haftasonu da mı spor var? çok güzelmiş valla. ben dünkü menümü paylaşayım.
sabah: 1 simit, 4 kuru kayısı
ara: 4 yaprak sarma
öğle: 3/4 paket yulaflı bisküvi
ara: 2 kuru incir
akşam: makarna, 3 köfte, 1 kase yoğurt
ara: 2 parça çikolata
su:+
spor:-
bugünkü menüm:
sabah: 1yumurta, 2 tane üçgen peynir, 2 dilim ekmek, 1 yk bal
ara: salata, 1 haşlanmış patates
öğle: yarım gözleme (yağsız tavada)
ara: 1 magnum
akşam: yarım porsiyon bakla, 1 porsiyon mantar
ara: 2meyve
su:+
spor: 3 saat hafif tempo yürüyüş.
kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:211 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok)ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok)ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115ve hiç - yok
concept Mesaj:129ve hiç - yok
successfull Mesaj:50ve hiç - yok
günaydıınn kızlarrr. kelebeğim devleti tavsiye ederim kpss'ye çalış bu sene, al bence kadroyu. ki yapamayacağına şüphem yok.
tartıldım az önce, 3-4 kez. 64 ile 64.3 arasında geliyyor rakamlar. her tartıldığımızda 100-200 gr oynuyor nerdeyse bu tartılar. beni 64.3 kabul edelim. izin dönüşünü iyi bi şekilde atlatmışım, mutlu oldum. yolda olucam bugün, yazamayabilirim. spor:-, su:+ olur, bazen 4 lt bile içiorum.değişiklik olursa yazarım. öpüldünüz kızlarr
ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar
ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar
hadi toplanın gelin bize diyet ev yemekleri var, evi de temizledim, kociş de yok, pijama partisi:):):):):)
lethemin bekarlığa veda partisi gibi olur hehehehe
Ben de senin gibi düşünüyordum ama en kötü şey diyorum, tanışmaya bi gelsinler, sonra söz-nişanı beraber çıkaralım..biraz zaman geçsin sonra da düğün falan işte
elbiseni ben de merak ediyorum kesin paylaşş
Valla fulişşş acele etmiycem çok ama çok da abartmıycam, karşı tarafı aynı istekli görürsem, Zafer de yazın evlenme teklif etsin resmi olarak biz de konuşmaya başlarız...Zafer'e bakarsan seneye yaza evliyiz kesinnn..ama ortada ne fol ne yumurta damat bile yok henüz
kızım kalmış 80 işte.
Bizde benimki askerden geldi işe girdi (biraz garanticidir) sonra istemeye geldiler işte mayısta askerden geldi kasımda istendim.
1 sene sözlü
2 sene nişanlı kaldım heheh
Biz çok uzattık ya kirada oturmayalım ev alalım diye para biriktirdik aslında iyi de yaptık.
zaten 26 dan önce evlenmem diyodum hep 26 da evlendim doğum günümden 9 gün sonra
Zaten aceleye getirme ya eğer zaman olursa herşey daha iyi oluyor
nısan hemen pesınden dugun demek?
VAlla Hayırlısı olsun... enerjık olur herseye yetısırsın ınsaellah.
Yalnız bu hazırlıklarda dıyet yapman gerekmez(dı).
Genelde hep verılıyor zaten, ıstem dısı.
