Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahhhh sorma Esra.

az_uz Zeynep.
Ceyda successful.

Olur ya.. hergun cıcek getırmesın zaten ne yapacaksın hergun vazo mu arayacaksın asacak duvar mı Esra:))

ya degısık -gercek- kahvaltı yapayım dedım.. usendım yıne yogurt mogurt kase kahvaltıya gırdım.
Evde de bısey bulamadım
Bal yıyeyım dedım eee tereyagsız olmaz..
Peynır yıyeyım dedım tulum peynırı cevızsız olmaz (bısey degıl ama hem cevız hem yaglı peynır...cıks)
Susam ezmesıne gırmedım bıle:))
fıstık ezmesını bal ya da recelsız sevmıyorum
Yaw tuhaflık bende:))

Kzım ne guzel sucuklu yumurtası tulum peynırı (bı de peynır sevmıyor) zeytını meytını ohhhh valla..
Onlara da burun kıvırıyor..
Kıvır bakalım ılerde gorecegım senı ben!

İnşallahh zeynoo...ay ne tatlı ya ben çok severim zaten bebişlerii
Erkek için mi evleneyim napayım tabi bebiş için

İyiyiz fatoş ablaa ama seni göremiyoz ne zamandırrr :26: ben sana geçmişte mezuniyet ya da hedefini aşağı çekme gibi iki seçenek yazmıştım bi değerlendir ablacım

Melike iiznli değil canım, sen tekrar bi gözat ben sonra kaydedeyim listemizi, eline sağlık

Günaydınnn...
Alacam size bi makina ya başımın etini yediniz buralarda ol işte oh ne güzel
Ben sporda erikli 1 lt dikiyorum gidiyor ama cidden şişeyle ben de daha kolay içiyorum da her şeye bi şey bulmasalar olmaz yaa amann bardaktan içmenin de kesin bi eksisi vardır

Günaydınnn esracımm, seni gidii götürmüş fıstıklarıı
Bence öyle bi eş yok gerek de yok ama şöyle beklenmedik anlarda, özel günlerde, içinden gelen herhangi bi an falan jester yapsa hiiçç fena olmazdıı

Son düzenleme:

Canım benim, biz iyiyiz de, sen pek girmiyorsun yalnız düzenin yok neden amaa kızacam bakk, her hafta liste yazıyorum itiraz da etmiyon ama kızıyorum haa alacam elime maşamı
özür dilerim kaptanım okuldayken böyle oluyor pek giremiyorum dün telden girmeyi denedim oda olmadı bundan sonra olmaz zaten listeyede bir şey demeye hakkım yok zaten burdaysam yapıcam sonuçta:)

15.04.2013
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 7
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:6
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:8
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:
Mahurbeste Su:alanya yolcusu
fatos0808 Su:+ spor :+ menü:- mesaj:7
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:19
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:22
melikea: Su:+ spor:+ menü:+ mesaj:3
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:7
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8

Sadece yagmur degıl..bambaska bısey...
PIs bı hava var dısarda.
Pazara gıtmeyı dusunuyordum (bılgdan kurtulmanın carelerını arıyorum)
evıme en yakın market-bakkal ...vs 600mt
Pazar da (navıg) 2.3km ımıs.. guzel yurumus olurdum ama hava pıs hakıkaten.
Nısan yagmuru da degıl baska bısey.

Sana da gunaydın Melıke.

Son düzenleme:

bilmiyorum ama bir kaç gündür hava çok kötü kasvetli zaten birde artık zaten yağmur değil çamur yağıyor sanki arabaların üstüne bakınca belli oluyor. bizde arkadaşla bugün salı pazarına gideceğiz öyle gezmeye bakınmaya falan inşallah en kısa zamanda şu havalar düzelir de artık rahatlarız

günaydın çıtırlar
Nisanın ortası gelmiş ben hala üşüyorum. Elimde şemsiye üzerimde palto. bu ney yaaaaaaaa.

iyim melikecim sen nasılsın cnaım benim :)

melike sen beni eklesene canım faceden yada özelden yazsana bana adını soyadını ekleyeyeim..

eminemmmm
korkuyom rakibim senden o yüzden gelemiyom..vallahi yatakta oturuyom dersem yeri var canımm çok yoğunum..söz vardı zaten haftada 2 gün hep doktordaydım son 3 hafta yoksa sana pabuç bırakmam ben :) iki karadenizli :)

hilalim kelebeğim görmedim canım ne mezuniyeti yavrum daha :) yoksa emeklimi etmek istiyorsun dur bulursam bulacam canım bulamazsam yazarsın bir daha.

Evet evet bılıyorum ama daha ne kadar bekleyecegım.
Bak bu hafta kılom durdu.
Gel artık.
Kapısmalıyız.

Peki canım ama 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesaj altında kalmak diskalifiye sebebi biliyorsun ve bu benim kuralım değil karar defterinden, dikkat et lütfen
Sen dün menünü paylaşmış mıydın kuşum + yazmışsın ?? hatırlayamadım da

günaydın çıtırlar
Nisanın ortası gelmiş ben hala üşüyorum. Elimde şemsiye üzerimde palto. bu ney yaaaaaaaa.

Günaydınn fulişş ne kötü hava gerçekten yaa iç karartıcıı pofff

hilalim kelebeğim görmedim canım ne mezuniyeti yavrum daha :) yoksa emeklimi etmek istiyorsun dur bulursam bulacam canım bulamazsam yazarsın bir daha.

Tekrar yazıyorum ablacım şimdi, sen gruplara girdiğinde hedef kilon 80 imiş, hani girmek de zorlanıyorum falan diyodun ya ondan dedim, emekli de olsan zaten burdasın o kesin ben sana bıraktım tercihi, listede görünmeye devam mı etmek istersin yoksa mezuniyet mi?? eğer görüneceksen yeni bir hedef belirlememiz lazım fatoşum

Evet evet bılıyorum ama daha ne kadar bekleyecegım.
Bak bu hafta kılom durdu.
Gel artık.
Kapısmalıyız.

Kilon durmasa anormal olurdu ayda 20 kiloya kadar gidecekti bu iş

Lethemi bugünden itibaren listeye yazmanıza gerek yok kızlarr...

Bu arada yelizzz nerelerdesinn merak ettim, hep buralardaydın normalde gözlerim seni aradıı??

Son düzenleme:
Lethemi bugünden itibaren listeye yazmanıza gerek yok kızlarr...

Bu arada yelizzz nerelerdesinn merak ettim, hep buralardaydın normalde gözlerim seni aradıı??

canımmm günaydın:)

dün akşama kadar buralardaydım, akşam bi yağmur bi fırtına elektrikler gitti, sabaha kadar gelmedi. bugün de misafirlerim gelecek akşama, çğleden sonra da ben bi yere davetliyim, bugün çok yoğun anlayacağın. dün gece bilgisayarın ışığında 3 tepsi börek sardım:), sabah da tiramusi yaptım, kekini de kendim yaptım:) şimdi temizlik yapıcam, sonra hazırlanıp çıkıcam. akşama da giremem anca gece girerim artık. merak etmeyin canlar iyiyim. ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…