- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
GÜNAYDIN KIZLAR BENDE DÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM....
SABAH
yarım kase mısır gevreği
ara
1 adet armut
öğlen
2 yemek kaşığı pilav
1 parça tavuk şinitzel
salata
yoğurt
ara
1 adet havuç
1 adet muz
akşam
1 küçük kase çilek
1 adet muz
daha sonra spora gittim. 40 dakika yürüyüş bandında yürüdüm. 15 dakika bisiklet 15 dk steper daha sonra 50 şer adet simit eritme hareketleri 50 şer adet kol ve göğüs çaıştırma hareketleri yaptım.
ya ben bu platesi indirdim toplam 59 dk galiba ama bende sadece 16 dk'lık bölümünü gösterdi
canım sıkıldı, sinir oldum uğraşmadım daha fazla
günaydın kızlar herkese
hepinize aferin valla en kötü benim galiba
dün akşam eve giderken tam buğday ekmeği aldım
bi parça ondan yanına 1 domates, 1 salatalık, biraz da peynir yedim eve gidince
akşam da 1 muz ve 1 portakal yedim
gece masanın üzerinde duran bitter çikolatadan küççük bir parça da aldım malesef
günaydınnnnnnnn herkeslereeeeeeee
nazlıcım kaptan yardımcısı olmanı canı gönülden destekliyorum.bencede bu işi sen layığı ile yaparsın ve hepimizin kulağını da gerektiğinde çekersin. Zaten en çok senin vaktin oluyor çok uygun olmuş.
Canım şimdi senin listeyi inceledim akşamları çok çok az yiyorsun bunun sonu yok ki ne kadar böyle az yiyeceksin, çok yediğinde hemen almamak için akşam menünü biraz çoğaltmanı öneririm.
ben aslında dün kendime salata yaptım işyerinde çıkmadan onu yiyecektim ama işim vardı unutmuşum bir baktım çıkış saati gelmiş zaten eve gidincede hemen üstümü değiştirip spora gittim gitmeden onları yedim eve geldiğimde saat 9:30 gibiydi ondan sonrada bişey yemek istemedim.
Elsecim seninde hiç fena değil çok yememişsin bitteride görmeyelim dün akşamlık ne olacak yaniii süprizzzzz
Elİf ve refff lİstelerİnİz gÜzel ama Şu dorİtos ve Çİkolata İŞİ bozmuŞ bİraz ama zehİr mİktardadır. Nefsİnİz kÖrelmİŞtİr en azından. Ya ben dÜn koŞu bandında 60 dakİka yÜrÜmeye nİyetlendİm benİm cadaloz kardeŞİm 40. Dakİkada hemen benİm canım sıkıldı baŞka aletlere bİnelİm dedİ benİde tacİz ettİ anca 40 dakİka yapabİldİm.
çikolatayı da adet olcam ya ondan diyin artık yerimseniben
gerçi dün adet oldum dedim, ama bişey yok
bu hap beni bi acayip etti, ne zaman adet olcağımı da bilemiyorum :uhm:
Iştahım da açıldı zaten acaba haptan mı ki cadıarzu
bence reglin yakınsa ondan olabilir. çünkü ben regli olucağım zaman acayip yemek yiyesim geliyor. Iştahımda çok açık oluyor.
bence reglin yakınsa ondan olabilir. çünkü ben regli olucağım zaman acayip yemek yiyesim geliyor. Iştahımda çok açık oluyor.
canım yeni gördüm yazdığınısağol özgecim
hepsini indirmek ne kadar sürüyo??
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirtamam aeben ucmuş özgemi aldım gitti o benı istemiş bende verdim gitti onu denetlemeye ne var ye tiformu otur yerine işim kolaykaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
asi_bulut 56,0 56,0 0,0 0,00
dora 59,0 58,5 0,5 0,85
aeben 65,0 65,3 -0,3 -0,46
kütahya 25,0 20,0 5,0 20,00
pınarım 44,0 43,0 1,0 2,27
ceylin 85,0 87,0 -2,0 -2,35
ozgekrd 96,0 93,0 3,0 3,13
lara 65,0 62,0 3,0 4,62
lale 56,0 54,0 2,0 3,57
aşkböceği 65,0 63,0 2,0 3,08
fatunuz 99,0 99,9 -0,9 -0,91
6 TAKIM TOPLAM KİLO 715,0 701,7 13,3 1,86
bunusize göstermem lazımdelikafadulden :roflol:
şimsi kocacım eski listelerde bana ögretmenlik yapıyo tıkır tıkır bakmadan rastgele deiştirdi listeyi kimimizi şişirdi kimimizi eritti benı 25 kilo yapmışüstelik bu haftada 5 verip 20 olmuşum:tomato::roflol:
geberdim gülmekten bu listeye birde yeni birini nasıl eklerim dedim bi adet lale ekledi :mymeka: kim lale die cemkirdim laradan etkilenmiş sözde ben yermiyim:roflol: hemide 56 lik bi lale :mymeka:klava: :dilcikar:
çikolatayı da adet olcam ya ondan diyin artık yerimseniben
gerçi dün adet oldum dedim, ama bişey yok
bu hap beni bi acayip etti, ne zaman adet olcağımı da bilemiyorum :uhm:
iştahım da açıldı zaten acaba haptan mı ki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?