Listecibaşııı
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem
tamamdır kaptannnn :)
selamm kızlar yeni girebildim evede yeni geldim zaten yorucu birgün geçirdim hepiniz iyisinizdir inşallah :)
dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim. Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun .
haftasonu ben de krep yaptım ama aldığı kadar un koy demişti annem, orayı pek anlayamamışım; biraz cıvık oldu. sonradan tutturdum gerçi, o da kalın oldu . vallahi senden özenmiştim. ayrıcaaaa ben çok beğendim haftasonu menünü, 700'lerde dolaşıyor kalorin, daha ne olsun. çok güzel atlatmışsın.
ohh, yap bi güzel tatil. bize verdiğin sözü de unutma. tatilin de tadını çıkar, sporun da .
ben de actifry kullanıorum, çok seviyorum orada yapılmış şeyleri. 1 kaşık yapda 1 kg patates kızartmış oluyorsun, tadı da hiç öyle yavan falan olmuyor. haftasonu da sen spor salonuna gidiyor musun cicim? çok güzel spor yapmışsın. haftada kaç gün??
bence taze meyveler de ye cicim. ben de bayılıyorum kuru kayısı, kuru incire ama şekerli. küçücük bir kuru incirle 3 kivinin kalorisi eşit nerdeyse. hem de kivi zayıflatıyor. hem değişik şeyler deneyince vücut daha kolay kilo verebiliyor, diyetsiyenler bile farklı farklı menüler veriyor ya hani. aslında hepimizin arada bir menüsünü değiştirmesi lazım.
çok dua ettim bugün abin için. inşallah her şey yoluna girer. sağlık, hakikaten en önemli şey.
oyy kıyamam. insan hayatta nelerle karşılaşıyor.. hepimizin sınanma şekli başka işte. anneni düşünmen de çok çok güzel. Allah mükafatını verecektir. huzur içinde uyuyordur baban, aslan gibi bi kız evlat bırakmış, annesine sahip çıkan.
hadi canım benim kim tutar seni eminim fazlasını bile verirsin...
Tutmayın beniii2 ticker ı aynı anda 59 yapcam hırsm ona
İyi akşamlar bebişinizi yerim kız sizin ne güzel heyecanlar.. Allah bi gün bana da nasip etsin, sırf çocuğum olsun diye evlencem ya
canım benim soruma cvp vermiş olmalısın ama nasıl yani biraz ayrıntılı anlatır mısınHayır.
Ama ertesı sabah yaptıgın sporun kalorısı artıyor.
Gevsemıs vucuda "haydı zıpla" dıyorsun.
Ozlem cok tesekkur ederım, Allah razı olsun senden.
hoş geldin melike sen nasılsınselamm kızlar yeni girebildim evede yeni geldim zaten yorucu birgün geçirdim hepiniz iyisinizdir inşallah :)
canım yazacaktım arada kaçmış basın sağolsun rabbim sizlere hayırlı ömürler nasip etsin ne kadar sanslı bir ailen var ki senin gibi muhteşem bi evlat yetiştirmişleröyle be tatlım günlük gülastanlık bi hayat yok ,hepimizin sınavı başka türlü rabbim dermansz dert vermesinnn kimseye...
ben annem iççin onun huzuru morali için çoğğu şeyden vazgeçtim yeni yeni toparlanıyor
geçen gün öyle komşularla birlikte kahve içiyoruz bana sitem ediyorlar anneni bırak çek git diyor birisi diğerleri de onayladı heyyy gidi dunya hey dedim içimden herşey para değil yada mevkideğil başlarına gelmedikleri için algılamaları da zor
annem bi üzüldü onların tepkisine hemen susturdum konuyu kapadılar
rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize hepimizin yiyecek lokması var şu hayatta...
hayırlı geceler kızlar
haftasonu manisadaydık yazmıştım sözümüz var giremiyeceğim diye
nasılsınız
ben haftasonu hiç bozmadım diyetimi kaçamağım yok her zamanki gibi
dağ ova dere demedimm bide parkta hareket yaptım aletlerle
akşamınada söz kurtlarıda döktümm süper bir haftasonuydu
öyle be tatlım günlük gülastanlık bi hayat yok ,hepimizin sınavı başka türlü rabbim dermansz dert vermesinnn kimseye...
ben annem iççin onun huzuru morali için çoğğu şeyden vazgeçtim yeni yeni toparlanıyor
geçen gün öyle komşularla birlikte kahve içiyoruz bana sitem ediyorlar anneni bırak çek git diyor birisi diğerleri de onayladı heyyy gidi dunya hey dedim içimden herşey para değil yada mevkideğil başlarına gelmedikleri için algılamaları da zor
annem bi üzüldü onların tepkisine hemen susturdum konuyu kapadılar
rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize hepimizin yiyecek lokması var şu hayatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?