canımmm günaydın:)
dün akşama kadar buralardaydım, akşam bi yağmur bi fırtına elektrikler gitti, sabaha kadar gelmedi. bugün de misafirlerim gelecek akşama, çğleden sonra da ben bi yere davetliyim, bugün çok yoğun anlayacağın. dün gece bilgisayarın ışığında 3 tepsi börek sardım:), sabah da tiramusi yaptım, kekini de kendim yaptım:) şimdi temizlik yapıcam, sonra hazırlanıp çıkıcam. akşama da giremem anca gece girerim artık. merak etmeyin canlar iyiyim. ::)
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 7
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:6
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:8
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:
Mahurbeste Su:alanya yolcusu
fatos0808 Su:+ spor :+ menü:- mesaj:7
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:9
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:22
melikea: Su:iznli
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:7
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8
eksiklerim var biliyorum bazılarını göremedim
canımmm günaydın:)
dün akşama kadar buralardaydım, akşam bi yağmur bi fırtına elektrikler gitti, sabaha kadar gelmedi. bugün de misafirlerim gelecek akşama, çğleden sonra da ben bi yere davetliyim, bugün çok yoğun anlayacağın. dün gece bilgisayarın ışığında 3 tepsi börek sardım:), sabah da tiramusi yaptım, kekini de kendim yaptım:) şimdi temizlik yapıcam, sonra hazırlanıp çıkıcam. akşama da giremem anca gece girerim artık. merak etmeyin canlar iyiyim. ::)
e ama lethem gelmeyecek mı?
Fatos hedefını degıstır... mezunıyet falan ısteme sakın!
geçmişi de okuyamadım kusura bakmayın, offff çok işim var hadi ben kaçar:)
Tamam canım cuma bildirim yapabilirsen yap, yoksa sabit geçecek kaydagiderayak faydan dokunabilir öptüm canım kendine çok iyi bak ve Allah mesut etsinn,her şey gönlünce olsun
anladım canım ilk 2 hafta çok güzel verdin maşallah...burdayım cnaım takipteyim yazamasamda..evet evet bılıyorum ama daha ne kadar bekleyecegım.
Bak bu hafta kılom durdu.
Gel artık.
Kapısmalıyız.
ee madem çıkayım canımm listeden..kız ne listeden çıkması hedefimi çekiyorum 70 e canım gitmem bi yere banane..
peki canım ama 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesaj altında kalmak diskalifiye sebebi biliyorsun ve bu benim kuralım değil karar defterinden, dikkat et lütfen
Sen dün menünü paylaşmış mıydın kuşum + yazmışsın ?? Hatırlayamadım da
Günaydınn fulişş ne kötü hava gerçekten yaa iç karartıcıı pofff
tekrar yazıyorum ablacım şimdi, sen gruplara girdiğinde hedef kilon 80 imiş, hani girmek de zorlanıyorum falan diyodun ya ondan dedim, emekli de olsan zaten burdasın o kesin ben sana bıraktım tercihi, listede görünmeye devam mı etmek istersin yoksa mezuniyet mi?? Eğer görüneceksen yeni bir hedef belirlememiz lazım fatoşum
Kilon durmasa anormal olurduAyda 20 kiloya kadar gidecekti bu iş
yok canım yokkk gitmem öle daha inecek bu hedef ben unutmuşum başta o hedef kilosu ile girdiğimi.. Versemde vermedim derim beni 70 oluncada atarsanız...çe ama lethem gelmeyecek mı?