hb canım, ben bi girip çıkmıştım kimseyi görmedimneyse eşimin sınavı zor geçmiş ama herkesin öyle dedi, sınav baya zormuş (((( hayırlısı artık. ben de bugün akşam biraz kaçamak yaptım, peynirle kepekli galeta yedim, 1 kepçe tarhana yedim, çok acıkmıştım gözüm döndü, sonra kendimi kaybettim, hurma yedim, ceviz yedim, kayısı yedim, nesfitten 1 küçük avuç kuru kuru yedim sonra dedim ben bu sefer sanırım diyet işini yapamıcam. 4-5 gün gayet güzel gidiyor sonra çıldırmış gibi saldırıyorum herşeye ama en az zararlı ne varsa onu yemeye çalışıyorum, gidip de çikolata baklava neyim yemiyorum yani ama çok mutsuzum sonra dedim eşime ben gruptan da çıkayım, diyeti de bırakayım , öle spor yapayım sadece sabah akşam ((( strese girdim iyice eşim dedi ya sen kendine baskı yapıyorsun ondan böyle oluyor, 5 kilo vereceğin sürede 3 kilo ver ne olacak, istediğin şeyden ye ama az az ye, çok mu tatlı canın istedi 1 porsiyon yeme yarısını ye, ya da onu tam ye ama birkaç gün hiç kaçamak yapma. iyi gidiyorsun moralini bozma falan filan. neyse işte sonunda anlaştık, diyete devam edicem ama kalori saymıcam. kaloriler beni strese soktu çünkü. suçluluk duygusundan kahroluyorum
sana da çok geçmiş olsun canım, fazla yüklenince öle oluyor spora da ben de günde 2 kere leslie 5 mil yapmıştım, 4-5 gün sonra yürüyemez hale geldim, ayak bileklerimin ağrısından duramadım. o yüzden fazla zorlamıyorum artık. nasılsa gidecek bu kilolar varsın biraz yavaş gitsin. sağlığımız yerinde olsun da kilo alınır verilir
Fasafıso degıl de,
soyle tarıf edeyım; buz gıbı suya gırdıgınde gevser mısın asker mı olursun?
Iste aynı mantık.. vucuda boyle bır travma yasatınca vucud bırden sıkılasır..
Bır kac saat sonra eskı halıne doner.
gunaydınn
ruseymi nerden alıyorsun bide neden sabah öğünlerine ekledın mıktarı nekdar canım
bikaçdır sorcam unuyorum :44:
Günaydınnnnheheh ay teşekkürlerrr ben de çok beğeniyorum bu fotomu asıl saç rengim bu işte buna döndüm tekrar ama şu an saçım biraz kısa, boyaları tamamen temizledimmm saçımdan..
listeleme fazla gelmemiştir inşallahh :26: yardım et bana yardımcı değil misin
anaaa almış ayakkabıyı kızzz, foto çek de gösstersene bi şey yappharika başladık haftaya hadi bakalım, ben de sabah azcık - çıktım cumaya daha da - liycez haydinnn
Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok
Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh
Eki Görüntüle 679228
bu aftayı gecen haftadan da ıyı kapatıcam hılalcım. cok orucu ama mukemmel bır afta sonu gecırdım. oun enerjısı bana bu aftayı cıkartır valla. bu arada bu sabah tartıldım 0.5 kg daha hafıf cıktım:) Bu hafta ıyı bır rakam verıcem ınsallah sana. Ne dersın bu Cuma 1. takım kım olacak???????????
O zaman erkekler randevua gıtmeden once agırlık calısır ya kızlara daha kaslı gorunsunler dıye. Bekar bayanlar da sevgılılerın yanına masaj yaptırıp gıtsınler
Bu nasıl bır gun olmus boyle? aksama kadar bısey yemeyıp sonra da acını cıg kofteden almıssın yavv. Ama ne de guzel gıtmıstır ac karnınaaaa of offbu hafta sonu hepımız abur cuburu kacırmısız anlasılan. su ruseym ı ben de merak ettım.
dostum bunu nasıl buyutucez ıc bırsey okuamadım.
spor konusunda benım en verımlı teknıgım :ınterval traınıng yanı aralıklı ıdman. ılk 10 dk kosu bandında 6 hızda ısınma(bu arada kosu bandına muakkak egım verılmelı ben genelde 5 egımde yapıyorum) yuruyusu yapıyorum sonra 2 dk 6.5 da yuruyup 1 dk 9.5 da kosuyorum.bu donguyu 8 kez tekrarlıyorum sonra yıne uzun sure 6.5/7 arası yuruyus yapıyorum ve daha sonra yıne 2 dk yavas 1 dk koşu dongusunu o ankı gucume gore 3/4 kez yapıyorum en sonunda da soguma temposunda yuruyup bırakıyorum. koşmanız bıttıkten sonra yuruyus asmasında vucudunuzdan oyle bır ter çıkıyor kı ınannamazsınız.
