Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar yatılı misafirlerim var geçmişi bile okuyamadım
suyum+
sporumda + (55 dakika yürüyüş)

KAPTANCIIIĞĞIIIMMM

6 nisan:

ama ama burda bi hata var cicim., suyum her zaman tam. 5 nisan'da bildirimim var.5 nisanda tek mesaj yazım, son olduğunu belirttim ve su, spor bildirmi yaptım. yukarı ve aşağıya kendi mesajlarımı alıntıladım. sporum sadece cumartesi -. yani bu hafta için sadece 1 eksim var.ama yine de çarşamba say derse kaptanım, sayarım. kaptancığım sınavımın olduğu gün bile spor yaptım, haftasonu da saılıyor diye

5 nisan 06.16

ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar

yoğunluğun geçince bi doktora git de kan tahlili yaptır canım, büyük ihtimalle ya kansızlık ya da b12 eksikliği gibi ama başka bir sorun da olmasın ihmal etme

hadi toplanın gelin bize diyet ev yemekleri var, evi de temizledim, kociş de yok, pijama partisi:):):):):)
lethemin bekarlığa veda partisi gibi olur hehehehe

ay ne güzel olurr, düşüncesi bile hoş geldi birden, Lethemin bekarlığa vedasıı

Kelebekcimm paylaşırım tabii
Zafer'in dediği gibi seneye evli olabilirsiniz, bu işler belli olmazz. bizim ortada hiç bir şey yoktu. 2 ay önce babama söyledim, ondan 3 gün sonra gelip isteyip söz taktılar. hemen sonra da düğün salonu tutuldu. ama toplamda 3 yıldır birlikteydik. bize normal bu hız da aile şaşkın halaa

ohh baya uzun sürmüş toplamda ne kadardır tanıyorsun eşini canım? ne güzel müzikle iç içesin. benim müstakbel koca adayım da kardeşi de elektrocu, john petrucciler, guthrie govanlar falan o tarz takılıyorlar. ben çok dinleyemiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra

canımm böyle diyenlere kanım nassı kaynıyor bir bilseenn umarım dediğin gibi 1-2 kilo da hazırlıklar da ki bu yaz dönemi olacak verirsem tam fıstık olacamm

sınav mı? o sınav değil başka bişeydi yaa. ing.öğretmnei arkadaşımla birlikte girdik sınava, sınava girmeden önce 80 alırım diyordu, çıktı 50'yi geçemiycem galiba, dedi. ekim'de tekrar giricez mecbur sınava.

benim de bi sorum olucak, spor hocam. şimdi benim göbeğim düz, ordan yana bi sıkıntım olmadığı için, hiç çalıştırmıyorum. mekiği bi tek beden derslerinde çekerdim. bacak-kalça problemi var diye, hep orayı çalıştırıorum, o kısım da tamamen kas. şincik, spora gidiyorum, aerobik, ste, pilates karışık. karın da çalıştırıyor. ama benim geceleri o kadar çok ağrıyor ki karın kaslarım, haftasonu zor uyudum ağrısından. sağdan sola dönünce karnımda bişeyler geriliyor. normal bişey mi bu??

gunaydınn
ruseymi nerden alıyorsun bide neden sabah öğünlerine ekledın mıktarı nekdar canım
bikaçdır sorcam unuyorum :44:

ruşeym bende denedim ama yiyemedim. süt-yulaf ezmesi, ruşeym karıştırdım. yulaf ezmesini çok severim ama ruşeymi yiyemedim cicim. sen karatay'a devam edio musun?

yaa, ben de senin o sapsarı saçlarını çok sevmiştim. ama doğal olan her daim en güzeli tabi. ben de doğala dönüyorum artık, 10 cm dip balyaj boyam geldi, boyatmam artık, böyle gezerim

