nasıl bi düşünce yapısı yahu öyle sen kg verirsen gezmem de nedemek çok entresan geldi bana
ver kımselere bakma sen kendin için kg verip daha sağlıklı daha özgüvenli istediğini giyen kendine yakıştığını görüpde mutlu olmak gibisi varmı
başkaları konuşssun konuşssun dursun
geçen akrdkşlar kahvaltıya çağırdı gitmedim diyetim bozulur sonra sil başdan uğraş dur dedim siz yiyin kahveye gelıcem diye
anlayışlı arkadaşlarımda saolsunlar ısrar etmedıler
aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yok
aldiğınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Böreklik Lor Peyniri (109 kcal)109 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)26 kcal
1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Nescafe (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal)268 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
Alınan Kalori Toplamı1009 kcal
bu gun ben de fazla kacirdim. kizima yaprak sarma yedirirken onun agir agir yavas yavas yemesi bir canimi cektirdi ki sormayin. azicik tadayim derken bir baktim 5 tane yaprak sarma goturmusum. Sabah da ona aldigim simitten tirtiklamistim zaten. Ahhh kizim ah hep onun yuzunden. oyle agir oyle yavas yiyor ki insanin agzinin suyu akiyor
daha sporumu yapmaya vaktim olmadi hastane ve alisveris derken.1 saat sonra basliycam. sporum bittikten sonra yazarim aciklamalari.
Aynen Sevilay yaa. Ben de LCW dan giyiniyodum hep. Baska yerde aradigimi bulamiyordum.sonra diyete basladigimda artik yeni kiyafet almiycam cunku her yeni kiyafet denemem beni yere seriyor ve tum enerjimi aliyordedim. su an zayif olmasam da spor yaptigim icin sikilasmanin verdigi keyfi yasiyorum. bu gun bir buyuk supermarkete gittim ve 4 aydir yapmadigim birseyi yaptim :indirim reyonundan bir esortman denedim ve olduuuuu. Amanin nasil mutlu oldum anlatamam:)
Azim dersen bende cok var. Esim haftasonu inadina enfes kurupastalar almisti ve ye diye israr etti. ama ben ne yaptim? Yemedimmmm. o da senin istikrarin bana da kilo verdirecek dedi. Iste bu dedim kendimce, mutlu ol ,kararli ol ki baskalarini da arkandan surukleyebilesin. Bu arada takip edememis olabilirsin ben rejime baslama kararimi 90 kilo iken aldim ve su an 74 kiloyum.
aynen dimi çok garip bencede . insanlar çok değişik ya ama kimse beni bu kadar azimli görmemişti herkes çok şaşırıyor .birde lc waikikiye giderim ben hep . bi pantolon alıyorum oluyo gibi ama güzel durmuyo sonra orda yakın aynadan kendimi bi inceliyorum pantolonu çıkarınca bacaklarımı falan allahım yarabbim yok böyle bişy ya resmen ağlıcak kıvama geliyorum .her seferinde artık zayıfla Sevilay diyorum . cidden moral bozucu ama artık tam gaz devam bırkmak yok
hehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)
destina esim subay rutbeli subay benim de. Ben bankaciydim 8 sene calistiktan sonra ayrildim. simdilik ev hanimiyim.Bizim batidaki 2. senemiz bitti daha batidayiz gibi gorunuyor.
saol ablacım umarım öyle olcak. Allah tan hızlı veriyorum sadece yememe dikkt etsem bile gidiyo bişylerde işte pis boğaz olunca insan yıllarca taşıyo bu yükü gerek siz yere ama artık hep beraber kurtulucaz ağırlıklardan inşllhcanım sen onlara inat zaten güzel kızsın bide zayıfladınmı bomba gibi olursun.zaten inan bize göre kilo vermen daha kolay o yaşlarda metabolizma daha hızlı çalışıyorya tebrik ediyorum seni boyunda uzun zaten 7-8 kilo versen fıstık gibi olursun:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ankarada Hanimlar lokali var. Yillik sadece 100 tl verip kaydoluyorsun ve hafta 3 gun spor yapma sansin var. Ustelik kapali yuzme havuzu da var ona girmak istersen ekstra 8 tl veriyorsun sadece:) Ben gidiyorum cumartesi pazar. Pilatas vekardio bolumunde aradigim hersey var.okadarcik paraya harika bir hizmet verdiklerini gorunce sasirip kalmistim.