yaptıgım arastırmada sız hızlı yuruyusten kosu temposuna gecınce vucut tehlıke alarmına gecıp butun kasları daha cok kasıyormus ve bu sayede normalden daha fazla kalorı yakılıyormus.
kesın bırıncıyım yaaa.
Sagolsun caterıng sırketı de bana destek..
Yıne getırememıs benım yemegımı...salataya ton balıgı ekledım yıyorum...
Bu kadar az yersem bu ıdmana mutlaka bırıncıyım...tovbe tovbeee..
Bu arada salatada taze nane vardı tonbalıgına cok yakısmıs..kırmızı sogan da olsaydı ıyıydı... ac kaldım yaaa
uzayınca bi anlamı olmuyor, boşver cicim, hızlı daha iyi olur. genç evlenince daha kolay uyum sağlandığını dşünüyorum ben. mesela bu yaz evlenseydim, daha seçici olurdumay ne güzel olurr, düşüncesi bile hoş geldi birden, Lethemin bekarlığa vedasıı
Kelebekcimm paylaşırım tabii
Zafer'in dediği gibi seneye evli olabilirsiniz, bu işler belli olmazz. bizim ortada hiç bir şey yoktu. 2 ay önce babama söyledim, ondan 3 gün sonra gelip isteyip söz taktılar. hemen sonra da düğün salonu tutuldu. ama toplamda 3 yıldır birlikteydik. bize normal bu hız da aile şaşkın halaa
ohh baya uzun sürmüş toplamda ne kadardır tanıyorsun eşini canım? ne güzel müzikle iç içesin. benim müstakbel koca adayım da kardeşi de elektrocu, john petrucciler, guthrie govanlar falan o tarz takılıyorlar. ben çok dinleyemiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra
canımm böyle diyenlere kanım nassı kaynıyor bir bilseennumarım dediğin gibi 1-2 kilo da hazırlıklar da ki bu yaz dönemi olacak verirsem tam fıstık olacamm
kelebek.hill Mesaj:122 3 -(spordan) :26:
fatos0808 Mesaj:211 - (menü paylaşımından) ama depresyonik durumlar yazdın ablacık :26: mesaj sayına azcık dikkat etsen bence grupta takılsan zaten alcam ben senin depresyonunu
destina_88 Mesaj:40 6 - (5 Nisan ve 7 Nisan'da bildirim yok)ama yeni bir düzen kuruşu içindesin ve yds vardı sana da kızamıyorum ki be güzelim
degua Mesaj:48 3- (5 Nisan'da bildirim yok)
fulias Mesaj:63 1- (spordan)
lethem Mesaj:42 hiç - yok
mahurbeste Mesaj:79 6- (haftasonu bildirim yok)ama sınavların var sen de yırttın
melikea123 Mesaj:36 (haftasonu bildirim yok)
tubish13 Mesaj:52 2-(pazar su-spor bildirimi göremedim)
az_uz_ Mesaj:25 katılım sağladığı günlerde - yok bi süre internet yüzünden girememişti
yliss Mesaj:115ve hiç - yok
concept Mesaj:129ve hiç - yok
successfull Mesaj:50ve hiç - yok
ben de erkenden evlendim hem yaşım küçüktü hem ilişkim ama çok şükür çok mutluyuz. eşime kalsa daha evlenmezdim diyor, iş işten geçti diyorum:)
nasılsınız bakalım muhabbet akıp gitmiş neyin neresinden okuyayım tutayım bilemedimm...sabah hastanedeydikk şüküğr iyi çıktı sonuçlar işitme testi yapıldı kulağın durumuna bakmak için son kutu ilaçlara geçtik bakalım...bursaya gidip geldikten sonra son kontrolumuz var..
