Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fatos, oyle buyuk kılolar verenlerde gorulen bır durum.
Ama sen bı cokme yasadın, bu defa sıgaran aklına geldı,
sıgara da var dedın..yorgunum yaw aksama kadar kosturuyorum dedın.
Bı keyf yapıp kendımı dınleyemeyecek mıyım dedın..dedın de dedın.
Hepsı cokmeden...
ARa ara olur boyle dalgalanmalar.. oyle kı bırden gecer, gıcık olursun.
Ama kendıne vakıt ayıramıyorsan hakıkaten, mutlaka bunun uzerıne gıt.
Cok bırıktırme.
Mesela vaktın olsa..Aras da engel oluyor olmasa ne yapmak ıstersın?
ya da yapmak ıstedıgın bırsey var mı hakıkaten..bır es dısında.
:)))
uyu sımdı...
Yarın mutlaka konusalım.

Hayırdır diyecektim gelen mesajları okudumm...fulişim benim neden dertleniyon bakayım durduk yere ama yelizin yazdıkları da çok hoşuma gitti kendine sıkıntı etme boşa, zevk aldığın tat aldığın şeyleri yapmaya çalış, kocişini mutlu et, hayattan zevk al, şarkı söyle kızz :)
videoyu izledim, sevdiğim b müzik tarzı değil ama emin ol çok yakışmışsın oraya, ve saçlarının nesi var yakışmış sana, bütün şarkıları sen söyle daha iyi olur

Çok iyi yelizcim cidden keşke hepimiz yapabilsek bunu

Dobra kadın vasfiye teyzenin selamı var

Eki Görüntüle 677421

HHAHAHhahhah harikaaaa

ya ben suyu yazmayı unutmuşum, 3 litreyi aşkın içtim :) her içişte 2 bardak deviriyorum, 6-7 kez içtim heralde bu şekilde:)

Ne kadar doğru bilmem ama 2-2,5 litrden fazlası ödem yapar diye duymuştumm :26:

Anladımm fatoşum ablamm....takıntılı ablam
Yemek olayı değilse de bu ruh hali her şeye her an dikkat etmek artık seni yormuş olabilir..bence de doğal yani ama içine kapanma aşkitınla takıl bize gel patla atma içine kızzz yumuk kollarında yok ki artık mıncırayım seni yumulayım da eridin gittin pehhh harika bi bayan oldun ve oluyosun fatoşum sakın bırakma kendinii

Allah Allah gözüne noldu ki ablacım yaa..?? geçmiş olsun..Arasına da size de Allah sağlık versin, harika giden diyet serüveninde biz ben hep yanındayız unutma sakın

Gerekirse tedavi al o zamn fatoşum yararına bi şey yani sonuçta, hç sevmem şu sigarayı yaaa

ayy arkadaslar yarin ev oturmasina gidicez. Arkadas da bir hamarat k sorma kekler , borekler.... cok asiri da samimi deyiliz nasil yapcam da yemicem nasil yapcam da canim cekmiycek bilemiyorum. simdiden stresi sardi valla.

Kızlar su:+ spor:- ve menüyü yarın yazarım nedense çok üşendim ve başım ağrıyor bugünlük kaçıyorumm

menu:
sabah-nesfıt+sut+kuruuzum
12:00-bıryudum sut ıle kahve
ogle-bır tabak etlı bezelye yemegı
17:15-bır ase yogurt+ruseym+kuruuzum

su-2.2lt
spor-bugun alt karın calıstım+kurek (86dk)

Ben boyle zamanlarda Debie Macommer' in kitaplarini okuyorum. Oylee kafami rahatlatip dizi tadinda kitap okumak istedigimde iyi geliyor bana

Ben boyle zamanlarda Debie Macommer' in kitaplarini okuyorum. Oylee kafami rahatlatip dizi tadinda kitap okumak istedigimde iyi geliyor bana

Evet agır kıtaplardan sonra da ben (Ceyda'nın dedıgı gıbı) dızı tadında, Jodı PICOULT okurum.
Ama senın durumunu karsılar mı bılemedım Fulya.

