Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olleyy haydii ben geliyorumm siz de gelin kızlarrr süper eğlenirdikk..

He ya azalttık ama ömrümü yidi ömrümüü
Ya ben öyle sınırlar koymadım ama 23-24 te evliliğe sıcak bakıyorum çaktırma zaten 23 e geldim sayılır
ya aynı şehirde olsak hiç acele etmicem de uzaklık artık çok yordu bizi..o yüzden 3 sene bize çoookk.. hep ayrı şehirlerdeyiz çünkü..gelince de öyle..yani yola ettiğimiz masraflara ev alırdık zaten biz(Zafer diyor) evlenek kızım işte yanımda istiyorum seni ne var diyo ben de istiyorum artık valla..başlarda çok naz ederdim ama cidden çok yıprandık yaa

Bende dinlerim yahu düş sokağı bütün şarkılarını bilirim ama dinlemeyi sevdiğim müzik ayrı çalmayı sevdiğim ayrı. Biraz teknik gitaristleriz biz kocamla hehe şarkı ne kadar zor olursa biz o kadar çıldırıyoruz.Ya bide sana ne verilirse sende bi zaman sonra o oluyorsun bulunduğun ortamlar çevren ailen. Bende pop müzik yaptım yine gitarla ama sahneden zor atardım kendimi. Dinlemeyi severim ama sahneye çıkınca sanki zorla iş yapıyormuşum gibi oluyor.
şebnemin düş sokağının şarkılarını çok rahat çalarsın aslında temel akorları öğrensen. hocaya bile gerek yok internetten öğrenirsin

o değilde sen baktın mı diyet listelerine yazdım sabah

Hasreeeeeeeeeeeetttttt
çok zor ya aynen öyle insan hep yanında istiyor.
Sizin bu hırçınlıklarınızda ayrı kalmaktan da oluyor olabilir he. Telefonla sorunlar çözülmüyor, internet desen ilişki için büyük tehlike zaten.Evlenin siz. sıkıntılara kesin çözüm.

Hazır yemek miiiiiiiiii...
metrobüs var mı oraya hahah hemen geliyorum

Ya gozkararı koyuyorum ama bır corba kasıgından fazla koyuyorumdur.
Bır kaseye yogurt koyuyorum kuru uzum falan sonra ustune ruseymı dokuyorum ama dedıgım gıbı bır kasıktan fazladır.

Bana mı dedın Esra..
Ben ve tatlı ayrılmaz ıkılı.
Sen seyı duydun galıba.
seker tuketmedıgımı.
Ben ınanılmaz tatlıcıyımdır.
Hatta ıstegım gıtsın dıye degıl aksıne doyayım dıye usenmem kalkar tatlılar yaparım.
Hatta haftaıcı zamanım olmaz dıye bosvaktımde ılerı tarıhler ıcın tatlı yaparım.
Abım kanser hastası, ogrendıgımde "seker bıtmıstır benım ıcın" dedım ve tuketmedım.
bu bahsettıgım ocaktan bu yana.
Yoksa tabı benım soyledıklerım de abur-cubur:))

Son düzenleme:
5 kilo diyor wowww tebriklerr

Ya -5kg uzerıme yapısacak..
daha once de soyledım; kamp donemınde cok yogun calısıyoruz.
Yerken bıle (dıyet dısı) 1-2kg verıyorum, sımdı dıyetteyım kesın bı 5 gıder demıstım.
Yanı uzerıme gelmeyın..
o 5 kılolar cabuk gıdınce cok cabuk gelırler..
Yanı yoyosyndrome degıl benımkı...bıldıgın bumerang:))

Esra cok dogru soyluyorsun.
Iste ben buraya ılk geldıgımde de aynısını soyledım.
Benım problemım vermek falan degıl.
Hep ıfrat-tefrıt noktasındayım.
oyle sızın gıbı kararında yıyebılsem zaten hıccc boyle dertlerım olmaz.
Mesela bende kacamak goremezsınız, mumkun degıl.
HE eger bı kacamagımı gorursenız..muhakkak hedefe ulasılmıs, dıyet bıtmıs ben 90kglara gıdıyorum:)
ISte bu defa (yas 30..dank geldı) benım ıstegım hedefe ulastıktan sonra da (lısteye katılmadan) buralarda kalmak.

