Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haşlanmış köfte ha! çok iyiymiş

Listecibaşııı
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem

ya ben aslında biraz ara vermek istiyorum. olmadı geri dönüş yaparım. nasıl yapacaz onu Hilal?
bir de zaten perşembeden yola çıkıyorum, haftasonu malum nişanım var, evde nete de giremicem.

ben geri dönmek üzere izne ayrılmak istiyorum, aslında mezuniyet talep edecektim ama belki yine gelirim diye izinli sayılmak istedim.

dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim . Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun .

haftasonu ben de krep yaptım ama aldığı kadar un koy demişti annem, orayı pek anlayamamışım; biraz cıvık oldu . sonradan tutturdum gerçi, o da kalın oldu . vallahi senden özenmiştim. ayrıcaaaa ben çok beğendim haftasonu menünü, 700'lerde dolaşıyor kalorin, daha ne olsun. çok güzel atlatmışsın.

ohh, yap bi güzel tatil. bize verdiğin sözü de unutma . tatilin de tadını çıkar, sporun da .

ben de actifry kullanıorum, çok seviyorum orada yapılmış şeyleri. 1 kaşık yapda 1 kg patates kızartmış oluyorsun, tadı da hiç öyle yavan falan olmuyor. haftasonu da sen spor salonuna gidiyor musun cicim? çok güzel spor yapmışsın. haftada kaç gün??

bence taze meyveler de ye cicim. ben de bayılıyorum kuru kayısı, kuru incire ama şekerli. küçücük bir kuru incirle 3 kivinin kalorisi eşit nerdeyse. hem de kivi zayıflatıyor. hem değişik şeyler deneyince vücut daha kolay kilo verebiliyor, diyetsiyenler bile farklı farklı menüler veriyor ya hani. aslında hepimizin arada bir menüsünü değiştirmesi lazım.

çok dua ettim bugün abin için. inşallah her şey yoluna girer. sağlık, hakikaten en önemli şey.

oyy kıyamam. insan hayatta nelerle karşılaşıyor.. hepimizin sınanma şekli başka işte. anneni düşünmen de çok çok güzel. Allah mükafatını verecektir. huzur içinde uyuyordur baban, aslan gibi bi kız evlat bırakmış, annesine sahip çıkan.

iyi akşamlar kızlar ben geldim yine çok yoğun bir gün gün bana yetmiyor ya.... neyse geçmişi okuyup geliyorum

Gece girebilirsem bu son olmaz, ama diğerlerini yazayım

menü:+
su+
spor+

ben geri dönmek üzere izne ayrılmak istiyorum, aslında mezuniyet talep edecektim ama belki yine gelirim diye izinli sayılmak istedim.

menün gze, suyun, sporun güzel. e, zayıfadım da artık, diyosun. bizi bırakmaya meylediyorsun, etme..
şimdiden nişanın için tebrikler cicim, bence 2 haftalık izin kullan yine gel, ama sen bilirsin tabi.

Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnak bi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz ve akşam spinninge gideceğimmm

spinning nasıl geçti yavrum? neler yaptınız, anlat bakalım bize. öğlen menünü de gayte güzel atlatmışsın .

vasfiye teyze şu an karşımda, çok tatlı hatun yaa. izmirli olan yazıya bayıldım, çok doğru; Vasfiye teyze hep doğru.

32. Kahvaltıya başlamadan önce bir-iki porsiyon meyve yiyin ve mutlaka bir bardak su için.

bır hocamız vardı bastıra bastıra bunu soylerdı.

bunu ben hep yapıorum, annemden gördüm; o da annesinden görmüş. bi de sabah aç karnına hiçbir şey yemeden su içmek vücutta gece boyunca biriken toksinleri atıyormuş. üstüne de elma yiyorum sabah aç karnına ya da kayısı, incir vs, ama illak, bir meyve. iştahım kesilmiyor benim kahvaltı için, gerçi hiçbir zaman kesilmiyor kii. ama tavsiye ederim. meyveyi yiyemeseniz bile, mutlaka su için aç karnına. zayıflamka için faln değil sadece, toksinleri atarsınız.

menün gze, suyun, sporun güzel. e, zayıfadım da artık, diyosun. bizi bırakmaya meylediyorsun, etme..
şimdiden nişanın için tebrikler cicim, bence 2 haftalık izin kullan yine gel, ama sen bilirsin tabi.

saol canım, hepimiz için en hayırlısı.
doğrusu biraz sıkıldım da. biraz ara vereyim, gelirim sanırım.

