Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes kilosunu bildiriyor ne güzel oysa bende dört gözle bu günü beklemiştim ah uyuz belediye yaktın beni şu zamanda int mi kesilir neyse işte olan oldu bende gecen haftadan bu zamana 900 gr vermişim 87.1 olmuşum

Herkes kilosunu bildiriyor ne güzel oysa bende dört gözle bu günü beklemiştim ah uyuz belediye yaktın beni şu zamanda int mi kesilir neyse işte olan oldu bende gecen haftadan bu zamana 900 gr vermişim 87.1 olmuşum

o zaman ben de buradan soyleneyım sızın beledıyeye..
900gr ıyıymıs ya %1.02 hanemıze yazılacaktı..
Neyse bı dahakıne bızımlesın nasılsa..

sabah tükkanı açtırdım adama dedim 2 saattr dolanıyorum ver artık şu baskülü. geldim eve bi ara 3 kilo kadr eksik gösterdi yuh gari dedim oynama duygularımla sürekli değişiyo gıcık oldum yaaa

Kızlar sonuç.lar ne zaman belli oluyor inş birinci oluruz
sabah erkenden kalktım bi bardak sütümü içtim okula geldim çocuklar kitap okuyor ben kaçaröğleden sonra gelirim

Isteeee bir haftalik sonucum : 78/73.8/2.2/%2.9
He he he. Gecen hafta diyeti birakmis ve cikolataya dadanmis ben su an 2 kilo daha hafifim.
Kizlar benim nette sorun var ogleden sonra tekrar gelirim yaniniza. Optum kocamannn

Naptın kuşum çare lazım sana ciddenn..sınav dönemleri tehlikeee, süt yoğurt falan onlara aban benceee bi de nesfit, diğerleri çok tehlikelii

Bravo o zaman sana Hılal:)

Sağoll emine sonunda bravo aldımm hahah birazdan gene alcam kilomdan -700

Bu sene a kadro olduğundan girmicem canım, seneye hem a hem b hoppp ben de devletçiyim genelde iyi yolculuklar canikomm iyisin izin dönüşüne göre bence dee

an ıtıbarı ıle 86.5kg!
Hılal, benım katkım %2.53 mu olacak?

Hesaplayacam şimdi kilocukları eminoş

gunaydınlar, süperrr bigüne başlıyorum
geçen hafta 73.4
bu hafta 72
kg % 1.90

Harikasınnnn

Kızlar sonuç.lar ne zaman belli oluyor inş birinci oluruz
sabah erkenden kalktım bi bardak sütümü içtim okula geldim çocuklar kitap okuyor ben kaçaröğleden sonra gelirim

Haftaya bu verdiğin kiloda etkili olacak merak etme zeynepcim sonuçlar akşama kadar listelenir ama net yarın belli olur da ben söylerim akşama size

aynen hilalim ya . ama yemedim yemedim patlama oldu ama sabah baya çırpındım inşllh fazla bir zararını görmem:18::18::18::18:

***6.TAKIM 303. ETAP***

fatos0808(81,7//)
berenvildan(59.4//)İzinli
destina_88(64,1/64,3/-0,2/-%0,1)301.etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 3'e bölündü.
kelebek.hill(62,3/61,6/0,7/%1,12)
lethem(46,8/46,3/0,5/%1,07)
tubish(74/74,1/-0,1/-%0,14)
degua(73,4/72/1,4/%1,91)
mahurbeste(79,8//)
fulias(55,5/55,3/0,2/%0,36)
melikea123(91,9//)
concept(92/86,5/5,5/%2,99)Yeni üye. Hedef kilo:60. Kilosu 2'ye bölündü.
yliss(58,8//)Yeni üye. Hedef kilo:49. Kilosu 2'ye bölündü.
successfull(78/73,8/4,2/%2,7)Yeni üye. Hedef kilo:59. Kilosu 2'ye bölündü.

6.Takım Ortalama=

Son düzenleme:

yaw sunu %3 yapsak.. gel el sıkısalım:))

yaw sunu %3 yapsak.. gel el sıkısalım:))

Heheheh sonra bizim listemizi kontrol etceklerr - alcazzz eminecimm ama gayet başarılısın çok tebrik ederimm

ayrıca ceyda sana da kocaman bi alkıışş

ve esratoşummm

fatoşş nerelerde yaaaa kaç gündürrr??? bi şey mi oldu acabaa :18: korkuyorum artıkkk hepimiz bi hafta kötü haberle geldik..berenvildan dan da ses yokk

günaydın fıstıklarrrrrr:)
ne güzel kilolar verilmiş. ben de 57,400 üm. bölün çarpın:):):):)
eminecim çok tebrik ederim, esracım sen de harikasın. mahurum sana çok bozuldum, tartı öncesi yapılmaz bu bize

inş dereceye gireriz bakalım, kilolar bölünmeyeydi iyiydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…