Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeci başııı :)
Çarşamba: degua
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123

Son düzenleme:

yzın bende yazılacağım inşallah ğlen tabi en doğal hakkınn

üşenmedim ton balıklı salatamı yapıp yedim. akşama da yeşil mercimek yemeği yapmayı planlıyorum. bu ara eşim eve pek uğramadığı için yemek de yapamıyorum, oğlanla da ne bulsak yiyoruz, zaten o hep çorba ve markarna pilav seviyor:) bi kocaman tavuk var buzlukta, ziyan olmasın diye pişiremiyorum. haftasonu pişiririm artık ailecek yeriz:) sporumu da daha yapamadım, dünkü sabotajlardan sonra oğlumla spor iyi fikir değil, onu ya bi yere postalamam lazım ya da uyumasını beklemem lazım

ay fena durumlar hılalım şu rengli olunca böyle yahu normalde hiç tatlı aramam da
bu krepleri görünce dibim düştüü uzatsam elimi sevabına verirlermi :18:

aaaaaaaaaaaaaaaaa takımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten

keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh

sanki ayarlanmş gibi hepmiz cozutttmadan rengliyi atlatıp kg almadan geçirsek
yahu evt kıtap paraları çok bende çok severim kıtap okumayı geri bırakıyorum çoğu zaman
canan tan hüzün çıkdı onu okumak istiyorum geçen gün gittim sordum 18 dedi

Benim de esimin meslegi ayni. Biz de sirnakta kaldik 3 yil. Merkezdeydik. Orada Ankarada oldugumdan daha sosyaldim. hafta sonu esim izin alabildiginde diyarbakir; mardin gezerdik

Harika. ne kadar mukemmel bir liste bu! herkes su ve sporu aksatmadan yapmis.

aynı dert bende de var çok seviyorum çok okuyorum kitap ücretleri zorluyor çoğu zaman

yzın bende yazılacağım inşallah ğlen tabi en doğal hakkınn

ankarada Hanimlar lokali var. Yillik sadece 100 tl verip kaydoluyorsun ve hafta 3 gun spor yapma sansin var. Ustelik kapali yuzme havuzu da var ona girmak istersen ekstra 8 tl veriyorsun sadece:) Ben gidiyorum cumartesi pazar. Pilatas vekardio bolumunde aradigim hersey var.okadarcik paraya harika bir hizmet verdiklerini gorunce sasirip kalmistim.

ben istanbuldayım sanırım istanbulda yok araştırıyım onu ben gerçekten çok güzel ve avantajlı inşallah istanbulda da vardır :)

çok güzel bilgiler canım çok sağolda biz ne zaman yapcaz sporumuzu bize saatler uymuyo yapmamayalım:)))
geçmiş olsun dün giremedim bugün ancak görüyorum şimdi iyisin değilmi

haklısın canım neyse o kes cezamızı

becerikli kadının hali bir başka olur şimdii:))

dukandan değilmi canım bende dondurucudan çıkardım
2gündür yiyorum bende yumurta süt yulaf kepeği peynir dereotu maydanoz koyup yapmıştım ama tok tutuyor
UOTE=fulias;29685005]Evet canım ben yazıcaktım ama unutuyorum evde yaaa
bu akşam da eve gitmiycem yarın akşam olmadı cuma sabahı kesin yayınlıyorum[/QUOTE]

bende merak ediyorum canım yayınlarsan sevincez:)

hahaha ince gördün hilalim. Yok ya bi kitap alıcam da fiyatını görünce sinirlendim idefixde %20 indirim varmış ordan alıcam artık
benimde almam gerekenler var bu hafata sonu bir aksilik bir sağlık problemi olmazsa alim diyordum.ama işte istanbulun en güzel tarafı bu fuarlar sosyallikler ben izmire gidiyorum sırf fuar için bu sene eşim izin vermez artık internetten kitap yurdundan alırım yeni çıkan kitapları hem puanım birikiyor hem çok alınca avantajlı oluyor

Benim de esimin meslegi ayni. Biz de sirnakta kaldik 3 yil. Merkezdeydik. Orada Ankarada oldugumdan daha sosyaldim. hafta sonu esim izin alabildiginde diyarbakir; mardin gezerdik
bende doğuda muşta çalıştım bizde çok gezerdik van ağrı kars sarıkamış ne günlerdi....

biz burda light kraker yapıyoz senin ettiğine bak, böyle tatlı manyağı birine bu yapılmaz çok ayıpppppp
ya napıyosun içim gitti valla hiç dayanamam ben

kızlar alkali diyet yapmayı düşünüyorum şuan araştırma evresindeyim uygulayan var mı aranızda ?

o neymiş canım açıklarmısın bize

gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur

evet ya canım benimde öyle ben dün çok hareketli bir gün geçirdim bugün sakinledi yağmuluya ondan yürüyüşümü yaptım duşumu aldım birazdan kızım gelir onla oynarız

tabii ki de açıklarım canım benim araştırdığım ve anladığım kadarı ile;
vücudumuzda asit miktarı çok olunca biz kilo alıyoruz ve bu miktarı mümkün olduğunca alkaliye indirmeye çalışıyoruz bu sayede hastalıklardan da kurtulabiliyoruz. kaçamak bile yapsak bunu alkali yapan bir şeyle nötrlüyoruz örneğin et yiyeceğiz tabağımızın %20si e ise %80i salata olacak alkali su tüketili alkali su ise içinde limon,sirke veya karbonattan biri bulunan su her 20 kg için 1 lt içilecek
şu anlık bu kadar aklıma geldi ben bu hafta deneyeceğim 2-3 gün sonra alışırsam eğer detaylı bir biçimde anlatırım :)

Son düzenleme:
ımm mercimek yemeğinide çok severim :) bende yapayım bari

aaaaaaaaaaaaaaaaa takımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten
eneee bende bugün regl olmuşum ki vucüt bu dönmde daha esnek oluyomuş kızlar asılın spora reglden sonra gitsin fazlalıklar ben ip atlıcam valla ondn sonra sıck bi banyo of off

grubun yarısı regli zaten umarım tatlı krizleine girmezsiniz bir olmayan olamayn daha doğrusu ben mi kaldım D:

aynen yaa. hiç kilom az diyemedim. hep etrafımdakiler güzelsin de 2-3 kilo versen çok güzel olursun dedi
geçen bir arkadaşla konuştuk 58 kiloymuş, boyumuz yakın birbirine. ama görseniz sanki aynı kilodaymışız gibi geliyor bana. sebep: arkadaşımın kilosu eşit dağılıyor, benimki bel bölgemde toplanmış durumda. çok farkediyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…