Ps: benım gozler akıyor... ıyı geceler.

ha haa haa olurdu aslinda keske oglen gitseydik yaaa. ya diyorum cantama saklama kabi mi koysam odanin bir bos aninda tabagimdakileri saklama kabina mi koysam. Yani kirdim kafayi artik ben ciddi ciddi neler dusunuyom.

ben artık benim oğlana yediriyorum:) sadece 1 çeşitten yiyorum. Allahtan biz self servis yapıyoruz, az az koyuyorum, oğlan yerse iyi oluyor:)

ben adam akilli takilamiyom burda bir oturtamadim zamanlamayi.Firsat buldugumda da kizim izin vermiyor. neyse ilk hafta olacak okadar ayarlarim zamanla. Ben de cikiyorum bayanlar yarin Hanimlar lokaline gidicem sabah 9 dan oglen 12ye kadar orada takiliyom kizimla ben spor yapiyom o da oranin kresinde oynuyor. Optum herkesi iyi gecelerrrr.

mesajlarımı da saydım. haydi ben kaçar. haftasonu kaçamaklara dikkat!!! geçen haftadan dilim yandı yoğurdu üfleyip yerim artık:)

fatoşum biraz morale ihtiyacın var tabi,hafta sonu değişik birşeyler yapsan yani hayatında yapmadığın veya yapmaktan sıkıldığın ev işleri ve yemek hiç yapma hafta sonu mesala oğlana 2-3 saat babası baksın sen kafana göre takıl bir arkadaşınla para harca mesala(çok rahatlatır belki alışveriş ne bileyim)yada bir arkadaşını al sinemaya git çocukla senede sadece 2-yada 3 filme annemler bize gelince gideriz kıymetlidir bizim için yada deniz kenarına gidebilirsin deniz insanın psikolojisini rahatlatır.inanca yönelmekte tabiki bir rahatlama kuran okuyabilirsin,seni anlayan bir dostun(ailen yanında değilya benim gibi ondan diyorum)la kahve içmeye gidin kız kıza ne bileyim kuzum alternatifler sundum seç beğen al öptüm seni herşey düzelir takma böyle herşeyi kafana...

ayy arkadaslar yarin ev oturmasina gidicez. Arkadas da bir hamarat k sorma kekler , borekler.... cok asiri da samimi deyiliz nasil yapcam da yemicem nasil yapcam da canim cekmiycek bilemiyorum. simdiden stresi sardi valla.

çocuğunuda götür tabağına aldıklarından ona yedir hepsini tattım çok güzel olmuşlar de yani yiyormuş gibi yapıp çocuğuna yedir başka türlü resmi yerde kurtuluşun yok(aa bu günlük rejim yok rejimin banamı denk geldi bugün ye yarın başlarsın gibi cümleler duymak istemiyorsan sakın rejimdeyim deme çaktıma bence arkadaşım kolay gelsin....

sabh 1 yumurta 1 dilim ekmek arad nescafe
öğlen patates haşlamsı zeytinyağlı yoğurt arad gün kurusu 5 badem akşam kocaman göğüs tavuk ve fırında çok az patates yoğurt sonra 3 çiğköfte 6 çilek 1 kurabiye(cıssssss)
suyum + sporum +idi onu önceden yazmıştım
mesajımda 8 herkese iyi gecelr bu haftaki başarımızda payım olmadığı için üzgünüm yeni gelen arkadaşlar sayesinde süperdik iyi hafta sonları...

sabah
1 kepekli tost peynirli
maydanoz
domates
çay
arada
1 elma 1 bardak süt
öğlen
6 kaşık fasulye piyaz
yoğurt yarım bardak
1 buçuk dilim ekmek
arada
6 çilek
3 tane etiform
akşam
ıspanak salatası büyük kase (lorlu baharatlı )
1 bardak ayran
1 buçuk dilim ekmek
ara
1 portakal
3 erik
1 bardak süt

spor +
su +
yazmadığım 2 gündede sporumda suyumda +

Uyumadım hala yaa...abim şehirdışından geldi..oturduk muhabbet ettik bi güzell..

Cuma menüm:berbattı:
Sabah:
1 patatesli poğaça
2 su bard çay

Öğlen:
1 pors haşlanmış tavuk-patates
1 pors sade pirinç pilavı
1 kase yoğurt

Akşam:bombastik
1 patatesli poğaça
2 yk kısır
yarım tabak madımak yemeği
yarım pors kadayıflı tavuk göğsü tatlısı

Neden akşam bu kadar çok yedim bilmiyorum ama doymak bilmedimmm Zaferime de bugün aynısı olmuş Allahım nası da hissederiz birbirimizii Yaaaa ama ben onu çok özledim yaaa...eşşek kafalının kafasını kırasım var ama önce bi sarılsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…