al benden de o kadar. Hadi kendi yakin arkadasimin soyledigi veya annemlerin soyledikleri o kadarkoymuyor da esimin akrabalarinin soyledikleri ve imalari acayip batiyor. bazen dilimi de tutamiyor yapistiriyordum cevabi. En son tatile gittigimizde uzun zamandir gormedigim bir aile buyugu " ne o hamilemisin" dedigi an, iste benim donum noktam oldu. Bu yaz yine ayni yere gidicez ve ben 59 kilo karsilarini cikicam muhtemelen. Iste o an icin ZABIRSIZLANIYORUMMM
şimdi şöyle ablacım benim boyum 172. kilom 80 . aslında etrafa sorunca 70 den yukarı kilo söyleyen yok .çok göstermiyosun diyolar . benim kemiklerim baya iridir .boydan bi fotomu koyayımda görün. ama 60 insem deri kemik kalırım .öyle .bacaklarım kalın .yüzüm çok zayıf göbekğim var basenlerim var. bi garibim ya göğüslerimde küçük . çok orantısızım yani
ekliyim ablacım memnuniyetleo ayrı bi dert zaten sırf canını acıtmak ister gibi ayy kg almışşsn bassenin çıkmış göbeğin çıkmışş falan
sinir olsam da valla kırmamak adına öyle laf söyleyemıyorum işte ama içim içimi yer oda ayrı
düğün resminin yanına o aile büyüğünün resminide koy bi kendine bak bide ona baktıkça hırslan hırslan ter at
yaza gelince görüşürz de iyi bir motive sağlar
bende tartının önune hedef kg mu yazdım koca koca harflerle
bide buzdolabının üstüne şimdiki kg ve hedef kg aradaki farkı görunce bişey yiyeceksem bile aradaki kg farkını görunce gerisimi geri geri gidiveriyorum
sevilaycım negüzel boyunda uzun, kemiklisin çok da göstermıyorsun gerçi boydan foto koymuşşsn uzakdan olduğğu için tam seçilmesede gayet hoş duruyor 62-63 olsan bile yeter bence
albume foto eklesene seni de görelim
hilalimi gördum
özlemi gördum
fotosu gördum
fulyayı görddüm
ama diğer arkaadaşları merak edıyorum albume fato ekleyin kızlar ya merak edıyorum ben
branşımız farklı, çok az yere tayin olabiliyoruz. eşim 11 yıldır bandırma'da, seneye çıkacak tayini mesela. doğu görevimiz sadece 3 yıl ve çoluk çocuğa karışmadan gitmek istiyoruz. ama batı hep açık, doğu kapalı. e yapmak zorundayız bir yandan da doğu'yu. belki de emeklilik dönemlerne kalacak eşimin.
hakikaten ya, regl yeni bitti bende de. hala canım bişeyler istiyor, hep istiyor; sonu yok bununen güzeli de Zafer'e inat spor salonuna yazılman oldu, heh şöyle çıkar dişlerini. süründüreceksin bu erkekleri
shake'i blendırla mı yapıosun cicim? tadı nasıl oldu??
çok çok azcık.. cicim meyve de ye arada. ben her gün okula meyve götürüyorum.
kansızlığım benim de aynı Fuliş gibiydi, doktor nasıl yaşıyorsun, diyordu. besinle de düzelmez bu, dedi. ilaçlar da fayda etmedi. zaten et de yemiyorum ezelden beri, ondan da kaynaklı. hee, sonra n'aptım, her gün kırmızı pancar yedim bol bol. rendeledim yedim, 2-3 hafta önce yine gittim doktora, tahlile, gayte iyisin, dedi. şaşırdım. düzenli olarak yediğim kırmızı pancar yapmış bunu.
ben de çok kızıyorum ya, çok pahalı kitaplar.
