:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol:asi_bulut 56,0 56,0 0,0 0,00
dora 59,0 58,5 0,5 0,85
aeben 65,0 65,3 -0,3 -0,46
kütahya 25,0 20,0 5,0 20,00
pınarım 44,0 43,0 1,0 2,27
ceylin 85,0 87,0 -2,0 -2,35
ozgekrd 96,0 93,0 3,0 3,13
lara 65,0 62,0 3,0 4,62
lale 56,0 54,0 2,0 3,57
aşkböceği 65,0 63,0 2,0 3,08
fatunuz 99,0 99,9 -0,9 -0,91
6 TAKIM TOPLAM KİLO 715,0 701,7 13,3 1,86
bunusize göstermem lazımdelikafadulden :roflol:
şimsi kocacım eski listelerde bana ögretmenlik yapıyo tıkır tıkır bakmadan rastgele deiştirdi listeyi kimimizi şişirdi kimimizi eritti benı 25 kilo yapmışüstelik bu haftada 5 verip 20 olmuşum:tomato::roflol:
geberdim gülmekten bu listeye birde yeni birini nasıl eklerim dedim bi adet lale ekledi :mymeka: kim lale die cemkirdim laradan etkilenmiş sözde ben yermiyim:roflol: hemide 56 lik bi lale :mymeka:klava: :dilcikar:
tam buldunuz biriniz sunta biriniz havuç kemiriyo ...:roflol::roflol: neyi eleştireceksiniz merak ettim ....:roflol::roflol::roflol:tamam aeben ucmuş özgemi aldım gitti o benı istemiş bende verdim gitti onu denetlemeye ne var ye tiformu otur yerine işim kolaykaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
:1shok:kıs sanada bakacaktım dimi . ay ben çok untkan oldum . özür maytabım ....:mymeka::mymeka::mymeka:yumuşattı dimi şimdi o despot
valla hayırlısı olsun ne diim asiciğim pek karışık işler
heyy bişey unuttun :sm_confused:neyse:dilcikar:
bende yağsız tuzsuz yoğurtlu makarna yedim şimdi de ıspanağımı yiicem aeben cadısı
KIZLAR PİLATESTE en etkilisi lastık ....a.sçok fana yapıyo kasları . ama siz biraz yapın o 2. adım da.... sakın lastık aramayın ama .... benım baza fırfırından kalın lastıgım vardı .....gamyoncuiremsu acaip işe yaradı ....bide çocukların penye kilotluçorapları ...işe yarıyor .... topla yapıldıgında ise . o hareketlerin zaten topsuz yapılanlarınıda ezberledigim için onları yapıyodum ben .....:teytey:a.sa.sa.sa.sasim de pilatese başlamış inan çok eğlenceli şu toplu yerleri koltukta yapma fikri iyiymiş akşam deneyelim bakalım:)
anam ne yaratıcısınız doramda süpürgeyle liposakşınnn :))) yapardı hey gidi gunler beeeee
günaydın kızlar.
Bensabah kahvaltımı yaptımda geldim.bugün erkenciyim.
Doram ve nazlım sormuşlar,ama henüz daha çayımı şekersiz içemiyorum maalesef:çok üzgünüm:.ama azalttım şekeri biraz.inşallah hepten şekersiz içmeye alışırım.
önce dün ne yediğimi yazayım.
Sabahı yazmıştım zaten.
öğlen bir çıktım bir yağmur bir yağmur hani giderken yürüyecektim olmadı.ama dönerken 3 durak falan yürüdüm.oralarda dönerler falan burnuma koktu ama yemedim.:lepi:
Eve gelince koca bir tabağa salatalığı ve dereotunu kıydım yoğurtla karıştırıp 2 dilim kepek ekmekle yedim.
Ben gündüzleri iyiyimde kızlar akşam olunca ipin ucunu kaçırıyorum:çok üzgünüm:
Evdekilere yemekleri yapınca bende duramıyorum.karnıyarık yapmıştım.valla en küçüğünü ben yedim.birzda sütlü çorba içtim.yatarkende baktım midemin gurultusuna uyuyamayacağım 1 elma yedim.biliyorum akşamı fazla kaçırmışımklava:
günaydın tuanacığım aslında akşam ekmek yemediysen yanında öyle çokta kaçırmamışsın canım. Cayını şekerli içiyorsan çayı azalt bence biraz 4 bardak değilde 2 bardak iç mesela
bak bu daha iyi olabilir aslında.Sağol nazlıcığımyaa.Bak bir de bir şey sormak istiyorum.
B en yorulunca nescafe içmeyi çok severim.Onun içinde bana bir akıl versen canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?