negüzel yiyebilmşssnnz öğle yemeğinizi benim dışarda geçti
evden çıkmadan köfte kızarrmştım onu yanıma alacaktım ama masanın üstünde bırakmış çıkmışım
allhdan yanımda ceviz fındık vardı 1 bardak ayranla öğle yemeğini 12 gibi yemiş oldum
eve gelince de köfteellerimi hüplettiim
köfteyi düdüklünün buhar kısmına alttaki hazenesine 1 bardak su ve biraz tuz koyup haşlıyorum haşlanmış köfte hehe kızarmadan daha sağlıklı fırınada atacak zamanı olmayanlara birebir deneyin entresan bi tat
Listecibaşııı
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem
Sabah:
3 dilim beyaz ekmek
Biraz peynir
2 tatlı kaşığı bal
domates-salatalık
Ara:
1 kase kadar carte dor çikolatalı dondurma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 çupra fırında
1 pors pilav
1 bardak kola-1 dızzt da burdann
1 avuçç leblebi
1 avuç kabak çekirdeği
Spor: 1 sa (45 dk Leslie+15 dk mekik)
Su:+
bugunku menu
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)204 kcal
0.50 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve (59 kcal)59 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)110 kcal
2.00 x 100gr Çilek (26 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal)24 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal)104 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
3.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)396 kcal
3.00 x 1 Adet Ülker Napoliten Çikolata (20 kcal)60 kcal
Alınan Kalori Toplamı1223 kcal
spor+ hafif tempo yuruyus
su+ 2 lt
dunku menu
1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)85 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)8 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)110 kcal
2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (197 kcal)197 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)168 kcal
Alınan Kalori Toplamı778 kcal
Su+ 3 lt
spor + 2 saat kardio
bu gun uzun zamandir yemedigim kadar cok yedim. hafta ici muhakkak telafi etmem lazim offf yerken guzel de sonraki pismanlik......
bu gece Alanya yolcusuyum kızlar . oh bitti sonunda şu lanet sınavlar . evimde internet yok bi süre giremicm haberiniz olsun. internet cafeye gider girerim bildirim günü bu hafta çok yoğun geçicek bakalım hayırlısı diyor ve kaçıyorum öptüm hepinizi
cumartesi
sabah
sucuklu yumurta yarım porsiyon
2 kk kadar peynir
1 domates
1 salatalık
patates kızartması ( actifry.da yapılmış) bir kaç parça
kıymalı börek 1 dilim
bal kaymak ceviz
3 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
öğle
4 yk maklube
1 kase yoğurt
akşam
patates salatası
su 3 lt
spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
15 dk bisiklek
15 dk eliptik bisiklet
45 dk ağırlık
2 saat hafif tempo yürüyüş
pazar günü
sabah
1 porsiyon menemen
1 kk dil peyniri
1 adet haşlanmış yumurta
4 dilim beyaz ekmek
2 bardak şekersiz çay
öğle
1 tane hamburger (dayanamadım)
1 bardak meyve suyu
akşam yarım pordsiyon puding
bu haftasonu ipin ucunu kaçırdım
su 3 litre
spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
15 dk bisiklek
15 dk eliptik bisiklet
45 dk ağırlık
2 saat hafif tempo yürüyüş
sona kalan donakalır:) ben en sona kaldım. bugün evde çok sıkıldım oğluşla ve attık kendimizi sokağa ve daha az önce girdik eve:) neyse menü vereyim bari:)
sabah
yulaf kepekli mantarlı pizza
yoğurt
yarım salatalık
3/4 domates
ara öğün
2 hurma
7 antep fıstığı
7 badem
1 ceviz
1 kuru erik
1 gün kurusu kayısı
2 bardak yeşil çay
ikindi vakti
1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
4 yaprak marul, 1 domates, yarım salatalık
5 tane çilek
akşam
bir ufak kase kısır:26:
3-4 yudum köstebek pasta:26:
1 tane tuzlu bisküvi
3 bardak şekersiz siyah çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi
spor
1 saat doğa yürüyüşü
10 dak pilates
su 3 litreye yakın.
hepinize iyi geceler canlar!!!
Gunaydın herkeseeee
Allah'tan cok yazısmamıssınız hemen okudum bıttı.
Aman nasıl bır haftasonu gecırdım...tahmın edebılırsınız.
Menulerım cok zayıf sımdıden belırteyım.
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Abım evde. o sebeple bulustuk
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bızım ıcın onemlı cunku salı gunu kardesım(donor) ılık verecek abıme.
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
bır program deneyecek doktorlar. Temızlenmemıs vucuda ılık verecekler.
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
Rabbım yardımcısı olsun ınsaellah.
yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr
bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta
aile hayata en önemlisi vazgeçilmezi ınsanın
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
dilerimki ailemizle birlikte sağlıkla ve kenetlenerek geçer hepimiz içn
Gece girebilirsem bu son olmaz, ama diğerlerini yazayım
menü:+
su+
spor+
ben geri dönmek üzere izne ayrılmak istiyorum, aslında mezuniyet talep edecektim ama belki yine gelirim diye izinli sayılmak istedim.
Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnakbi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz ve akşam spinninge gideceğimmm
32. Kahvaltıya başlamadan önce bir-iki porsiyon meyve yiyin ve mutlaka bir bardak su için.
bır hocamız vardı bastıra bastıra bunu soylerdı.
menün gze, suyun, sporun güzel. e, zayıfadım da artık, diyosun. bizi bırakmaya meylediyorsun, etme..
şimdiden nişanın için tebrikler cicim, bence 2 haftalık izin kullan yine gel, ama sen bilirsin tabi.
dene bak cidden lezzetli ben bunu keşfettiğmden beri ızgara yapmayacaksam bu yöntemle pişiriyorum
yağ da kızartma yok tad aynı sonuçda
sana bakıyorum da hakketen canım sen kg lu hiç durmuyorsn bazen dıyorum hılalın hiç diyet yapmasına gerek yokkk f
hilalcim doğru söyledin hafta sonu hiç giremedim gezentilikten tatlılardan her cezayı hak ediyorumda napim
benim kiz erken uyudu bu gun. esim gelmeden once biraz daha spor yapayim bari. benden herkese iyi aksamlar, keyifli sohbetler, tatli muhabbetler. Yarin liste kontrol sirasi bende. ilk kez yapicam ya bana kolaylik olsun diye kimse menusunu suyunu sporunu atlamasin tamam mi?opuldunuz.....
ya ben aslında biraz ara vermek istiyorum. olmadı geri dönüş yaparım. nasıl yapacaz onu Hilal?
bir de zaten perşembeden yola çıkıyorum, haftasonu malum nişanım var, evde nete de giremicem.
dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim. Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun .
spinning nasıl geçti yavrum? neler yaptınız, anlat bakalım bize. öğlen menünü de gayte güzel atlatmışsın.
Peki canım perşembeyi değiştiririz, seni de izinli yazarız6 ay gelmzsen diskalifiye olursun,gelirsen kaldığın yerden devam
:
tamamdır, bugün son o zaman dimi?
menü+
su+
spor+
iyi gecelerr
:)) cok sagol Zeynep Allah razı olsun.
Neredeler sızınkıler?
geçmişi okurken yeliz nerde görünmüyor derken yazdıklarını gördüm nasılsın canım benim bide teşekkür edecektim unuttum çooookkkk teşekkürler canım ishal konusunda bilgilendirdin bi sorum daha var onu özelden sorayım tabi kusura bakmazsangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
bugün 10 da kalktık oğlumla, malum gece yarısında döndük eve:)
eminecim tekrar tekrar şifalar dilerim abine. benim de amcam karaciğer ca ve kemiğine metaztaz yapmış, kolum ağrıyor diye gidip kanser olduğunu öğrendi malesef baya geç ama morali süper, moral çok önemli:) 1 yıla yaklaştı öğreneli ama şükür hala iyi durumda.
dün nasıl bir ara öğün yapmışım dimi:) onların hepsini aynı anda yemedim, oğlana yedirdikçe ben de yemişim bi saydım koca öğün çıktı:)
bugün lorlu mantarlı omlet, 5 yeşil zeytin, 3/4 domates, 1 salatalık, 1 yaprak marul yedim:) pizza falan canım istemedi yemek:) demekki insanın gözü doyuyor:)
dün biteremedim temizliğin hepsini, bugün kendimi temizliğe vercem:):):):):)
herkesin bitti yenisi gelecek ben hala regl olmadım, yoksam hamile miyim kızlar:):):):) değildir ama bu gecikiyor ve beni hem ödem hem de sinir yapıyor ya, kaç gündür aynı kilodayım mesela ama giysilere bakınca zayıflamış görünüyorum, tartıda ödem var offfgel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kışKarışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnakbi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz ve akşam spinninge gideceğimmm
dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim. Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun .
haftasonu ben de krep yaptım ama aldığı kadar un koy demişti annem, orayı pek anlayamamışım; biraz cıvık oldu. sonradan tutturdum gerçi, o da kalın oldu . vallahi senden özenmiştim. ayrıcaaaa ben çok beğendim haftasonu menünü, 700'lerde dolaşıyor kalorin, daha ne olsun. çok güzel atlatmışsın.
ohh, yap bi güzel tatil. bize verdiğin sözü de unutma. tatilin de tadını çıkar, sporun da .
ben de actifry kullanıorum, çok seviyorum orada yapılmış şeyleri. 1 kaşık yapda 1 kg patates kızartmış oluyorsun, tadı da hiç öyle yavan falan olmuyor. haftasonu da sen spor salonuna gidiyor musun cicim? çok güzel spor yapmışsın. haftada kaç gün??
bende çok seviyorum actifry.ı yani patetes tavuk köfte biber kızartması süper oluyor hem hafif hemde lezzetli
haftada 4 gün spora gidiyorum salı perşembe cumartesi pazar bide pazar günleri sauna.da var...
emine sana sorayım sauna kalori yaktırıyor mu:26:
hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kış
kızlar ben kaçar eymeni banyo yaptırıp yatıracağım uyuynca menümü falan yazarım hepinize iyi akşamlar
MENU
Sabah-yogurt+nesfıt+karauzum
kahve
Ogle-Tarcınlı 1muz 1elma bır avuc yemıs
Aksam-salata, karısık balık (2 tabak)
su-2.3lt
Spor-Kurek 30dk, Wii syb 45dk.
Hepınıze ıyı geceler arkadaslar...
Ben yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?