resmi yükleyemedim
asicim ben hareketleri yavaş yavaş arttırıyorum durduruyorum ve devam ediyorum diğer harekete geçeceğim zamanda yeniden başlatıyorum dün akşam bitirmem gerekn rapor vardı o yüzden yapamadım ben yine bugün yine çok doluyum
hani bir deterjan reklamı vardı ya çocuk çok çalışmam lazım çoookk diyordu aynı o hesap
resmi yükleyemedim
asicim ben hareketleri yavaş yavaş arttırıyorum durduruyorum ve devam ediyorum diğer harekete geçeceğim zamanda yeniden başlatıyorum dün akşam bitirmem gerekn rapor vardı o yüzden yapamadım ben yine bugün yine çok doluyum
hani bir deterjan reklamı vardı ya çocuk çok çalışmam lazım çoookk diyordu aynı o hesap
iki dakkalığına girdim,selam canlarım...repleriniz ve iyi dilekleriniz için çok sağolun...
sen ne ilacı kullanıyordun canım
Ne hapı içiyorsun canım?? Doğum kontrol hapı flan mı onlar zaten iştahı açıyor...kaydirigubbakcemile
günaydınlar . pembelim oh seni sürekli görmk ne güzelmiş ...yerimsenibenanladım elsecim. hap kullanmak zor olsa gerek. ben ilk evlendiğimde sadece 1 kutu kullandım. zor yaww
pınarcım hoşgeldin :1hug: güle güle
günaydın aebenimmm Şeniz
hemen hap olyına gireyim 10 sene kullanmış biri olaraktan ......:1ninca: hap zor ama adetinin ne zaman olacagını bilirsin . hap bittikten sonra 4.5 gün sonra . gelir tabi elifin kullandıgı normal dogum konturol hapı ise ...:sm_confused:
..
KIZLAR PİLATESTE en etkilisi lastık ....a.sçok fana yapıyo kasları . ama siz biraz yapın o 2. adım da.... sakın lastık aramayın ama .... benım baza fırfırından kalın lastıgım vardı .....gamyoncuiremsu acaip işe yaradı ....bide çocukların penye kilotluçorapları ...işe yarıyor .... topla yapıldıgında ise . o hareketlerin zaten topsuz yapılanlarınıda ezberledigim için onları yapıyodum ben .....:teytey:
günaydın kuzularım öptüm sizi işim var cookkkk bimolası verdim size bakıyım dedim
maşşallah diyorum hepinise başkada bişi dememmm
asim sen ve spor 1 kusur yıldır tanısıyoruz sanırım ilkkez hayata gecirdin spor olayı tam anlamıylka hiç durma devam senın diyetlik işin yok zatensen sorunlu simitlerine calış işte biti gitti
ösgeee he kız bende kızdım sen benım ösgemi duba yaptın die gelince tekrar cekeyim kepcelerini onun bu arada farkındaysan ben dun menuımu yazmadım yazsam yaş odunla döverdin benii
elsem d.k hapı iştah kilo yapıyo falan diyolar belki dogrudur ama isteyince oluyor ben 97 iken başlamak zorunda kaldım pkostan dolayı yani hem pkos hem dçk hapı istedikten sonra vız geliyo insana tabi biraz daha zor işimiz ama olsun
aebenım gunaydınnnnnnnn
mmmff yerim ben onu cikoyuda akifide oyhhhh cokacimcoook
naslım süpersin sende ben gibi kaptırınca ota çöpe mahkum ediyosun kendini verirken iyide alış hızlı oluyo ama sporuna laf demem zati yakımdaki en sportif sahsiyet sensin
refim öptüm canımmmm
başkaaa aklıma gelmiyo ben kaçtım akşama görüşürük
evet kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum
2. kutu bitti ,iştahımın çok fazla açıldığını düşünüyorum
günaydın kızlar...
elsecim dikkat et canım ben evlendeiğim sene kulanmıştım 1 senede 10 kilodan fazla almıştım aman dikkatkaydirigubbakcemile5
normalden kastın ne anlamadım :uhm: ama yasmin kullanıyorum
daha 2 ay oldu o yüzden düzene girmemiş olabilir
günaydın yumukum
evlenince insan ister istemez kilo alıyo galiba
ben hap kullanmadığım halde 9 ayda 9 kilo almıştım
Yasmin bende kullanmıştım ama kısa bir süre arkadaşımın iştahını açmıştı çok
valla aebenim süper bir fikir verdin şu pilatesi çorapla yapma konusunda deneyeceğim aklımda:):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?