Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hee bebeyim
ne dmezsn
23 yaşında dört çeker büyüklüğünde bebe.......

:1ninca:
yaaw 50 küsür sayfayı nirden okuyum ben
gözlüğümde işyerinde kaldı zat
astigmatımı mı azdrıcan benim
sengözlerimebaksanab

YUMUKTA MSN DE CAGIRSAKMI ONUDA KARDıŞıDE GıTMıŞ YAZIK aLLAH TEZ KAVUŞTURSUN

kıs herüfü postaladımya gene giresuna ondan burdayım yane .....

ama sabah gelenler özelliklerde simitlmme yazık oku oku bitiremeyecek ....

bugun gelen kk dan tanıştıgımız arkadas zayıfmısın didi baga :)))))

kıs herüfü postaladımya gene giresuna ondan burdayım yane .....

ama sabah gelenler özelliklerde simitlmme yazık oku oku bitiremeyecek ....

hee bencede kız görüyonnu o bile 6,30 da kalkıp plates seyediyo tuhhh bana ya:mymeka:

herkiş msn ye çabuk
toplu gonuşuk idek
yazık mlletin gözü akmasın bizim geyiklerden
çabuk bak haaaaaaa

özgem ben de bilmiyordum bu duayı,kuarn okurum ama hiç duymamıştım,şimdi netten yazıcam bi kagıda

ben de seni kütommmmmmmmŞeniz

bi kerem fatu hanım sende yazcaksın .. :dilcikar:

kızlar bediş paylaşım alanına bakın .. mesajı göndermemiz lazım ... engeç yarın . ifadenizi yazın bedişe oma göre ...... yoksa yarın akşama kadar yazmayanı takımdan atıyoruz .....:jeyyarna göre ha . yazık kaptanada sorumluluk onda diye sallamak yok ....:dilcikar:. bediş benım hedef kilim 60 yazmıştım ...... onun önüne uzun vadede yazmayı unuttum sen ekle emi ...

aebenin harüfü başlar 3 üç gün sonra
çocukları salla sen nasıısın bakem

-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol:

else msn den bekleniyosunuz acilll AZ ÖNCEDE YAZDIM NEREYE GÖNDERTTıM ACEP NESER AMAN AC CABIKK

aebenin harüfü başlar 3 üç gün sonra
çocukları salla sen nasıısın bakem

-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol:
3 günü baklamadı bu sefer canım .....:dilcikar:az önce vardın diye arada ilk beni sordu .bikerem . hıh ....:dilcikar::asigim:

iyi geceler .........
ha şu haberide vermeden gitmeyeyim ......

özge çıbıklı ünvanın fatu tarafından elinden alınmıştır ......delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

şişşşşt noluyo bakiimburda çekilin dağılın ben doktorum

günaydın kızlar hadi sööleyin bakiim dün akşamda kafanızı üütüledim o kim bu kim diye ama çubuklu ünvan nedir neden özgenin elinden fatunun eline geçti süüleyin süüleyim
sabah 6 da uyandık memet bey sayesinde emiştik altı değişti uyudu pufla bizde kocişle kalktık mecbur nadide omletlerinden yaptı kociş maydonozluydu nefisti 4de birini götürdüm buda 1 yumurtaya tekabül edii yanında domates biber peynir yeşil zeytin ve 3 bardak teker şekerli çay eşliğinde

nazlıcım sen nerde gidiyosun spora ikimizde istanbuldayız eger yakın bi yerdeyse ben de gelmeyi düşünebilirm.

ceylinim ben avcılarda gidiyorum spor salonuna avcılar sana biraz ters gelir sanırım fatihte oturuyordun sen yanlış hatırlamıyorsam.

günaydın kızlar ben bugün kötü bişey yaptım yaaaa :çok üzgünüm: dedem almanyaya gitmişti. malum almanyadan gelenler çikolata falan getirir. ben bu sabah çikolata yedim:mymeka: sonrada iş yerine geldim kahvaltımı yaptım

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…