ay fena durumlar hılalım şu rengli olunca böyle yahu normalde hiç tatlı aramam da
bu krepleri görünce dibim düştüü uzatsam elimi sevabına verirlermi :18:
sanki ayarlanmş gibi hepmiz cozutttmadan rengliyi atlatıp kg almadan geçirsek
yahu evt kıtap paraları çok bende çok severim kıtap okumayı geri bırakıyorum çoğu zaman
canan tan hüzün çıkdı onu okumak istiyorum geçen gün gittim sordum 18 dedi
Harika. ne kadar mukemmel bir liste bu! herkes su ve sporu aksatmadan yapmis.
slm kızlar naber
merhabalaaar canlar. günaydın benim için geçmişi okuyup geliyorum
ımm mercimek yemeğinide çok severim :) bende yapayım bari
eneee bende bugün regl olmuşum kivucüt bu dönmde daha esnek oluyomuş kızlar asılın spora reglden sonra gitsin fazlalıklar ben ip atlıcam valla ondn sonra sıck bi banyo of off
selamlar arkadaşlarr
geçmişi okuyayım geleyim
aynen yaa. hiç kilom az diyemedim. hep etrafımdakiler güzelsin de 2-3 kilo versen çok güzel olursun dedi
geçen bir arkadaşla konuştuk 58 kiloymuş, boyumuz yakın birbirine. ama görseniz sanki aynı kilodaymışız gibi geliyor bana. sebep: arkadaşımın kilosu eşit dağılıyor, benimki bel bölgemde toplanmış durumda. çok farkediyor ya.
ayy bir de o forum var ya, zayıflamak isteyenlerin forumu, ben oraya girip arada ne yapıyorlar ne yiyorlar bakıyorumonlarınkileri yemiyeyim diye. hatta geçen sene bir baktım bebe bisküvisiyle kilo alanlar yazışıyor sürekli. tahmin etmesi kolay, evet, ben de çok sever, yerdim. saolsunlar, onların sayesinde bıraktım yemeyi
selam canım . valla öyle ilk günü bide ağrım var biraz ama böyle spor yapınca daha etkiliymiş gibi geliyo ağrımda azalıyo benim bide sıck banyo arkasından miss :) almayalım kilo ya istemiyom ben . net 79 olsam ne süper olur ya
Selam mahurrr..sen de mi kızzz...anam bu hafta ben güzel performans bekleyemiycem kimseden ama haftaya inicez o zaman bi 2 şer vermemiz lazım:
selam canım . valla öyle ilk günü bide ağrım var biraz ama böyle spor yapınca daha etkiliymiş gibi geliyo ağrımda azalıyo benim bide sıck banyo arkasından miss :) almayalım kilo ya istemiyom ben . net 79 olsam ne süper olur ya
merhabalaaar canlar. günaydın benim için geçmişi okuyup geliyorum
slm kızlar naber
dün kaçırdığım için akşam bir kase çorba ve yoğurt yicem sadece. dün resmen kaçırdım ya gereksiz yere . ya ben yoğurta 1 kaşık pekmez koyuyorum iyi oluyo tatlı tuzlu tüm isteğimi götürüyo tavsiye ederim
Bir iş gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız
Menü
Sabah
1 dilim beyaz peynir
2 dilim salam
biraz marul
2 dilim domates
Öğlen
1 kase nesfit
Ara
Yeşil çay
1 galete
Akşam
?
Akşam kaynanama gidiyoz yemeğeyine süpriz bir akşam yemeği ile karşı karşıyayız. Bol kalorili birşey olucağını düşünüyorum ama belkide sebze günü ilan etmiştir bilemiycem.
