- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hadi toplanın gelin bize diyet ev yemekleri var, evi de temizledim, kociş de yok, pijama partisi:):):):):)
lethemin bekarlığa veda partisi gibi olur hehehehe
ben de çocukluğumdan beridir gitar çalmayı çok isterim ama nasip olmadı, geçen yıl doğum günü hediyesi gitar almış eşim ama ders alamadığım için çalamıyorumartık türkiyeye dönünce inş.:) fulya sana çok özendim, izledim videonu dedim ama yorum yapacakken bişi çıktı unuttum sonra da kalmış bu müzik bana lise yıllarımı çağrıştırıyor serviste sevmediğim tipler bangır bangır açıp zorla dinlettirirlerdi, onları hatırlattığı için sanırım pek sevmiyorum ama sana yakışmış. ben daha duygusal naif şeylerden hoşlanıyorum düş sokağı sakinleri falan gibi ama şebnem ferahtan vazgeçmem:) internetten baktım gitar dersi videolarına ama tutmayı bile beceremiyorum illa canlı hoca lazım:)
kızım kalmış 80 işte.
Bizde benimki askerden geldi işe girdi (biraz garanticidir) sonra istemeye geldiler işte mayısta askerden geldi kasımda istendim.
1 sene sözlü
2 sene nişanlı kaldım heheh
Biz çok uzattık ya kirada oturmayalım ev alalım diye para biriktirdik aslında iyi de yaptık.
zaten 26 dan önce evlenmem diyodum hep 26 da evlendim doğum günümden 9 gün sonra
Zaten aceleye getirme ya eğer zaman olursa herşey daha iyi oluyor
hadi toplanın gelin bize diyet ev yemekleri var, evi de temizledim, kociş de yok, pijama partisi:):):):):)
ben de çocukluğumdan beridir gitar çalmayı çok isterim ama nasip olmadı, geçen yıl doğum günü hediyesi gitar almış eşim ama ders alamadığım için çalamıyorumartık türkiyeye dönünce inş.:) fulya sana çok özendim, izledim videonu dedim ama yorum yapacakken bişi çıktı unuttum sonra da kalmış bu müzik bana lise yıllarımı çağrıştırıyor serviste sevmediğim tipler bangır bangır açıp zorla dinlettirirlerdi, onları hatırlattığı için sanırım pek sevmiyorum ama sana yakışmış. ben daha duygusal naif şeylerden hoşlanıyorum düş sokağı sakinleri falan gibi ama şebnem ferahtan vazgeçmem:) internetten baktım gitar dersi videolarına ama tutmayı bile beceremiyorum illa canlı hoca lazım:)
Olleyy haydii ben geliyorumm siz de gelin kızlarrrsüper eğlenirdikk..
He ya azalttık ama ömrümü yidi ömrümüü
Ya ben öyle sınırlar koymadım ama 23-24 te evliliğe sıcak bakıyorum çaktırma zaten 23 e geldim sayılır
ya aynı şehirde olsak hiç acele etmicem de uzaklık artık çok yordu bizi..o yüzden 3 sene bize çoookk.. hep ayrı şehirlerdeyiz çünkü..gelince de öyle..yani yola ettiğimiz masraflara ev alırdık zaten biz(Zafer diyor) evlenek kızım işte yanımda istiyorum seni ne var diyo ben de istiyorum artık valla..başlarda çok naz ederdim ama cidden çok yıprandık yaa
1 bardak süte yada 1 kase yoğurta 1 çorba kaşığımı koyup yiyorsun
çikko dediği çikolata canım
sen tatlı sevmıyorsun ama pastalar baklava larda boş kalori abur cubur sınıfındalar onlara zaafın varbence ki şerbetli tatlılar kremalı tatlılar çikolatadan da beter
buyuzden de diyetten sonra kg alıyorsun
bence arada haftada bir bunlardan az mıktarda diyete dahil et
diyet bitince ay nasılsa verdim diye özlem duyduklarına karşı derin bi açlık hissetmemiş olursun
salounu bırakmayacağına duyduğuma sevindim canım
bulursun sen orta yolunu ınanıyorum ben
tatlı dilllisn istediğini yaptırırsın sen
mezun olunca nasıl olcaz onu merak edıyorum ben
