Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kocalarımız benziyor, yoğunlukları benziyor, ama biz de benziyoruz ablacım yaa, yeliz çenesi de fatoştan aşağı kalmaz. bi de ben adamı oturtmuyorum, kalk şunu yapalım bunu yapalım ya da çocuğa meyve yedirsene, su koyuversene çocuğa falan filan:) eline kitap alsa okutmuyoruz oğlumla ben bıraksam oğlum yapışıyor yakasına, adama bi rahat yok
tabi evlenmezdim şimdiki aklım olsa daha:) ama gene senle evlenirdim diyor sağolsun kocişim:) bak şimdi ben de özledim aşkımı yaa yok bu akşam

yelizcimm arasın geniz eti sorunu var dı dieyeyim cnaımm buda kulaklarda iltihaba çökmeye allah korusun sağırlığa kadar gidermiş..
ameliyat etmiyor yaşı küçük ve geçebilirmmiş büyüdükçe aras 1 yaşında ameliyat olmuştu böbrek giriş kanalından o ameliyattan sonra oldu aslında geniz eti üşümekten sanırsam bir oldu pir oldu şimdide kulak burun boğazda tedavi gördük antibiyotik + ağrı kesici (ağrısı yok yanlız ),soğuk algınlığı şurubu ,burun spreyi ve burun damlası kullandık 14 martta başaldı tedavimiz antibiyotikler bitince kontrole gidiyom işte cnm bu 2. kontroldü işitme testi yaptılar iyileşmeye başlamışş tedaviye cevap verdi testide kaybetme bidaha bakarız dedi son kontrolde.. öle işte tatlımm..
aras prematüre olduğundan (32 haftalık ,1.300 gr doğdu ,1 ay kuvezde kaldı ,1 yaşında sağ upd ameliyatı oldu ) görsen maşallah koca adam yaşıtlarını geçti her şeyimiz normall ..işte şimdide çok basit gibi görünen ama bayağı ince ayrıntılı geniz eti tedavisi görüyoruz canım şükür...

valla tanışalı 1 yıl olmuştu evlenme teklif etti eşim, dedim daha çok erken evlenmeyi düşünmüyorum, 2 ay sonra geldiler söz kestik, 6 ay sonra nişan nikah, yani bi de evet desem ertesi gün nikah masası olcaktı heralde:) evet hemşireyim canım, ücretsiz izindeyim.
benim annemler de izin vermezdi aslında ama kimse itiraz etmedi, biz de düşünüp şaşırıyoruz şuan, annemler bile şaşkın. yıldırım evliliği:)
benim kayınvalidemler istemedi aslında hemen evlenmemizi ama onlar da karşı çıkmadılar:) demekki nasipmiş ne diyelim. iyiki evlenmişim, allah da hiiiiiiç pişman etmesin inş.:)

Bizimki de ayni seninki gibi olmustu. Aman Allahim o ne telas! Ama bir okadar da guzeldi. Son hafta almistim elbisemi falan . Masraf desen cabasi. Ama Allah oyle bir yardim ediyor ki hepsinin ustesinden geliyorsun va
lla.

denk gelemedik seninle bi türlü successfulcumm, 500 gram vermişsin, tebrik ederim. kızı uyuttun da geldin ya da babaya postaladın heralde

geçmiş olsun kıyamam ben ona:) Allah tez zamanda şifalar versin. çocuk deyince akan sular duruyor. benim oğlan da 3 yaşında, çok şükür ciddi bi rahatsızlık geçirmedik ama her hastalandığında ben çekiyorum acısını sanki

amiiin, kaderde olunca elin kolun bağlanıyor Yelizcim. ama kaderinde olmasaydı o, bin dereden taş getirsen, uzun, upuzun yıllar çıksan da evlenemezdin. Allah daim etsin mutluluğunuzu.

evet sen le benziyommuşuz canım sende bizim evi anlattın sanki adam yorgunn benim çeneyi geçtimm accık uzansa aras tepesinde haydii araba sürelim haydi ata binelim
benimkide yok gelsede 10 da maça gitçek pazartesi halı saha maçına gidiyor..allah bozmasın canım ağzınızın tadını bende hep derimm kendide der allah var can vericem allaha :) reankarnasyon varsa yine seninle evlenirim der...bazen kızıncada snei nerden buldum ömrümü çürüttümn bu erkekler hepmi aynı yoksa benimki mi sadece ? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oluyo anlayacağınn ya ben birzda takıntılıyım sanırsam adam şakada yapsa ciddiye alıpp kuruyorum arada ..daha 5 yıl bitiyo bu ayın 27 sinde anca alışacaz bakalım.... evlilik işte olağan :) tuzu biberi..
ben 25 de nişanlandım 6 ay sonrada evlendim hiç pişman değilim ...ama evlikik olsun çocuk olsunn sevinci sevgisi kadar hayatımızdan çoğu şeyi nötr yönden götüren şeyler buda gerçek kim der biz 4 4 lüğüz yalan der zaten inanma ki