Su : +
Spor: + Spor salonuna gidemiycem bugün onun yerine kaynanama normal tempoda yürüyerek gidiyoruz buda yaklaşık 45 50 dk civarı. Mesafe: 3.5 Km yokuş çıkmalı yol
Evet kızlar yaa hava çok kasvetlii basıkk bööö
Ama kaçamak yapmayalım mahurrrben de bugün bi dilm yaş pasta kaçırdım yaaaa kesin beni ama 2 saat falan rahat spor yaparımmm...
bi de kızlar ne spor yaptığımızı da paylaşıyorduk haniii...sadece + yazıp geçmeyelimm
iyi geceler canım ben de yatıyorum, doğu istiyoruz gelmiyor derken ne demek istedin anlamadım. biz artık batıya gitcez inş.:) ben de yatıyorum Allah rahatlık versin:9
Anlatmam mıı hepsini anlatırım gireyim de derslere yarın crunch günü mesela hadi hayırlısı
bu arada ben de çuf çuf gitmişim özlemcim napalım bu kadar oluyor bizden de tepiniyoz baya ama yiyoz da
Hahhaah çok tatlısınız Allah bozmasınn(biliyo musun buraya Zafer de böyle şeyler diyo falan yazcaktım vazgeçtim...küsüm ona ben hıh )
Bence de yaaaya da işimize gelmiyorr
İyi gecelerr bayanlarr
Bu ıkı oldu:) yıne yataktan kalktım geldım.
Nıye unutuyorum ben bunu...
menu
kahvaltı oncesı bogurtlen cayı
sabah-shake (sut+su+frambuaz+kuruuzum+ruseym)
ogle-^kasık fasulye kavurması
16:45-1/2 elma
aksam-2kase mas fasulyesı corbası, zyaglı salata
spor- 1/2saat kosu,42dk kurek
su-2.3lt
Herkese guzel ruyalı derın uykular dılerım...sabaha dınc kalkın:))
su:+
spor:+
menü:
sabah:avuç içi kadar tost
ve nescafe
öğlen:---
(dışarıdaydım yemeyi unutmuşum acıkmamıştım zaten çay içtim 3 bardak falan -şekersiz)
akşam:fasülyeli bir yemek adını unuttum (4-5kaşık)
makara(4-5 kaşık)
ya ben tan 55 kiloya düştüm, rutin kan tahlili baktırıyorum 1.5 2 ayda bir, kanım çok düşmüştü. kan ilaçları kullanmaktan bıktım, kuru meyve falan yiyorum işte kan yapsın diye, kan üzümleri, kuru kayısılar incirler falan, dukanda yiyemediğim için bıraktım dukanıama sonra çok pişman oldum. keşke bırakmasaydım diye. şuan kan ilacı kullanıyorum, meyvelerimi de yiyorum, kanım hala düşük ama ilaçla düzelecektir. ilaç kabız yapıyor diye içmek istemiyordum ama bu yeni ilaç kabız yapmıyor, hatta ishal yapıyor:) dukan yapabilirim. tek dezavantaj gezmeler oluyor, hiç bişi yiyemiyorum yemeğimi kendim yapmam lazım. ama gezmicem artık zaten biraz kafam bozuldu
kansızlığı yenersen bana da haber verben artık saldım gitti. çocukluğumdan beri kan ilaçları kulanıyorum gidiyorum doktora bi değişiklik yok. Hele farklı bir doktora gidince ohoo sen bu halde nasıl yaşıyorsun diyorlar. Valla gayette yaşıyorum sağlıklı enerjik. Bu kan olayını hiç anlamadım ben yani.
Kan bağışında bulunmaya kalktım kaç defa almadılar ya. ama ben doktorların dediği gibi hissetmiyorum yani.yorgun bitkin uykusuz hissetmedim kendimi durduk yere.
ilaclarıda bıraktım. öyle üzüm kuru dut yaban mersini falan yiyorum 1 avuç.
Dukanda herşeye çok dikkat etmek gerekiyor. Kesinlikle kaçamak yapmak yasak diye biliyorum. Birde uzun vadeli diet olduğu için kendime hiç güvenemedim açıkçası
aaaaaaaaaaaaaaaaatakımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten
keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh
Hee anladımmben de neler düşünmüşüm
bu arada salı-cuma da spor salonunda tae bo varmış ya tekmeli yumruklu hanihiç katılan oldu mu bu derse bunu da merak ettim yaa..