Fatos hedefını degıstır... Mezunıyet falan ısteme sakın!
ee madem çıkayım canımm listeden..kız ne listeden çıkması hedefimi çekiyorum 70 e canım gitmem bi yere banane..Abla seni bi yere bırakmam hedefini çektim ben kendim demiyoda bana..bende hilalime kırılcak yer arıyom ne yapayım çok seviyorum :)
Eminecim
abine allah şifa versin canım yar ve yardımcınız olsun hepinizin iliğinin uymasıda ayrı güzel canım benim bugün mü olacak ilik nakli sanki pazartesi okudum sonra salı olkudum inşallah iyi neticeler çıkar canım benim..insan böyle hastalıkları duyunca çok üzülüyor ama can olunca daha başka
anaa valla da alıncak yer arıyosun haaa zaten gidemezsin öyle bi dünya yok, kendin şikayetleniyodun ya giremiyom edemiyom ben de sana denetimli serbestlik verek mi dedim gııı hata mı ettim özürTamam bu hafta listeye geçeriz yeni hedefimiz 70
Ama ben merakla yeni halinden foto istiyorum fatoş ablacımmm...
Ya bu arada kızlar hallolcak diye diye yazmadım ama zaferle gene konuşmuyoruz bikaç gündürBu sefer benim de suçum var çok kötü davrandım kötü şeyler söyleidm ona ama başta eşşeklik eden bence oydu ve o eşşekliği ettiği sürece ben de tutamıyorum kendimi...
Bilmiyorum şimdi nolcak söylediklerimden dolayı özür diledim ama acaba ayrılmalı mıydık senle dedim bi deçünkü çok yorgunum artık yaaa hiç güzel bi şey olmuyo ki ilişkimizle ilgili boşa mı zorlkuyoruz falan dedim, o da ne saçmalıyosun demediğindenn olay büyüdüüü büyüdüüü ama dedim ilişki konusunda sakın üste çıkayım deme kırık kalbim hep ve düzeltme gibi gayen yok dedim, kendine iyi bak o zman dedim Ama ben ona kaç kere beni öyle durumlarda durdurmalısın demiştim...bilmiyorum nolcak gene ama inadımız kurusun ikimiz de..ben hala şafak sayıyorum ama bu ilişkiye inancım şu an kırılma noktasında gene offfffffffffff.. Ama bu sefer hayatıma devam ediyorum sanırım artık daha güçlüyüm!
özlemcimm sende iysindir umarım canım spor nasıl gidiyor salona devam dimi
hilalim senin spor salonu nasıl gidiyor..zafer kardeşim nasıl ..gönlünü almayı başardımı..
tubişim sen nasılsın canım kızın nasıl kilolar nasıl
yelizim ceydacım zeynepçim sizlerde iysinizdir umarım arkadaşlar..
medinecim de yazmış iyim canım ben şükür sen nasılsın kilolar ne alaemde inşallah görürdsün yazımı
Anaa valla da alıncak yer arıyosun haaa zaten gidemezsin öyle bi dünya yok, kendin şikayetleniyodun ya giremiyom edemiyom ben de sana denetimli serbestlik verek mi dedim gııı hata mı ettim özürtamam bu hafta listeye geçeriz yeni hedefimiz 70
ama ben merakla yeni halinden foto istiyorum fatoş ablacımmm...
Ya bu arada kızlar hallolcak diye diye yazmadım ama Zaferle gene konuşmuyoruz bikaç gündürbu sefer benim de suçum var çok kötü davrandım kötü şeyler söyleidm ona ama başta eşşeklik eden bence oydu ve o eşşekliği ettiği sürece ben de tutamıyorum kendimi...
bilmiyorum şimdi nolcak söylediklerimden dolayı özür diledim ama acaba ayrılmalı mıydık senle dedim bi deçünkü çok yorgunum artık yaaa hiç güzel bi şey olmuyo ki ilişkimizle ilgili boşa mı zorlkuyoruz falan dedim, o da ne saçmalıyosun demediğindenn olay büyüdüüü büyüdüüü ama dedim ilişki konusunda sakın üste çıkayım deme kırık kalbim hep ve düzeltme gibi gayen yok dedim, kendine iyi bak o zman dedim ama ben ona kaç kere beni öyle durumlarda durdurmalısın demiştim...bilmiyorum nolcak gene ama inadımız kurusun ikimiz de..ben hala şafak sayıyorum ama bu ilişkiye inancım şu an kırılma noktasında gene offfffffffffff.. ama bu sefer hayatıma devam ediyorum sanırım artık daha güçlüyüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?