canım bu hafta aslında rengli olduğum için yüzmeye gidemedim gündüz yaptığım yürüyüşe ilavete akşam yatmadan önce de 40 dak yürüyüş bandında yürüdüm ve açılıktan başım da çatlasa ağzıma tek bi lokma koymadım
sadece dün tuzlu bir ayran içtim gece geç yaattığım için enerji versin diye
kaçamak yaptım amasınırlı canım geçen hafta kek yedim sadece bir dilim
dün burda ağlanıyordum elmalı kurabiye diye ama izin çıkmadı paparayı emineden yiyince tut boğazını diyip onu da yemedim
bugun kermese gittik 1 tabak mantıyı annemle bolüştük 2 kaşık alıp bıraktım annem kızım yesene harika olmuş diyordu ona bile yüz çevirdim
nefesinii köreltecek kadar kaçamaklardan yiyince ınsanın gözu de kalmıyor aklıda hemde kg da almıyorsun
akşam bide erken yiyorum 6 dan sonra ağzıma tek bi lokma 3 aydan beri girmıyor bununda faydası çok
senindde vereceğine eminim sadece tekrar yediklerini gözden geçirmekde fayda var canım
tebriklerrr heyooo kg cuklar giitmişşş
sennin 7-8 km yürüyüşler etkisini göstermiş bilee
tatlıyı kestinmi hop kg cuklar uçusa kalkıyor
bi hafifleme oluyor
Evet ya saol. hem buranin etkisi hem yuruyuslerin etkisi bayag faydali oldu bana. yuruyusleri gunde 10 km yapiyorum suan. bir kismini hafif tempo kosu bir kismini hizli yuruyus. Citayi yukseltmeye calisiyorum yani.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post29642605
buraya bi göz atın ve fatoşumuzu ayakta alkışlayalım tekrar kızlarrr...
listemizi yayınlıyorummancak 13. takım listesini yayınladı ortalamaları 1,27 yaa
Helal olsun valla ben de sapka cikartiyorum arkadasima. Her sey insanin elinde iste, isterse neler yaratabiliyor.Bravoooo
birde ben sigara içiyorum bırakmak istiyorum beceremiyorum napçam bilmiyorum ya offfffffffffff offfffffffffffff hem yemek hem o zor geliyo onu bıraktımmı yemeğe dadanacakmışım gibime geliyor... aslında alakası yok biliyorumm bugün diyorumm bırakacam şimdi eşimi aradım bırakamıycamm al gelirken diye bilniyorumm rahatsız ediyo tedavisiz bırakamıycam galiba..
Acaba Akapunkturu mu denesen? Benim arkadasim cok gerildi mi gidiyordu. Elindeki bir noktaya tedavi uygulatip huzur ve sakinlik icinde cikiyorum muayeneden diyordu. Ayrica sigarayi birakmak icin de muthis bir alternatif olur. Izmirde iyi oldugundan emin oldugum bir doktor var canim ama Balcovada sana uzak.
bana hayatı sorgulatacak değilde kendimi iyi hissettirecek bir kitap önerebilir misiniz ya?
Hani böyle ruhunun en daraldığı anda açıp okuduğun zaman aslında canımı sıkmaya hiçte gerek olmadığını bana idrak ettirecek bir kitap.
canım valla ben öyle anlarda hemen birer fani olduğumuzu ve her an ölebileceğimizi düşünüyorum. öldüğümüz anda da zaten şuan canımızı sıkan hiç birşeyin önemi kalmayacak. ben hayat üstüme geldiğinde açar kuran-ı kerim okurum hemen:) tabi sen dini değil de normal kitap soruyorsun ama böyle sorunca kendi yöntemim geldi aklıma:)
ya ben suyu yazmayı unutmuşum, 3 litreyi aşkın içtim :) her içişte 2 bardak deviriyorum, 6-7 kez içtim heralde bu şekilde:)
öncelikle girmediğim için özür dilerim ama elimde olmayan nedenlerden giremedim..
