Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

marıfetlı hanım mucadeleyı de bırakmıyor...

mesaj 4 spor- menü + su+ olacak benim. dün akşam elektrikler gidince spor yapamadım, bi de misafir haber verince anca ona hazırlık yaptım ama kaç saat ayaktaydım valla bana spor gibiydi:)

Haaa o zaman sorun yokkk ne temizlikmiş yahuu her yeri pırıl pırıl ettin yeter iyi gezmeler yemeceler sana o zman ama kaçırma çok hee

e ama lethem gelmeyecek mı?

Fatos hedefını degıstır... mezunıyet falan ısteme sakın!

Bu aralar gelmeyecek..ne zaman geleceği de belli dğil, izinli yazıcaz zaten, gelene kadar listede olmuycak

Bu arada dün destina da spor yapmıştı listede düzelttim ama dikkat edin kızlar ya benm de gözümden kaçabilirdi, ama kız menü-su-spor diye kocaman yazarak paylaştı be tubişşş Ayrıca Melike'ye de izinli yazmıştın naptın kızım sen :26: haftaya 1 liste daha hakettin :)

Son düzenleme:

Tamam canım cuma bildirim yapabilirsen yap, yoksa sabit geçecek kayda giderayak faydan dokunabilir öptüm canım kendine çok iyi bak ve Allah mesut etsinn,her şey gönlünce olsun

teşekkürler Hilalcim. Perşembeden bakarım, bildirimde bulunabilirsem yazarım, cuma memlekette olacam

arada bir bakarım size. herkesin keyfi bol olsun. görüşmek üzeree

ya bılg bası egıtım mı olur..
90saat dolar mı boyle...
ıkı dk d abır mouse ıle selamlasıyorum.
Bu ne ya...
Ayrıca don da yagsa pazara gıdecegım...
O km yurunecek arkadas..
Benım kızım evde yetısen cocuk olmadı sımdıye kadar ..olmayacak da!!!

Gule gule lethem...
Guzel gecsın gunlerın..
Tatlı kosturmaların bıtterı bıle olmasın agzını tatlı kalsın.
Sımdıden kolaylıklar..

Güle güle lethem.
Hemen geri gel ama. Nişan fotolarınıda beraberinde getir
Şimdiden hayırlı olsun çıtır gelin.

evet evet bılıyorum ama daha ne kadar bekleyecegım.
Bak bu hafta kılom durdu.
Gel artık.
Kapısmalıyız.
anladım canım ilk 2 hafta çok güzel verdin maşallah...burdayım cnaım takipteyim yazamasamda..
ee madem çıkayım canımm listeden..kız ne listeden çıkması hedefimi çekiyorum 70 e canım gitmem bi yere banane.. Abla seni bi yere bırakmam hedefini çektim ben kendim demiyoda bana..bende hilalime kırılcak yer arıyom ne yapayım çok seviyorum :)
e ama lethem gelmeyecek mı?

Fatos hedefını degıstır... Mezunıyet falan ısteme sakın!
yok canım yokkk gitmem öle daha inecek bu hedef ben unutmuşum başta o hedef kilosu ile girdiğimi.. Versemde vermedim derim beni 70 oluncada atarsanız...ç

Eminecim
abine allah şifa versin canım yar ve yardımcınız olsun hepinizin iliğinin uymasıda ayrı güzel canım benim bugün mü olacak ilik nakli sanki pazartesi okudum sonra salı olkudum inşallah iyi neticeler çıkar canım benim..insan böyle hastalıkları duyunca çok üzülüyor ama can olunca daha başka

Esracım allah rahmet eylesin canım babacığına..ne mutlu ki amcama senin gibi harika bir evlat yetiştirmiş arkadaşım..

Lethemcim güle güle git güle güle gel tüm işlerin su gibi aksın geçsin canım...resimleri bekliyoruz..hepsi masal gibi gelecek sana ah ah heygidi gençlik + aşk :)

Anaa valla da alıncak yer arıyosun haaa zaten gidemezsin öyle bi dünya yok, kendin şikayetleniyodun ya giremiyom edemiyom ben de sana denetimli serbestlik verek mi dedim gııı hata mı ettim özür tamam bu hafta listeye geçeriz yeni hedefimiz 70
ama ben merakla yeni halinden foto istiyorum fatoş ablacımmm...