anaaamm, kaptanımız tekvando türü şeler öreniyor; dikkatsakın sporunuzu, suyunuzu eksik tutmayın
ohh, aferin kız sana
benimle mi aynı? yoksa eşlerimizin mesleği mi aynı? ben de nusaybin tarafında öğretmendim, ama cizre'de kalıodum. nusaybin benim için paris'ti; çok severim. çok değişik bi yer, çarşının içinden suriye sınırı geçiyor resmen
eleştirmek için yazmıyorum imreniyorum onlara benim yanımda 1 hafat staj yapsınlar bak nasıl kilo aldırırım ben onlara
fıstığım morallein iyi değilmi?sağol canım ben dün gezmekten giremedim akşam tenisim vardı 8-9 arası sonra komşum gel çocuk uyuduyda dedi başka bir arkadaşda geldi hemen uraya gidip 11 i geçiyordu geldiğimde.söylemesi ayıp bide resim yapıyorum haftada 2 günde arkadaşın atölyesinde ssalı cuma 2 yada 3 saat vaal en yoğun günüm salı benim ondan dün giremedim kusura bakma yani menümü yazıp çıktım bugün bombayım ama kilom +300 diyo ona moralim bozuk
ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsedikisanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha
1 dilim yaş pasta 175 cal ise eh bişey değil sen onu sporda verirsin tatlım
bende 1 dilim kek yedim
arkadaşın nedüşünceli bak senin diyeti sobete etmıyor
insanın cevresinde iştahlı arkdaşları olunca ay bunu yapalım yiyelim ay şu yerde şu varmış iştaha getiriyorlar bide oyle tipler kendi kg da almaz biz alırız nasıl gıcık olurum sorma gitsin
şimdi şöyle ablacım benim boyum 172. kilom 80 . aslında etrafa sorunca 70 den yukarı kilo söyleyen yok .çok göstermiyosun diyolar . benim kemiklerim baya iridir .boydan bi fotomu koyayımda görün. ama 60 insem deri kemik kalırım .öyle .bacaklarım kalın .yüzüm çok zayıf göbekğim var basenlerim var. bi garibim ya göğüslerimde küçük . çok orantısızım yani
ya ben niye smiley yapamıyorum of benim mesj yazarken çıkmıyo bi yerde bilen varsa bi yardıcı olsun ya lütfen çok gıcık. yazı rengimide değiştiremiyorum
ayy çok saol ablacım yaaa. bu Hilal bana niye söylemedi ne zamndır arıyom tarıyom soruyom . eneee olduçokk teşekkür ederim yaa
sn. güzeller güzeli ablalarım bugün yazdım ama genel olarak tekrar yazmak istiyorum .Regl dönemlerimizde ki tatlı krizlerinde bir kase yoğurta 2 yemek kaşığı pekmez çok yakışıyo .tatlı ihtiyacı gidiyo hemde düşük kalori hemde sağlıklı .çoçuklarınıza bile yedirin derim. tabi bunu reçeldir ne bilim marmelattır başka şeylerle de yapabilirsinz ama ppekmez yemeyenler için güzel bir gideri var muckxx ...
o ayrı bi dert zaten sırf canını acıtmak ister gibi ayy kg almışşsn bassenin çıkmış göbeğin çıkmışş falan
sinir olsam da valla kırmamak adına öyle laf söyleyemıyorum işte ama içim içimi yer oda ayrı
düğün resminin yanına o aile büyüğünün resminide koy bi kendine bak bide ona baktıkça hırslan hırslan ter at
yaza gelince görüşürz de iyi bir motive sağlar
bende tartının önune hedef kg mu yazdım koca koca harflerle
bide buzdolabının üstüne şimdiki kg ve hedef kg aradaki farkı görunce bişey yiyeceksem bile aradaki kg farkını görunce gerisimi geri geri gidiveriyorum
sevilaycım negüzel boyunda uzun, kemiklisin çok da göstermıyorsun gerçi boydan foto koymuşşsn uzakdan olduğğu için tam seçilmesede gayet hoş duruyor 62-63 olsan bile yeter bence
albume foto eklesene seni de görelim
hilalimi gördum
özlemi gördum
fotosu gördum
fulyayı görddüm
ama diğer arkaadaşları merak edıyorum albume fato ekleyin kızlar ya merak edıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?