Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol:

dora 58 ha :lepi:
ya ben senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama ay hayali bile 65 inenemiş .....senağlamasenağlama

ya fatuuuuuu:1shok::1shok::1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3

özge .......:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-

pınar görmesin ....:roflol::roflol: vede ceylin kızcaz bayılıp düşer şurda .şok geçirir ..:roflol:

eşin sana kıyak geçmiş akıllım .....:dilcikar::dilcikar::dilcikar: lale hanım benimde gözüme takıldı ...:jeyyar:

tamam aeben ucmuş özgemi aldım gitti o benı istemiş bende verdim gitti onu denetlemeye ne var ye tiformu otur yerine işim kolaykaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
tam buldunuz biriniz sunta biriniz havuç kemiriyo ...:roflol::roflol: neyi eleştireceksiniz merak ettim ....:roflol::roflol::roflol:

:1shok:kıs sanada bakacaktım dimi . ay ben çok untkan oldum . özür maytabım ....:mymeka::mymeka::mymeka:

ama zaten sen takımın yüz aklarındansın ...denetlemeye bile gerek kalmamış ...alkisalkisalkisalkisalkisalkissüpersin yine ....:hooray:

a.sa.sa.sa.sasim de pilatese başlamış inan çok eğlenceli şu toplu yerleri koltukta yapma fikri iyiymiş akşam deneyelim bakalım:)
KIZLAR PİLATESTE en etkilisi lastık ....a.sçok fana yapıyo kasları . ama siz biraz yapın o 2. adım da.... sakın lastık aramayın ama .... benım baza fırfırından kalın lastıgım vardı .....gamyoncuiremsu acaip işe yaradı ....bide çocukların penye kilotluçorapları ...işe yarıyor .... topla yapıldıgında ise . o hareketlerin zaten topsuz yapılanlarınıda ezberledigim için onları yapıyodum ben .....:teytey:

anam ne yaratıcısınız doramda süpürgeyle liposakşınnn :))) yapardı hey gidi gunler beeeee

aaaadelikafadulden hay kütom ağzını öpeyim beni 59 yapmışın:teytey:
inşallah alllah söylettidir:1closedeyes::Saruboceq:
59 hımmmm nasıl olurdumki o kiloda acaba bennnnnn:1closedeyes:

bu arada akşam menümü yazayım.
akşama evdekilere pilav yaprım bol tereyağlıydı ama ben yemedimyerimseniben
kendimede pirinç lapası yaptım. yarım çay bardağını yedim.
yanında 2 kaşık sebzeli mantar yedim ama suyunu yemedim. hatta peçeteye iyyce emdirdimde yedimcokacimcoook yanındada 2 kaşık kereviz salatası.
saat 9 dada bir kaç kuru üzüm bir kaç badem çok azda beyaz leblebi ve şekersiz çay içtimdelikafadulden
eee koçum nasılım yorumla bakalımmm

dayanamadım sabahıda yazacağım:lepi:
2 dilim kepekli ekmek.
1 siyah 1 yeşil zeytin. 2 sivri biber 1 tutam tere
1 çatal beyaz peynir
2 kuru üzüm(çayı tatlandırmak için)sırnaşık şey
şimdi spor saati ama benim niyetim geri yatağa girmek olacak. hava sıkıcı ve boğucu.

günaydın kızlar bugün ertelenmiş 23 nisanı kutluucaz tam ekmeğin arasına sarelle sürüyodum acelem var yemek için aklıma azmim geldi vazgeçtim
peynir yumurta zeytin domates maydonoz yedim süperim ama akşam akifciğimle yaramazlık yaptık biraz işte kanıtı
[/URL][/IMG]