Listeleme fazla gelmedi beybi. Hafta içi hergün bile yapabilirim sıkıntı yok

Ahanda Ayakkapım wauwwww gözlerim kamaştı yine heheh
Eki Görüntüle 679228

vayy, güle güle kullan. ben bi ara sakatlandım aak bileğimden ,alçıya lındı. doktor, kesinlikle spor yyaparken bu tip aakkabı giy, dedi. sıkı sarıyor ya bileği, bilketen sakatlanma riskini azaltıp koruyor o bölgeyi. iyi yapmışısn bunu almakla cicim, mutlu mutlu spor yaparken giy

ohh, maşallah. randevuya gitmeden yapılacaklar listesini çok eğlenceli buldum

evet ben de 6-7 eğimde eliptik bisiklet, koşu bandı kullanıorum. spor hocası 6-7 eğim önermişti bana da. yalnız, yazdıın şeyin hemen hemen aynısını ben de yapıyordum ama böyle faydası olduğunu bilmiodum. attım hafızaya, beyin bedava, kullanırız

kesin birincisin yaa

uzayınca bi anlamı olmuyor, boşver cicim, hızlı daha iyi olur. genç evlenince daha kolay uyum sağlandığını dşünüyorum ben. mesela bu yaz evlenseydim, daha seçici olurdum. hayırlısı olsun şimdiden cicim.

dünkü menüm:
sabah:
1 adet üçgen peynir, 1 yk bal, 2 dilim ekmek,6-7 zeytin, 3 kuru kayısı.
ara:
1 meyve
öğle:
5 köfte, 3 dilim kızarmış ekmek, acılı ezme.
ara:
2 meyve, 2 parça çikolata
akşam:
barbun balığı, salata, 4 tane mercimekli köfte

su:+
spor: 30 dk bowling

bugünkü menüm:

Kalori Miktarı
6.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)450 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
7.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)56 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Adet Activia (Kuru Kayısılı) (104 kcal)104 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)42 kcal
4.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)148 kcal
Alınan Kalori Toplamı1301 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı550 kcal

ben de erkenden evlendim hem yaşım küçüktü hem ilişkim ama çok şükür çok mutluyuz. eşime kalsa daha evlenmezdim diyor, iş işten geçti diyorum:)

hilalcimm ben bu hafta 2 gün doktordaydım canım izah ettim sana bir diyetisyen 1de arasın kontrolu bugünde vardı hatta kontrolu o 2 gün istesemde giremiyorumm..zaten günün yarısı hastanede geçiyor benim pc masaüstü pc laptop değil şekerimm işim olunca yanımda gezdireyim tatlımm..eğerki dersen bana fatoş abla böyle olmaz ben guruptan izinli olarakta ayrılabilriim.. yetişe bilsem zaten burdayım..böyle olunca hem kırılıyorum hemde istemeden kırıyorum sanırsam..hafta sonu girdim pazar günü giremedimm onuda hafta sonu kararları alırken bildirdimm fırsatım yokk diye belirttimm ta en başında yok ablam yok olmayan bişiyi nasıl edeyim :) değil guruba takılmak 5 saniye pcye bile bakamıyorumm..depresyon olaylarını dersen evet gerçekten depresyonday dım belki değildimm 2 günlük birşeydi ama oluyo işte napayımm ..ben fırsat bulup gelemezlik etmiyorum..deyin bana fatoş abla böle olmaz çıkarım ablam guruptan geri dönmek üzere ki benimm için çok üzücü bir şey olur ama öle diyom olmuyo böle diyom olmuyo sıkıntımı izah ediyorum olmuyo tabiki guruba faydam yoksa ve böyle düşünülüyosa ben çıkarım ablamm belki benden daha çok faydası olan bir arkadaşımız girer bir fatoş gider bin fatoş gelir ne diyeyimm cnaımm....

nasılsınız bakalım muhabbet akıp gitmiş neyin neresinden okuyayım tutayım bilemedimm...sabah hastanedeydikk şüküğr iyi çıktı sonuçlar işitme testi yapıldı kulağın durumuna bakmak için son kutu ilaçlara geçtik bakalım...bursaya gidip geldikten sonra son kontrolumuz var..

ben de erkenden evlendim hem yaşım küçüktü hem ilişkim ama çok şükür çok mutluyuz. eşime kalsa daha evlenmezdim diyor, iş işten geçti diyorum:)

ben de bekleyebilirmişim, diyorum bazen. işe girdim, aynı haftalarda sözlendim.halbuki daha çıkmaya başlasam mı, başlamasam mı ,diye düşünemedim bile. baktım, parmağımda yüzük var. hemen ardından nişan, düğün. kısa sürede olmasından memnunum, eşimden de memnunum. ama bikaç sene kendi paramı harcamak isterdim doya doya. evlilik sorumluluk istiyor çok.

