işte canımm benimmm sen benim depresyonuma girmişinn yelizimm bende öyle ya bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk 2 gün öle idimm ya aslında beni uykusuzluk ve hastanelerde çok yoruyor bide eşimin çalışma saatleri özlüyom kocişi dermişim adam eve gelincede kafasının etini yiyiyorum o ayrı çeneme vuruyoo yeliz yav bildiğin gibi değil cnaım zavallı adam tüm gün iş stresi üstüne fatoşun çenesi
annemler hayatta izin vermezdi bana, senin dediğini yapsam. evlenmeden önce bile sözleşme imzaladım annemle, o yüksek lisans bitecek, 3 yıl geçecek ondan sonra çocuk yapılacak, diyee. annem bişey demişse, benim için demiştir. o yüzden, dediğini yapmak için elimden gelen çabayı sarfediorum .
sen de çoookk erken evlenmişsin be yavrum, hemşireydin diye hatırlıorum sanki. ücretsiz izinde misin??
Bizimki de ayni seninki gibi olmustu. Aman Allahim o ne telas! Ama bir okadar da guzeldi. Son hafta almistim elbisemi falan . Masraf desen cabasi. Ama Allah oyle bir yardim ediyor ki hepsinin ustesinden geliyorsun va
lla.
yelizcimm arasın geniz eti sorunu var dı dieyeyim cnaımm buda kulaklarda iltihaba çökmeye allah korusun sağırlığa kadar gidermiş..
ameliyat etmiyor yaşı küçük ve geçebilirmmiş büyüdükçe aras 1 yaşında ameliyat olmuştu böbrek giriş kanalından o ameliyattan sonra oldu aslında geniz eti üşümekten sanırsam bir oldu pir oldu şimdide kulak burun boğazda tedavi gördük antibiyotik + ağrı kesici (ağrısı yok yanlız ),soğuk algınlığı şurubu ,burun spreyi ve burun damlası kullandık 14 martta başaldı tedavimiz antibiyotikler bitince kontrole gidiyom işte cnm bu 2. kontroldü işitme testi yaptılar iyileşmeye başlamışş tedaviye cevap verdi testide kaybetme bidaha bakarız dedi son kontrolde.. öle işte tatlımm..
aras prematüre olduğundan (32 haftalık ,1.300 gr doğdu ,1 ay kuvezde kaldı ,1 yaşında sağ upd ameliyatı oldu ) görsen maşallah koca adam yaşıtlarını geçti her şeyimiz normall ..işte şimdide çok basit gibi görünen ama bayağı ince ayrıntılı geniz eti tedavisi görüyoruz canım şükür...
valla tanışalı 1 yıl olmuştu evlenme teklif etti eşim, dedim daha çok erken evlenmeyi düşünmüyorum, 2 ay sonra geldiler söz kestik, 6 ay sonra nişan nikah, yani bi de evet desem ertesi gün nikah masası olcaktı heralde:) evet hemşireyim canım, ücretsiz izindeyim.
benim annemler de izin vermezdi aslında ama kimse itiraz etmedi, biz de düşünüp şaşırıyoruz şuan, annemler bile şaşkın. yıldırım evliliği:)
benim kayınvalidemler istemedi aslında hemen evlenmemizi ama onlar da karşı çıkmadılar:) demekki nasipmiş ne diyelim. iyiki evlenmişim, allah da hiiiiiiç pişman etmesin inş.:)
kocalarımız benziyor, yoğunlukları benziyor, ama biz de benziyoruz ablacım yaa, yeliz çenesi de fatoştan aşağı kalmaz. bi de ben adamı oturtmuyorum, kalk şunu yapalım bunu yapalım ya da çocuğa meyve yedirsene, su koyuversene çocuğa falan filan:) eline kitap alsa okutmuyoruz oğlumla ben bıraksam oğlum yapışıyor yakasına, adama bi rahat yok
tabi evlenmezdim şimdiki aklım olsa daha:) ama gene senle evlenirdim diyor sağolsun kocişim:) bak şimdi ben de özledim aşkımı yaa yok bu akşam
geçmiş olsun kıyamam ben ona:) Allah tez zamanda şifalar versin. çocuk deyince akan sular duruyor. benim oğlan da 3 yaşında, çok şükür ciddi bi rahatsızlık geçirmedik ama her hastalandığında ben çekiyorum acısını sanki
uzayınca bi anlamı olmuyor, boşver cicim, hızlı daha iyi olur. genç evlenince daha kolay uyum sağlandığını dşünüyorum ben. mesela bu yaz evlenseydim, daha seçici olurdum. hayırlısı olsun şimdiden cicim.