günaydın kızlar.
bensabah kahvaltımı yaptımda geldim.Bugün erkenciyim.
Doram ve nazlım sormuşlar,ama henüz daha çayımı şekersiz içemiyorum maalesef:çok üzgünüm:.Ama azalttım şekeri biraz.inşallah hepten şekersiz içmeye alışırım.
Önce dün ne yediğimi yazayım.
Sabahı yazmıştım zaten.
Öğlen bir çıktım bir yağmur bir yağmur hani giderken yürüyecektim olmadı.Ama dönerken 3 durak falan yürüdüm.Oralarda dönerler falan burnuma koktu ama yemedim.:lepi:
Eve gelince koca bir tabağa salatalığı ve dereotunu kıydım yoğurtla karıştırıp 2 dilim kepek ekmekle yedim.
Ben gündüzleri iyiyimde kızlar akşam olunca ipin ucunu kaçırıyorum:çok üzgünüm:
Evdekilere yemekleri yapınca bende duramıyorum.Karnıyarık yapmıştım.Valla en küçüğünü ben yedim.Birzda sütlü çorba içtim.Yatarkende baktım midemin gurultusuna uyuyamayacağım 1 elma yedim.Biliyorum akşamı fazla kaçırmışımklava:

günaydın tuanacığım aslında akşam ekmek yemediysen yanında öyle çokta kaçırmamışsın canım. Cayını şekerli içiyorsan çayı azalt bence biraz 4 bardak değilde 2 bardak iç mesela

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE DÜN YEDıKLERıMı YAZAYIM....

SABAH

yarım kase mısır gevreği

ara
1 adet armut

öğlen
2 yemek kaşığı pilav
1 parça tavuk şinitzel
salata
yoğurt

ara
1 adet havuç
1 adet muz

akşam
1 küçük kase çilek
1 adet muz

daha sonra spora gittim. 40 dakika yürüyüş bandında yürüdüm. 15 dakika bisiklet 15 dk steper daha sonra 50 şer adet simit eritme hareketleri 50 şer adet kol ve göğüs çaıştırma hareketleri yaptım.

günaydın tuanacığım aslında akşam ekmek yemediysen yanında öyle çokta kaçırmamışsın canım. Cayını şekerli içiyorsan çayı azalt bence biraz 4 bardak değilde 2 bardak iç mesela

bak bu daha iyi olabilir aslında.Sağol nazlıcığımyaa.Bak bir de bir şey sormak istiyorum.
B en yorulunca nescafe içmeyi çok severim.Onun içinde bana bir akıl versen canım.:1hug:

sabah kahvaltım

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta

bak bu daha iyi olabilir aslında.Sağol nazlıcığımyaa.Bak bir de bir şey sormak istiyorum.
B en yorulunca nescafe içmeyi çok severim.Onun içinde bana bir akıl versen canım.:1hug:

nescafe kremasız ve tek şekerli tüketebilirsin yada çok az krema ve tek şeker yine benim kahveyle pek aram olmadığı için çok bişey diyemiycem ama yazdığım şekilde tüketebilirsin bence...

Günaydınnnnnnnn herkeslereeeeeeee
Nazlıcım kaptan yardımcısı olmanı canı gönülden destekliyorum.Bencede bu işi sen layığı ile yaparsın ve hepimizin kulağını da gerektiğinde çekersin. Zaten en çok senin vaktin oluyor çok uygun olmuş.
Canım şimdi senin listeyi inceledim akşamları çok çok az yiyorsun bunun sonu yok ki ne kadar böyle az yiyeceksin, çok yediğinde hemen almamak için akşam menünü biraz çoğaltmanı öneririm.

Dünnnnnnnn ne yedim.

Sabah:
1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık ve az peynir.
Öğlen hamsi buğlama az
ve 3 saat sonra 1 tabak az yağlı taze fasulye
Akşam 1 tabak taze fasulye 3 kaşık yoğurt ve 1 dilim keğek ekmeği ve çilek
Ara öğün: yarım dilim kepek ve az peynir 2-3 salatalık.
Amaaaaaaaaaa gece 2 adet doritosss ( alaturcaaaaaaaa

günaydın kızlar herkese
hepinize aferin valla en kötü benim galiba
dün akşam eve giderken tam buğday ekmeği aldım
bi parça ondan yanına 1 domates, 1 salatalık, biraz da peynir yedim eve gidince
akşam da 1 muz ve 1 portakal yedim
gece masanın üzerinde duran bitter çikolatadan küççük bir parça da aldım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…