Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BENDE ÇOK ÇALIŞMAK İSTİYORUM ÇOK AMA İŞ YOK :çok üzgünüm: ESKİ GÜNLERE DÖNSEKTE ÇOK ÇALIŞSAM BÜTÜN GÜN BOŞ BOŞ OTUR CANIM SIKILIYOR BENİMDE YARDIMA GELEYİM Mİ ? ÖZGE

hmmm evet mantıklı alkisalkisalkis tam olarak öğreneyim de daha kolay olur. acaba ben kalça bacak hareketi çalışmasam da sadece göbüş mü çalışsam CADIARZU
toplu ve lastikli kısımları yaptın mı sen. bugün yine tam o kısma geçtim velet uyandı

canım benim allah kolaylık versin

merhabalar kardeş takım iyi dietler güzel kilo varmeler diliyorum sizlere
rep de vereyim gelmişken
öpüyorum hepinizi

anladım elsecim. hap kullanmak zor olsa gerek. ben ilk evlendiğimde sadece 1 kutu kullandım. zor yaww

pınarcım hoşgeldin :1hug: güle güle

günaydın aebenimmm Şeniz

Ara ÖĞÜnÜm

3 adet kuru kayısı Üzerınede kocaman 1 bardak su ıÇtım.

anladım elsecim. hap kullanmak zor olsa gerek. ben ilk evlendiğimde sadece 1 kutu kullandım. zor yaww

pınarcım hoşgeldin :1hug: güle güle

günaydın aebenimmm Şeniz
günaydınlar . pembelim oh seni sürekli görmk ne güzelmiş ...yerimseniben

doram gelmedimi hesini okuyamadım geçmişin .......

hemen hap olyına gireyim 10 sene kullanmış biri olaraktan ......:1ninca: hap zor ama adetinin ne zaman olacagını bilirsin . hap bittikten sonra 4.5 gün sonra . gelir tabi elifin kullandıgı normal dogum konturol hapı ise ...:sm_confused:

kızlar . dün bahsetmiştim öyle yemeginden sonra tuhaf oldum elim ayagın döküldü diye bende cocuklarla yedim demiştim bu günde diyet yapmıyorum . yarın dr. ne derse ona göre başlıycam . bu günde benım paşayı götürüyorum öyleden sonra . dr. a haberiniz olsun . fazla kalamıycam eşimde şehir dışına çıkacak kıyafet falan hazırlıycam ..

günaydın kuzularım öptüm sizi işim var cookkkk bi molası verdim size bakıyım dedim

maşşallah diyorum hepinise başkada bişi dememmm

asim sen ve spor 1 kusur yıldır tanısıyoruz sanırım ilkkez hayata gecirdin spor olayı tam anlamıylka hiç durma devam senın diyetlik işin yok zatensen sorunlu simitlerine calış işte biti gitti

ösgeee he kız bende kızdım sen benım ösgemi duba yaptın die gelince tekrar cekeyim kepcelerini onun bu arada farkındaysan ben dun menuımu yazmadım yazsam yaş odunla döverdin benii

elsem d.k hapı iştah kilo yapıyo falan diyolar belki dogrudur ama isteyince oluyor ben 97 iken başlamak zorunda kaldım pkostan dolayı yani hem pkos hem dçk hapı istedikten sonra vız geliyo insana tabi biraz daha zor işimiz ama olsun

aebenım gunaydınnnnnnnn

mmmff yerim ben onu cikoyuda akifide oyhhhh cokacimcoook

naslım süpersin sende ben gibi kaptırınca ota çöpe mahkum ediyosun kendini verirken iyide alış hızlı oluyo ama sporuna laf demem zati yakımdaki en sportif sahsiyet sensin

refim öptüm canımmmm
başkaaa aklıma gelmiyo ben kaçtım akşama görüşürük

normalden kastın ne anlamadım :uhm: ama yasmin kullanıyorum
daha 2 ay oldu o yüzden düzene girmemiş olabilir

eferim benim güzel kütoma tamam bugün sana listeyi verme konusunda izin verdim yarım dan itibaren listeni yaz kontrol edeceğim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum
2. kutu bitti ,iştahımın çok fazla açıldığını düşünüyorum

günaydın kızlar...

elsecim dikkat et canım ben evlendeiğim sene kulanmıştım 1 senede 10 kilodan fazla almıştım aman dikkatkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...

elsecim dikkat et canım ben evlendeiğim sene kulanmıştım 1 senede 10 kilodan fazla almıştım aman dikkatkaydirigubbakcemile5

günaydın yumukum
evlenince insan ister istemez kilo alıyo galiba
ben hap kullanmadığım halde 9 ayda 9 kilo almıştım

normalden kastın ne anlamadım :uhm: ama yasmin kullanıyorum
daha 2 ay oldu o yüzden düzene girmemiş olabilir

Yasmin bende kullanmıştım ama kısa bir süre arkadaşımın iştahını açmıştı çok
valla aebenim süper bir fikir verdin şu pilatesi çorapla yapma konusunda deneyeceğim aklımda:):asigim:

aebenim dikkat et kendine. bakalım dr ne diyecek. ona göre bir ol çizersin kendine. bu arada patron öğlene kadar yok. iş arasında buradayım kaydirigubbakcemile2

kütom evet yaa ben ve spor :teytey: ama pilatesi sevdim. bakalım ne kadar sabredicem. bir tek erken kalkmak zor geliyor mirmirmirmir

misafirin kim gııı. nerden tanıştın bakalım sohbetten mi delikafadulden

günaydın yumukum
evlenince insan ister istemez kilo alıyo galiba
ben hap kullanmadığım halde 9 ayda 9 kilo almıştım

evet canım evlenme öncesi stres bitiyor bir rahatlama oluyo sonrada ohh gelsin kilolarkaydirigubbakcemile3

ben dün neler yedim
sabah kahvaltı edemedim öğlen iş yerimde bir paket eti form yedim
akşamda yağsız tuzsuz pırasa yemeği ve 2 kaşık yoğurt buraya kadar iyiydiakşam çat kapı misafir geldi eşimi apar topar markete yolladım şu büyük pakette halleyler var onlardanda almış ben onları çok seviyorummmmmkaydirigubbakcemilebi tane yedim ama abartmadımalkisalkisalkis

bugünkü kahvaltımda şöyle;
2 dilim light ekmek üzerine labne peyniri
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay...
bukadar..

Yasmin bende kullanmıştım ama kısa bir süre arkadaşımın iştahını açmıştı çok
valla aebenim süper bir fikir verdin şu pilatesi çorapla yapma konusunda deneyeceğim aklımda:):asigim:

BENDE 1 ADET YEDEK LASTİK VAR İSTEYEN VARSA GÖNDEREBİLİRİM BİZİM EVDE SPOR SALONU GİBİ AMA.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…