saol canımm
menü:+
su+
spor- (malesef bugün hiç canım istemedi)
iyi gecelerr güzel yurdumun güzel hatunlarrııı
sanada iyi geceler canım...güzel gelinsaol canımm
menü:+
su+
spor- (malesef bugün hiç canım istemedi)
iyi gecelerr güzel yurdumun güzel hatunlarrııı
ben de 2 gündür 5'te kalkıyorum, haftanın 3 günü evde, 4 günü otelde yaşamak pek de kolay değilmiş.. iyi geceler kızlar
canım bize kalsa tanışma isteme söz nişan hepsi 1 günde olacaktı
ama annemler bir tanışalım 1 kere de kız mı verilir dediler. neyse tanışmayla söz bir arada oldu, nişan artık sonrasında. sorma yaw çok masraf olduu, yazık yani. duyan ben de gelirim dedi, ee eve sığmıyoruz hoop salon tuttuk, battık artık Allah kerim
hilalcimm ben bu hafta 2 gün doktordaydım canım izah ettim sana bir diyetisyen 1de arasın kontrolu bugünde vardı hatta kontrolu o 2 gün istesemde giremiyorumm..zaten günün yarısı hastanede geçiyor benim pc masaüstü pc laptop değil şekerimm işim olunca yanımda gezdireyim tatlımm..eğerki dersen bana fatoş abla böyle olmaz ben guruptan izinli olarakta ayrılabilriim.. yetişe bilsem zaten burdayım..böyle olunca hem kırılıyorum hemde istemeden kırıyorum sanırsam..hafta sonu girdim pazar günü giremedimm onuda hafta sonu kararları alırken bildirdimm fırsatım yokk diye belirttimm ta en başında yok ablam yok olmayan bişiyi nasıl edeyim :) değil guruba takılmak 5 saniye pcye bile bakamıyorumm..depresyon olaylarını dersen evet gerçekten depresyonday dım belki değildimm 2 günlük birşeydi ama oluyo işte napayımm ..ben fırsat bulup gelemezlik etmiyorum..deyin bana fatoş abla böle olmaz çıkarım ablam guruptan geri dönmek üzere ki benimm için çok üzücü bir şey olur ama öle diyom olmuyo böle diyom olmuyo sıkıntımı izah ediyorum olmuyo tabiki guruba faydam yoksa ve böyle düşünülüyosa ben çıkarım ablamm belki benden daha çok faydası olan bir arkadaşımız girer bir fatoş gider bin fatoş gelir ne diyeyimm cnaımm....
ben de bekleyebilirmişim, diyorum bazen. işe girdim, aynı haftalarda sözlendim.halbuki daha çıkmaya başlasam mı, başlamasam mı ,diye düşünemedim bile. baktım, parmağımda yüzük var . hemen ardından nişan, düğün. kısa sürede olmasından memnunum, eşimden de memnunum. ama bikaç sene kendi paramı harcamak isterdim doya doya . evlilik sorumluluk istiyor çok.
o da birşey mi ben daha ünide okuyordum nikah yaptığımızda son sınıftaydım2. sınıfta tanıştık 3. sınıfta sözlendik 4. sınıfta evlendik:) ama okul bitince yaptık düğünü, kpss ye girip öyle evlendim, 6 aylık evliydim atandığımda:) Allahtan çocuk için acele etmedik. para harcama konusunda eğer kendi paramı harcayacaksam çok cimriyim ama kocamın parasını harcamaksa benden iyisi yok:) memlekete gidiyorum 1 aylığına elimdeki nakitten harcayamıyorum ama eşimle gezerken görsen hiç giysim falan yok gibi alıyorum da alıyorum:) evlendiğime pişman değilim de çocuk için az daha beklesek olurmuş diyordum ve başka çocuk istemiyordum ama son birkaç aydır bebiş hasreti girdi içime eğer tayin olmayacak olsak hemen hamile kalmak isterdim:)
annemler hayatta izin vermezdi bana, senin dediğini yapsam. evlenmeden önce bile sözleşme imzaladım annemle, o yüksek lisans bitecek, 3 yıl geçecek ondan sonra çocuk yapılacak, diyee. annem bişey demişse, benim için demiştir. o yüzden, dediğini yapmak için elimden gelen çabayı sarfediorum .
sen de çoookk erken evlenmişsin be yavrum, hemşireydin diye hatırlıorum sanki. ücretsiz izinde misin??
denk gelemedik seninle bi türlü successfulcumm, 500 gram vermişsin, tebrik ederim. kızı uyuttun da geldin ya da babaya postaladın heralde
saol canım benim yaşıtmışlar :) allah hiç bir ana babaya tırnak acısıyla bile sınamasın cnaım evladının çok zor anne baba olmak heleki annelik bambaşka bir şey.. benimki bide inat görme teyzesi küçük sıpam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?