Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sunu %2,5tan...%2.9dan...%3 yapalım hehehe

Sabahın 5ınde evde ekmegın kalmadıgını farketmek kotu ya...
Ama sureklı basıma gelen bırsey..
Ben esımın yerınde olsam..kı cok kızarım.
"ya Emıne bu ne yaaaaa" der ceker kapıyı cıkar gıderım.. kesın!
Hatta bu normal olanı..ben kı cok cırkınlesırım, kesın baska seyler de yaparım.
Esım, ne kadar bu duruma alıstıysa..ben bı o kadar da o saatlerde hamur yogurup mayalanması ıcın yontemler
kesfetmeye alıstım.
Hayır adam bana dıyor kı "ben alırım hergun ekmegı.."
ben ıse, "neeee bı ekmegı mı alamayacagım" dıye kesın dılle red edıyorum.
Kızımla yuruyorum, alacaklarımı alıyorum mıss gıbı oluyor. -bızım burada en yakın bakkal..market..bufe vs.. 600mt mesafede-
Aldıklarımın ıcınde ekmek olmaması ayrı tabı.

günaydınlar güzel bağyan :) ben hiç uyumadımda yürüyüşe gtmiştim ancak geldim bi banyoya gireyim yazcm sonucumu

gule gule Esra..tekrar tebrıkler.
Sabah pazarında fıyatlar bellı olmaz...
Kagıtlar koyulmadan alma.. sana ozel fıyat cıkarmasınlar.

yap ablacım yap valla vur kafama .nedir bu bendeki utanmazlık valla ya gece coştum resmen hırsımdan uyuyamadım çıktım 2 saat yürüdüm kedileri besledim sokak hayvanlarıyla oynadım faln baya dolandım nazilliyi iki tur attım geldim. ohh yoruldum canımada deysin. haklısın kuru üzüm çok iyi o konuda kesiyo beni hemn pekmezde işimi görüyo ama bu sefr patlama noktası yaşadım yemedim yemedim noldu . neyse artık allhtan kilo almamışım banyoya girim çıkıp bildirimimi yapcam. gözümdende kaçmadı maşallhın var fişk gibisin yanlış görmediyse 2 kilo çok iyi tebrikleeeeerrrrrrr

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Sabah tartıldım ve inanılmaz çok kilo vermişim 0.2 gram :118:

fulias(55.5/ 55.3/0,2/%0.36)

Bugün toplantılar var ne zman biterse işimiz ozaman gelebilcem ancak.
Geçmişi de sonra okuycam
Ben kaçaaaaaaaar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…