aslında hilal sen bana 2 gün mazaeretli yazabilirdinn sonuçta ablacım ben ogünler sağlık yüzünden giremiyorum aslında girerim ama çocuğu anneme (kayınvalideme bırakıyorum ) ozamanlar akşam bizde kalıyo ben onun yanında giremiyorum girsemde bişi demez ama arkanı dön pcye otur olmuyo ..

iyiyiz fatoş ablam, senden sonra ben de bi depresyona girip çıktım ama birkaç saat sürdü, iyiyim bugün çok şükür. aslında yemekle de işim yok, abur cubur da istemiyor canım ama böyle bir yoksunluk, bir mutsuzluk bir mahrum kalmışlık duygusu var, halbuki ne istesem de yedim haftasonu kuzu şişler dondurmalar falan üstelik kilo da almamışım:) neyse kendime geldim sabah. dün kabız olmuştum onun şişkinliğinden sanırım daraldım o kadar da kayısı incir yiyorum ama hala kabız olabiliyorum hayret ya ne tembel bağırsak sendromuysa
arascık nasıl? rutin kontrol mü? hastalığı falan yok değil mi? ne ilacı kullanıyorsunuz?

oyy kıyamam, senin faydan olmaz olur mu? bize en güzel örneksin. hepimizin pabucunu dama atıyorsun, kaptanım idare ediyor hem bizi. merak etme sen. çok geçmiş olsun ayrıca cicim.

sabah(06.00)
1 buçuk dilim ekmek
1 domates
yarım salatalık (ilk kez aldım nbu yıl )
2 dilik y.y beyaz peynir
8 zeytin
arada yok hastanede yemedim

öğlen yemedim
sadece 1 elma yedim
arada form kraker 5-6 tane
akşam
20 tane sardalye buğulama
salata sirkeli
kapuska yemeği 8 kaşık
1 dilim ekmek
öğlen yemedim ama akşam almam gereken öğlen besinlerini tamamladım
3 süt besin gurubu kaldı balık var diye yoğurt yemedim
yatmadan 2 saat önce
parmak muz
süt içerim

spor+ 3 saat yürüyüş
su +
uyku 3 saat (24 saatte )

o da birşey mi ben daha ünide okuyordum nikah yaptığımızda son sınıftaydım 2. sınıfta tanıştık 3. sınıfta sözlendik 4. sınıfta evlendik:) ama okul bitince yaptık düğünü, kpss ye girip öyle evlendim, 6 aylık evliydim atandığımda:) Allahtan çocuk için acele etmedik. para harcama konusunda eğer kendi paramı harcayacaksam çok cimriyim ama kocamın parasını harcamaksa benden iyisi yok:) memlekete gidiyorum 1 aylığına elimdeki nakitten harcayamıyorum ama eşimle gezerken görsen hiç giysim falan yok gibi alıyorum da alıyorum:) evlendiğime pişman değilim de çocuk için az daha beklesek olurmuş diyordum ve başka çocuk istemiyordum ama son birkaç aydır bebiş hasreti girdi içime eğer tayin olmayacak olsak hemen hamile kalmak isterdim:)

işte canımm benimmm sen benim depresyonuma girmişinn yelizimm bende öyle ya bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk 2 gün öle idimm ya aslında beni uykusuzluk ve hastanelerde çok yoruyor bide eşimin çalışma saatleri özlüyom kocişi dermişim adam eve gelincede kafasının etini yiyiyorum o ayrı çeneme vuruyoo yeliz yav bildiğin gibi değil cnaım zavallı adam tüm gün iş stresi üstüne fatoşun çenesi

Bizimki de ayni seninki gibi olmustu. Aman Allahim o ne telas! Ama bir okadar da guzeldi. Son hafta almistim elbisemi falan . Masraf desen cabasi. Ama Allah oyle bir yardim ediyor ki hepsinin ustesinden geliyorsun va
lla.

annemler hayatta izin vermezdi bana, senin dediğini yapsam. evlenmeden önce bile sözleşme imzaladım annemle, o yüksek lisans bitecek, 3 yıl geçecek ondan sonra çocuk yapılacak, diyee. annem bişey demişse, benim için demiştir. o yüzden, dediğini yapmak için elimden gelen çabayı sarfediorum.

sen de çoookk erken evlenmişsin be yavrum, hemşireydin diye hatırlıorum sanki. ücretsiz izinde misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…