Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy bir de o forum var ya, zayıflamak isteyenlerin forumu, ben oraya girip arada ne yapıyorlar ne yiyorlar bakıyorum onlarınkileri yemiyeyim diye. hatta geçen sene bir baktım bebe bisküvisiyle kilo alanlar yazışıyor sürekli. tahmin etmesi kolay, evet, ben de çok sever, yerdim. saolsunlar, onların sayesinde bıraktım yemeyi

Ayy sorma çok güzellerdiii..be bugün dayanamadım bi dilim yaş pasta yedimm haberiniz olsunnnnn...

Harika. ne kadar mukemmel bir liste bu! herkes su ve sporu aksatmadan yapmis.

Bi ben yapmamaılım dün sanırm

slm kızlar naber

Selam tubişşş özledik kız nerelerdesin yavruş nası sorun yok demi kafa göz dağıtmasın bak yine

merhabalaaar canlar. günaydın benim için geçmişi okuyup geliyorum

Selam mahurrr..sen de mi kızzz...anam bu hafta ben güzel performans bekleyemiycem kimseden ama haftaya inicez o zaman bi 2 şer vermemiz lazım

selamlar arkadaşlarr
geçmişi okuyayım geleyim

Selammm lethem..
Canım kilo almak isteyenleri diyosun sanırım da amann boşver yahu onlarınki de köt kız aslında çırpı çırpı bacak diyo baksana buraya yazan arkadaş, onlar da ondan memnun değil işte, en güzeli bol sporlu, hafif balık etli, dengeli bi vücut ..gittikçe yaklaşıyoruz o duruma biz dee

Selam mahurrr..sen de mi kızzz...anam bu hafta ben güzel performans bekleyemiycem kimseden ama haftaya inicez o zaman bi 2 şer vermemiz lazım :
selam canım . valla öyle ilk günü bide ağrım var biraz ama böyle spor yapınca daha etkiliymiş gibi geliyo ağrımda azalıyo benim bide sıck banyo arkasından miss :) almayalım kilo ya istemiyom ben . net 79 olsam ne süper olur ya

Yok canım almayız da...belki şişkinlik tam inmez ben yeni oluyom bugün çünkü..ağrım yarın olur baya
Spora gidecem 6 buçuk gibiii...ben de çok severim bu dönemde sıcak ohh :)))

menüm:
sabah:
yarım porsiyon su böreği, çay
ara yok

öğle:
1 kepçe çorba
kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
ara: 1 avuç kuruyemiş

akşam:
fırında tavuk, yoğurt düşünüyorum

dün kaçırdığım için akşam bir kase çorba ve yoğurt yicem sadece. dün resmen kaçırdım ya gereksiz yere . ya ben yoğurta 1 kaşık pekmez koyuyorum iyi oluyo tatlı tuzlu tüm isteğimi götürüyo tavsiye ederim

keşke ben de pekmezi sevsem. bir sürü faydasını sayıyorlar da yiyemiyorum yahu, tahinle, belkiii

Bir iş gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız
Menü

Sabah
1 dilim beyaz peynir
2 dilim salam
biraz marul
2 dilim domates

Öğlen
1 kase nesfit

Ara
Yeşil çay
1 galete

Akşam
?

Akşam kaynanama gidiyoz yemeğe yine süpriz bir akşam yemeği ile karşı karşıyayız. Bol kalorili birşey olucağını düşünüyorum ama belkide sebze günü ilan etmiştir bilemiycem.

Su : +
Spor: + Spor salonuna gidemiycem bugün onun yerine kaynanama normal tempoda yürüyerek gidiyoruz buda yaklaşık 45 50 dk civarı. Mesafe: 3.5 Km yokuş çıkmalı yol

Evet kızlar yaa hava çok kasvetlii basıkk bööö

Ama kaçamak yapmayalım mahurrr ben de bugün bi dilm yaş pasta kaçırdım yaaaa kesin beni ama 2 saat falan rahat spor yaparımmm...

bi de kızlar ne spor yaptığımızı da paylaşıyorduk haniii...sadece + yazıp geçmeyelimm

yarın daha da yağacakmış diyor meteoroloji.

