Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar bugün stajı ektim mutluyummm
eski kilo:91.9
kilom:91
giden:900 gr

***6.TAKIM 303. ETAP***

fatos0808(81,7//)
berenvildan(59.4//)İzinli
destina_88(64,1/64,3/-0,2/-%0,1)301.etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 3'e bölündü.
kelebek.hill(62,3/61,6/0,7/%1,12)
lethem(46,8/46,3/0,5/%1,07)
tubish(74/74,1/-0,1/-%0,14)
degua(73,4/72/1,4/%1,91)
mahurbeste(79,8/79,2/0,6/%0,75)
fulias(55,5/55,3/0,2/%0,36)
melikea123(91,9/91/0,9/%0,98)
concept(92/86,5/5,5/%2,99)Yeni üye. Hedef kilo:60. Kilosu 2'ye bölündü.
yliss(58,8/57,4/1,4/%1,2)Yeni üye. Hedef kilo:49. Kilosu 2'ye bölündü.
successfull(76/73,8/2,2/%1,45)Yeni üye. Hedef kilo:59. Kilosu 2'ye bölündü.

6.Takım Ortalama=

Son düzenleme:
cumartesı olsaydı bu kadar tepkı olmazdı.. tam tartı gunu ya.
En azından haftaya borclu oldugunu bıleceksın ve hafta boyu tepende olacagızPP bu da ıyı bısey
tamam tamam . zaten ben size söz verdim bu haftadan sonra alanya yolcusuyum orda 4 kiloyu bırakıp geliyorum . kesin kes söz

Kızlar fatoşun bildirimi olmadan ve izinli arkadaşımıza rağmen ortalamamız 0,89 şu an, bu hafta bence kesin ilk 3 teyiz fatoşa bağlı olarak 1. de olabiliriz, yeni arkdaşlar katkınız büyük helal olsun

Fatoşşş nerdesinnnn

canlarım ciğerlerim hepinizi tek tek tebrik ediyorum harikasınız .. ıslııııııııııkkkkkk alkııııııııııııııışş

bu hafta %1lerde seyredıyoruz galıba.. daha ıyıyız.
bırıncılerın ortalamaları kac oluyor genelde?

bu hafta %1lerde seyredıyoruz galıba.. daha ıyıyız.
bırıncılerın ortalamaları kac oluyor genelde?

%0,9 lardaydı geçen hafta, %1 i bi yakalasak zaten, herkes her hafta aynı olmamıyor işte...napalım bu hafta gene baya iyiyiz pek - yok ve +lar baya iyii

şuan dışarda yürüyüş yapamıyorum, şu eşimin yoğunluğu bi azalsa ve havalar az daha düzelse vurucam kendimi dağa bayıra, o zaman görün siz beni:) az verdim zaten ben daha fazla bekliyordum başlarken, hep diyetimi sabote ettiklerinden oldu, o makarna salatasını yemeyeceğdim:) sonra o kuzu şiş ve magnum mahvetti beni, ama artık daha istikrarlıyım. mesela yarın çıkarız yine çarşı pazar, ama ben atıştırmalığımı evde yapıp yanımda götürcem:)

Helal olsun valla güzel istikrarlısınız cidden ne yalan söyleyim ben kaçamak yapınca sizin kadar kahrolmuyorum mesela..ya tabi abartmıyorum da ama çok canım çekerse de aman diyorum az da olsa yemem lazım geçmez boşa kendimi kasıp sonra patlama yaşamayımmm.. çünkü ben aşırı sıkarsam hep öyle oluyor..yani 1 hafta sıksam deli gibi 2. hafta deli gibi yerim, o yüzden spora yüklenip arada kaçamak yapmayı tercih ediyorum

ben de yaşıyorum patlama, gözümün önünden neler neler geçiyor, sırf hırstan işte:) yemiyorum. çikolata düşünüp kayısı yiyorum, incir ceviz badem yiyorum.eşim diyor valla bu konudaki azmini başka şeylerde yapsan neler olur neler. ama bu zayıflama hırsı da dönem dönem oluyor, bunu yakalamak da zor benim için, kışın hırs mırs kalmadığından aldım kiloyu geri zaten, yoksa hedefe çoktan ulaşmıştım

Hırsı yakalamışken bırakmıyoruz o zman,eşinin de dediği gibi maşallahın var Ben de takıldım ya bu 61-62 olayına iyi gidiyordum..ama artık 62 görmüycem inşallah bu hafta artık 61 in küsürünü atayım yaaaa..atcamm atcammm

ya işte o takılma oluyor kilo verdikçe vücut direnç gösteriyor. bakalım inş. fazla takılmadan bi insem 52 ye bile razıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…