- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ohh tam bana göre o zaamaann
ay ben bu salonda baya eğlencem inşallahh
Zafer de söyleniyo bi yandan hoşuma gidiyo,yok evde yapmak varken nerden çıktı falan...ben de akılsız başının cezasını akılsız başın çeksin diyorum
Ben neden veremiyorum ya bu haftaaa şu an regl oldum şişlikti hadi diyelim de incek mi cumaya acabaaa..karnımm..tatlııııııııııııııı
Ay ben de hiç sevmiyorum yaa...içini karartıyor insanınn
Vayy harika atıştırmalıkk
Ya napıyon esracımm napıyonn
Benim içim gittii geldi gittiiiii geldiii.....gittii gelemedi kafa gittiiii...dıızzzttt
aaaaaaaaaaaaaaaaatakımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten
keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh
halbuki inceciksin, ben paşalar gbi 64.5 kiloyumm. azcık boyum uzun gerçi de, ne kadar uzun olsa iri gösteriorum.
ben şırnak'ta öğretmenlik yaptım, orası bile daha iyiymiş yaa.. yani cizre'de her akşam canlı müziğimiz vardı, 3-5 yerde. her haftasonu kafelerde açık büfe kahvaltılar, dicle nehrinin kenarında tekneden restorantımız bile vardı. vayy bee, kıbrıs o kadar demek ki.. duymuştum da, bu kadar olduğunu bilmiyorsum yine de.. kaç yıl kaldı??
yaptığım listeyi açıklıyorum, yanlış yazdığım bir yer olursa düzeltin, herkes kendisini kontrol etsin lütfen:)
kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(25)
fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)
degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (13)
mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)
successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)
fatos0808: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)
lethem: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)
concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (22)
destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (7)
melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (2)
tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (4)
az-uz: 1 mesaj atmış, internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)
ay fena durumlar hılalım şu rengli olunca böyle yahu normalde hiç tatlı aramam da
bu krepleri görünce dibim düştüü uzatsam elimi sevabına verirlermi :18:
sanki ayarlanmş gibi hepmiz cozutttmadan rengliyi atlatıp kg almadan geçirsek
yahu evt kıtap paraları çok bende çok severim kıtap okumayı geri bırakıyorum çoğu zaman
canan tan hüzün çıkdı onu okumak istiyorum geçen gün gittim sordum 18 dedi
yzın bende yazılacağım inşallah ğlen tabi en doğal hakkınn
ankarada Hanimlar lokali var. Yillik sadece 100 tl verip kaydoluyorsun ve hafta 3 gun spor yapma sansin var. Ustelik kapali yuzme havuzu da var ona girmak istersen ekstra 8 tl veriyorsun sadece:) Ben gidiyorum cumartesi pazar. Pilatas vekardio bolumunde aradigim hersey var.okadarcik paraya harika bir hizmet verdiklerini gorunce sasirip kalmistim.
çok güzel bilgiler canım çok sağolda biz ne zaman yapcaz sporumuzu bize saatler uymuyo yapmamayalım:)))Kesınlıkle sabah ac karnına (tabı sulardan sonra) spor yapıp (ayrıca bende bayagı ses oluyor..o sebeple daha az ses
cıkarıyor dıye ve sevıyorum, kurek cekmeyı tercıh edıyorum) sonra dus almak. O dusu hak etmek.
Dus alırken hala etımın kasılması muthıs bısey..
Sonra zaten gun baslıyor. sız herkesten 10-0 onde oluyorsunuz..vs...vs muthıs bısey.
Ama uzmanların soyledıgını de yazayım; sabah ac karnına yapılan spor kalp krızı rıskını yukseltır.
ve seyı de yazayım en uygun vakıt kahvaltı sonrası 10-11 gıbı (oldu sankı calısmıyoruz ısımız gucumuz yok)
neyse
e sunu de yazayım; aksam spor yapmayın, uyku duzenınız bozulur (yaw bazısı spor yapıp sonra dus alıp daha rahat uyuyor)
...
