Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yasmin bende kullanmıştım ama kısa bir süre arkadaşımın iştahını açmıştı çok
valla aebenim süper bir fikir verdin şu pilatesi çorapla yapma konusunda deneyeceğim aklımda:):asigim:

benim oğlumunda geçen seneden külotlu çorapları var. küçüldü bu sene. onun boyu yetermi acaba. bende bir deneyeyim sengözlerimebaksanab

bu arada ne çabuk büyüyorlar yaww. kışın başında aldığımız botları ayağını sıkmaya başladı bileeee :1closedeyes: oy oy oyyyy

bende Pilatesin bU Kadar Etkili olacağını tahmin etmezdim çok da keyif alıyorum yaparken açıkçası hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar ben sabah yarım simit ve Yarım peynir yedim bir tanede de nescafe içtim

koçum benım yavrum simit peynir iyide kahve 3ü biaradaysa kötüü çok kaloriliymiş onlar az sekerli yadsa tatlandırı ile ve az kremalı kendin yapsan daha iyi olar tuanada soruyodu bak

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis nan dora . 15 güne kadar mezün olupmu gidecen bae:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sizi gidi çukulatacılar sizi .......:jeyyar:Şeniz

normalden kastın ne anlamadım :uhm: ama yasmin kullanıyorum
daha 2 ay oldu o yüzden düzene girmemiş olabilir
kaydirigubbakcemile3 normal haplar var bide benım ilk bebekten önce kullandıgım dogumkonturol hapın vardı . hem o aylarda . adet düzeltiyo hem yumurtlamayı artırıyo ç onlardanmı acebe demiştim ...:CüvCüv:lülülülülülü

kıyamam siz uyuyamıyonuz tabi ben gibi ben tum takımdaki uykusuzlar için uyuyorum zaten bide bana uykucu dersiniz :))

yap yap spor iyidir

arkadas benım pamuka yorum yapmış benımde var pisim deddi ole tanmıştık sonra burdanmış sonra ortak noktalarımız varmış seviştik anlaştık buluşacaz işte bu arada benım arkidişlerde gelio çay koy didile gidiommmm

dun bi teyze kızdı baga netten insalara guvenme diye :)))) size guvenmeyecem bubdan kelli :))))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum akşam agörüşürüz inş. kızımın dersi varmış onla ilgileneyim sonrada işe hepinizi öptüm hoşçakalın...a.s.

bende Pilatesin bU Kadar Etkili olacağını tahmin etmezdim çok da keyif alıyorum yaparken açıkçası hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:1shok:nan siz benı dinlemiyosunuz ...:dilcikar::dilcikar: ben burda azmı bagırdım plates diye ......

tuanacığım alıntıyı alıyorum ama nazlım benden önce davranıyor.sırnaşık şey:1hug:
her nedensede aynı şeyleri yazacaktım bende.
menü güzel canım. tamam bu şekil devam et. yalnız arada bir öğünlerine bakla gillerdende ilave et. hatta beyaz et tavuk köfte de ilave et tabi bir seferde yeme bu saydıklarımı dönüşümlü olarak haaaadelikafadulden

ben yarım litre suyumu içtim. form çayımı içtim. ara öğün olarakta 1 küçük muz yedim. öğleye bakalım ya patlıcan salata yaparım yada dünden kalan kabağımı yerim.
yada her ikisinden de yerim.:1closedeyes:
1 dilim kepek ekmek eşliğinde tabiiiiikaydirigubbakcemile2

aebenim ben sabahtan açılışı yapıyorum canım. . 6. takımın camlarını açıp havalandırıp ortalığı toparlayıp sizlere teslim ediyorumsositososito

Elsecim nacizane bana düşmez ama öneriyorum arkadaşımsın şu hap yerine başka bir yöntemi eşinle konuşsan. Canım yani hem kalbe zararlı helede sigara içiyorsan çok zararlı bunlar, hem kilo açısından ben evliliğimin ilk 3 ayında doğum kontrol hapının iğnesi var etkileri aynı ayda 1 defa vurduruyorsun. ondan kullanmıştım 1 kilo aldım ve bıraktım, çünkü şişman olmak tüm hastalıkları ve pisikolojik sorunları da beraberinde getiriyor zaten insan şişmanladıkça kendi mutsuz oluyor eşini çocuğunu mutsuz ediyor. Bilemiyorum sadece öneri canlarrrr... Birde ben 8 yıllık evliyim 6 yılı evlendiğim kilomu korudum 1 kilo dahi almadım evlenince kilo alınıyor diye birşey yok tabi dikkat edersen ama bebişler meydana gelince işler değişiyor. Hatta yılda bir iki defa kayınvalideye gidiyorduk en son 5. senede sürpriz yapmıştık beni görür görmez evlendiğin günkü gibisin hiç kilo almadın hep korudun kendini ne güzel demişti. Bu yılda haziranda gidicez sırf ağzından benzer bir laf duyabilmek için inan zayıflamak istiyorum :)))

:1shok:nan siz benı dinlemiyosunuz ...:dilcikar::dilcikar: ben burda azmı bagırdım plates diye ......

gerçekten sevdim bende. üstelik hiç yormuyor kaydirigubbakcemile5
yalnız benim vücudum gerçekten tam bir kalasa dönmüş.şu esnetme hareketleri yokmu. işte onları yapamıyorum. kapanmıyo vücudum. açılır zamanla inşallah.
bir de şu yarım mekikten doğrulup bacaklarına kapanıyor ya onuda yapamıyorum. desteksiz kalkamıyorum.

Benide gaza getirdiniz:))) şimdi yeniden şu platesi indirmeye çalışıyorum hadi hayırlısıııı :))

ben çıkıyorum kıslar .......... hayırlı günler sizlere......

aeben insallah zayiflarim dua ettt
merhabalar .....a.s. tabiki mevlam gönlüne göre versin ama bu dua işinden çok sabır ve kararlılık işi canım ... sen niye yapamaysın ......:1hug: gel senide zayıflatalım ..... bak tuana öyle misafir geldi bizden biri oldu . ve tıkır tıkır berecek kiloları ben buna eminim .....a.s

ayrıca nicini çok begendim Kuranda bir surenin baş kelimesi .

ÖĞlen yemeĞımı yedım geldım

1 kepÇeden az tarhana Çorbası
1 adet etlı kabak dolma
1 su bardaĞı kadar yoĞurt.

elif nedesin kız sabah yediklerini yazmadın kaçamak mı yaptın yoksa vururum seni alnının tam ortasından.

elseden önce ben yorum yapacammdelikafadulden çok gtüzel bir menü afiyet olsun canımmm:lepi:

sağol doracığım. ya hayal pazartesi doktora sonuçlarını göstercekti ne oldu acaba merak ediyorum. inşallah iyi haberler verir bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…