Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

destina esim subay rutbeli subay benim de. Ben bankaciydim 8 sene calistiktan sonra ayrildim. simdilik ev hanimiyim.Bizim batidaki 2. senemiz bitti daha batidayiz gibi gorunuyor.

ayy cenem dustu valla. yeter bu kadar oyalanmak artik spor vakti. Kosup kosup, terleyip terleyip gelirim yine yaniniza son msjimi atmaya. Iyi sohbetler hepinize.

Eve girdim nasil sofra hazirladim nasil yedik..
nasil banyosu masaji falan...bilmiyorum.
Bugun usul usul sela' okundu kulagima.. neredeyse cenazeme gidiyordum.
Öldümmmmm...
Bana "kalk git.. ne oturacaksin" diyenlerle, yarina randevumuz olsun diyorum))

menu..
sabah-kucuk kase sade nesfit sut ile
ogle-yok
aksam-mas fasulyesi corbasi,salata, 200ml salgamsuyu.

evet acliktan da öldüm)

spor-47dk kurek
su-2.3lt

herkese iyi geceler.. yarin okurum yazdiklarinizi.

canım sen onlara inat zaten güzel kızsın bide zayıfladınmı bomba gibi olursun.zaten inan bize göre kilo vermen daha kolay o yaşlarda metabolizma daha hızlı çalışıyorya tebrik ediyorum seni boyunda uzun zaten 7-8 kilo versen fıstık gibi olursun:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

2 yaprak sarma=1 dilim ekmek menünde ekmek yokmuş, onun yerine geçmiş cicim.

vvayy, 90'dan indin demek. maşallah.düğününde kaç kiloydun cicim? ne kadar zamanda 90'dan indin 74'e??

ben de öyle, giyim mağazalarının deneme odalarındaki aynalrını hiç sevmiodum, hatta hiçbir aynayı sevmiyordum lisedeyken. o zaman 74 kg'dım. şimdi bi parça daha barışığım aynalarla. en azından bakabiliyorum.

hehe biz de eşimle girdik iddiaya, altın kolyesine:) 55 e düştüm diye aldı gene de eşim, 50 kiloydu aslında iddia:) 50 ye düşünce ne alcan diyom, ben 70 e düşsem sen bana ne alcan diyo:)

bence pırlantayı hakedersin 50 olursan

destina esim subay rutbeli subay benim de. Ben bankaciydim 8 sene calistiktan sonra ayrildim. simdilik ev hanimiyim.Bizim batidaki 2. senemiz bitti daha batidayiz gibi gorunuyor.

yaa, ayrıldım demek. banka işi zor ya. Allah yardımcınız olsun. biz öğretmenlerin de işi sizinki kadar zor değil ama bizim de tayin sıkıntı. nerdesiniz şimdi? istabul mu cicim?

sn. güzeller güzeli ablalarım bugün yazdım ama genel olarak tekrar yazmak istiyorum .Regl dönemlerimizde ki tatlı krizlerinde bir kase yoğurta 2 yemek kaşığı pekmez çok yakışıyo .tatlı ihtiyacı gidiyo hemde düşük kalori hemde sağlıklı .çoçuklarınıza bile yedirin derim. tabi bunu reçeldir ne bilim marmelattır başka şeylerle de yapabilirsinz ama ppekmez yemeyenler için güzel bir gideri var muckxx ...

menüm sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin 1 bardak süt
arada türk kahvesi yeşil çay 3 hurma
öğlen patlıcan yemeği yogurt 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam yoğurtlu 5 kaşık bulgur pilavı 1 tane domates
şimdi kaçamağım 1 kase fıstık yedim dayanamadım ama sonrada moralim bozuldu
sporum +(50 dakika yürüme)
suyum + herkese iyi gecelr şimdiden galatasaraya başarılar eşim arkaadaşlarını çağırmış apartmandan ben çayımı yapar yatarım çok yorgunum öpüyorum sizi:)

saol ablacım umarım öyle olcak. Allah tan hızlı veriyorum sadece yememe dikkt etsem bile gidiyo bişylerde işte pis boğaz olunca insan yıllarca taşıyo bu yükü gerek siz yere ama artık hep beraber kurtulucaz ağırlıklardan inşllh