Ya bu arada kızlar hallolcak diye diye yazmadım ama Zaferle gene konuşmuyoruz bikaç gündür bu sefer benim de suçum var çok kötü davrandım kötü şeyler söyleidm ona ama başta eşşeklik eden bence oydu ve o eşşekliği ettiği sürece ben de tutamıyorum kendimi...
bilmiyorum şimdi nolcak söylediklerimden dolayı özür diledim ama acaba ayrılmalı mıydık senle dedim bi de çünkü çok yorgunum artık yaaa hiç güzel bi şey olmuyo ki ilişkimizle ilgili boşa mı zorlkuyoruz falan dedim, o da ne saçmalıyosun demediğindenn olay büyüdüüü büyüdüüü ama dedim ilişki konusunda sakın üste çıkayım deme kırık kalbim hep ve düzeltme gibi gayen yok dedim, kendine iyi bak o zman dedim ama ben ona kaç kere beni öyle durumlarda durdurmalısın demiştim...bilmiyorum nolcak gene ama inadımız kurusun ikimiz de..ben hala şafak sayıyorum ama bu ilişkiye inancım şu an kırılma noktasında gene offfffffffffff.. ama bu sefer hayatıma devam ediyorum sanırım artık daha güçlüyüm!

özlemcimm sende iysindir umarım canım spor nasıl gidiyor salona devam dimi
hilalim senin spor salonu nasıl gidiyor..zafer kardeşim nasıl ..gönlünü almayı başardımı..
tubişim sen nasılsın canım kızın nasıl kilolar nasıl
yelizim ceydacım zeynepçim sizlerde iysinizdir umarım arkadaşlar..

medinecim de yazmış iyim canım ben şükür sen nasılsın kilolar ne alaemde inşallah görürdsün yazımı

Cok sagol Fatos.
Evet pazt denıldı salı denıldı
Bugun persembeye karar kıldılar.
Bu tamamen doktorların programı.
Icerde 1 ay kalacak.
Icerısı dedıgım, hastane.
sadece refakatcısı olacak.
REfakatcı de cıkmayacak.
13+20gun (13.gun nakıl..13 gun boyunca vucut hazırlanacak...nakıle 5gun kala kardesım (donor) alınacak o da hazırlanacak)
ıcerde kalacaklar.
Insaellah sagsalım cıkacaklar.
Suan tum tetkıkler dıs...goz...cıgerler...vs taranıyor.

10 tamam canım yazarız..
Aa sen yazmışın bende altta sordumm.. Senide onuda ben çok iyi anlıyorumm..ama şafak doğan güneşten sonra düzelecek bir çok şey ama bide şu var ablacım ya acı sözler hiç bir zaman unutulmuyo şuanki hasretin verdiği özlemle kırıcak sözler sölemeseniz keşkede olmuyo işte dilin kemiği yokk.. Sen yine allattan al ki hata bendede diyon bu sefer ..güçlü olmana ayrı sevindimm işte böle olucan..ama sen bu çocuğu seviyorsun bende senin gibi çook sevdimm biliyon ya deveyi güdecen gerisini anladın hiç bi yerde yok ablam 4 4 lük rabbim bile yaratmamış sizinki şu dönem için hasret...yapmayın kırmayın birbirinizi..heleki günümüzde birbirine güvenecek kardeşler bile çoğalmışken örnek olarak yani.çok üzülüyorum..

Spor salonum harika gidiyor sağol ablacımmm..derslere bayıldım spordaki ama Zafer konusu meçhul..bir önceki mesajımda yazdım, gönlümü tam alamadan tekrar kırdı, ben de gönlümü almıyon diye üstüne gittim sanırım, tam effedemedin tekrar kırıştık..nolcak bilmem ama bu sefer tamamen kendi seçimi ben sıkıldım bu oyunlardan....bana diyo ki bu kadar kötü konuşmasan bi dur konuşalım dicem de diyemiyorum....bilemedim, ben de düşünmeliyim biraz, bende de suç var sorun var...belki de birbirimiz uygun değiliz zorluyoruz..hayırlısı yaaa

Ben sana uzaktan bak ara ara demıstım dı mı?
ınsan hayatından sıyrılıp uzaktan bakmayı ogrenmelı (dıyen dıyor ıste..kendısı yapabılıyor sankı)

Artı sızın sıkıntınız uzakta olmanız olabılır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…