Ohh tam bana göre o zaamaann
ay ben bu salonda baya eğlencem inşallahh
Zafer de söyleniyo bi yandan hoşuma gidiyo,yok evde yapmak varken nerden çıktı falan...ben de akılsız başının cezasını akılsız başın çeksin diyorum
Benim de esimin meslegi ayni. Biz de sirnakta kaldik 3 yil. Merkezdeydik. Orada Ankarada oldugumdan daha sosyaldim. hafta sonu esim izin alabildiginde diyarbakir; mardin gezerdik
menün iyi canım, bakalım akşam nasıl geçecek
ya ben de nesfit yiyordum 2 yıl önce falan yine diyetteydim. ama ben akşam yemeği olarak yedim 1 haftada 1 kilo vermiştim. sonra tabi tadından bıktım, kötü geldi bıraktım. gündüz yiyince 2 saate tekrar acıkıyorum. sen hangisini yiyorsun canım?? tok tutuyor mu seni
of aynen ya bende çok seviyorum nesfiti abur cubur gibi geliyorben nesfiti çok seviyorum yıllardır illaki bir öğünümde kullanırım. Bu hafta ballı bademli aldım yeni çıkmış çok begendim. bi süre bundan alırım ama favorim mevyeli tabiki.
Tok tutuyor diyemiycem. Vücuda piskolojik baskı yapmak gerekiyor toksun sen toksun hayııır acıkmıyorsun gibilerinden hehe
şimsi şöyle bir durum var bende pekmezihiç sevmem hatta nefret ederim ama çocukluktan annem hep böyle yedirirdi tadı yoğurtla çok güzel oluyo. çok az yap dene derim pekmez tadı güzelleşiyo tatlkı gibi bişy oluyokeşke ben de pekmezi sevsem. bir sürü faydasını sayıyorlar da yiyemiyorum yahu, tahinle, belkiii
eleştirmek için yazmıyorum imreniyorum onlara benim yanımda 1 hafat staj yapsınlar bak nasıl kilo aldırırım ben onlaraayy bir de o forum var ya, zayıflamak isteyenlerin forumu, ben oraya girip arada ne yapıyorlar ne yiyorlar bakıyorumonlarınkileri yemiyeyim diye. hatta geçen sene bir baktım bebe bisküvisiyle kilo alanlar yazışıyor sürekli. tahmin etmesi kolay, evet, ben de çok sever, yerdim. saolsunlar, onların sayesinde bıraktım yemeyi
Ayy sorma çok güzellerdiii..be bugün dayanamadım bi dilim yaş pasta yedimm haberiniz olsunnnnn...
Bi ben yapmamaılım dün sanırm
Selam tubişşş özledik kız nerelerdesin yavruş nası sorun yok demi kafa göz dağıtmasın bak yine
Selam mahurrr..sen de mi kızzz...anam bu hafta ben güzel performans bekleyemiycem kimseden ama haftaya inicez o zaman bi 2 şer vermemiz lazım
Selammm lethem..
Canım kilo almak isteyenleri diyosun sanırım da amann boşver yahu onlarınki de köt kız aslında çırpı çırpı bacak diyo baksana buraya yazan arkadaş, onlar da ondan memnun değil işte, en güzeli bol sporlu, hafif balık etli, dengeli bi vücut ..gittikçe yaklaşıyoruz o duruma biz dee[/Q
fıstığım morallein iyi değilmi?sağol canım ben dün gezmekten giremedim akşam tenisim vardı 8-9 arası sonra komşum gel çocuk uyuduyda dedi başka bir arkadaşda geldi hemen uraya gidip 11 i geçiyordu geldiğimde.söylemesi ayıp bide resim yapıyorum haftada 2 günde arkadaşın atölyesinde ssalı cuma 2 yada 3 saat vaal en yoğun günüm salı benim ondan dün giremedim kusura bakma yani menümü yazıp çıktım bugün bombayım ama kilom +300 diyo ona moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?