Teşekkürlerrr esracım çok sevinim bu duruma bennn ama kilo versem daha da harika dururm o zaman yok zaten şu an memnunum gayet de ama ya alırsam diye sıkı tutmak lazım, bi de az daha göbüş var düzleyemedik denicem inş unutmazsam

hilalcim doğru söyledin hafta sonu hiç giremedim gezentilikten tatlılardan her cezayı hak ediyorumda napim

Olur arada canım mesaj sınır altında kalma da napalım artık idare edecez

Bayıldım buna ben..
ben çok ağlarım yaaa ve sinirimin haddi hesabı yoktur işte Zaferim de buna alışmalı ve buna göre davranmalı işte ahh ahh

Ne şeker rica etmişin atlar mıyız hiçç

ya ben aslında biraz ara vermek istiyorum. olmadı geri dönüş yaparım. nasıl yapacaz onu Hilal?
bir de zaten perşembeden yola çıkıyorum, haftasonu malum nişanım var, evde nete de giremicem.

Peki canım perşembeyi değiştiririz, seni de izinli yazarız 6 ay gelmzsen diskalifiye olursun,gelirsen kaldığın yerden devam

Hepimizin fikriydi özlemcimmm evet ya dondurma başa belaaaa ama sadece haftasonu yicem ödül olarak bu hafta kararlıyımmmm

spinning nasıl geçti yavrum? neler yaptınız, anlat bakalım bize. öğlen menünü de gayte güzel atlatmışsın .

Spinning güzel geçtiiii valla bayıldım bayıldım, 50 dk kadar tempolu çevir çevir, bi yavaş bi hızlı, bisiklet üstünde kol bile çalıştık mütişti bayıldım resmen, arada bi coştuk bi coştukkk ayakta falan da çok çevirdik harikaydı, kız var ya biz beraber spora gitsek ne eğlenirdik haaa

sabah
1 yumurta,acti-fry'da yapılmış bir küçük kase patates, domates, salata, 1 kalburabastı, 50 gr labne, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ara
2 meyve
öğle
1 kase nesfit,1 bardak süt, közlenmiş biber, patlıcan salatası.
ara
4 beypazarı kurusu, 2meyve
akşam
ton balığı(60 gram),2 adet activia yoğurt, 1 dilim ekmek.
ara
1 meyve

su:+
spor: 1 saat pilates/step/aerobik.

Sabah:
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)130 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal

Öğlen:
0.50 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)74 kcal
0.50 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)268 kcal

Ara:
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)88 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal

1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Dost Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1211 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Spinning Yapmak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Spinning Yapmak (700 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı750 kcal

Süperim süperim çok gaza geldim

tamamdır, bugün son o zaman dimi?

menü+
su+
spor+

iyi gecelerr

Tamam canım cuma bildirim yapabilirsen yap, yoksa sabit geçecek kayda giderayak faydan dokunabilir öptüm canım kendine çok iyi bak ve Allah mesut etsinn,her şey gönlünce olsun

Son düzenleme:
:)) cok sagol Zeynep Allah razı olsun.
Neredeler sızınkıler?

geçmişi okurken yeliz nerde görünmüyor derken yazdıklarını gördüm nasılsın canım benim bide teşekkür edecektim unuttum çooookkkk teşekkürler canım ishal konusunda bilgilendirdin bi sorum daha var onu özelden sorayım tabi kusura bakmazsan

Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnak bi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz ve akşam spinninge gideceğimmm
hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kış

kızlar ben kaçar eymeni banyo yaptırıp yatıracağım uyuynca menümü falan yazarım hepinize iyi akşamlar

Hayır.
Ama ertesı sabah yaptıgın sporun kalorısı artıyor.
Gevsemıs vucuda "haydı zıpla" dıyorsun.

Ozlem cok tesekkur ederım, Allah razı olsun senden.

hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kış

Tutmayın beniii 2 ticker ı aynı anda 59 yapcam hırsm ona

kızlar ben kaçar eymeni banyo yaptırıp yatıracağım uyuynca menümü falan yazarım hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar bebişinizi yerim kız sizin ne güzel heyecanlar.. Allah bi gün bana da nasip etsin, sırf çocuğum olsun diye evlencem ya

MENU
Sabah-yogurt+nesfıt+karauzum
kahve
Ogle-Tarcınlı 1muz 1elma bır avuc yemıs
Aksam-salata, karısık balık (2 tabak)

su-2.3lt
Spor-Kurek 30dk, Wii syb 45dk.

Hepınıze ıyı geceler arkadaslar...
Ben yatar.

İyi gecelerr eminecimm..

bu arada bu durumda lethem izne ayrıldığından:
çarş listesi az_uz_ da
perş:melikea123
cuma:yliss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…