canım benim allah yardımcınız olsun ikiside sağ salim çıksın teşhiş yenimi konuldu canım kaç yaşında abin..cok sagol fatos.
Evet pazt denıldı salı denıldı
bugun persembeye karar kıldılar.
Bu tamamen doktorların programı.
ıcerde 1 ay kalacak.
ıcerısı dedıgım, hastane.
Sadece refakatcısı olacak.
Refakatcı de cıkmayacak.
13+20gun (13.gun nakıl..13 gun boyunca vucut hazırlanacak...nakıle 5gun kala kardesım (donor) alınacak o da hazırlanacak)
ıcerde kalacaklar.
ınsaellah sagsalım cıkacaklar.
Suan tum tetkıkler dıs...goz...cıgerler...vs taranıyor.
10 tamam canım yazarız..
Aa sen yazmışın bende altta sordumm.. Senide onuda ben çok iyi anlıyorumm..ama şafak doğan güneşten sonra düzelecek bir çok şey ama bide şu var ablacım ya acı sözler hiç bir zaman unutulmuyo şuanki hasretin verdiği özlemle kırıcak sözler sölemeseniz keşkede olmuyo işte dilin kemiği yokk.. Sen yine allattan al ki hata bendede diyon bu sefer ..güçlü olmana ayrı sevindimm işte böle olucan..ama sen bu çocuğu seviyorsun bende senin gibi çook sevdimm biliyon ya deveyi güdecen gerisini anladın hiç bi yerde yok ablam 4 4 lük rabbim bile yaratmamış sizinki şu dönem için hasret...yapmayın kırmayın birbirinizi..heleki günümüzde birbirine güvenecek kardeşler bile çoğalmışken örnek olarak yani.çok üzülüyorum..
Ben sana uzaktan bak ara ara demıstım dı mı?
ınsan hayatından sıyrılıp uzaktan bakmayı ogrenmelı (dıyen dıyor ıste..kendısı yapabılıyor sankı)
Artı sızın sıkıntınız uzakta olmanız olabılır:))
sizinki uzaklık canımm başka bişi değil..ama bizde uazaktık ablam be demiştim 5 yıl konuştuık ama kırıcı hiç bir sözünü bilmem ne onun ne benim evlenelide 5 yıl oldu 10 yıldır bilmem acı lafını..kırgınlıklar muhakkak oluyo ama dil yarısı en acısı be ablam..bi biteydi şu askerlik hayırlısı ile.Haklısın fatoş ablacım da bu sefer bende alttan almak yok, bi kere de onu görelim ya kendime yediremiyorum artık, suçlu olsam bile beni bu hale getiren de o ... haklısın sevgiye de aşka da kıyamam kolay kolay, sevdim hem de çok, ama artık kafalar iyice karıştı, o da eskisi gibi değil ben de, durulmalı ortalık...yabancı gibi devam etceksek etmeyelim daha iyi sanırım
Sen nasılsın pekii?? sen anlat? Arasım tontişim nasıll,kocişle nasısınızz??
Cok sagol Fatos.
Evet pazt denıldı salı denıldı
Bugun persembeye karar kıldılar.
Bu tamamen doktorların programı.
Icerde 1 ay kalacak.
Icerısı dedıgım, hastane.
sadece refakatcısı olacak.
REfakatcı de cıkmayacak.
13+20gun (13.gun nakıl..13 gun boyunca vucut hazırlanacak...nakıle 5gun kala kardesım (donor) alınacak o da hazırlanacak)
ıcerde kalacaklar.
Insaellah sagsalım cıkacaklar.
Suan tum tetkıkler dıs...goz...cıgerler...vs taranıyor.
Hilalim sizi bu ayrı kalmak çok yıprattı. Askerden gelince herşey düzelicek eminim. Zaten kaldı 2 ay.
Ayrıca Askerdeki adamla ne ara fırsat bulupta kavga ediyosunuz :44::44: Daha pes etmen için erken. Gelmesini bekle. Ondan sonra bakıcaksın bi değişiklik olup olmadığına
Fatoş ablaaaaaaaaaaaa
sizinki uzaklık canımm başka bişi değil..ama bizde uazaktık ablam be demiştim 5 yıl konuştuık ama kırıcı hiç bir sözünü bilmem ne onun ne benim evlenelide 5 yıl oldu 10 yıldır bilmem acı lafını..kırgınlıklar muhakkak oluyo ama dil yarısı en acısı be ablam..bi biteydi şu askerlik hayırlısı ile.
iyiz canım çok şükür aras biraz öksürür gibiydi ilaç verdimm iyi gibi şimdide legoları ile oynuyo..
bizde iyiz canım napalım adamı özlüyorum akşam anca görüyom iş saati belli olmuyo müşteri bazen evden bile arayıp çağırıyo...kociişle gidiyom bazen bende evdeyken aralarsa
yazmıştım ama okunmamış sanırsam hafta sonu adamın memleketinde manisada idik harika bir haftasonu geçirdik canımm hafta sonu yokum diye yazmıştımm..çok güzeldi canım dağ çayır ova dere bayır demeden gezdik sözümüz vardı hem köylü hem ortak adamın iş yerinde oraya gittik sebepte oldu harika idi oynadım oynadım kurtlarımı döktüm bende
Hilalim sizi bu ayrı kalmak çok yıprattı. Askerden gelince herşey düzelicek eminim. Zaten kaldı 2 ay.