nasılsınız bakalım muhabbet akıp gitmiş neyin neresinden okuyayım tutayım bilemedimm...sabah hastanedeydikk şüküğr iyi çıktı sonuçlar işitme testi yapıldı kulağın durumuna bakmak için son kutu ilaçlara geçtik bakalım...bursaya gidip geldikten sonra son kontrolumuz var..
o da birşey mi ben daha ünide okuyordum nikah yaptığımızda son sınıftaydımben de bekleyebilirmişim, diyorum bazen. işe girdim, aynı haftalarda sözlendim.halbuki daha çıkmaya başlasam mı, başlamasam mı ,diye düşünemedim bile. baktım, parmağımda yüzük var . hemen ardından nişan, düğün. kısa sürede olmasından memnunum, eşimden de memnunum. ama bikaç sene kendi paramı harcamak isterdim doya doya . evlilik sorumluluk istiyor çok.
işte canımm benimmm sen benim depresyonuma girmişinn yelizimm bende öyle ya bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk 2 gün öle idimm ya aslında beni uykusuzluk ve hastanelerde çok yoruyor bide eşimin çalışma saatleri özlüyom kocişi dermişim adam eve gelincede kafasının etini yiyiyorum o ayrı çeneme vuruyoo yeliz yav bildiğin gibi değil cnaım zavallı adam tüm gün iş stresi üstüne fatoşun çenesiiyiyiz fatoş ablam, senden sonra ben de bi depresyona girip çıktım ama birkaç saat sürdü, iyiyim bugün çok şükür. aslında yemekle de işim yok, abur cubur da istemiyor canım ama böyle bir yoksunluk, bir mutsuzluk bir mahrum kalmışlık duygusu var, halbuki ne istesem de yedim haftasonu kuzu şişler dondurmalar falanüstelik kilo da almamışım:) neyse kendime geldim sabah. dün kabız olmuştum onun şişkinliğinden sanırım daraldım o kadar da kayısı incir yiyorum ama hala kabız olabiliyorum hayret ya ne tembel bağırsak sendromuysa
arascık nasıl? rutin kontrol mü? hastalığı falan yok değil mi? ne ilacı kullanıyorsunuz?
Bizimki de ayni seninki gibi olmustu. Aman Allahim o ne telas! Ama bir okadar da guzeldi. Son hafta almistim elbisemi falan . Masraf desen cabasi. Ama Allah oyle bir yardim ediyor ki hepsinin ustesinden geliyorsun vacanım bize kalsa tanışma isteme söz nişan hepsi 1 günde olacaktı
ama annemler bir tanışalım 1 kere de kız mı verilir dediler. neyse tanışmayla söz bir arada oldu, nişan artık sonrasında. sorma yaw çok masraf olduu, yazık yani. duyan ben de gelirim dedi, ee eve sığmıyoruz hoop salon tuttuk, battık artık Allah kerim
o da birşey mi ben daha ünide okuyordum nikah yaptığımızda son sınıftaydım2. sınıfta tanıştık 3. sınıfta sözlendik 4. sınıfta evlendik:) ama okul bitince yaptık düğünü, kpss ye girip öyle evlendim, 6 aylık evliydim atandığımda:) Allahtan çocuk için acele etmedik. para harcama konusunda eğer kendi paramı harcayacaksam çok cimriyim ama kocamın parasını harcamaksa benden iyisi yok:) memlekete gidiyorum 1 aylığına elimdeki nakitten harcayamıyorum ama eşimle gezerken görsen hiç giysim falan yok gibi alıyorum da alıyorum:) evlendiğime pişman değilim de çocuk için az daha beklesek olurmuş diyordum ve başka çocuk istemiyordum ama son birkaç aydır bebiş hasreti girdi içime eğer tayin olmayacak olsak hemen hamile kalmak isterdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?