5 kilo diyor wowww tebriklerr
hb canım, ben bi girip çıkmıştım kimseyi görmedimneyse eşimin sınavı zor geçmiş ama herkesin öyle dedi, sınav baya zormuş (((( hayırlısı artık. ben de bugün akşam biraz kaçamak yaptım, peynirle kepekli galeta yedim, 1 kepçe tarhana yedim, çok acıkmıştım gözüm döndü, sonra kendimi kaybettim, hurma yedim, ceviz yedim, kayısı yedim, nesfitten 1 küçük avuç kuru kuru yedim sonra dedim ben bu sefer sanırım diyet işini yapamıcam. 4-5 gün gayet güzel gidiyor sonra çıldırmış gibi saldırıyorum herşeye ama en az zararlı ne varsa onu yemeye çalışıyorum, gidip de çikolata baklava neyim yemiyorum yani ama çok mutsuzum sonra dedim eşime ben gruptan da çıkayım, diyeti de bırakayım , öle spor yapayım sadece sabah akşam ((( strese girdim iyice eşim dedi ya sen kendine baskı yapıyorsun ondan böyle oluyor, 5 kilo vereceğin sürede 3 kilo ver ne olacak, istediğin şeyden ye ama az az ye, çok mu tatlı canın istedi 1 porsiyon yeme yarısını ye, ya da onu tam ye ama birkaç gün hiç kaçamak yapma. iyi gidiyorsun moralini bozma falan filan. neyse işte sonunda anlaştık, diyete devam edicem ama kalori saymıcam. kaloriler beni strese soktu çünkü. suçluluk duygusundan kahroluyorum
sana da çok geçmiş olsun canım, fazla yüklenince öle oluyor spora da ben de günde 2 kere leslie 5 mil yapmıştım, 4-5 gün sonra yürüyemez hale geldim, ayak bileklerimin ağrısından duramadım. o yüzden fazla zorlamıyorum artık. nasılsa gidecek bu kilolar varsın biraz yavaş gitsin. sağlığımız yerinde olsun da kilo alınır verilir
evdeki işlerin çoğu bitti, banyoyu akşam temizlicem artık oğlum uyusun da:) şimdi mutfağa giriyorum, yemeğimi pişireyim, çok geç olmadan yiyelim, daha sporumu da yapamadımo da oğlanın uyumasını beklicek sanırım ama olsun spor yaptıktan sonra birşey yiyesim gelmiyor ve rahat uyuyorum yorulduğum için. zaten 9 a doğru uyur bizim delikanlı:)
ayy sorma HİLALcimm, nişana 2 hafta kaldı ben daha elbise almadım. sakin görünmeye çalışan telaşlı biri miyimm, tedirgin biri mi anlamadım, ruh halimi sorsan bilmiyorum yani. maaşı bekliyordum işte bu hafta içi elbise ayakkabı falan ayarlarız. duyan da istemeyerek evleniyor diyecek
kahvaltı: 6 kaşık menemen, 5 adet yeşil zeytin
maydonoz, 1 adet ceviz
birazdan türk kahvesi 2 Parça bitter 1 ceviz
öğle : 1 kase yoğurt çorbası
4 adet köfte(buharda haşladım çok lezetlii oldu )
karışık salata
akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase cacık
tavuk sote
spor 40 dak yürüyüş
su :2 litre
hm çok güzenli ve dengeli olmuş bu.afiyet olsunkahvaltı: 6 kaşık menemen, 5 adet yeşil zeytin
maydonoz, 1 adet ceviz
birazdan türk kahvesi 2 Parça bitter 1 ceviz
öğle : 1 kase yoğurt çorbası
4 adet köfte(buharda haşladım çok lezetlii oldu )
karışık salata
akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase cacık
tavuk sote
spor 40 dak yürüyüş
su :2 litre
daha bu yaşlarında insanın hayatının merkezi oluyo bu veletlerevdeki işlerin çoğu bitti, banyoyu akşam temizlicem artık oğlum uyusun da:) şimdi mutfağa giriyorum, yemeğimi pişireyim, çok geç olmadan yiyelim, daha sporumu da yapamadımo da oğlanın uyumasını beklicek sanırım ama olsun spor yaptıktan sonra birşey yiyesim gelmiyor ve rahat uyuyorum yorulduğum için. zaten 9 a doğru uyur bizim delikanlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?