çarşamba diyetisyen kontrolum çok iyi geçti şubatın 8.2 ay bitecek 17 kilo vermişim diyetisyenle maşallah bana
listemi değişmedi spor motiveni düşürme her gün yap 30 dakika yap dedi...ama yap dedi illahi 60 yapacam diye yıpratma kendiniz dedi..
yle pis bir huyum varki kızlar artırdıysam illa öyle yapıcam sinir oluyorum kendime çok tuaf tuaf huylarım var ya bilseniz
depresyon teşhinide kendimm koydumm kızlar bana acil motive lazım nolur olay yemek istemek olayı filan değill...mutsuzluk var zayıfladıkça mutlu olacağıma bi kötüye yorma var neden bilmiyorum...psikolojik destek alabileceğimi söyledi ama bilmiyor ve kararsızım gerçi benimm sizin gibi arkadaşlarım var çıkarın beni bu moddan ya...rakibemm sen konuşş hepiniz konuşun bişi deyinn bana
çarşamba giremedim akşama maç vardı ya davetteydikk kayınvalidem bizdeydi arasa baktı hiç fırsat olmadı
dünde oğlanın kontrolu vardı kulak burun boğazda ordaydımm bide yağmur vardı diyetisyene gittiğim gün
gözüme noldu anlamadım eve geldim gözümden iltihap gibi çapak akıyo kızardı diğerinede geçti allahtan acımıyor kaşınmıyor batmıyor şükür..
arasınn da doktoru yokmuşş bi pazartesi götüreceğim tekra bu ara yine sıklaştı kontroller sonrasında bursaya gideceğim bakalımm bursada olduğum zaman zarfında izinli olmak istiyorumm orda giremem babam türkmenistana gitçek onla vakit ailemle vakit geçireceğim şimdiden diyim..
birde ben sigara içiyorum bırakmak istiyorum beceremiyorum napçam bilmiyorum ya offfffffffffff offfffffffffffff hem yemek hem o zor geliyo onu bıraktımmı yemeğe dadanacakmışım gibime geliyor... aslında alakası yok biliyorumm bugün diyorumm bırakacam şimdi eşimi aradım bırakamıycamm al gelirken diye bilniyorumm rahatsız ediyo tedavisiz bırakamıycam galiba..
bana hayatı sorgulatacak değilde kendimi iyi hissettirecek bir kitap önerebilir misiniz ya?
Hani böyle ruhunun en daraldığı anda açıp okuduğun zaman aslında canımı sıkmaya hiçte gerek olmadığını bana idrak ettirecek bir kitap.
ayy arkadaslar yarin ev oturmasina gidicez. Arkadas da bir hamarat k sorma kekler , borekler.... cok asiri da samimi deyiliz nasil yapcam da yemicem nasil yapcam da canim cekmiycek bilemiyorum. simdiden stresi sardi valla.
Ben boyle zamanlarda Debie Macommer' in kitaplarini okuyorum. Oylee kafami rahatlatip dizi tadinda kitap okumak istedigimde iyi geliyor bana
orucluyum de hehhee
ha haa haa olurdu aslinda keske oglen gitseydik yaaa. ya diyorum cantama saklama kabi mi koysam odanin bir bos aninda tabagimdakileri saklama kabina mi koysam. Yani kirdim kafayi artik ben ciddi ciddi neler dusunuyom.
ya yelizim saoll cnaım benimm inan bende bilmiyorum belkide şuanki zamanım bunu hissetme zamanımm canım ne bileyimm giriyorumm zaten artık elbiselerime çok canım çok uzun zaman oldu ondan mı bilmem hayatımın yarısı diyebilirim geçecek onuda biliyorum babamla konuştum dün telde ağladım ağladım açıldımm şimdi böle deyince bir derdim vaar sanmayın belki özlem belki bide herşeyi kafa takarım ben konuşurken bile karşımdakini üzerim diye düşünerek konuşacakarımı seçerimm sonrada kendim üzülür kuarar durum bilmiyorumm çıkıcam yagvaş yavaş.. yeliz aslında bedenim yorgun akşama oturmam yok eniysi ben aşkıma diyeyimde bana bi yardımcı tutsun
ayy arkadaslar yarin ev oturmasina gidicez. Arkadas da bir hamarat k sorma kekler , borekler.... cok asiri da samimi deyiliz nasil yapcam da yemicem nasil yapcam da canim cekmiycek bilemiyorum. simdiden stresi sardi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?