saol canım benim yaşıtmışlar :) allah hiç bir ana babaya tırnak acısıyla bile sınamasın cnaım evladının çok zor anne baba olmak heleki annelik bambaşka bir şey.. benimki bide inat görme teyzesi küçük sıpam benim

saol canımm

menü:+
su+
spor- (malesef bugün hiç canım istemedi)

iyi gecelerr güzel yurdumun güzel hatunlarrııı

burdaki kızlar yok dimi bir aksilik herkes iyi yenegelen kimse varmı gurubumuza ailemize diyelim...

saol canımm

menü:+
su+
spor- (malesef bugün hiç canım istemedi)

iyi gecelerr güzel yurdumun güzel hatunlarrııı
sanada iyi geceler canım...güzel gelin
ben de 2 gündür 5'te kalkıyorum, haftanın 3 günü evde, 4 günü otelde yaşamak pek de kolay değilmiş.. iyi geceler kızlar

ah cnaım benimm zordur tabii allah kolaylık versin cnaım sen görev yerinde lojmanda kalmıyormusun yok mu veya ev durumu.. kaçırmışım orayı ben yerleştiğini biliyorumda oteldemi kalıyorsun..

yatmaya gidenlere iyi geceler. benim oğluş da uyudu:) beni de leslie bekler özlemiştir:) ben sporumu yapıp duşumu alıp gelirim inş.:)

Sen hic uzme kendini yahu. Grubun ilham perilerindensin fatos . Yasadigin stresi kelimelerinden bile hissediyoruz.gonlunu ferah tut.

yliss Su: + spor : + mesaj:
degua su: + spor:+ mesaj:
Mahurbeste su: + Spor: - Mesaj:
Fulias: su:+ Spor:+ Mesaj:
destina_88 su: + Spor: + Mesaj:
fatos0808 su:+ Spor: + mesaj:
lethem : Su + Spor: - Mesaj:

Kızlar alel acele bu kadar toparlayabildim.
Yarın sabah hepsini düzenliycem. Kocam grip olmuş hasta çayı yapcam ona
İyi geceler herkeseee

Al benden de okadar.kendi parami yeseymisim biraz diyorum.biz universitede cikmaya başladık.3 sene ciktik mezun olunca ise girdim ama bu sefer dugun yapcaz diye ceyiz parasi biriktirdim ve mezun olmamdan 1 senesonra evlenmistim.cok sukur 4 sene ciktik 8senedir evliyiz Allah onunla yaslanmami nadop edet insallah

Vay vay o ne hiz yahu. Allah bir yastikta kocatsin sizi. Benimki de uni de takalim yuzukleri dedi babama soyledim hemen ayril o cocuktan dedi. E durum oyle olunca bizim is mezuniyet sonrasi oldu:)
Kac yasinda senin oglan

Cok dogru demis annen. Cocuk cok guzel bir sey ama cok fazla seyden feragat etmen gerekiyor. Cocuk varken ders calismak cok zor. Bizde ikimiz de ylisans yapmak istedik ama olmadi simdi esim yapiyor o bitirince ben yapicam insallah ,yoksa icimde kalicak.

denk gelemedik seninle bi türlü successfulcumm, 500 gram vermişsin, tebrik ederim. kızı uyuttun da geldin ya da babaya postaladın heralde

Hep kiza gore ayarlayinca gunumu genelde ters zamanlarda girebiliyorum nete. Kiz uyudu babası nobetci bu gun. Ustelik laptopu da yaninda goturdu ben de telden gruba yetismeye calisiyorum. Bir kac msj ayni anda cvp yazayim dedim o kadar yazdim
da en son tum yazdillarimi sildi.ben de tek tek cvp yazmaya calisiyorum su an.

Amin diye de3 yasinda.yuzle
ri güldü mu dunyanin en mutlu insani yapıyorlar seni ama o inatlari yok mu ya da hasta olduklari zamanlardaki huy degistirmeleri...beni benden aliyor
.Allah tum cocuklari anne babalarina bagisladin uzuntulerini gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…