Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım, 45i göreyim mezuniyet talep edicem. 45.9 bile olsa ederim artık

Tamam canım, ama mezun olsan da listede olmasan da her zaman buralarda ol, alıştım herkese ya kimseden ayrılasım yoookkkk artık benmm..
daha düğün yapcaz sanaa

heyt be takımlar ortalama görsunlerr

fotoscumni seni merak etttik çok musayit olunca beklıyruz seni

Tamam canım, ama mezun olsan da listede olmasan da her zaman buralarda ol, alıştım herkese ya kimseden ayrılasım yoookkkk artık benmm..
daha düğün yapcaz sanaa

tamam tabi cnaımm
bu arada kelebekcim o listede FATOSSS 50 kilo vermiş yanlış değilsem

ben de nerdeyse 7 kilo vay beee

canım listenizi kontrol ettim sadece yliss arkadaşı 1,19 buldum o da ortalamayı değiştirmiyor zaten, bizim liste için de teşekkürler

tamam tabi cnaımm
bu arada kelebekcim o listede FATOSSS 50 kilo vermiş yanlış değilsem

ben de nerdeyse 7 kilo vay beee

Doğrusun canım fatoş bayadır bu işin içinde, demirbaşımız o bizim, yarısı gitti artık resmen normal kilolarda nasıl mutluyum onun adına yaaa

eşim geldi öğlen öğlen, gene yatamadım:) mecbur ona yemek hazırladım. ben de 1 kase nesfit yedim. neyse bugün keyfim de yok iştahım da, bakalım yarına ne olacak. fatoş abla gelmiş neyseki, merak etmiştim ben de epey:)

Zeynep bu arada hedef kilon kaçtı ya sormuştum bi kaç kez ama gözümden kaçmış olmalı??

hilal canım hedef kilom 67 daha 20 kilo var gerçi 3ü gitti çok şükür
kızlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum inş ilk 3te oluruz keşke bende olsaydım belki %1 bulurduk neyse hayırlısı...

ayrıca çok mutluyum bugün sabah öğretmenler odasında bir arkadaş ilk geldiğin zamana göre iyi zayıflamışsın dedi işe 1 martta başlamıştım.... sonra okuldan eve geldiğimde apartmandan bir arkadaşla karşılaştık 2 haftadır beni görmüyor ne güzel zayıflamışsın daha bi güzelleşmişsin dedi hepi topu 2.9 kg gitti ama demek ki iyi farkediliyor çççoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

ya sıke varrr:)
Neyse tebrık edelım o zaman.. %1.27 de cok ıyı Masaellah.
Neyse bır dahakı sefere ınsaellah.

Evet Fatos bravooooo
Gercı alısmıssındır bu tebrıklere..
Hıc bır gramını gerı almazsın, ıstedıgın kıloda kalırsın ınsaellah..

Mutlu olunmaz mı hiçççç süper bi duygu iyi moral olmuş sana tam gaz devammm

118. olmuşum hahahah
1.nin takımımızda olmasından dolayıda gururlandım.

Ben de 56. yım aynen çok gurur verici tatlış yaaa

büyük ihtimalle 2. olucaz. 13. takım yine birinci
ben eskiden yarışırken de 13. takım genelde 1. oluyordu. Gizli bir sırlarımı var acebaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…