Yasmin bende kullanmıştım ama kısa bir süre arkadaşımın iştahını açmıştı çok
valla aebenim süper bir fikir verdin şu pilatesi çorapla yapma konusunda deneyeceğim aklımda:):asigim:
aebenim dikkat et kendine. bakalım dr ne diyecek. ona göre bir ol çizersin kendine. bu arada patron öğlene kadar yok. iş arasında buradayım kaydirigubbakcemile2
kütom evet yaa ben ve spor :teytey: ama pilatesi sevdim. bakalım ne kadar sabredicem. bir tek erken kalkmak zor geliyor mirmirmirmir
misafirin kim gııı. nerden tanıştın bakalım sohbetten mi delikafadulden
kızlar ben sabah yarım simit ve Yarım peynir yedim bir tanede de nescafe içtim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis nan dora . 15 güne kadar mezün olupmu gidecen bae:dilcikar::dilcikar::dilcikar:aaaadelikafadulden hay kütom ağzını öpeyim beni 59 yapmışın:teytey:
inşallah alllah söylettidir:1closedeyes::Saruboceq:
59 hımmmm nasıl olurdumki o kiloda acaba bennnnnn:1closedeyes:
bu arada akşam menümü yazayım.
akşama evdekilere pilav yaprım bol tereyağlıydı ama ben yemedimyerimseniben
kendimede pirinç lapası yaptım. yarım çay bardağını yedim.
yanında 2 kaşık sebzeli mantar yedim ama suyunu yemedim. hatta peçeteye iyyce emdirdimde yedimcokacimcoook yanındada 2 kaşık kereviz salatası.
saat 9 dada bir kaç kuru üzüm bir kaç badem çok azda beyaz leblebi ve şekersiz çay içtimdelikafadulden
eee koçum nasılım yorumla bakalımmm
dayanamadım sabahıda yazacağım:lepi:
2 dilim kepekli ekmek.
1 siyah 1 yeşil zeytin. 2 sivri biber 1 tutam tere
1 çatal beyaz peynir
2 kuru üzüm(çayı tatlandırmak için)sırnaşık şey
şimdi spor saati ama benim niyetim geri yatağa girmek olacak. hava sıkıcı ve boğucu.
sizi gidi çukulatacılar sizi .......:jeyyar:Şenizgünaydın kızlar bugün ertelenmiş 23 nisanı kutluucaz tam ekmeğin arasına sarelle sürüyodum acelem var yemek için aklıma azmim geldi vazgeçtim
peynir yumurta zeytin domates maydonoz yedim süperim ama akşam akifciğimle yaramazlık yaptık biraz işte kanıtı[/URL][/IMG]
kaydirigubbakcemile3 normal haplar var bide benım ilk bebekten önce kullandıgım dogumkonturol hapın vardı . hem o aylarda . adet düzeltiyo hem yumurtlamayı artırıyo ç onlardanmı acebe demiştim ...:CüvCüv:lülülülülülünormalden kastın ne anlamadım :uhm: ama yasmin kullanıyorum
daha 2 ay oldu o yüzden düzene girmemiş olabilir
aebenim dikkat et kendine. bakalım dr ne diyecek. ona göre bir ol çizersin kendine. bu arada patron öğlene kadar yok. iş arasında buradayım kaydirigubbakcemile2
kütom evet yaa ben ve spor :teytey: ama pilatesi sevdim. bakalım ne kadar sabredicem. bir tek erken kalkmak zor geliyor mirmirmirmir
misafirin kim gııı. nerden tanıştın bakalım sohbetten mi delikafadulden
:1shok:nan siz benı dinlemiyosunuz ...:dilcikar::dilcikar: ben burda azmı bagırdım plates diye ......bende Pilatesin bU Kadar Etkili olacağını tahmin etmezdim çok da keyif alıyorum yaparken açıkçası hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar.
bensabah kahvaltımı yaptımda geldim.Bugün erkenciyim.
Doram ve nazlım sormuşlar,ama henüz daha çayımı şekersiz içemiyorum maalesef:çok üzgünüm:.Ama azalttım şekeri biraz.inşallah hepten şekersiz içmeye alışırım.
Önce dün ne yediğimi yazayım.
Sabahı yazmıştım zaten.
Öğlen bir çıktım bir yağmur bir yağmur hani giderken yürüyecektim olmadı.Ama dönerken 3 durak falan yürüdüm.Oralarda dönerler falan burnuma koktu ama yemedim.:lepi:
Eve gelince koca bir tabağa salatalığı ve dereotunu kıydım yoğurtla karıştırıp 2 dilim kepek ekmekle yedim.
Ben gündüzleri iyiyimde kızlar akşam olunca ipin ucunu kaçırıyorum:çok üzgünüm:
Evdekilere yemekleri yapınca bende duramıyorum.Karnıyarık yapmıştım.Valla en küçüğünü ben yedim.Birzda sütlü çorba içtim.Yatarkende baktım midemin gurultusuna uyuyamayacağım 1 elma yedim.Biliyorum akşamı fazla kaçırmışımklava:
bende Pilatesin bU Kadar Etkili olacağını tahmin etmezdim çok da keyif alıyorum yaparken açıkçası hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:1shok:nan siz benı dinlemiyosunuz ...:dilcikar::dilcikar: ben burda azmı bagırdım plates diye ......
merhabalar .....a.s. tabiki mevlam gönlüne göre versin ama bu dua işinden çok sabır ve kararlılık işi canım ... sen niye yapamaysın ......:1hug: gel senide zayıflatalım ..... bak tuana öyle misafir geldi bizden biri oldu . ve tıkır tıkır berecek kiloları ben buna eminim .....a.saeben insallah zayiflarim dua ettt
ÖĞlen yemeĞİmİ yedİm geldİm
1 kepÇeden az tarhana Çorbası
1 adet etlİ kabak dolma
1 su bardaĞı kadar yoĞurt.
elseden önce ben yorum yapacammdelikafadulden çok gtüzel bir menü afiyet olsun canımmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?