teşekkürler canım... sınav içinde hayırlısı olsun... eşin haklı canım sıkı diyette insanın aklı yeme içmede oluyor normalde o kadar yemezken diyet psikolojisiyle insan daha da fazlasını tüketiyor

hepinize mrhb yoğun bi pazartesi sabahtan beri yazacağım okulda fotokopi çekmekten evde eymenden fırsat kalmadı

Cocuk uyuduktan sonra..kalktıktan sonra.. yedıkten sonra:))
bızım programlar da boyle ıste.

nısan hemen pesınden dugun demek?
VAlla Hayırlısı olsun... enerjık olur herseye yetısırsın ınsaellah.
Yalnız bu hazırlıklarda dıyet yapman gerekmez(dı).
Genelde hep verılıyor zaten, ıstem dısı.

Su: +
Spor: + (Sadece cardio 1.5 saat)

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Ara
1 fincan türk kahvesi

Öğlen
Kızarmış tavuk

Ara
1 fincan adaçayı

Akşam
Kuru patlıcan dolması 5 tane yerim. Çok küçükler.
1 kase yoğurt

Listeler bugun bende. Akşam gelip sayıcam

Görüşürüz kızlar :79::80:

Son düzenleme:
fulyacım diyet listesi için teşekkürler. tam cevap yazacaktım internetim kesildi ve az önce geldi. liste güzel ama bana fazla gibi geldi ekmekler falan, ben ekmeği bırakmışken tekrar başlamak istemiyorum, eğer hamile kalırsam da kendi ekmeğimi kendim yapıcam, ekmek yapma makinam var ama türkiyede kaldı getirmediğime de çok pişmanım bakalım kendi yöntemlerimi biraz daha zorlucam, eğer yine açlık psikolojisine girersem o zaman liste diyeti denerim ama bugün maşallah çok güzel geçti, yarınki menüm de benzer olacak malum tencere dolusu yemek yaptım 2 gün yenir artık:) bu hafta kilo vermesem bile umrumda değil, tartılıp durmıcam, yarından itibaren 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ama son aylarda düzensiz olduğu için kesin tarihi belli değil bazen 5 gün bile geçiyor 1 defa ertesigün hapı içtim 6 ay önce 6 aydır adetim kendini şaşırdı ödem olmaya başladım bile, tüm belirtiler var ama yine de kendimi kaptırmıcam tatlı isteğine, oh yedim mis gibi hurmamı:)

kahvaltımı yazmıştım, akşam yemeğinden önce 5 tane badem yedim.

akşam
1 kepçe yayla çorbası
5-6 kaşık mantarlı tavuk yemeği
marul dereotu tazesoğan domatesli karışık salata
1 tane hurma:)

tatlı krizi geldi
4 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
1 kuru erik yedim:)

1 fincan yeşil çay içtim.

bugün 2 öğün olduğu için yemekle çorba birleşti ama yarından itibaren öğlen yemek salata, akşam çorba salata şekline dönmeyi düşünüyorum:)

2 litre su+

spor da akşam yapıcam inş.

kahvaltı: 6 kaşık menemen, 5 adet yeşil zeytin
maydonoz, 1 adet ceviz
birazdan türk kahvesi 2 Parça bitter 1 ceviz

öğle : 1 kase yoğurt çorbası
4 adet köfte(buharda haşladım çok lezetlii oldu )
karışık salata

akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase cacık
tavuk sote

spor 40 dak yürüyüş
su :2 litre

menümüz benziyor, karataya uydum mu acaba? :):):):)

canlarım. durumumu biliyosunuz giremiyorum pek . çok dağılmış haldeyim . bugün 2 sınavım vardı yarın 3 . heme uyucam şimdi sabh 4 de yatıp 6 da kalktım az önce gelebildim okuldan. gün içinde sadece 1 açma yiywbildim az öncede nohut yemeği yoğurt salata yedim . :s beni anlayacağınızı umuyor hepinizi kucak dolusu öpüyürum

hm çok güzenli ve dengeli olmuş bu.afiyet olsun

daha bu yaşlarında insanın hayatının merkezi oluyo bu veletler

ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar

menümü yazayım
sabah 1 yumurta marul 5 zeytin peynir
öğlen 2 kadınbudu köfte yoğurt domates çorbası 1elma
akşam bezelye yemeği ayran küçük ıspanaklı börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…