Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy saol fıstığım :)

vay anam vay neler varmış bizim içimizde elktro mu o yahu basmı ayrıt edemedim ama elektro sanki. sadece sen söyleseydin daha dinlenir olcakmış bebeğim vokalist çok yırtındı valla tebrik ediyorum

aslında ben böyle durumlarda "the secret" okurum fakat o biraz daha farklı bir tür roman istiyosun anladığım kadarıyla nedense içimden ayşe kulin in "nefes nefese" geçti çok beğendiğin bağlayan değişik bir kitap kafanı dağıtır .Ama hayatı sorgulatcak değilde alıp götürsün beni aklımı dolduran bir bilim kurgu dersen "olasılıksız" ı oku derim müthiş bir b ilim kurgu

yeni geldim şimdi kaçıncı olmuşuz herkesi tebrik ediyorum ama ben kilo veremedim ama hafataya veririm inşallah bugün adet oldum onada bağlıyorum şişlikte var olsun haftaya kesin:))))))

menüm

sabah

1 bardak süt
1 tane simit

öğle

3 yk mantar sote
2 yk bulgur pilavı

ara
1 tane latte

akşam
tarhana çorbası
3 yk makarna

su 3.5 daha yatana kadar 4ü bulur
spor 30 dk yüksek tempo yürüyüş
30 dk hafif tempo
su+ spor + menü+

ya ben suyu yazmayı unutmuşum, 3 litreyi aşkın içtim :) her içişte 2 bardak deviriyorum, 6-7 kez içtim heralde bu şekilde:)

arkadaslar, kilo cetvelini ileriye dogru suruklemek icin ne yapiyorduk
ben becremedim tekrar denemeye üşendim

suyum+
sporumda + 55dakika yürüyüş ama bişey fark ettim ben - almamak için sporu arttırdım daha düzenli oldum

yelizz sana bişey sorcam ben ilk defa ömrümde 1 hafta erken adet oldum çok düzenlidir benim 1 yda 2 gün gecikir yada erken gelir 1 hafta olunca korktum ya kadın doğuma gitsem bir sürü tahlil diyecek istemiyorum allah allah dedim bugün görünce ama gerçekten benim için çok erkendi napsam bilemedim bişey mi varki?

öncelikle girmediğim için özür dilerim ama elimde olmayan nedenlerden giremedim..
çarşamba diyetisyen kontrolum çok iyi geçti şubatın 8.2 ay bitecek 17 kilo vermişim diyetisyenle maşallah bana
listemi değişmedi spor motiveni düşürme her gün yap 30 dakika yap dedi...ama yap dedi illahi 60 yapacam diye yıpratma kendiniz dedi..
yle pis bir huyum varki kızlar artırdıysam illa öyle yapıcam sinir oluyorum kendime çok tuaf tuaf huylarım var ya bilseniz
depresyon teşhinide kendimm koydumm kızlar bana acil motive lazım nolur olay yemek istemek olayı filan değill...mutsuzluk var zayıfladıkça mutlu olacağıma bi kötüye yorma var neden bilmiyorum...psikolojik destek alabileceğimi söyledi ama bilmiyor ve kararsızım gerçi benimm sizin gibi arkadaşlarım var çıkarın beni bu moddan ya...rakibemm sen konuşş hepiniz konuşun bişi deyinn bana

hemen tahlil istemez doktor, kist falan var mı diye ultrasonla bakacaktır. ya kusura bakma burası epey kalabalık ya yaşını falan genel bilgilerini yazabilir misin bana tekrardan. ilk adeti ne zaman gördün? doğum yaptın mı? hangi korunma yöntemlerini kullandın? istersen özel mesaj da yazabilirsin canım.