neyse ben yürüyüşümü de yaptım öğleden sonra. 1 saat kadar.
yarım saat daha yapmayı planlıyorum ama bir yorgunluk çöktü, kalakaldım

menün iyi canım, bakalım akşam nasıl geçecek

ya ben de nesfit yiyordum 2 yıl önce falan yine diyetteydim. ama ben akşam yemeği olarak yedim 1 haftada 1 kilo vermiştim. sonra tabi tadından bıktım, kötü geldi bıraktım. gündüz yiyince 2 saate tekrar acıkıyorum. sen hangisini yiyorsun canım?? tok tutuyor mu seni

benim cangama laf atıp, bir dilim pastanın zararlarını yazmıştınız canga candır, ama yemiyorum artıkk

benim tek sporum yürüyüş, bacaklarım ince o yüzden, ama basene ve popoya bir etkisi yok

iyi geceler canım ben de yatıyorum, doğu istiyoruz gelmiyor derken ne demek istedin anlamadım. biz artık batıya gitcez inş.:) ben de yatıyorum Allah rahatlık versin:9

branşımız farklı, çok az yere tayin olabiliyoruz. eşim 11 yıldır bandırma'da, seneye çıkacak tayini mesela. doğu görevimiz sadece 3 yıl ve çoluk çocuğa karışmadan gitmek istiyoruz. ama batı hep açık, doğu kapalı. e yapmak zorundayız bir yandan da doğu'yu. belki de emeklilik dönemlerne kalacak eşimin.

hakikaten ya, regl yeni bitti bende de. hala canım bişeyler istiyor, hep istiyor; sonu yok bunun en güzeli de Zafer'e inat spor salonuna yazılman oldu, heh şöyle çıkar dişlerini. süründüreceksin bu erkekleri

shake'i blendırla mı yapıosun cicim? tadı nasıl oldu??

çok çok azcık.. cicim meyve de ye arada. ben her gün okula meyve götürüyorum.

kansızlığım benim de aynı Fuliş gibiydi, doktor nasıl yaşıyorsun, diyordu. besinle de düzelmez bu, dedi. ilaçlar da fayda etmedi. zaten et de yemiyorum ezelden beri, ondan da kaynaklı. hee, sonra n'aptım, her gün kırmızı pancar yedim bol bol. rendeledim yedim, 2-3 hafta önce yine gittim doktora, tahlile, gayte iyisin, dedi. şaşırdım. düzenli olarak yediğim kırmızı pancar yapmış bunu.
aaaaaaaaaaaaaaaaa takımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten

keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh

ben de çok kızıyorum ya, çok pahalı kitaplar.

Hee anladımm ben de neler düşünmüşüm

bu arada salı-cuma da spor salonunda tae bo varmış ya tekmeli yumruklu hani hiç katılan oldu mu bu derse bunu da merak ettim yaa..

anaaamm, kaptanımız tekvando türü şeler öreniyor; dikkat sakın sporunuzu, suyunuzu eksik tutmayın

ohh, aferin kız sana

Benim de esimin meslegi ayni. Biz de sirnakta kaldik 3 yil. Merkezdeydik. Orada Ankarada oldugumdan daha sosyaldim. hafta sonu esim izin alabildiginde diyarbakir; mardin gezerdik

benimle mi aynı? yoksa eşlerimizin mesleği mi aynı? ben de nusaybin tarafında öğretmendim, ama cizre'de kalıodum. nusaybin benim için paris'ti; çok severim. çok değişik bi yer, çarşının içinden suriye sınırı geçiyor resmen

ben nesfiti çok seviyorum yıllardır illaki bir öğünümde kullanırım. Bu hafta ballı bademli aldım yeni çıkmış çok begendim. bi süre bundan alırım ama favorim mevyeli tabiki.
Tok tutuyor diyemiycem. Vücuda piskolojik baskı yapmak gerekiyor toksun sen toksun hayııır acıkmıyorsun gibilerinden hehe

of aynen ya bende çok seviyorum nesfiti abur cubur gibi geliyor bademlisini yedim bende çok hoşuma gitti . en büyüğünü aldım bide kih kih

keşke ben de pekmezi sevsem. bir sürü faydasını sayıyorlar da yiyemiyorum yahu, tahinle, belkiii
şimsi şöyle bir durum var bende pekmezihiç sevmem hatta nefret ederim ama çocukluktan annem hep böyle yedirirdi tadı yoğurtla çok güzel oluyo. çok az yap dene derim pekmez tadı güzelleşiyo tatlkı gibi bişy oluyo

eleştirmek için yazmıyorum imreniyorum onlara benim yanımda 1 hafat staj yapsınlar bak nasıl kilo aldırırım ben onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…