Dikmen tarafındaki lokal di mi? sanırım biz de seneye Ankara'ya tayinciyiz. sen de ordaymışsın sanırım, yeni öğrendim. spor salonlarında karşılaşabiiliriz

neredesiniz siz bakim sabahtan beri yok kimseler haha yanlış olmazsın öğrendim şu vızırtıları smiileyleri faln

o ayrı bi dert zaten sırf canını acıtmak ister gibi ayy kg almışşsn bassenin çıkmış göbeğin çıkmışş falan
sinir olsam da valla kırmamak adına öyle laf söyleyemıyorum işte ama içim içimi yer oda ayrı
düğün resminin yanına o aile büyüğünün resminide koy bi kendine bak bide ona baktıkça hırslan hırslan ter at
yaza gelince görüşürz de iyi bir motive sağlar
bende tartının önune hedef kg mu yazdım koca koca harflerle
bide buzdolabının üstüne şimdiki kg ve hedef kg aradaki farkı görunce bişey yiyeceksem bile aradaki kg farkını görunce gerisimi geri geri gidiveriyorum

sevilaycım negüzel boyunda uzun, kemiklisin çok da göstermıyorsun gerçi boydan foto koymuşşsn uzakdan olduğğu için tam seçilmesede gayet hoş duruyor 62-63 olsan bile yeter bence
albume foto eklesene seni de görelim
hilalimi gördum
özlemi gördum
fotosu gördum
fulyayı görddüm
ama diğer arkaadaşları merak edıyorum albume fato ekleyin kızlar ya merak edıyorum ben

Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (8gr) Buğday Kepeği (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal) 40 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (95 kcal) 48 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 8 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 8 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı (125 kcal) 63 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Nar Ekşisi (35 kcal) 18 kcal
0.25 x 1 Adet Limon (21 kcal) 5 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal) 260 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
10.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 70 kcal
0.50 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 57 kcal
Alınan Kalori Toplamı1152 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal

su+ 3 litreye yakın
spor+

mercimeği bile bile yaptım canım, sindirimime iyi geliyor:) kaç gündür dandikten yemek yiyorum, bugün besleyici birşeyler yiyeyim dedim:) biraz bağırsaklarım dolsun istedim:)
pırlantaya karşıyım ben, 2 tane de normal tek taş yüzüğüm var, altın da istemiyorum da,mobilyamızı yenilicez yaza, artık ödül olrak öle bişi aldırırım:21:

ekliyim ablacım memnuniyetle

kızlar ben sporumu yaptım, menümü de yazdım. şimdi muhteşem yy. izliyoruz, birazdan da maç başlayacak. şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi ama gelebilirsem gelirim yine:)

Kız ben küçükken taekwandoooya da gitmiştim haa..antremanlıyım yaniii dikkatt
spor olayı çok iyi oldu şekerimmm

iyiyim iyiyim tubiş çok sağoll olur arada mesele değil, telafi ediyorsun ertesi gün nasılsa resim yapıyorsun demekk ben hiçç becerememm maşallah maşallahh

ev arkadaşım benm diyet olayının o kadr benimsediki sanah kahvaltı hazırlıck ben uyuyodum gelmiş bana soruyo " bebeğim patatesli yumurta yapcam ama senin yumurtanı haşlıyorum haberin olsun " hahaha

Harikaymış

Erittim bileee olleyy ama bugün kaloriyi abartmışım yaa :18:

Fotonu gördüm canım, abes duran bi kilo yok evet anlaım vücut tarifini, idealin, bulursun zamanlar, ben de baya iri kemikliyim mesela, ama yüzüm de iridir omuzlarım geniş, eller ayaklar büyük boyum da 165 falan orta yani..ama 57 daha çok yakışcak bence

ya ben niye smiley yapamıyorum of benim mesj yazarken çıkmıyo bi yerde bilen varsa bi yardıcı olsun ya lütfen çok gıcık. yazı rengimide değiştiremiyorum

ayy çok saol ablacım yaaa. bu Hilal bana niye söylemedi ne zamndır arıyom tarıyom soruyom . eneee oldu çokk teşekkür ederim yaa

Yapamadığın zamanlar yazmıştım görmedin demek ki tatlımm sevindim...

evett mantıklıı..bi daha bunu yapayımm

Ben de merak ediyorum aynennn...

Kızlaaarr bugün crunch dersine girdimmmm... hiç abartmıyorum 45-50 dk mekik çekmekle geçti, sırf sıkıştırma dersi ama çok hoşuma gittiiii...
pilates geçen bana hafif gelmişti bu daha iyi, pilates yerine haftaya spinning seçeceğimmm crunchu gireceğimmm
göbüş bölgesi için süper ders zaten benm de biraz göbüş, biraz da üst bacakta sıkıntı vardı ama bacaklarım eskisi kadar değil artık daha hoşuma gidiyor tabii

özlemcimmm bilgilendirme geçtim yavrumm
esraaaatoşumm bi dilim pasta yedim ama aynı gün hem makarna hem mercimek yedim hepsi de kalori olmuş yaa..üzüldüm biraz...daha dikkatli olmalıyım...
tubişş hangi kısımda sorun yaşıyosun tickerda özelden ya da burdan yaz çözelimm
fatoşşş nerelerdesin ablacıkkk

kısacasıı özledim sizi gızlarrrr

SU : ++++
SPOR: ++++
MENÜ :++++
öptüm hepinizi ben gideyimde derimi çalışayım artık sabah 6 gibi uyucam yine of :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…