GUNAYDINlar
hergün böyle elindde çiçekle gelen bi eş bulurmuyum acaba
ya dün annemakşam elinde 1 kase kavrulmamış fıstıkla geldi tuzsuzz küçük bir kase bi canım çekti ki ağzıma vurmamla kasenin dibini görmem bir oldu
yahu 1 kase dersin de sabah 600 grmı alınır arkadaş
eminecim masa başında uzun saatler seni beklıyormuş zor ya masa başı çalışmak hareteke alışana daha bi eziyet allhdan bugunluk sen nasılsa akşamı edersin arkdaşım kolaylıklar olsun
azuzcum ceydaydı dimi ismini unutmuşum:26: allh razı olsun sende de tatlım rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin benim inancım çok en hayırlısı dönup dolaşıp bizi bulsun
hadi canım benim kim tutar seni eminim fazlasını bile verirsin...
gel ye ablası zaten çapkın bir oğlum var yeter ki kız görsün yabancı demeden gülücükler atıyor öpücük atıyor kuağına gitmek için yırtınıyor...bebiş için evlenilir mi allah sanada nasip etsin canım muhtşem bir duygu annelik inş hamişlik haberlerinide alırız
herkes iyidir umarım
lethem izne ayrılmışş haftasonu çok kaynattınız sanırsam bakmadım ama adam halı saha maçından geldi arası uyuttumm şimdi kociş geçer bende kaçaıyom..bana kızmayınn fırsat olsa bide cepten olsa süper olcak her işte yanımda :)
yine forumu ben kapatıyorum 1 üye 3 ziyaretçievdeki bulaşıkları kocişe yıkattım bende burdakileri yıkayayım... galiba hasta da oluyorum boğazım ağrıyor burnum akıyor ve hapşuruk yarın görüşmek üzere...iyi geceler
15.04.2013
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 7
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:6
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:8
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:
Mahurbeste Su:alanya yolcusu
fatos0808 Su:+ spor :+ menü:- mesaj:7
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:19
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:22
melikea: Su:iznli
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:7
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
eksiklerim var biliyorum bazılarını göremedim
Gunaydın ahalııııııııııııııııı
Iyı yaptın Zeynep.. sayende bulasık mulasık yıkamıyorum epeydır:))
FAtos beklıyoruz senı.
Ben geldım gelelı senın ıslerın yogunlastı.
Bekledıgın gun geldı demek "Bursa yolcusu kalmasın"
Uzaktan egıtım sebebıyle bugun yaklasık 16saat bılg bası olmam gerekıyor..
Buralardayım haberınız olsun..
Offf nasıl olacaksa.
Bardakla degıl de sıse ıle ıctıgımde daha cok su ıcıyorum.
Ozellıkle erıklının 1ltlık sısesıyle.
Ama sıseden ıcmeyın dıyorlar..bpa sebebıyle degıl.
dudak tek noktaya buzuluyor ve kırısıklık olusuyormus...mus...mus:))
GUNAYDINlar
hergün böyle elindde çiçekle gelen bi eş bulurmuyum acaba
ya dün annemakşam elinde 1 kase kavrulmamış fıstıkla geldi tuzsuzz küçük bir kase bi canım çekti ki ağzıma vurmamla kasenin dibini görmem bir oldu
yahu 1 kase dersin de sabah 600 grmı alınır arkadaş
eminecim masa başında uzun saatler seni beklıyormuş zor ya masa başı çalışmak hareteke alışana daha bi eziyet allhdan bugunluk sen nasılsa akşamı edersin arkdaşım kolaylıklar olsun
azuzcum ceydaydı dimi ismini unutmuşum:26: allh razı olsun sende de tatlım rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin benim inancım çok en hayırlısı dönup dolaşıp bizi bulsun
özür dilerim kaptanım okuldayken böyle oluyor pek giremiyorum dün telden girmeyi denedim oda olmadı bundan sonra olmaz zaten listeyede bir şey demeye hakkım yok zaten burdaysam yapıcam sonuçta:)
Canım benim, biz iyiyiz de, sen pek girmiyorsun yalnız düzenin yok neden amaa kızacam bakk, her hafta liste yazıyorum itiraz da etmiyon ama kızıyorum haa alacam elime maşamı
Sadece yagmur degıl..bambaska bısey...
PIs bı hava var dısarda.
Pazara gıtmeyı dusunuyordum (bılgdan kurtulmanın carelerını arıyorum)
evıme en yakın market-bakkal ...vs 600mt
Pazar da (navıg) 2.3km ımıs.. guzel yurumus olurdum ama hava pıs hakıkaten.
Nısan yagmuru da degıl baska bısey.
Sana da gunaydın Melıke.
günaydın çıtırlar
Nisanın ortası gelmiş ben hala üşüyorum. Elimde şemsiye üzerimde palto. bu ney yaaaaaaaa.
iyim melikecim sen nasılsın cnaım benim :)
melike sen beni eklesene canım faceden yada özelden yazsana bana adını soyadını ekleyeyeim..
eminemmmm
korkuyom rakibim senden o yüzden gelemiyom..vallahi yatakta oturuyom dersem yeri var canımm çok yoğunum..söz vardı zaten haftada 2 gün hep doktordaydım son 3 hafta yoksa sana pabuç bırakmam ben :) iki karadenizli :)
özür dilerim kaptanım okuldayken böyle oluyor pek giremiyorum dün telden girmeyi denedim oda olmadı bundan sonra olmaz zaten listeyede bir şey demeye hakkım yok zaten burdaysam yapıcam sonuçta:)
15.04.2013
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 7
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:6
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:8
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:
Mahurbeste Su:alanya yolcusu
fatos0808 Su:+ spor :+ menü:- mesaj:7
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:19
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:22
melikea: Su:+ spor:+ menü:+ mesaj:3
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:7
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
günaydın çıtırlar
Nisanın ortası gelmiş ben hala üşüyorum. Elimde şemsiye üzerimde palto. bu ney yaaaaaaaa.
hilalim kelebeğim görmedim canım ne mezuniyeti yavrum daha :) yoksa emeklimi etmek istiyorsundur bulursam bulacam canım bulamazsam yazarsın bir daha.
Evet evet bılıyorum ama daha ne kadar bekleyecegım.
Bak bu hafta kılom durdu.
Gel artık.
Kapısmalıyız.
Lethemi bugünden itibaren listeye yazmanıza gerek yok kızlarr...
Bu arada yelizzz nerelerdesinn merak ettim, hep buralardaydın normalde gözlerim seni aradıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?