Ayrıca Askerdeki adamla ne ara fırsat bulupta kavga ediyosunuz :44::44: Daha pes etmen için erken. Gelmesini bekle. Ondan sonra bakıcaksın bi değişiklik olup olmadığına
Fatoş ablaaaaaaaaaaaa
İyiyim fatoş ablaaa 2 gündür havadan dolayı kasvet içindeyim uykumu alamıyorum. Sevmiyorum böyle havaları.fulyammm sen nasılsın canım..iymisin..sen ne iş yapıyodun fulişimm...
Kız bu baya rahat yaaa, elinde telefonla askerlik yapıyor, belki de bundan habire kavga ediyoz, az özlesek iyi olcaktı belki de, özlemimizin acısını direk suratımıza kusmuş oluyozhalbuki günde bi kere falan onun telefonunu beklesem oturup belki kıymet bilirdik..ne bilim yaa..şu an ani kararlar için bence de zamanı değil ama gönlümün okşanmaya ihtiyacı var az çok boğuluyorum artıkkk sevin beni
İlgi istiyor insan doğal olarak. Kadın dediğin ilgi alaka ister arkadaş, yüzyıllardır erkekler bunu anlamış olsalardı hiç bi sıkıntı çıkmazdı zaten.
Gel ben seni severim yaaaa. gel gel koş
Koşmak ne kelimeee uçuyorummm:13:
aynen öyle be fuliş yanında olsa en azından elini tutuyo bi şey yapıyo katlanıyosun, şu an ben ne için katlanıyorum ki söyleyeceği iki çift laf için e o da yokkk...
ya bu kadar kavga hiç sağlıklı değil ama maşallah kavgasız da yapamıyorsunuz.Ayrıyken de yapamıyorsunuz beraberken de.
Benim kardeşimle sevgiliside böyle 2 ayda bir ayrılırlar ya 3 senedir beraberler. Hergün bi kavga. Ama geçenlerde evlenme teklifi edildi hehe. Kavgaları kesildi.
Ben ilişkide iki tarafında alttan alması gerektiği kanaatindeyim. Yani herşeyi senin toparlaman senin bu ilişkiyi ayakta tutmaya çabalaman gayet zor ve gereksiz. Senin eşref saatinde onun daha yapıcı olması gerekir. Artık birbirinizi tanıyorsunuz kim neye sinirlenir biliyorsunuz.
Bence de, biliyorum çok sağlıksız ama dediğin gibi ayrı da olmuyor..bilmiyorum yaa..askerden önce böyle değildik sanırım galiba heralde....pofff ben tam onu kıvama getirmiştim askere gitti ya o çok kötü oldu, bana canım cicim demeye çakinen adam askerden önce yeni yeni saçımı okşamaya beni koklamaya başlamıştı yani ben aldığımda baya kalas bi modeldi düşüngüzelce eğitiyordum ki askere aldılar bi bu eksikti, geriledik baya...
bilmiyorum dönünce çabası devam ederse belki bizim de kardeşin gibi kavgalarımız bi gün kesilir, ama böyle olursa zaten bu ilişki ne ona ne bana yarar...kısmet kızzz
Aynen bebişim. Herşey o askerden gelince belli olucak. Şimdiki kavgalarınızı çok önemseme üstünde durma. Adam aylardır orda binlerde erkekle beraber onuda düşün sosyal hayatı yok bi eğlencesi yok doğal olarak sana sarıyo boş buldukça.
Herşey senin istediğin gibi olucak inşallah.
Hadi ozaman biraz diyetten bahsedelim.
Öğle yemeği yemiştim beynir domates salatalık ve roka
Sonra patron geldi elinde 2 adet dev boy pizza ile.
2 dilim yedim
Ne güzel hiç aksatmadan yapıyodum o pizzanın bu ofiste ne işi varrrrrrrr. Rejimdeyiz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz. Diyemedim.
canım allh razı olsunEsracım allah rahmet eylesin canım babacığına..ne mutlu ki amcama senin gibi harika bir evlat yetiştirmiş arkadaşım..
Uzaklık derken derken işte sonuç..bilemedim...ya acı laf o söylemez Allah var ama ben kırılınca tutamam dilimiçok pişman olurum ama o an tutamam ah bu ben...
Git tabi kocişinle ya yerim sizii ben
Aaa nasıl gözümden kaçmışşş yaaa,, çok sevindim fatoş ablacım ne güzel gezip eğlenmişsinizArascığıma iyi bak haa
Kız bu baya rahat yaaa, elinde telefonla askerlik yapıyor, belki de bundan habire kavga ediyoz, az özlesek iyi olcaktı belki de, özlemimizin acısını direk suratımıza kusmuş oluyozhalbuki günde bi kere falan onun telefonunu beklesem oturup belki kıymet bilirdik..ne bilim yaa..şu an ani kararlar için bence de zamanı değil ama gönlümün okşanmaya ihtiyacı var az çok boğuluyorum artıkkk sevin beni
İyiyim fatoş ablaaa 2 gündür havadan dolayı kasvet içindeyim uykumu alamıyorum. Sevmiyorum böyle havaları.
ben bilgisayar programcısıyım abloş.
İlgi istiyor insan doğal olarak. Kadın dediğin ilgi alaka ister arkadaş, yüzyıllardır erkekler bunu anlamış olsalardı hiç bi sıkıntı çıkmazdı zaten.
Gel ben seni severim yaaaa. gel gel koş
Hadi ozaman biraz diyetten bahsedelim.
Öğle yemeği yemiştim beynir domates salatalık ve roka
Sonra patron geldi elinde 2 adet dev boy pizza ile.
2 dilim yedim
Ne güzel hiç aksatmadan yapıyodum o pizzanın bu ofiste ne işi varrrrrrrr. Rejimdeyiz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz. Diyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?