çarşamba giremedim akşama maç vardı ya davetteydikk kayınvalidem bizdeydi arasa baktı hiç fırsat olmadı
dünde oğlanın kontrolu vardı kulak burun boğazda ordaydımm bide yağmur vardı diyetisyene gittiğim gün
gözüme noldu anlamadım eve geldim gözümden iltihap gibi çapak akıyo kızardı diğerinede geçti allahtan acımıyor kaşınmıyor batmıyor şükür..
arasınn da doktoru yokmuşş bi pazartesi götüreceğim tekra bu ara yine sıklaştı kontroller sonrasında bursaya gideceğim bakalımm bursada olduğum zaman zarfında izinli olmak istiyorumm orda giremem babam türkmenistana gitçek onla vakit ailemle vakit geçireceğim şimdiden diyim..

maşallah harikasın, stajını neden astın bakiim?
sıkıldım ama artık ya yoruluyorum bide okula devamszılık kağıdı götürmem gerekti :)
sanada hastayım yaa allah bozmasın kilo vermeni
abla senin verdiklerin yeter bu hafta öyle bir şey olmuş olabilir sen haftaya toparlarsın
çok kitap okurum hayatım kitap okumaktır diyebilirim ben genelde herkese sinan YAĞMUR öneriririm her kitabını okumuşumdur.aşkın gözyaşları serisi mükemmeldir belki sorununa çare olmayabilir ama herkese öneririm

fatoş abla neden girmişsin bakayım sen depresyona, neyi kötüye yordun? çok kilo vermeyi mi? hem diyet hem spor yapan ve epeyce fazlası olan birinin vereceği normal kiloyu veriyorsun tatlım. bence hiç depresyona girecek birşey yok, yakında dal gibi bir hatun olacaksın ve istediğin kıyafeti rahatça alıp giyeceksin. girme bakayım depresyona falan, gel ben senin elinden tutarım minik kuşum:)

birde ben sigara içiyorum bırakmak istiyorum beceremiyorum napçam bilmiyorum ya offfffffffffff offfffffffffffff hem yemek hem o zor geliyo onu bıraktımmı yemeğe dadanacakmışım gibime geliyor... aslında alakası yok biliyorumm bugün diyorumm bırakacam şimdi eşimi aradım bırakamıycamm al gelirken diye bilniyorumm rahatsız ediyo tedavisiz bırakamıycam galiba..

hep demişimdir türk kadını komşusu arkadaşları varsa psikoloğa gitmez ablacım bence böyle olmanın nedeni vücut uzun zamandır diyette ve bundan sıkıldı değişik bir şeyler istiyorsun bende sınav bittiğinden beri o moddayım bence tek başına çık gez biraz istanbuldaysan galataya git öneririm ama çık galataya bir istanbulu falan izle veya neredeysen çık gez ama tek başına olsun ufak hobiler edinmeye çalış biraz düşüneyim aklıma bir şeyler gelirse yazacağım

ya yelizim saoll cnaım benimm inan bende bilmiyorum belkide şuanki zamanım bunu hissetme zamanımm canım ne bileyimm giriyorumm zaten artık elbiselerime çok canım çok uzun zaman oldu ondan mı bilmem hayatımın yarısı diyebilirim geçecek onuda biliyorum babamla konuştum dün telde ağladım ağladım açıldımm şimdi böle deyince bir derdim vaar sanmayın belki özlem belki bide herşeyi kafa takarım ben konuşurken bile karşımdakini üzerim diye düşünerek konuşacakarımı seçerimm sonrada kendim üzülür kuarar durum bilmiyorumm çıkıcam yagvaş yavaş.. yeliz aslında bedenim yorgun akşama oturmam yok eniysi ben aşkıma diyeyimde bana bi yardımcı tutsun

saol canım önerilerin için biri bana istanbula bilet ayarlasın izmirdeyim canım ben aslında benim olayım kendime vakit ayıramamk galiba ama oda olmuyor işte asıl sen şu zamnında bol bol gez ah ne gezerdimm bursamda ey gidi gençlik

oo gezmek mi hiç affetmiyorum anasını ağlatıyorum D: ayarlayalım abla yeter ki senin moralin düzelsinn

vallahi bu günün psikolojisi sigara bırakmadaki boş çabam accık uçuk bir gündü ya çok uykum var kızlar ya bildiğiniz gibi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…