermarkete gittim ve 4 aydir yapmadigim birseyi yaptim :indirim reyonundan bir esortman denedim ve olduuuuu. Amanin nasil mutlu oldum anlatamam:)

Azim dersen bende cok var. Esim haftasonu inadina enfes kurupastalar almisti ve ye diye israr etti. ama ben ne yaptim? Yemedimmmm. o da senin istikrarin bana da kilo verdirecek dedi. Iste bu dedim kendimce, mutlu ol ,kararli ol ki baskalarini da arkandan surukleyebilesin. Bu arada takip edememis olabilirsin ben rejime baslama kararimi 90 kilo iken aldim ve su an 74 kiloyum.

al benden de okadar. Bu aralar cok fazla yememeye calisiyorum cunku yine de karbonhidrat degerleri benim icin sinirda. Gecenlerde ben yerken kizim gordu ve tatmak istedi ben de bir kase hazirladim ona. Amannnn sen misin hazirlayan artik gunun her vakti anne ben kitir (oyle isim takti ufaklik)istiyom diye tutturuyor. Laf ebeligi ile simdilik kandiriyom ama simdilik bakalim ne olacak.

bravo tebrik ediyorum ablacım. çok iyi ya 90 kilodan 70 lere düşmek bravo valla. ben 84 den 79 a yeni inebildim .çok güzel vermişsin aynen devam etmeli,sin bencede . ki şunu düşün hani o laf sokanların yanına bi süreden sonra gideceksin ya işte o zamn akıllarından geçeni yüzüne söylemek zorunda kalacaklar "aa ne kadar zayıflamışsın güzelleşmişsin " onu duymak bile ayrı bir keyif bence herşeye değer

Evet hic sevmem kapali havayi ben de. Hep uyuyasim, kanepede kedi gibi kivrilasim gelir. Bu gun o yuzden olabildigince kendimi sokaga atmaya calistim. bu havalar bana depresyon yaptiriyor valla.

ya ben niye smiley yapamıyorum of benim mesj yazarken çıkmıyo bi yerde bilen varsa bi yardıcı olsun ya lütfen çok gıcık. yazı rengimide değiştiremiyorum

evet canim yaaa. o anin dusledigim zaman okadar mutlu oluyorum ki 1 paket cikolata bana o hazzi veremez valla:) Ama beni en cok motive eden dugun resmim. Dugun resmindeki kiz o kadar zarif' okadar narin ve okadar guzel ki neden sadece fotografta kalsin ki? salonumun duvarinda dugun resmimiz var ayni zamanda kosu bandimin tam karsisinda. Ona bakip bakip kosuyorum:)

ya ben niye smiley yapamıyorum of benim mesj yazarken çıkmıyo bi yerde bilen varsa bi yardıcı olsun ya lütfen çok gıcık. yazı rengimide değiştiremiyorum

Ben de Hilal den ogrenmistim. Dur ogrendigimi hemen sana satayim: Kullanici kontrol panali ne tikla soldaki seceneklerden "secenekleri duzenle"ye tikla, altlara dogru in orada "cesitli secenekler" kismi var. Mesaj editoru kisminda gelismisi tikla.

ay ne güzelmiş. ayrıca çok mantıklı ..okuduğum tüm kitaplarda sayuflarken kendinize bir model belirleyin ve onun fotoğrafı hep gözünüzün önünde olsun der. bu kendi zayıf fotonda olabilirmiş ki sende tam olarak kendine odaklanmış oldun ablacım en doğrusu ki çok önmli bu.

Canim bildigim kadar ile mercimek yemeginin karbohrat degeri cok yuksek. Bu arada benim de kizimla ilgili ayni sorunum var. Kizimin kahvaltisini yaptirip onunla oyun oynayip oyle basliyorum spora ama 20 dk en fazla, sonra basliyor kucuk hanim tacize. bir ona laf anlat bir yuru canim cikiyor valla, simdi o uyudu ben de ancak spora basliycam

Ben de Hilal den ogrenmistim. Dur ogrendigimi hemen sana satayim: Kullanici kontrol panali ne tikla soldaki seceneklerden "secenekleri duzenle"ye tikla, altlara dogru in orada "cesitli secenekler" kismi var. Mesaj editoru kisminda gelismisi tikla.
ayy çok saol ablacım yaaa. bu Hilal bana niye söylemedi ne zamndır arıyom tarıyom soruyom . eneee oldu çokk teşekkür ederim yaa

Afiyet olsun arkadasim. ben de bir yere not ettim. canim atistirmalik istediginde yapicam.

grubun yarısı regli zaten umarım tatlı krizleine girmezsiniz bir olmayan olamayn daha doğrusu ben mi kaldım D:

Yok hayatim bir de ben varim. Ama ben olamayanlardanim:)adet duzensizligim var neyse halledicek gibiyim bu aralar. Yavvv regl donemim diye kocama kapris yapmayi ozledimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…