Kendımle celısmıyorum, meslek ıcabı bılıme saygı duyuyorum:)))
geçmiş olsun dün giremedim bugün ancak görüyorum şimdi iyisin değilmigünaydın güzel arkadaşlarım, dün akşam çok yorgun ve mutsuzdum, hatta bir ara eşime sardım, sonra oğluma sardım, kendi kendime kurdum, niyeyse kendimi aşırı şişman ve aç hissettim, kafayı yemiş gibiydim, karnım çok açtı dayanamadım açlıktan ölecek gibiydim en masum ne yerim diye baktım kuru kayısı badem ceviz incir falan buldum yedim biraz işte onlardan kaç kalori aldığımı hesaplamadımçikolata yemekten iyidir diye düşündüm.kendime kızdım kızdım sonra form çaylarımı içip yattım, gece 2 gibi uyandım tuvalette aldım soluğu, sanırım incir kayısı falan bi de form çaylarla birleşince ishal olmuşum sabah kalkamadım yataktan, meğer hasta olacakmışım:2: şuan boğazım gıcıklanıyor ve burnum akıyor. sinirlerim yatışmış. sabah uyanınca 2 bardak su içmiştim geri yatmıştım. az önce kalkınca tuvaletten sonra tartıldım 100 gr fazla çıktım. böyle olunca moralim anında bozuluyor. neyse ben gene de kahvaltımı edip sporuma başlarım. dün neden böyle oldu çözemedim, çok mu duygusalım ne, herşeyden etkileniyorum eşim bile şaştı kaldı, ne yedin ne içtin sana ne oldu neden böyle sinirlisin dedi durdu garibim
he bu arada gene gezmeye gittiğimiz yerde diyetteyim deyince şaşırdılar, kilo mu aldın hani nerde dediler, bir de suyu çok içtiğim olabilir yüzüne kese mi yaptın cildin parlıyor çok güzel dediler:)
Bu arada arkadaşlar şu konuda bi anlaşalım, listelemenin listesini yayınlıyorum ve mutlaka biri itiraz ediyor..ceza olarak düşünmeyin şu listeleri her şeyi herkesin kontrol etmesini de beklemeyin..yani haftalık değerlendirme yaparken de, o günün listesi yapılırken gözden kaçan olduysa da elimden geldiği kadar ekliyorum,ben eklemezsenm kendiniz ekleyin, kendi listenizi kendiniz takip edin lütfen.. ama siz menü su sporu paylaşırken başlığa yazmazsanız, ya da mesaj sayınızı yazmazsanız, sayan arkadaş da göremeyip yazmayabilir, ben napabilirimbu kadar haftadır söylüyoruz bunu çok basit bi şey, kimseye zorla bi şey yaptırıyor değil kimse..ama kendi isteğimizle bazı kararlar aldıysak lütfen uygulayallım..
ve sporunuza + yazıp geçmeyin, ne tarz bi spor yapıldığının da belirtilmesi gerekiyor...
Genel konuştum yapmayanlar da yapanlar da kendilerini biliyordur arkadaşlar...yardımcı oluyoruz sadece birbirimize..her gün biriniz gelip ben her gün yorgunum demeye başladı, sanki benim elimde gibi her şey...ben de iki araya bi dereye sıkıştırıp adliyeden giriyorum bazen nete yani..akşam uykusuzluktan ölüyordum pazar günü, üstelik melankolik bir haldeydim sevgilim terketmiş haldeydi hala.... ama haftalık değerlendirme yapmalıyım bugün dedim, girdim liste hazırladım, bütün haftanın listelerini tek tek sayıp inceleyerek hazırladım hem de..çok iş yaptım demiyorum ama yardım etmezseniz bütün günleri ben mi sayayım napayım, mesaj sayısını yazmayana 0 mesaj yazarlar ben de öyle kaydederim bu kadar basit.
Benım esım hamurısı cok sever.
Ben hıc sevmem.
Hamurısınden cok hoslanırım. Yaparım acarım.
Hatta en sevdıgım gozlemedır.
Sacım var kurarım ortaya herkesı cagırırım ayran falan en ılkelınden ama! bayılırım
Yemesını sevmem.
Esım hamurısı sevıyor ve ben eve (yogurt corbasına terbıye olsun dıye bır kasık dahı) elenmıs un sokmam.
Bu arada bayramdı..baklavaydı.. falanlar harıc... lutfen tatlılar onemlı:)) ---yok yok, esıtlık var adalet var.:))
Ilk cok yadırgadı. Aılesı de hıc beyaz unlu dısında ekmek falan tuketmezlerdı (bundan teeeeee 10 yıl oncesıne kadar)
E 10 yılda alıstı.
Dun yaptıklarımı ısyerıne goturmustu, "aaa bu ne falan" demısler:))
Borek ve pogaca ıdı. Esım baslamıs ovmeye... e be adam sen 10 yıl once onların rolundeydın:))
"ya Emıne, daha lezzetlı degıl mı, bence beyazundan cok daha guzel"
"e yanı tabııı ben yaptım:))"
az once (muhtemelen eslerınden sebep) arkadasları tarıf ıstemıs.
Vermemmmmmmmmmmm
ben denedım yanıldım denedım yanıldım anca uyarladım....
sıze de tavsıyem hakıkaten cok guzel oluyor.
+kolay kolay kurumaz. hep aynı tazelıkte kalır.
Hamurundan bellı, elıme hıc yapısmaz.
Bı de şu var, ben dogdugumda cok (olagandısı) kuru cıltlıymısım.
Doktor anneme "7 gun suyuna yulaf kat" demıs.
eeeee ne oldu?
Yanı cılttekı etkısınden sındırım sıstemı ıle -ozellıkle bagırsak- ılıskısı anlasılıyor.
dukandan değilmi canım bende dondurucudan çıkardımdukan diyetinden kalma elimde bir sürü yulaf kepeği var, onların ziyan olmaması için napsam diye düşünüyorum, ekmek yapsam yenirmiki, ben galeta yapıp yiyordum üstüne de yoğurt döküyordum, çok da sevmiyordum, birisi ekmek yaptım demişti, nasıl yapmış ki, tariflere baktım ama pek işime yarar bişi bulamadım
benimde almam gerekenler var bu hafata sonu bir aksilik bir sağlık problemi olmazsa alim diyordum.ama işte istanbulun en güzel tarafı bu fuarlar sosyallikler ben izmire gidiyorum sırf fuar için bu sene eşim izin vermez artık internetten kitap yurdundan alırım yeni çıkan kitapları hem puanım birikiyor hem çok alınca avantajlı oluyorhahaha ince gördün hilalim. Yok ya bi kitap alıcam da fiyatını görünce sinirlendim idefixde %20 indirim varmış ordan alıcam artık
bende doğuda muşta çalıştım bizde çok gezerdik van ağrı kars sarıkamış ne günlerdi....Benim de esimin meslegi ayni. Biz de sirnakta kaldik 3 yil. Merkezdeydik. Orada Ankarada oldugumdan daha sosyaldim. hafta sonu esim izin alabildiginde diyarbakir; mardin gezerdik
ya napıyosun içim gitti valla hiç dayanamam benbiz burda light kraker yapıyoz senin ettiğine bak, böyle tatlı manyağı birine bu yapılmaz çok ayıpppppp
kızlar alkali diyet yapmayı düşünüyorum şuan araştırma evresindeyim uygulayan var mı aranızda ?
gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur
benimde almam gerekenler var bu hafata sonu bir aksilik bir sağlık problemi olmazsa alim diyordum.ama işte istanbulun en güzel tarafı bu fuarlar sosyallikler ben izmire gidiyorum sırf fuar için bu sene eşim izin vermez artık internetten kitap yurdundan alırım yeni çıkan kitapları hem puanım birikiyor hem çok alınca avantajlı oluyor
bende doğuda muşta çalıştım bizde çok gezerdik van ağrı kars sarıkamış ne günlerdi....
ya napıyosun içim gitti valla hiç dayanamam ben
o neymiş canım açıklarmısın bize
ımm mercimek yemeğinide çok severim :) bende yapayım bariüşenmedim ton balıklı salatamı yapıp yedim. akşama da yeşil mercimek yemeği yapmayı planlıyorum. bu ara eşim eve pek uğramadığı için yemek de yapamıyorum, oğlanla da ne bulsak yiyoruz, zaten o hep çorba ve markarna pilav seviyor:) bi kocaman tavuk var buzlukta, ziyan olmasın diye pişiremiyorum. haftasonu pişiririm artık ailecek yeriz:) sporumu da daha yapamadım, dünkü sabotajlardan sonra oğlumla spor iyi fikir değil, onu ya bi yere postalamam lazım ya da uyumasını beklemem lazım
eneee bende bugün regl olmuşum kiaaaaaaaaaaaaaaaaatakımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten
ımm mercimek yemeğinide çok severim :) bende yapayım bari
eneee bende bugün regl olmuşum kivucüt bu dönmde daha esnek oluyomuş kızlar asılın spora reglden sonra gitsin fazlalıklar ben ip atlıcam valla ondn sonra sıck bi banyo of off
Ya kızlar kızıcaksınız biliyorum ama bende kilo almak istiyorum , kendimi bildim bileli zayıfım, şişmanlık kadar zayıflıkta başa bela ,
bıktım yani etek giyemiyorum çöp gibi bacaklarım ya , bıktım ya kilo almam için tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfen yardım
hiç kilo almak için uğraşmadım, nasıl bir duygu acaba:) hep fazla kilom oldu ama hiç eksik kilom olmadı
Allah herkesi istediği kilolara ulaşıp, kilosunu korumayı nasip etsin. insan kendisiyle barışık olunca, hayat daha güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?